Találatok a következő kifejezésre: 10 hét 4 (73 db)

10 hét+4 naposan CRL:33mm az jó? Szívhangot mikor szoktak mutatni a kismamának is?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos azt, hogy mikor mutatnak nem tudom megmondani, mert én még csak a 6.hétben vagyok. De azt tudom, hogy a 18-21. nap körül verni kezd a szivkezdemény. Nagyon sok anyagot töltöttem már le a netrõl és mentettem el. Ha érdekel irj és én szivesen elküldöm neked. Cimem: [email protected] Gratula és vigyázz nagyon magatokra!

Szia! Sajnos azt, hogy mikor mutatnak nem tudom megmondani, mert én még csak a 6.hétben vagyok. De azt tudom, hogy a 18-21. nap körül verni kezd a szivkezdemény. Nagyon sok anyagot töltöttem már le a netrõl és mentettem el. Ha érdekel irj és én szivesen elküldöm neked. Cimem: [email protected] Gratula és vigyázz nagyon magatokra!
Szia! Nekem már a 6-7. héten megmutatták, most is láttam 9 hetesen. Ha nem mutatja a dokid, kérd meg-olyan nincs, hogy nem láthatod.
Szia! Én a múlt héten voltam 9. hetes terhes és az ultrahangon az volt az elsõ, hogy a doki minden külön kérés nélkül mutatta a baba szívhangját. Kérd meg, hogy mindenképp fordítsa oda a monitort, hogy te is megnézhesd! Gratula a babához! (10. hetes kismama)
nekem is a hat héten és még a hangját is megmutatta
Úgy gondoltam , hogy meghallgatni nem tudtam. A monitort nézhettem természetesen. A CRL-je amúgy jó mert nekem kicsinek tünik.Nem 4-5 cm között kéne már lennie?
Nekem 10hét 2naposan 32mm volt, 12 hetesen meg már 63mm!:)
szia. Nekem 11 hét 4 napos a CRL: 56 mm. Szerintem a tietek jó. Nálunk sem a szivhangot, sem a monitort nem mutatják a sima rendelésen. Megnéz, közli, hogy minden rendben van-e és ennyi! Lehet, hogy maszek rendelésenmutatja az orvos, de én nem oda járok. Sok sikert a babához és jó egészséget nektek! Egy 24 hetes kismma.

10 hét + 4 naposan mennyinek kell lennie a CRLnek?

Nekem 33 mm mondtak, de azt keveslem. Nektek mennyi volt?

Legjobb válasz: Nekem 12 hetesen volt 50mm és mivel elég gyorsan nõnek szerintem ennyi idõsen jó ez az eredmény! :)

Nekem 12 hetesen volt 50mm és mivel elég gyorsan nõnek szerintem ennyi idõsen jó ez az eredmény! :)
http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt megtalálod az átlagos magzati méreteket.
Emiatt sztem ne aggódj! Az én picurkám 7hetes+2napossan elméletileg csak 6hetes és 5napos volt, de picit nagyobb vagy kisebb majd behozza a lemaradást ugyis olyan gyorsan nõ! A lényeg, hogy egészséges legyen! Amúgy A terheskönyvek viszonylag egy nagyobb intervallumot adnak meg ha ebbe beleesik akkor nincs baj. Megnéztem a tiédet 31-44mm közt van az jó! Nyugi! Boldog babavárást!
Kieg.: "Holott (mint az elõzõ hozzászóló is mondta), a te 33 mm-es magzatod határértéken belül van."

Hová jelentkezzek kivizsgálásokra 4 vetélés után? Egy hete volt mised ab.10 hetesen. 35 multam, még nincs gyermekünk, és az orvosom csak annyit mond, hogy 10 hét múlva próbálkozhatunk ismét.

