Találatok a következő kifejezésre: 10 dkg hany ml (1 db)

10 dkg az hany ml?

Legjobb válasz: 10dkg=10dcl, és 10dcl az 100ml

10dkg=10dcl, és 10dcl az 100ml
Ez elõzõ válasz jó, csak annyit tennék hozzá, hogy ez vízre igaz.
Attól függ, milyen anyagról beszélsz, mert a dkg egy tömegegység, a ml pedig térfogatot jelöl.
A kérdező hozzászólása: en a lisztre es a cukorra gondoltam
Számold ki ha tudod a cukor és a liszt térfogatát, de egyszerûbb háziasszonykímélõbb megoldás ha veszel egy konyhai mérleget.
En csak 1et tudok mondani....es ezt minden fozni tudo haziasszony tudja.hogy -! 1 evokanal cukor az kb 2 dkg(vagy is 10dkg cukor=5 evokanal) -! 1 csapott evokanal liszt(nem pupozott)az is 2 dkg. Ha tenyleg annyira kivancsi vagy hogy hany ml...akkor ezeket merd meg valamiben.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mibe szoktátok csinálni a brassóit?

11

Mit főztetek ma?

18

Előre lehet párolni zöldségeket? Ha otthon megcsinálom és elhozom a koliba, majd beteszem ott a hűtőbe és ha kérek mikróban melegítek, az úgy már nem olyan jó?

Egyébként mivel és hogyan fogyasszátok?

2

Milyen pörköltböl lehet a csirkén kivül, hortobágyi palacsintát csinálni? Miböl szoktatok?

10

Tiramisu tortát nehéz elkészíteni? Van valami különlegessége amire nem árt odafigyelni?

7

Hogyan csináljam igazán különlegesre a tésztát?

Finom sonkát rakok tűzre, olajban, mindig kevés tejszínt öntök hozzá, amit az elején még magábaszív, ha már szép színe van sok tejszínt öntök rá, ebben áll és rotyog, borsal, sóval ízesítem, a kész tésztát beleöntöm, összekeverem, még egy kicsit a tűzön hagyom, ha leveszem újra megtejfölözöm, hogy szaftosabb legyen és kész. Most szeretném, ha kicsit különlegesebb lenne, arra gondoltam, hogy ezek után a sütőbe is beteszem, hogy rakotttészta legyen, de lehet, hogy úgy nem lenne az igazi, aztán az az ötletem lett, hogy csak a tészta egyik felét teszem a sütőbe, majd összekeverem és így a fele ilyen, a fele olyan lesz, de ez sem az igazi. Azt szeretném, ha a tészta még ennél is sokkal finomabb lenne, de nem tudom mit csináljak.

2

Pitéhez milyen sütő kell?

Miben sütjük a pitét ?

4

Miért szalon a szalontüdő?

Valaki tudja e név eredetét? Hívják pájslinak, vagy pejslinek is, továbbá savanyú tüdőnek, az eredeti, osztrák neve pedig Kalbsbeuscherl, de egyikből sem tudom levezetni a szalont.

1

Marha felsálbol valami finom recept? Mit csináljak belőle?

2

Jo peksegek Budapesten? Hova erdemes menni, ahol helyben sutnek?

Nem a szaraz fornettire gondolok, hanem meleg,friss peksutire.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!