Találatok a következő kifejezésre: 10 hete utoljára, (7 db)

10 hete menstruáltam utoljára, de 1 hete görcseim vannak. Baj ez?

Egy hete már írtam egy kérdést err?l,de akkor még nem volt ilyen vészes.Most viszont egy hete minden nap alhasi görcseim vannak,de nem jön meg.Emellett fehér folyásom van.Mennyek n?gyógyászhoz,vagy majd helyrejön?

Legjobb válasz: Hát inkább ne arra várj, hogy helyrejöjjön. Menj el dokihoz, õ biztosra meg tudja mondani, hogy mitõl van ez.

Hát inkább ne arra várj, hogy helyrejöjjön. Menj el dokihoz, õ biztosra meg tudja mondani, hogy mitõl van ez.
Tisztelt Hölgyem, azt kell mondanom, hogy nem feltétlenül. Kellene csinálni egy terhességi tesztet, habár kétlem, hogy pozitív lenne. Ha negatív akkor szükséges nõgyógyászatra menni. Azt még jólenne tudni szed-e, ha nem akkor mikor szedett utoljára fogamzásgátlót, ugyanis az esetek többségében a fogamzásgátló abbahagyása révén szokott elõfordulni ilyen probléma. Gyógyszeres kezelés javasolt az ilyen esetekben. Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Mivel nincs idõm tartós kapcsolatra, ezért egy éve nem élek senkivel úúúúgy...:P És fogamzásgátlót pedig sosem szedtem.
Tisztelt Hölgyem! Nem akarom elkeseríteni, és félelmet kelteni de lehet, hogy nagyobb a gond, mit azt elsõre gondoltam. Kérem sürgõsen keresse fel nõgyógyászát, és modja el problémáját, azt is tessék megmondani, hogy nem szed fogamzásgátlót, és nem létesít szexuális kapcsolatot. Én sûrgõsen szükségesnek vélek: Hüvelyi ultrahang vizsgálatot. Szívbõl kívánom, hogy ne legyen nagyobb probléma, ne (PCOS-t) diagnosztizáljanak önnél. Szeretettel üvözöl: Dr.Bóday László Szülész-Nõgyógyász.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.A görcsök szerencsére ma egész nap nem jelentkeztek és remélem már abba is maradnak.A folyásom pedig csökkent.Nem lehet, hogy ez a stressz miatt volt?

07.12-én jött meg utoljára, 9 hetes múltam. A 12. hetes genetikai UH-ra milyen dátumra kell időpontot kérnem? 10. 04-én leszek pont 12 hetes. Akkor arra a hétre kell az időpont?

Ott milyen ultrahangot csinálnak?

Legjobb válasz: Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.

Hüvelyit általában.Mikor felhívod õket, meg fogják kérdezni, hogy hány hetes vagy, arra figyelj, hogy BETÖLTÖTT hetet mondj, ne olyat, amit most kezdtél, vagy majd leszel.Tehát ha 9 hét 5 napos vagy, akkor az 9 hetes pl.A dátumot õk mondják majd meg, hogy mikorra kell menned.
A 12 hetes uh hasi szokott lenni. Szerintem nagyon ritka, hogy hüvelyit csinálnak. Én 12 hét 5 naposan voltam.
Elsõ vagyok.Most voltam a múlt héten.Hüvelyit csináltak.Az elsõ gyerekemnél 3 éve hasit.
Nálunk kizárolag hüvelyit, mert igy minden látható, hasin kevésbé.De az az utolsó hüvelyi, fel lehet lélegezni.:-)

Aug 10-én volt utoljára menzim. Aug 20-an és 27-en együtt voltunk a párommal védekezés nélkül azóta nem jött meg.5tesztet csináltam Ezen a hét pénteken csináltam az utolsót (Clear Blue digitális tesztet), de mind az 5teszt negatív. Lehetek terhes?

