Találatok a következő kifejezésre: 10 hónapos nem mászik nem áll (2 db)

10 hónapos baba nem mászik nem áll fel kapaszkodva sem, viszont a hold kompban jön-megy. Normális ez az ő korában?

Legjobb válasz: Valószínûleg a bébikomp miatt enm mászik, el kéne tenni, egyébként sem egészséges dolog. És szólj a gyerekorvosnak, õ valószínûleg elküld konduktorhoz, aki foglalkozik majd a gyerekkel.

Valószínûleg a bébikomp miatt enm mászik, el kéne tenni, egyébként sem egészséges dolog. És szólj a gyerekorvosnak, õ valószínûleg elküld konduktorhoz, aki foglalkozik majd a gyerekkel.
Szia. Egyet értek az elõttem szólóval. Nagyon sok szakember pont ezért nem javasolja a holdkompot, mert "ellustul" tõle a gyerek, sokkal késõbb tanul meg járni mint a társai. rakd el tõle és irány a gyerekorvos.
Hát én inkább megkérdeznék egy orvost...hogy megnyugodjak. Azért ennyi idõs korban a mászás a minimum. Bár lehet, hogy csak késõn érõ fajták vagytok:)
az a nem normális hogy a holdkompba teszed, régóta ismert, hogy árt a mozgásfejlödésnek

10 honapos fiamat mivel tudom lekötni, már mászik és áll kapaszkodva lépeget, de semmilyen játék nem érdekli csak akkor jo ha én is ott vagyok, jön utánam mindenhova mit tegyek hogy el legyen egyedül is? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nekem ilyen idõsen nagyon szerette a játszóastztalt. Mert az asztal mellett elálldogált sokáig és ott jól lekötötte magát.Táncolt a zenére vagy a készségfejlesztõ részével játszott.Ilyen idõsen nem tudtam leültetni mert csak az érdekelte, hogy álljon.

Nekem ilyen idõsen nagyon szerette a játszóastztalt. Mert az asztal mellett elálldogált sokáig és ott jól lekötötte magát.Táncolt a zenére vagy a készségfejlesztõ részével játszott.Ilyen idõsen nem tudtam leültetni mert csak az érdekelte, hogy álljon.
szerintem ha ugyis téged akar, akkor vidd magaddal a konyhába adj neki két fedõt vagy mûanyag tálakat, szineset nálunk ez bevált.
az elõzõ válaszoló vagyok a link helyesen
A kérdező hozzászólása: Hogy tudom letöltenia könyvet?Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!