Legjobb válasz: Sajnálom ami történt. Keresni kellene valakit aki az alkati vetélések ügyében az átlagnál jobban otthon van, de a lakhely ismerete nélkül nem nagyon lehet konkrét orvost ajánlani. Ez az oldal egy picit másról szól, de többszörös vetélés ügyben is van néhány érintett. http://www.angyalokszulei.hu/

Sajnálom ami történt. Keresni kellene valakit aki az alkati vetélések ügyében az átlagnál jobban otthon van, de a lakhely ismerete nélkül nem nagyon lehet konkrét orvost ajánlani. Ez az oldal egy picit másról szól, de többszörös vetélés ügyben is van néhány érintett. http://www.angyalokszulei.hu/
Szia! Feltétlenül javaslom a hozzátok legközelebbi Kaáli Intézetet. Lehet, hogy egy egyszerû gyógyszeres kezelést kapsz, s a következõ babád már megmarad, lehet, hogy komolyabb beavatkozásra lesz szükség, a doki megmondja. Sajnálom, ami történt. Ne várj tovább! Igaz, hogy ez fizetõs, de "megéri" elmenni.
Én a Budai Meddõségi Centrumot ajánlanám. Ingyenes, alaposak és segítenek. Félre ne értsd, nem azért ingyenes, mert a csórók, lepukkantak járnak oda, hanem mert az a doki, aki alapította, erre tette fel az életét. Novemberben kerültem oda, most lesz az inszem. Teljes hjormonvizsgálattal követik a ciklust is és majdan a terhességet is.
Szia !Mindenkèppen orvost kell vàltanod! 4 vetèlès utàn csak ennyit mondani egy orvosnak nagyon szànalmas dolog ès szakmai felkèszületlensègre utal. Szerintem is pròbàlj meg egy Meddôsègi központot ès genetikai vizsgàlat sem àrtana.
Én a 2. válaszoló vagyok. Azért ajánlottam Kaálit, mert nem derült ki, hogy Bp-i vagy-e. Természetesen a Budai Meddõségi Központ is nagyon jó! Sajnos, hasonló cipõben járok, én Debrecenben lakom. Ha mégis Kaáliba tudsz menni, minél hamarabb egyeztess idõpontot velük, mert van úgy, hogy több hónapot kell várni, mire fogadni tud a doki. Mielõbbi gyermekáldást, mindent jót!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Bp-i vagyok és megpróbálom a budai meddõségi centrumot. Sok sikert Mindnyájatoknak!

Még csak a 10. hét végefelé járok, de akkorára fel van puffadva a hasam, hogy mindenki észreveszi rajtam, s legalább 4-5 hónapos terhesnek nézek ki. Mitől van ez? S el fog múlni valamikor? Van ellene valami megoldás?

Legjobb válasz: Ez a terhességgel jár, ne félj. Nekem is 10 hetesen kezdett "nõni" a hasam, de most 20 hetesen is ugyanakkora, mérni szoktam. Valószínû, akkor még én is felfujódva voltam, most meg a baba tölti inkább ki.-) Lehet olyan ételeket kerülni, ami fúj, ez mindenkinél más (nálam a hagyma és a párolt káposzta), és vehetsz be Espumisant, azt szabad terhesen. De igazán egyénenként változó, nagyobb bajod ne legyen, fõleg ha nem okoz fájdalmat:-)

Ez a terhességgel jár, ne félj. Nekem is 10 hetesen kezdett "nõni" a hasam, de most 20 hetesen is ugyanakkora, mérni szoktam. Valószínû, akkor még én is felfujódva voltam, most meg a baba tölti inkább ki.-) Lehet olyan ételeket kerülni, ami fúj, ez mindenkinél más (nálam a hagyma és a párolt káposzta), és vehetsz be Espumisant, azt szabad terhesen. De igazán egyénenként változó, nagyobb bajod ne legyen, fõleg ha nem okoz fájdalmat:-)
Én is fel voltam fúfódva, és most is nagyjából akkora a pocim, mint a 10-11. héten.A rendes babapocak nekem a 17.-18. héten kezdett látszani.Kerülheted a puffasztó ételeket, de nekem nem nagyon vált be.
Én 4 hetesen látványos pocakot növesztettem már. Semmi baj, most 36 hetes vagyok, hááát iszonyú nagy a hasam:)
Szia En meg csak a 7 het vegen jarok, de ugyan ez a problemam, borzalmas nagy a pocakom, es termeszetesen nem a babatol, hanem h fel vagyok puffadva.Nekem azt mondtak sokan, h ez a terhesseggel jar , es van akinel jobban kijon ez a "problema".De szerintem ez legyen az egesz 9 honap alatt a legnagyobb gondunk. Egeszsegess babavarast kivanok

Nem tudok szamolni. A terhesség 40 het.4 het=1 honap. Akkor terhesseg=10 honap?