Elméletileg 7.hétben járnék ha az utolsó menstruaciótól számolom és azt veszem észre magamon, hogy nő a hasam, ez lehetséges? (Pedig 5teszt negatív) nem tudom mi történik, kérlek titeket segítsetek a válaszokkal! Ui:Voltam dokinál szep 25en amíg nincs pozi teszt nem csinál uh-t, cisztam nincs!

Legjobb válasz: Hát ez érdekes...És ha valami más bajod van? az orvos meg meg sem vizsgál?? az a kötelessége... Lehet jobb lenne elmenned egy másik orvoshoz! a hasad lehet csak puffad, nekem is úgy nézett ki az elsõ hetekben mint aki már megvan vagy 3 hónapos :D mindenképp menj el másik orvoshoz ha nem képes megvizsgálni, akihez mentél!

Hát ez érdekes...És ha valami más bajod van? az orvos meg meg sem vizsgál?? az a kötelessége... Lehet jobb lenne elmenned egy másik orvoshoz! a hasad lehet csak puffad, nekem is úgy nézett ki az elsõ hetekben mint aki már megvan vagy 3 hónapos :D mindenképp menj el másik orvoshoz ha nem képes megvizsgálni, akihez mentél!
Miért nem egy orvost kérdezel meg? Szerinted itt bármelyikünk is tudja h terhes vagy-e vagy sem? Csak tippelni tudunk. Szerintem ennyi negatív teszt után nem vagy terhes, de lehet h tévedek. Ezért keress fel egy dokit!
A kérdező hozzászólása: Igen kivizsgálás lesz belõle! Akkor szerintetek tuti nem vagyok terhes, ha ennyi teszt negatív? Vagy még reménykedjek?
Ha folyamatosan rendszertelen a mensid, akkor tényleg kellene egy alapos kivizsgálás, mert biztos hormonális alapú probléma. A lázmérõzést se dobd sutba, a görbébõl sokminden kiderülhet, ugyanis az, hogy éppen hogyan alakul az ébredéskori hõd, sokat elmond a hormonháztartásodról. Érdemes utánaolvasgatni a neten, laikusok számára sem kínai leírásokat lehet róla találni. És mindenképp orvos! Nem tudom, a jelenlegi nõgyógyászod tud-e a rendszertelen ciklusodról, de mindenképpen fel kellene világosítanod, ha pedig nem foglalkozik veled megfelelõen, akkor válts. És nehogy kétségbe ess, egyáltalán nem vagyunk kevesen, akiknek hormonális problémák miatt nem mûködik tökéletesen a ciklusuk, de ha megvan a kiváltó ok, lehet kezelni, és jöhet a baba.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam hõmérõzni, mert iszonyatosan rendszertelen a menzim. Csak próbáljuk belõni a megfelelõ idõpontot, de ezek szerint nem sikerült! :( most kicsit elszonytyolodtam hogy nem vagyok babós, már nagyon vágyunk rá! :) A dokihoz meg mindenképp vissza megyek ha a kedves párom visszajön az üzletiútról... :) Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem jön meg!!??? Ennyire hormon zavaros lennék? :(
Egy biztos, hogy aug. 20-án vagy 27-én nem eshettél teherbe, mert akkor már bármelyik teszt, még a legagyibb is pozitív lenne. Valószínûleg kimaradt az a mensid, amelyik a nem várt lett volna (és valószínûleg tüszõérésed sem volt). Nem szoktál lázmérõzni? Sokat elárul a ciklusról, pl. ha valamikor hajlandó helyrerázódni a ciklusod spontán, akkor jó lenne tudnod, hogy most van ovud, a mensi csak azután fog megjönni. Ismerõsöm pl. úgy lett terhes, hogy egy évig nem volt normális mensije, és aztán nem is lett, mert az elsõ normális ciklusában teherbe is esett. Ha nem sikerül a pozitív teszt a késõbbiekben sem, és a ciklusod sem rázódik helyre, akkor igenis menj vissza a dokihoz, de ne azzal, hogy vajon terhes vagy-e, hanem hogy legyen szíves kivizsgálni, miért nem jön meg x hónapja.