Találatok a következő kifejezésre: 10 hete de még nem jött (5 db)

10 hete szültem, de még nem jött meg. Nem tudok szoptatni, nagyon kevés a tejem. Mikor jön meg?

Legjobb válasz: a szoptatást próbáld meg többször egy nap akár minden fél órában és még lehet hogy beindul, én 4 hónapig fejtem mert nem tudott szopiznia nagyobbik lányom és 10 hónapos volt mikor elõszõr megjött

a szoptatást próbáld meg többször egy nap akár minden fél órában és még lehet hogy beindul, én 4 hónapig fejtem mert nem tudott szopiznia nagyobbik lányom és 10 hónapos volt mikor elõszõr megjött
Szerintem azért menj vissza a dokihoz. Nekem azt mondta a 6 hetes kontrollon, hogy mivel nem szoptatok, 2-3 hét múlva spontán meg kell jönnie. Most 9 hetes a lányom és már megjött. Szóval menj vissza szerintem, bár ne izgulj, mert még épphogy kimentél az idõbõl. 2 hós kislány anyukája.

10-e körül kell a Mensszesz megjönnie és még nem jött meg. Várjak még? Mert volt már h késett napokat. De már egy hete késik. és 17 éves vagyok? Mit tegyek? Van barátom.

Legjobb válasz: Kísérted a sorsot? :) Szerintem csinálj egy tesztet még a héten, pár száz forint, ennyit csak meg ér a nyugalmad?!?

Kísérted a sorsot? :) Szerintem csinálj egy tesztet még a héten, pár száz forint, ennyit csak meg ér a nyugalmad?!?

Aug 10-én volt utoljára menzim. Aug 20-an és 27-en együtt voltunk a párommal védekezés nélkül azóta nem jött meg.5tesztet csináltam Ezen a hét pénteken csináltam az utolsót (Clear Blue digitális tesztet), de mind az 5teszt negatív. Lehetek terhes?

Elméletileg 7.hétben járnék ha az utolsó menstruaciótól számolom és azt veszem észre magamon, hogy nő a hasam, ez lehetséges? (Pedig 5teszt negatív) nem tudom mi történik, kérlek titeket segítsetek a válaszokkal! Ui:Voltam dokinál szep 25en amíg nincs pozi teszt nem csinál uh-t, cisztam nincs!

Legjobb válasz: Hát ez érdekes...És ha valami más bajod van? az orvos meg meg sem vizsgál?? az a kötelessége... Lehet jobb lenne elmenned egy másik orvoshoz! a hasad lehet csak puffad, nekem is úgy nézett ki az elsõ hetekben mint aki már megvan vagy 3 hónapos :D mindenképp menj el másik orvoshoz ha nem képes megvizsgálni, akihez mentél!

