Találatok a következő kifejezésre: 10 hónapja már (160 db)

Hogy kezeljem a helyzetet hogy a 4.5 eves kisfiam fel tudja dolgozni minimalis serulessel h "Apa" (aki a neveloapja volt 10 honapig) mar soha nem jon vissza?

Megjegyzem, nagyon kozel kerultek egymashoz ez ido alatt, es az en kapcsolatom is nagyon jo a kisfiammal de erzem h hianyzik neki az Apa. Nagyon szeretnem ugy elmondani neki h megertse es ne fajjon neki ha "Apa"-ra gondol.

Legjobb válasz: Itt nem elsõsorban "apa" hiányérzetét kell feldolgoznia, hanem valami sokkal mélyebb dolgot veszített: a biztonságérzetét. Azt a hitet, hogy apa és anya az õ támasza. Most a kis világa felborult, te nagyon erõsen tudatosítsd benne, hogy bármi lesz is, te ott maradsz neki.

Itt nem elsõsorban "apa" hiányérzetét kell feldolgoznia, hanem valami sokkal mélyebb dolgot veszített: a biztonságérzetét. Azt a hitet, hogy apa és anya az õ támasza. Most a kis világa felborult, te nagyon erõsen tudatosítsd benne, hogy bármi lesz is, te ott maradsz neki.
Remélem, te nem az a típusú nõ vagy, mint az én anyám, és nem fogsz a gyereked 18 éves koráig 20-30 "apát" elfogyasztani...
10 hónap azért nem olyan nagy idõ. Alapból nem volt az apja. Van apja és soha senki mást nem kell apaként feltüntetni az életében.
Meg fogja szokni a változásokat!
Semmiféle sérülése nem lesz 10 hónapos ismeretség megszünése után. Egy ilyenkorú kisgyermek hamar túl teszi magát rajta. Akkor lennél gondban, ha születésétõl fogva mostanáig minden áldott nap ott lett volna a kisgyermekkel.
Kérdezõ: figyeld egy ideig a fiadat. Ha azt látod, hogy újra bepisil, vagy olyan dolgokat tesz, amelyekkel már nem foglalkozott, nagyon tapadós lesz (hozzád), akkor vidd el gyerekpszichiáterhez vagy gyerekpszichológushoz. AZONNAL! 1-es: Mindig az ír ilyen szamárságot, aki lerúgja a felelõsséget. Egy csecsemõ IS felfog egy csomó mindent, nemhogy egy 4, 5 éves! Éppenhogy olyan korban van a szóban forgó gyerek, amelyt úgy hív a szakma, hogy Ödupusz-szakasz. Egy kisfiú és egy kislány életében is erõsen meghatározó az apa-figura. Nem emég, hogy a gyerek ezt korán elvesztette, de most elveszetett egy újabbat. Fel nem tudja fognei egy átleg ember, hogy mekkora károkat tud ez okozni egy gyerek lelkében és milyen hosszútávú következményei vannak.
Ödipusz-szakasz
A kérdező hozzászólása: 4-es: Ezt mar megtettem es teszem is mindig gyakran, ha felhozza szoba a temat. 1 ev telt el amiota ketten vagyunk es meg mindig bantja a dolog. 6-os:Figyelek ra folyamatosan, regota probalom megoldan/feloldani ezt az allapotot. Az biztos h mindig uj dolgok erdeklik, kivancsi, nyitott, bepisiles mar regota nincs, nem akaratos, inkabb odaado, alvas problemak sincsenek, estetol-reggelig nyugodtan alszik kulon szobaban. Az is teny, hogy nagyon anyas, bujos, folyton puszilgat, olelget de ez az Ödipusz-szakasz ugye errol szol... boldog-vidam kisgyereknek mondhato osszessegeben. szoval nem tudom hol rontom el a magyarazataimat h meg mindig nem tudja elengedni. a masik nagy kerdes h meddig varjak szakember segitsegul hivasaval ha szukseges egyaltalan... tanacstalan vagyok.
"-Anyukám engem nagyon szeret. -Mibõl gondolod? -Abból, hogy az apukáimat folyton cserélgeti, de engem soha!"

Engem a magándokim 10 hónAPja kezel! Sok vagy kevés idő ez? már rednbejöttem de mégsem jött a baba 2 honapja

Legjobb válasz: Engem a magándokim 3 éve kezel és mégsem jön a baba most megyünk meddõségire , úgy hogy saját magamból kiindulva a te 10 hónapod semmi de mi volt a baj hogy azt írtad hogy már rendbe jöttél ?

Engem a magándokim 3 éve kezel és mégsem jön a baba most megyünk meddõségire , úgy hogy saját magamból kiindulva a te 10 hónapod semmi de mi volt a baj hogy azt írtad hogy már rendbe jöttél ?
Engem 3 honapig kezeltek, mar renbe jöttem, 7Hetes babos.