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van! De napról napra nagyobbnak látom a hasam és további tüneteket veszek észre, ez tényleg lehetséges attól, hogy ennyire vágyunk rá?
Ha ennyi idõ után negatív a tesz, akkor nem vagy terhes, ez biztos (sajnos). A mensi elmaradása szinte biztosan lelki eredetû, simán lehet a sok stressztõl. Barátnõmmel is volt ilyen, nála egyértelmûen a munkahelyi feszültség okozta. Kapott rá gyógyszert, ami nagy nehezen meghozta neki. (De igazán akkor állt vissza újra rendszerbe a ciklusa, miután munkát váltott) Az meg, hogy nõni látod a hasad, szintén lelki, mivel azt szeretnéd látni. Próbálj lazítani (bármennyire is nehéz), próbáld kizárni a stresszt. És mindenképp menjél el másik dokihoz, mert ha továbbra sem fog megjönni, azzal valamit kezdeni kell.
A kérdező hozzászólása: Ma is teszteltem... NEGATÍV!!!!! mi van velem???? A hasam meg kerek
A kérdező hozzászólása: Az lehetséges, hogy a HCG-t ennyi idõ után sem mutatja ki a teszt? :( és csak bebeszélem magamnak a tüneteket? Sokat stresszelek is mostanság és folyamatos pörgés az életem, amúgy se rendszeres a menstruaciom de ennyit rég nem késett! Nem tudom összerakni a képet! Nagyon idegesítõ
Nekem gyakorlatilag mindentõl puffad a hasam, még éjszaka is!
A kérdező hozzászólása: Mindenképp! :) Drukkolok nektek! Legjobb barátnõmmel ma összeültünk (38H-ben van), azt mondta, hogy neki menzi elmaradása után 5nappal pozi volt az elsõ teszt. Szerinte nem vagyok babós, de meg se jön, a tesztek meg negatívak. Rossz ez a tudatlanság! :( A pocakom meg kerekedik és növekszik. (Viszont 2-3hete hétvégenként voltunk bulizni és ittunk, mivel negatív volt a teszt) Ajj kezdek elszomorodni és megöl a tudatlanság! :(
Nekem aug.18-án volt utoljára mensim. Nekem is negatívak a tesztjeim, és tompán fáj a hasam. Nem tudom én sem, mi van. Majd írd meg neked mi volt.
A kérdező hozzászólása: Az nem lehetséges, hogy annyira kevés a HCG a vizeletemben, hogy amiatt nem mutatja ki? :( Valahol még reménykedünk hátha. Persze megyek orvoshoz is, hátha jó pénzért egy magán doki okosabbat mondd! :)
Ennyi negatív teszt után szerintem nem vagy terhes. Már ki kellett volna mutatnia. Viszont nem ártana egy másik doki, aki rendesen megvizsgál, h miért is nem jön meg. Lehet vmelyik hormonod rendetlenkedik.
A kérdező hozzászólása: Az lesz szerdáig várok aztán magán orvos! Bár ennyi teszt csak nem téved... :( Milyen ételektõl puffadsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy kioktatsz!!!! Az eszedbe se jut, hogy azért kérdezek itt mert még nem tudom dokihoz menni? Tudod idõponttal nem dobaloznak, kell várni!!!!! ;) És mivel tehetetlen vagyok ezért próbálok itt infot szerezni!