Legjobb válasz: ma 21:59 Senki nem fikázta le a kérdezõt. Nem tudta -> kérdezett -> kapott rá választ.

ma 21:59 Senki nem fikázta le a kérdezõt. Nem tudta -> kérdezett -> kapott rá választ.
Nem tudsz számolni:) 4 hét ugyanis nem egyenlõ 1 hónappal, kivéve februárt. Egy hónap általában 4 hétbõl és plusz 2-3 napból áll. Ha végigszámolod, akkor 9 hónap kb. 273-274 nap, a 40 hét pedig 280.
Utolsónál a pont! :) 1 hónap hogy lenne 4 hét? 7x4=28 Februáron kívül az összes többi hónap 30-31 napos ugyebár. :D
Egy hónap nem 4 hét mert vagy 4hét+2nap vagy +3 nap, ezért számolják holdhónapba mert az pont 4 hét és azért 10 hold hónap ami 280 nap vagyis 40 hét. A terhesség meg valóban 9 betöltött hónap, vagyis a 10.ik hónapig tart.
Most aztán jól lefikáztak! Remélik, hogy most nagggyon hülyének érzed magad! De ha mindenki mindent tudna, nem létezne ez az oldal sem, nem igaz?
Ja és február is csak akkor ha nincs szökõév!:) )))
Van a naptári hónap, ami 30-31 napos. És van a hold hónap, ami 4 hét.
Igen. :) Mert igaziból holdhónapokban számolják a terhességet (amit én sem tudom pontosan mit jelent csak olvastam) és ezért jön ki a rendes naptár szerint 9, 5-10 hónapra.
1.vagyok. És még az sem mindegy, hogy melyik hónapokban vagy terhes ezért lehet 9, 5 és 10 hónap között. Merthogy nem egyforma hosszúak a hónapok és nem mindig egyformán jönnek ki a hetek.
mivel az elõzõ jelezte hogy nem tudja mi az a holdhónap akkor most elmondom: annyi ideig tart a hónap, amíg a holdnak egy ciklusa (félhold, telihold stb) vagyis négy hétig. (ez egy más naptári rendszer) És a kérdésedre meg kaptál pár választ nincs értelme még egyszer ugyanazt leírni.
Nem kell állandóan a gyakorin lógni, de ha kiírsz egy kérdést, kidobja a korábban feltett hasonló kérdéseket, kb. 100-at... Abból azért kiderül a válasz.
A "havi rendszerességgel" érkezõ menstruációd sem Pontosan 1 havonta jött. Holdhónapról van ott is szó. Ez alapján számolnak.
Nem hiszem , hogy mindenki itt ül a gyak.kérdések elõtt minden héten. Én sem tudtam , hogy van mikor terhes lettem de a Google a barátom.:) ))))
Az rendben van, hogy a kérdezõ nem tud számolni. De olvasni sem? Szinte minden héten felteszi valaki teljesen ugyanezt a kérdést.
azt is õ írta NEM TUDOK SZÁMOLNI És le is írja a bizonyítékát. mit lehet erre mondani? Ha valóban nem.
1 hónap nem 4 hét hanem 4 és fél.

10 hét alatt 1-1, 5kg hízás nem kevés? a baba több mint 3, 5kgval született és csak 4, 5-5kg. szopik

Legjobb válasz: nem kevés. az átlagban heti 150g!, ami nagyon jó!!! ne aggódj, a baba annyiot szopizik amennyi neki jól esik!

nem kevés. az átlagban heti 150g!, ami nagyon jó!!! ne aggódj, a baba annyiot szopizik amennyi neki jól esik!

10 hete szültem és 4 hetet szoptattam. Miért nem jött még meg?

