Találatok a következő kifejezésre: 10 hónapja eggyütt a (2 db)

10 hónapja vok eggyütt a barátommal (vagyis 2 napja szakítottam vele mert csúnnyán összekaptunk. Azóta smseket ír hogy menj a pasidhoz stb. (tudja hogy nincs senkim) viszont szeretem őt és nehéz nélküle lenni. Várjak hogy jöjjön békülni?

megteszi ezt egy fiú?

Legjobb válasz: Megteszi, ha õ is szeret. De szerintem inkább most utál, különben nem küldözgetne máshoz. Ettõl függetlenül várhatsz, hátha ez megváltozik, de te ne könyörögj neki, ne alázkodj meg elõtte.

Megteszi, ha õ is szeret. De szerintem inkább most utál, különben nem küldözgetne máshoz. Ettõl függetlenül várhatsz, hátha ez megváltozik, de te ne könyörögj neki, ne alázkodj meg elõtte.
Õszinte legyek..Nem fogja megtenni.Az én pasim is ilyen hogy mondja hogy "Biztos van másvalakid legyél vele boldog" pedig már tizmilliószor kiabáltam a fülébe hogy nincs senki.Szoval ha én nem hívtam volna fel akkor még most se lennénk eggyütt. Õ most abban a gondolatban van hogy te most összejössz egy másik pasivl és vele biztos boldogabb leszel.De az biztos hogy szeret téged csak õ is ilyen makacs fajta nem akarja belátni a hibáit. Hívd fel telefonon!
az biztos hogy szeret ha ilyen sms-t ir mert féltékeny vagy valami. de attol függ ki volt a hibás az összekapásban. az menjen békülni aki hibás volt
A kérdező hozzászólása: mind a ketten azok voltunk mert csúnyákat vágtunk egymás fejéhez, de õ úgyis tudni fogja hogy nincs senkim mert nap mint nap találkozunk ugyanis egy suliba járunk és még nekem suli van:(
Jesszus ilyenkor suli?Hogy megy ez nálatok?Nálam már több mint 1 hónapja vakáció van.Nem is adnak nektek nyáriszünetet? Amugy meg szerintem is te hívd felmert az tuti nem fog téged felhívni
A kérdező hozzászólása: sajna nyári gyakszim van:(
sztem ne hívd fel, mert direkt csinálja , várja hogy te jelentkezzél elõbb, kéreti magát és ha most te hívod fel akkor nem lehetetlen, hogy máskor ne próbálkozzon ugyanígy
Szerintem ha nem szeretnem nem írogatna neked, de ne várj rá túl sokáig inkább léj tovább.

Mely 10 kérdés az, amit megkérdeznél attol a lánytol/fiútol akivel már hónapok óta eggyütt vagytok?

A kérdés eggyértelmú :P

Legjobb válasz: Mi folyamatosan beszélgetünk, mint egy normális párkapcsolatban. Nincs kérdés amit nem tennék föl neki. Nem tudok 10-et gyûjteni mert nincsenek olyan kérdések amiket félnék vagy nem tudnék megkérdezni.

Mi folyamatosan beszélgetünk, mint egy normális párkapcsolatban. Nincs kérdés amit nem tennék föl neki. Nem tudok 10-et gyûjteni mert nincsenek olyan kérdések amiket félnék vagy nem tudnék megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak megköszönöm hogy írt :)
1. milyen volt az 1.? 2. csalódtál-e benne? 3. megbánta-e? 4. mi az, amit kipróbálna, de még nem kapta meg? (lehet sex terén vagy más terület is) 5. mik a céljai? 6. vannak-e különleges álmai? 7. legszebb és legrosszabb élmény? 8. mi az amit szeret vagy nem szeret? szintén bármely területre vonatkozóan 9. mik az elvárásai? 10. hát a 10.et elfelejtettem, de viszont még gondolkodom majd rajta. bár nem tudom, hány évesek vagytok:)
A kérdező hozzászólása: Bár tény hogy néha hagyok ki betût mert gyorsan írok :D
A kérdező hozzászólása: Az, hogy valamit rosszul fogalmazok, nem azt jelenti hgy nem tudok írni :D
"16 éves már majdnem nõ" Nem majdnem nõ. Sokára van még attól. Nem 18 éves korodban válasz rögtön azzá. És aki ilyen értelmes kérdést tesz föl és egyetlen önálló gondolata sincsen nem beszélve arról, hogy írni sem tud rendesen, az még nagyon messze van attól, hogy nõ legyen belõle.
A kérdező hozzászólása: És szerinted egy 16 éves már majdnem nõ ezt honnan is tudná?
pl az h "aids-es vagy?" ez egy fontos kérdés , amit nem merne mindenki nyíltan megkérdezni...mert feltételezi h minden rendben ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek üzenem, hogy mink is így vagyunk, csak megkért hogy kérdezzek valami nem mindennapit... Másodiknak üzenem, nem ilyen idétlen linket kértem, sõtt, nem is linket... Harmadiknak üzenem, kösz, de ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor légyszíves hanyagold az oldalt ;)
1.Szereted a túró rudit? 2.Anyád hogy van? 3.Hány éves a kapitány? 4.Csabai vagy Gyulai kolbász? 5.Láttad a terminátor 2-t? 6.Maszturbáltál már análisan? 7.Kõ kóla? 8.Mit iszik a tehén? 9.Jobbikra szavazol? 10.Mit nézel?
tik is így vagytok? az jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!