10 hetesen sex szabad? Nem árt a babának? 2 hete voltam utoljára a párommal. :- (

Legjobb válasz: Persze, hogy szabad:) sõt... nem kell hanyagolnod a szexuális örömöket, hacsak az orvosod úgy nem dönt:)

Persze, hogy szabad:) sõt... nem kell hanyagolnod a szexuális örömöket, hacsak az orvosod úgy nem dönt:)
A kérdező hozzászólása: Júj de jó :-D már nagyon kívánom csak feltem a babómat. Nem mondott errõl semmit a doki úgyh gondolom csak lehet. :-)
Persze, hogy lehet. Én most 7 hetes vagyok, nagyon kivánom a szexet, nemtudom mi van velem:D Meg tegnap volt a 6. évfordulónk, szóval azt is megünnepeltüK:DDD
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! :-) én is nagyon "kívánós" vagyok! Imádom a kis szerelmemet! :-D
Köszi:DD
Én 12hetes vagyok nekem se mondta a doki hogy nem lehet. És a mai napig együtt vagyunk ha megkívánjuk egymást. :)
Két hónapja nem menstruálsz, és még csak most gondolkodsz a dokin? Gratu!
A kérdező hozzászólása: igen most gondolkodom a dokin mert sokan stresszeltem mostanába és volt már olyan hogy kimaradt egy ideig csak azthittem most végre helyre állt mert féléve renddeesen megjött égre és most megint nemjó...
Hát, inkább várdd meg a következõ mensid, utána okosabb leszel! Ne aggódjj!
Szia! Hát, hát...nehéz az ügyed, mert én ugyanígy voltam, mikor méhen kívüli terhes voltam.Annyi különbséggel, hogy a mensim rendben megjött(ezért nem is tudtam meg idõben, hogy terhes vok), és rá két hétre volt ilyen vérzésem, de akkor már 6, 5 hetes terhes voltam.Sztem figyeld magad, a babóról még ne mondj le, mert ez bizony lehet terhesség is.Ne stresszelj, nyugi, ha nem jön meg, tesztelj kimaradás után 3-4 nappal, ha pozitív, menj orvoshoz!!!!Drukkolok.Egy öreg róka

10 hetes vagyok, antibébi mellett. Utoljára 5 hetesen voltam dokinál, a 13. héten kell visszamenni. Se védőnőhöz, se máshová nem küldött. Felelőtlen az orvos, vagy én bonyolítom túl? Ma barna folyásom volt és görcsölök. Lehet a vetélés előjele?

van arra konkrét vizsgálat h az antibébi károsította e a babámat?

Legjobb válasz: Hát tényleg jobb lenne mihamarabb dokihoz menned,mert a vérezgetés,és a görcsölés eggyütt nem túl jó elõjel.

Hát tényleg jobb lenne mihamarabb dokihoz menned, mert a vérezgetés, és a görcsölés eggyütt nem túl jó elõjel.
Engem sem látott orvos az 5. és 12. hét között, de a védõnõ igen. Mindenhol más a rendszer, hogy mikor küldenek el védõnõhöz, de te ettõl függetlenül felkeresheted:-) A barnázás még nem lenne magában gond, de a görcsök miatt jó lenne, ha nagyon hamar elmennél dokihoz és kizárná a bajt.
Igen, menj mihamarabb dokihoz, de ne ijedj meg, nekem is így kezdõdött, barnáztam, meg görcsöltem, és kaptam Duphastont, hormonpótlásra, azóta minden ok(2 hét alatt rendezõdött).Remélem nálad is csak ez lesz. Én triregolt szedtem, és tabi elhagyás után 2 hétr lettem terhes, de semmi gond, nem tudom milyen gyszert szedtél, azt a dokival kellene megbeszélned, de a mai gyszerek legtöbbje olyan hormontartalmú, hogy nem okoznak semmilyen gondot.Van genetikai Uh-ra lehetõség. orvossal egyeztess.Sztem a doki a 13. héten akar elküldeni védõnõhöz, ehhez nem tudok hozzászólni, mert én 5 hetesen mentem, de engem egybõl állományba vettek. nem lesz semmi gond, csak nyugodj meg, remélem mire ezt olvasod, megjártad a dokit.Boldog , panaszmentes babavárást kívánok!
az elsõ genetikai uh-t
az elsõ genetikai uh-t a 11. és a 13. hét között kell elvégezni. ügyelj arra, hogy idõben menj!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, de sajnos már késõ volt, meghalt a babám.
Nagyon sajnálom:-( Tudom most nem vígasztal semmi, de talán gondolj arra, hogy inkább most , mint betegen szülessen.Bár mondom, most biztos semmi nem érdekel, de próbálj megnyugodni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!