Legjobb válasz: hát ezt max egy nõgyógyász tudja neked megválaszolni. lehet hogy még magas a prolaktinszinted ami gátolja a peteérést és emiatt nem jön meg. persze ez csak egy feltételezés

hát ezt max egy nõgyógyász tudja neked megválaszolni. lehet hogy még magas a prolaktinszinted ami gátolja a peteérést és emiatt nem jön meg. persze ez csak egy feltételezés
Szia, ha nem vagy ismét állapotos, akkor menj, irass foglmzásgátlót újból. Nekem azután jött meg, h újrakezdtem, és szépen beállt.
megint vemhes vagy.. máskor azért tarts egy kis szünetet közbe..
Nekem szülés után 9.hónapban jött meg elõször, csak 4 hónapig szoptattam!
Megnézted már, hogy kismama vagy e ismét talán ? Mert attól, hogy szoptatsz, és nem jön meg, attól még ovulálsz, és teherbe eshetsz.
A kérdező hozzászólása: Dehogy vagyok!!!De tegnap megjött!!!!!
Az én 4000 ft-os kalenjim fél évig bírta heti 6 használat mellett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ:) És olyat hol lehet kapni?:) Nem élek annyira nagy város közelében esély sincs rá hogy mondjuk Pestrõl legyen....Nike, Adidas esetleg Puma?Ezekrõl vélemény?
Bemész a Hervis-be és ott nagyon jó áron vannak kimondott futócipõk! Ha szerencséd van, akkor 1et fizetsz 2-t kapsz akció is lehet!
Ja én reebok futómat ott vettem 7 ért.
A kérdező hozzászólása: Köszi, Hervis az van is a közelben:) Nem beszélve arról hogy 7000 nem is olyan vészes:) Azt hiszem utána nézek:)
Elsõ vagyok: decathlon
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Akkor utána nézek:)
szerintem az Asics-nál nem létézik jöbb futócipö.. http://www.chamois.k12.mo.us/JW%208th%20Grade/Zac%20Honey/as..

2 hónap alatt lehetséges-e 10-12 kg fogyás heti 4-5 spinning-gel és fehérjediétával (napi 5x-i étkezéssel)?

Bárki válaszát szívesen várom,f?ként tapasztalt edz?két,testépít?két,akik esetleg erre tévednek. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! igaz én 12 éves lány vok nem edzõ :P de tavaly tavasszal hetente 5× kijártam futni és csak ettõl heti 1-2 kilót fogytam! és az étrendemen nem változtattam sztem ha még azon is változtatsz tuti 1 somót fogysz!bár ez anyagcserétõl is függ de ebbemost nem menjünk bele...

Szia! igaz én 12 éves lány vok nem edzõ :P de tavaly tavasszal hetente 5× kijártam futni és csak ettõl heti 1-2 kilót fogytam! és az étrendemen nem változtattam sztem ha még azon is változtatsz tuti 1 somót fogysz!bár ez anyagcserétõl is függ de ebbemost nem menjünk bele...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) Én is így gondolom...
A kérdező hozzászólása: Am mennyit futottál?
A rövid válasz: igen. Persze függ ez attól, hogy mit kajálsz és eddig sportoltál-e, de ha a diéta és a spinning is újdonság akkor simán fogyhatsz ennyit.
A kérdező hozzászólása: Eddig igazából semmit sem sportoltam. Én vagyok a világ leglustább embere...:D De már olyan régóta küszködöm mindenféle diétával, hogy végül nekem is rá kellett jönnöm, hogy sport nélkül SEMMI. Úgyhogy most el kell kezdenem...ez az utolsó esély, mert nyárig formába kell jönnöm. Igazából 166 cm vagyok és 62 kg...szval nem vagyok kövér...mondjuk egy 6-7 kg is elég lenne, de én többet szeretnék és mondjuk izmosodni is..totál jó alakot. És tulajdonképp az igazi kérdés az, hogy fogyni és totál feszes csúcsformába is lehet jönni ennyi idõ alatt? csupán ezzel a módszerrel?
ha kitartó vagy sikerülni fog :)

10 hete születtek labrador-foxi keverék kölykeim, öten.3 hete elvittek egyet, de a több 4 nem kell senkinek. Mit tudok még tenni?