Hát ez érdekes...És ha valami más bajod van? az orvos meg meg sem vizsgál?? az a kötelessége... Lehet jobb lenne elmenned egy másik orvoshoz! a hasad lehet csak puffad, nekem is úgy nézett ki az elsõ hetekben mint aki már megvan vagy 3 hónapos :D mindenképp menj el másik orvoshoz ha nem képes megvizsgálni, akihez mentél!
Miért nem egy orvost kérdezel meg? Szerinted itt bármelyikünk is tudja h terhes vagy-e vagy sem? Csak tippelni tudunk. Szerintem ennyi negatív teszt után nem vagy terhes, de lehet h tévedek. Ezért keress fel egy dokit!
A kérdező hozzászólása: Igen kivizsgálás lesz belõle! Akkor szerintetek tuti nem vagyok terhes, ha ennyi teszt negatív? Vagy még reménykedjek?
Ha folyamatosan rendszertelen a mensid, akkor tényleg kellene egy alapos kivizsgálás, mert biztos hormonális alapú probléma. A lázmérõzést se dobd sutba, a görbébõl sokminden kiderülhet, ugyanis az, hogy éppen hogyan alakul az ébredéskori hõd, sokat elmond a hormonháztartásodról. Érdemes utánaolvasgatni a neten, laikusok számára sem kínai leírásokat lehet róla találni. És mindenképp orvos! Nem tudom, a jelenlegi nõgyógyászod tud-e a rendszertelen ciklusodról, de mindenképpen fel kellene világosítanod, ha pedig nem foglalkozik veled megfelelõen, akkor válts. És nehogy kétségbe ess, egyáltalán nem vagyunk kevesen, akiknek hormonális problémák miatt nem mûködik tökéletesen a ciklusuk, de ha megvan a kiváltó ok, lehet kezelni, és jöhet a baba.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam hõmérõzni, mert iszonyatosan rendszertelen a menzim. Csak próbáljuk belõni a megfelelõ idõpontot, de ezek szerint nem sikerült! :( most kicsit elszonytyolodtam hogy nem vagyok babós, már nagyon vágyunk rá! :) A dokihoz meg mindenképp vissza megyek ha a kedves párom visszajön az üzletiútról... :) Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem jön meg!!??? Ennyire hormon zavaros lennék? :(
Egy biztos, hogy aug. 20-án vagy 27-én nem eshettél teherbe, mert akkor már bármelyik teszt, még a legagyibb is pozitív lenne. Valószínûleg kimaradt az a mensid, amelyik a nem várt lett volna (és valószínûleg tüszõérésed sem volt). Nem szoktál lázmérõzni? Sokat elárul a ciklusról, pl. ha valamikor hajlandó helyrerázódni a ciklusod spontán, akkor jó lenne tudnod, hogy most van ovud, a mensi csak azután fog megjönni. Ismerõsöm pl. úgy lett terhes, hogy egy évig nem volt normális mensije, és aztán nem is lett, mert az elsõ normális ciklusában teherbe is esett. Ha nem sikerül a pozitív teszt a késõbbiekben sem, és a ciklusod sem rázódik helyre, akkor igenis menj vissza a dokihoz, de ne azzal, hogy vajon terhes vagy-e, hanem hogy legyen szíves kivizsgálni, miért nem jön meg x hónapja.
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van! De napról napra nagyobbnak látom a hasam és további tüneteket veszek észre, ez tényleg lehetséges attól, hogy ennyire vágyunk rá?
Ha ennyi idõ után negatív a tesz, akkor nem vagy terhes, ez biztos (sajnos). A mensi elmaradása szinte biztosan lelki eredetû, simán lehet a sok stressztõl. Barátnõmmel is volt ilyen, nála egyértelmûen a munkahelyi feszültség okozta. Kapott rá gyógyszert, ami nagy nehezen meghozta neki. (De igazán akkor állt vissza újra rendszerbe a ciklusa, miután munkát váltott) Az meg, hogy nõni látod a hasad, szintén lelki, mivel azt szeretnéd látni. Próbálj lazítani (bármennyire is nehéz), próbáld kizárni a stresszt. És mindenképp menjél el másik dokihoz, mert ha továbbra sem fog megjönni, azzal valamit kezdeni kell.
A kérdező hozzászólása: Ma is teszteltem... NEGATÍV!!!!! mi van velem???? A hasam meg kerek
A kérdező hozzászólása: Az lehetséges, hogy a HCG-t ennyi idõ után sem mutatja ki a teszt? :( és csak bebeszélem magamnak a tüneteket? Sokat stresszelek is mostanság és folyamatos pörgés az életem, amúgy se rendszeres a menstruaciom de ennyit rég nem késett! Nem tudom összerakni a képet! Nagyon idegesítõ
Nekem gyakorlatilag mindentõl puffad a hasam, még éjszaka is!
A kérdező hozzászólása: Mindenképp! :) Drukkolok nektek! Legjobb barátnõmmel ma összeültünk (38H-ben van), azt mondta, hogy neki menzi elmaradása után 5nappal pozi volt az elsõ teszt. Szerinte nem vagyok babós, de meg se jön, a tesztek meg negatívak. Rossz ez a tudatlanság! :( A pocakom meg kerekedik és növekszik. (Viszont 2-3hete hétvégenként voltunk bulizni és ittunk, mivel negatív volt a teszt) Ajj kezdek elszomorodni és megöl a tudatlanság! :(
Nekem aug.18-án volt utoljára mensim. Nekem is negatívak a tesztjeim, és tompán fáj a hasam. Nem tudom én sem, mi van. Majd írd meg neked mi volt.
A kérdező hozzászólása: Az nem lehetséges, hogy annyira kevés a HCG a vizeletemben, hogy amiatt nem mutatja ki? :( Valahol még reménykedünk hátha. Persze megyek orvoshoz is, hátha jó pénzért egy magán doki okosabbat mondd! :)
Ennyi negatív teszt után szerintem nem vagy terhes. Már ki kellett volna mutatnia. Viszont nem ártana egy másik doki, aki rendesen megvizsgál, h miért is nem jön meg. Lehet vmelyik hormonod rendetlenkedik.
A kérdező hozzászólása: Az lesz szerdáig várok aztán magán orvos! Bár ennyi teszt csak nem téved... :( Milyen ételektõl puffadsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy kioktatsz!!!! Az eszedbe se jut, hogy azért kérdezek itt mert még nem tudom dokihoz menni? Tudod idõponttal nem dobaloznak, kell várni!!!!! ;) És mivel tehetetlen vagyok ezért próbálok itt infot szerezni!

Februárban elment a babám 10 hetesen, orvosi javalatra 3 hónapig pihentettük a dolgot. A menszeszem olyan volt, mint elötte, mindig 28 napra jött meg, soha nem késett, de az utolsó 2 hónapban késett, először 3 napot, most pedig 1 hetet. Mi lehet ez?

Nagyon beleéltem magam abba, hogy összjött, erre semmi, a tesztek is negativak voltak. Nem értem miért lett ilyen kiszámithatalan a menszeszem.

Legjobb válasz: Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.
Elég gyanús.Vegyél tesztet, te is megkönnyebbülsz.
mindenképp orvost ajánlanék neked, akármitõl is van ez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat :) tesztet nem merek venni mert attól félek hogy megint csalódni fogok :( akár csak a múlt hónapban
A kérdező hozzászólása: és ma reggel eléggé rosszul voltam :S
Ez babagyanús. Mivel azóta eltelt több, mint 1 év, írhatnál, van-e most egy kb. fél éves babád. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!