10 hónapja szedtem már a fogamzásgátlót, és ebben a hónapban még 10 szem volt a gyógyszerből, és megjött.7napig, alhasi fájdalommal, derékfájással. Volt már olyan nektek hogy áttöréses vérzés után nem jött a megvonásos vérzés?

Elmentem orvoshoz, aki azt mondta csak vérzészavar, és felírt egy másikat. Miután abbahagytam a régit, akkor már nem jött meg. Tesztet is csináltam kett?t is, miután elmúlt a vérzésem, de negatív. Most a gyógyszerszünetben vagyok, és néha alhasi fájdalmam, fehér folyásom van. Még így is lehet terhesség?

Legjobb válasz: ha a tesztet rendesen reggel csináltad, és negatív, akkor nem.

ha a tesztet rendesen reggel csináltad, és negatív, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: nem pont reggel csináltam, de nem kötelezõ, azt írják. A hcg szintet akkor is kimutatná kettõ

Holnap van az utolsó nap amikor még megjöhet, szombat reggel tesztelnék, de olyan feszült vagyok (10 hónapja próbálkozunk), hogy már sírtam is, mert nem akarok csalódni, hogy már megint nem sikerült. Hogyan oldhatnám a feszültséget?

Legjobb válasz: 10 hónap még semmi! Mi 7 éve próbálkozunk és nyáron lesz a második lombikunk! Úgy ne keseredj el mindenkinek lesz egyszer babája csak nagyon nehéz kivárni! Én nagyon megértelek!

10 hónap még semmi! Mi 7 éve próbálkozunk és nyáron lesz a második lombikunk! Úgy ne keseredj el mindenkinek lesz egyszer babája csak nagyon nehéz kivárni! Én nagyon megértelek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást!

Ez normális? Kislányom 10 hónapos, már vagy másfél hónapja hogy tapsikolt, pá-pát is intet néha sőt ha mutattam és mondtam Neki megsimogatta a baba arcát meg az enyémet is. De most 1-2 hete nem csinálja.

Hiába mondom neki vagy éneklem a tapsikálos dalt, nem csinálja egyiket sem!Elfelejtette vagy csak nincs kedve csinálni?

Legjobb válasz: Szia Kislanyom is ugyan ezt csinalja!! Nem tapsol nem pa-pazik mar 1 honapja.Ujdonsagot tanult es egesz nap csak felterdel es leul es mutatja, hogy mit csinal a kisnyuszi (allathangokat tanitgattam neki es nem tudtam mit mond a kisnyuszi erre felhuztam az orrom, hogy ugy szuszog.Ezt csinalja egesz nap ha kerem ha nem.Huzogtja fel a kis pisze orrat). Lehet a Te babad is mutatni fog 1-2 heten belul valamit amire most keszul :) A lanyomnal a forgassal is ez volt.MEg tanulta a hasraol hatara valo forgast 4.5 honaposan aztan vissza.Utanna honapokig csak a heterol a hasara fordult.Egyszer csak ujra el kezdte mind a 2 iranyba. :)

Szia Kislanyom is ugyan ezt csinalja!! Nem tapsol nem pa-pazik mar 1 honapja.Ujdonsagot tanult es egesz nap csak felterdel es leul es mutatja, hogy mit csinal a kisnyuszi (allathangokat tanitgattam neki es nem tudtam mit mond a kisnyuszi erre felhuztam az orrom, hogy ugy szuszog.Ezt csinalja egesz nap ha kerem ha nem.Huzogtja fel a kis pisze orrat). Lehet a Te babad is mutatni fog 1-2 heten belul valamit amire most keszul :) A lanyomnal a forgassal is ez volt.MEg tanulta a hasraol hatara valo forgast 4.5 honaposan aztan vissza.Utanna honapokig csak a heterol a hasara fordult.Egyszer csak ujra el kezdte mind a 2 iranyba. :)
Nincs kedve csinálni szerintem. Biztosan hamarosan újra kezdi. Az is lehet, hogy most valami újjal fog elõrukkolni.
Az én kisfiam is ilyen! Ha van kedve csinálja ha nincs kedve akkor nem! Ne aggódj!
Szia! Az én lányom is most volt 10 hónapos. Õ is van hogy nem csinál olyat amit már csinált vagy mondott. Egyszer kibõkte hogy anya de többet nem akarja apá sem emlegeti már pedig azt többször mondta. A pá-pá málunk is kimaradt egy idõre de elkezdte magától ujból és a tapsikolást is magától kezdte. Az állatokat (vau-vau, háp-háp) egyszer mondta de többet nem pedig eltelt már két hónap, de ha én mondom neki rámutat, tehát tudja.
Az én fiam 18 hónapos, de még mindig nem lehet "hatni rá" Ha nem akar valamit akkor hiába mondjuk neki, nem csinálja. Szinte már mindent tud, táncol, pápázik, stb és ha mondjuk neki, hogy csinálja akkor rittig nem akarja. Lehet majd késõbb újra érdekes lesz a kislányodnak és akkor majd csinálja. Nekünk a gyere-gyere mutogatása volt ilyen. Az elején nonstop mutatta utána ráunt és egy ideig nem csinálta hiába kértük, de most megint újra csinálja. Kicsit kiszámíthatatlanok. :)
Szerintem normális, az én kislányom már 7 hónaposan integetett, ha kértük. Most 8, 5 hónapos, de mióta elkezdtett mászni, kb. 3 hete, reggeltõl estig kérhetném, akkor sem integetne, most a mászással van elfoglalva.