Adjatok vmi ötletet hogy hogy hirdessem ?ket vagy mi, mert kiplakátoltam, felraktam hirdetési oldalakra, de semmi. Egyre többet esznek. :(

Legjobb válasz: Minek pároztattad a kutyaid,ha ugyse tudsz mit kezdeni a kölykökkel? MEHETNEK A MENHELYRE biztos örülni fognak

Minek pároztattad a kutyaid, ha ugyse tudsz mit kezdeni a kölykökkel? MEHETNEK A MENHELYRE biztos örülni fognak
Szia! Ha ingyen adod Õket akkor segítek reklámozni. Küldj fotót és adatokat mailben!
A Dunaharaszti piacon is próbálkozhatsz...
Tanulj a hibádból amiért nem ivartalanítottál idõben, és tedd meg ezt minél hamarabb. A kölyköknek meg keress olyan gazdát, ahol jó helyük lesz, és kísérd figyelemmel további életüket! Tele van a net ivartalanítással kapcsolatos infokkal, na meg hogy miért ne szaporíts, vagy miért fontos az odafigyelés tüzelési idõszakban... ha lesz idõd olvasgasd, és add tovább minden ismerõsödnek, ha már egy alom megszületendõ kölyköt mentesz meg vele, sokat tettél. A már megtörtént dolgokat nem tudod visszacsinálni, de élheted tovább úgy az életed, hogy odafigyelsz ezekre a dolgokra, és mondd el mindenkinek a saját tapasztalatodból milyen fontos az ivartalanítás!
Jobb híjján megér egy próbát.
Ezért szokták a hobbykutyákat ivartalanítani. Lehetett volna még akkor is miután vemhesült. Vagy legalább abortáltatni.
Az elõre gondolkodás alatt azt értette az elõbbi válaszoló, hogy ha nem akarok kiskutyákat, akkor a) olyan helyen tartom a tüzelõ szukákmat, hogy SEHOGY ne férjen hozzá kan b) idõben ivartalaníttatom A kérdésedre válaszolva: vidd ki õket piacra, vagy vásárba egy jó nagy INGYEN KUTYUSOK táblával. Szerencsés esetben jó helyre kerülnek.
Sajnálom a kutyáid, de nem vigasztalhatlak semmivel. Nagyon nehéz lesz "megszabadulnod" tõlük. Elõbb kellett volna gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: Gyáli piacra érdemes kivinni? Ha jól tudom ott szoktak kutyákat árulni vagy ajándékozni.
küldesz fotót?
Nagyon helyesen teszed! Az én gyönyörû, fajtatiszta(küllembíró vagyok, meg tudom állapítani)bullterrier szukám már 1 évesen ivartalanított, és köszöni, jól van.
A kérdező hozzászólása: Ma elvittek egy kutyus:) Hétvégén viszem õket a gyáli piacra. Egyet ugye megtartunk, így már csak 2 kutyusnak kell gazdi. Remélem sikerül. Az orvossal egyeztettem már idõpontot ivartalanító mûtétre!
Pedig sajnos jó esélyük van, hogy menhelyre, rosszabb esetben gyepire kerülnek(tudod, ott 14 nap az élet, leadottaknak sokszor annyi sem, nem beszélve a fertõzésekrõl, amik a kiskutyákat fenyegetik ott). Ahogy idõsödnek, egyre kevesebb lesz az esélyük, hogy valaki beléjük szeressen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. Ezek után mindeképpen ivartalaníttatom õt. Nem szeretném ha a kicsik menhelyre kerülnének, úgy döntöttünk a párommal hogy egy kutyust megtartunk, õt még el tudjuk becsületesen látni. Így már "csak" 3 kutyusnak kéne gazdi.
A piac valószínûleg az egyetlen esély a hirdetések mellett. Sajnálom a kicsiket, remélem jó helyre kerülhetnek. Menhelyre bekerülni sincs esélyük, hisz mindegyik teltházzal üzemel és várólistára tudod csak felvetetni õket. Egyébként is a menhelyek elsõsorban mentenek(balesetes, kidobott, altatásra váró, utcán élõ) állatokat. Õket fogják elõre venni érthetõ okokból. A véletlen almokat az államilag finanszírozott gyepmesteri telepeken lehet leadni, ahol nem megfelelõek a körülmények általában az ellátásukra és helyhiány miatt altathatnak. A véletlen maximum egyszer fordulhat elõ, ezért a kicsik és a mama érdekében is ivartalanítani kéne a mamát szerintem is.
A kérdező hozzászólása: Gondolhatod hogy nem direkt pároztattam, és csak a labrador az enyém! A foxit csak tippeljük hogy az volt az apa...
A kérdező hozzászólása: Sikerült elajándékozni az összes kutyust, nekem úgy tûnt hogy szeretõ családokba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!