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segít

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segített is, de most ennek ellenére is behatoláskor kellemetlen, fájdalmas feszítést érzek. Kérdésem, hogy ez (mármint a rugalmatlanság, a tágulás hiánya) szintén lehet az ösztrogénhiányos állapot következménye, vagy rosszul értelmezem a helyzetet, és valami másra gyanakodjak? (Fertőzésem nem hiszem hogy volna, se folyás, se viszketés, ami ilyenkor lenni szokott.) Ha ez valóban változókori tünet, akkor mit javasol ellene? A Cikatridina lehet-e erre is megoldás, vagy hormonpótlás kellene? A hormonpótlást nem nagyon szeretném, de nagyon ragaszkodom a jó szexualitáshoz…És meg is ijeszt a fájdalom. Előre is köszönöm tanácsait. K.E.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! … Olvass tovább »

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segít

Kedves Doktor Úr! Középkorú nő vagyok, mindeddig – szerintem – az átlagosnál sokkal szebb és harmonikusabb nemi élettel. Már 10 hónapja elmaradt a menstruációm, pár hónapja a szexuális együttlétekkor kénytelenek vagyunk síkosítót használni. Eddig ez segített is, de most ennek ellenére is behatoláskor kellemetlen, fájdalmas feszítést érzek. Kérdésem, hogy ez (mármint a rugalmatlanság, a tágulás hiánya) szintén lehet az ösztrogénhiányos állapot következménye, vagy rosszul értelmezem a helyzetet, és valami másra gyanakodjak? (Fertőzésem nem hiszem hogy volna, se folyás, se viszketés, ami ilyenkor lenni szokott.) Ha ez valóban változókori tünet, akkor mit javasol ellene? A Cikatridina lehet-e erre is megoldás, vagy hormonpótlás kellene? A hormonpótlást nem nagyon szeretném, de nagyon ragaszkodom a jó szexualitáshoz…És meg is ijeszt a fájdalom. Előre is köszönöm tanácsait. K.E.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által említett panaszok esetében a Cikatridina kúp rendszeres használata nagyon jó hatású szokott lenni, ezért elsősorban ezt javaslom. A készítmény segíti a hüvelyhám regenerálódását, illetve a kisebb sérülések gyógyulását, amik esetleg a szárazabb környezet miatt jöhetnek létre. A Cikatridina hüvelykúp nem tartalmaz hormont, csak természetes összetevőket, így kockázattal nem kell számolnia! … Olvass tovább »

22 éves vagyok, Svájcban élek, már 10 hónapja. Van egy svájci párom, aki Állítólag nagyon szeret, én biztosan szeretem! Kb.3 hónap együttlét után megkérte a kezem, amikor itthon voltunk nyaraláson. Szerintetek lehet ebből tartós házasság?

Az igazság az, hogy félek, hogy csak ámít, és érdekből kaptam a gyűrűt! Szerintetek csak a pénzemért szeret? Vagy tényleg érez is irántam? Kérlek, írjatok véleményt, tanácsot, de a baromságoktól kíméljetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Írjatok házassági szerzõdést. Ha aláírja, akkor tuti nem érdekbõl kért meg.

Írjatok házassági szerzõdést. Ha aláírja, akkor tuti nem érdekbõl kért meg.
Õ dolgozik? Neki van pénze? Tedd próbára! Mondd neki, hogy haza akarsz költözni Mo-ra, és tartson veled. :) Itt aztán tuti nem a pénzedért szeretne! :)
Ha ennyi kétséged van, akkor NEM VAGY szerelmes :D
A kérdező hozzászólása: a baj a nyelvvel van igazán, az eltérõ kultúrákról nem is beszélve! azt hallottam, hogy ez váláshoz vezethet, beszéltem párommal, de õ ezt tagadja!
A kérdező hozzászólása: szeretem, de már annyit csalódtam, hogy sok idõbe telik minden!!
Nézd egy dolgot jegyezz meg: Ha szeretsz valakit, ha valakibe szerelmes vagy (és ez kölcsönös) lehetnek apró vitáitok, de semmi komoly. Ha képesek vagytok komolyan vitatkozni, aztán elválni az mindegy mire van kenve, legyen az vallás, kultúra, benzinár, politikai berendezkedés, család....ha szétmentek akkor nem kölcsönös a szerelem vagy nincs. Amúgy meg ha szereted akkor semmi sem lehetetlen! Nekem a barátnõm 250km-re él tõlem, egy másik országban! Mégis megoldjuk és boldogok vagyunk, és leszünk is örökké! Nehogy már ebbõl bajt csinálj;)
gazdagabb vagy mint a svájci párod? vagy csak én értettem félre?
A kérdező hozzászólása: kb egálban vagyunk!

Miket mond már 10 hónap körüli babátok? Azaz miket gügyög?

Legjobb válasz: kislany 10 honapos, kicsi dumagep, de hat semmi meg csak megközelitöleg erthetö dolgot sem mond. Egyedül az visszaterö, amikor meglatja a kutyainkat, akkor megy a nyöges szerü: ö-ö, ez az egyetlen, amit következetesen hasznal. De amugy egesz nap be nem all a szaja, meg visongat.

kislany 10 honapos, kicsi dumagep, de hat semmi meg csak megközelitöleg erthetö dolgot sem mond. Egyedül az visszaterö, amikor meglatja a kutyainkat, akkor megy a nyöges szerü: ö-ö, ez az egyetlen, amit következetesen hasznal. De amugy egesz nap be nem all a szaja, meg visongat.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Az én fiam sem beszél még, csak szótagokat ismételget: anya-anya-anya, babababa, papapa, mamamama, gigigi, dadada, nananana, stb. Azért kérdeztem, mert kiderült, hogy enyhén hipotón (izomgyenge a nyaka és a háta, már áll, négykézlábazik, kúszik, de nem mászik) és a gyógytornász azt mondta, hogy elõfordulhat, hogy a beszédben is le van maradva (õ nem hallotta, csak mondta, hogy figyeljek rá). Akkor talán ezen a téren nincs nagy baj.
Az en fiam 10hos ezeket gagyorassza:mama, tata, apppaa, anya is neha, nemnem ...:)

Tervezzük már egy jó ideje az első együtt létet mind a ketten 14/L, 15/F már több mint 10 hónapja együtt vagyunk. Szerintetek megpróbáljuk?

Ti hány évesen vesztettétek el??

Legjobb válasz: dsajklbsciroesspögoiv -na itt cifra dolgokat mondtam, amit nem írnék inkább le. Legalább van annyi eszed, hogy nem a "terhes vagyok?" kérdéssel jösz 14 évesen. Ez szerintem már +, egy ilyen kérdésnél. De kérlek, elõször tanulj meg helyesen írni, és tanulj biológiát, és ha tényleg tudsz 'mindent', és késszen áltok rá, és szeretitek is egymást; akkor majd pár év múlva térjetek erre vissza. Különben is, ha nem vagy benne bizi, akkor minek csinálod?? Szóval, szerintem NE!!

dsajklbsciroesspögoiv -na itt cifra dolgokat mondtam, amit nem írnék inkább le. Legalább van annyi eszed, hogy nem a "terhes vagyok?" kérdéssel jösz 14 évesen. Ez szerintem már +, egy ilyen kérdésnél. De kérlek, elõször tanulj meg helyesen írni, és tanulj biológiát, és ha tényleg tudsz 'mindent', és késszen áltok rá, és szeretitek is egymást; akkor majd pár év múlva térjetek erre vissza. Különben is, ha nem vagy benne bizi, akkor minek csinálod?? Szóval, szerintem NE!!
17, és szintén azt mondom, hogy semmiképpen, ennyi idõsen ne akarjatok szexelni már légyszi! gyerekek vagytok még, akárki akármit mond, és ezt most nem bántásból írom...
18. Gyerekek vagytok nagyon még... Bocsi hogy a szokásos dumával jövök de majd ha nagyobb leszel neked is olyan fura lesz hogy ilyen kicsi gyerekeknek a szexen jár az eszük... Engem totál megrémiszt :D Ok, én is gondolkodtam akkoriban rajta de inkább maradjatok meg a simogatás meg a pettingnél, nem kell egybõl a közepébe vágni meg akkor jobban meg is imseritek egymás testét. Kinek mi esik jól. 22/N
17 és még nem. szerinted eléggé szeret, és biztos akarod?
A kérdező hozzászólása: 1. kommentelõ.. igen nagyon szeretem rákérdeztem h õ miért akarja? és annyit mondott mert szeret és velem akarja elveszíteni.. de aztmondta hogy ha nem akarom akkor szóljak és vár még..
16, 5 Ne. Most még valószínûleg neked is fájna, és ne. Elég azt 16 után elkezdeni. 18L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!