Találatok a következő kifejezésre: 10 évig fogamzásgátlót (37 db)

10 év fogamzásgátló szedés utáni esélyek?

10 évig szedtem a Lindynette 20-at, 1 hete hagytam abba.Nektek mennyi idő múlva jött össze a baba?

Legjobb válasz: Nem lehet megmondani. Vki azonnal teherbe esik, vkinek meg soha nem lesz spontán peteérése. Ha elõtte rendben volt a menzeszed, akkor jobbak az esélyeid.

Nem lehet megmondani. Vki azonnal teherbe esik, vkinek meg soha nem lesz spontán peteérése. Ha elõtte rendben volt a menzeszed, akkor jobbak az esélyeid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ.Aranyosak vagytok!:) És akkor kezdõdik a várakozás...:)
Én is 10 évig szedtem. Mikor abbahagytam, 3 hónapot vártunk, majd 5 hónapra (tehát összesen 8) rá terhes lettem. Most 23 hónapos a babó :o) !
Nõvéremnek egybõl összejött az abbahagyás után, nekem 2 év alatt sem jött össze. Ennyire különbözõ.. nem lehet megmondani..
Kb. 8 évig szedtem, sokáig azt amit te is. Abbahagytam, megjött hétfõn, szombaton elmúlt, együtt vtunk és össze is jött a babó. Most lesz 10 hós, egészséges, okos, gyönyörû! Drukkolok!
7 év gyógyszerszedés 1 év szünet után (nem próbálkoztunk) elsõ hónapban sikerült.
10 év gyógyszer után elsõ próbálkozásra jött a baba.Aztán a tesó is...
Én 9 évig szedtem. Szerettem volna megfigyelni a testem mûködését, így én a tervezett babaprojekt elõtt 9 hónappal hagytam abba a fogamzásgátlót, és elkezdtem mérni az ébredési hõmérsékletemet. Utána az elsõ védekezés nélküli hónapban sikerült a kisbabánk. Nálam nem okozott semmi negatívat a sok évig tartó gyógyszerszedés.
A kérdező hozzászólása: Elõtte minden rendben volt. Viszont az utóbbi 3-4 hónapban csak 2-3 napig volt vérzés.Az utolsó el is maradt.Nagyon sok volt ez a 10 év.
Nekem mindig rendesen megjött a 10 év abbahagyás után is, viszont a baba 3. éve nem jön, szóval nekem teljesen elfelejtette a szervezetem hogy hogyan kell mûködni, most kezd helyreállni, midenféle gyógyszerrel...

10 év fogamzásgátló után volt egy menzim 23 napra. Most vagyok a ciklusom 24. napján, mikor teszteljek újra?

10év fogamzásgátló után 23napra jött meg a rendes menzi. Most vagyok a ciklusom 24. napján de már 13 napja 37,2 a reggeli höm, nagyon fáj a mellem, most 2 napja már a derekam is fáj és jobb oldalon szúr a hasamalja. A fogamzásgátló allatt is és elötte is mindig 28 napos ciklusom volt.1 napja csináltam egy negativ tesztet. Nem tudom mi lehet ez mikor teszteljek újra? Vagy ez lehet hormonzavar is? Kérlek irjatok köszönöm

Legjobb válasz: Kell egy kis idõ, mire visszaáll a ciklusod. Ezzel együtt elõfordulhat, hogy terhes vagy. Ha 28 napos ciklussal számolsz, akkor még nem lehet + a teszt. Én 4 nap múlva tesztelnék leghamarabb.

Kell egy kis idõ, mire visszaáll a ciklusod. Ezzel együtt elõfordulhat, hogy terhes vagy. Ha 28 napos ciklussal számolsz, akkor még nem lehet + a teszt. Én 4 nap múlva tesztelnék leghamarabb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, majd akkor ha nem változik semmi, akkor 4 nap mulva megirom az eredményt.:)
Oké. Babát szeretnél?
A kérdező hozzászólása: igen nagyon szeretnénk babát. Igaz már mvan egy nagy lányom 14éves, de ugy gondoltuk, hogy mielött betöltöm a 35-öt addig még jó lenne egy kis tesó, bár sajna nem édes tesó. ugy hallottam, hogy 35év után már mindenféle probléma lehet, kicsit aggodom is mert már elmultam 33. olyan rég voltam terhes, hogy most nagyon tudatlannak érzem magam, ezért is irtam nektek. Boldog Ünnepek, és köszönöm a válaszokat.
Na, mi újság?

Tisztelt Doktor Úr! Következő problémám lenne. Már 10 éve szedtem fogamzásgátló tablettát, utolsó 4 évben Yadine-t. Utolsó 1 évben észrevettem, hogy a ciklus egyes szakaszaiban (menstruáció előtti 1-2 hétben) erőteljesen vizesedek, olykor 1, 5-2 kg víz is

Tisztelt Doktor Úr! Következő problémám lenne. Már 10 éve szedtem fogamzásgátló tablettát, utolsó 4 évben Yadine-t. Utolsó 1 évben észrevettem, hogy a ciklus egyes szakaszaiban (menstruáció előtti 1-2 hétben) erőteljesen vizesedek, olykor 1,5-2 kg víz is feljön, ami a menszesszel el is múlik folyamatosan, majd ismét elkezdődik (és egyre drasztikusabban jelent ez meg). Ezek mellett a méhnyálkahártyám is 3mm-re elvékonyodott, ami mellé méhben és petefészkekben “mély behatás” társult. Orvosom azt mondta, hogy ennem oka a Yadine, és váltsak át gyűrűre. Ezt meg is tettem szabályosan, a 7 gyógyszermentes nap után felhelyeztem a gyűrűt. Most van fent 1 hete, és eléggé elkeserít, hogy a mérleg annyit mutat, mint a gyógyszeres vizes időszakban, és puffadtnak, vizesnek is érzem magam, holott máskor ebben az időszakban szokott a legkevesebb víz rajtam lenni (most meg annyi van mint amikor a legtöbb szokott). Ez lehet a váltás miatt, hormonok oka? Mit javasolna? Vagy előfordulhat hogy a vizesedés nem áll meg és esetleg hízás is párosul mellé hiába alkalmazom a gyűrűt? Köszönettel: Nikolett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizesedési hajlam esetén inkább az Ön által elsőként említett készítményt szoktuk javasolni, mert ennek hatóanyagáról bizonyított, hogy vízhajtó hatása is van. A méhnyálkahártya elvékonyodása pedig minden típusú fogamzásgátló tabletta mellett bekövetkezhet, ez egy ismert jelenség, önmagában ez nem probléma. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizesedési hajlam esetén inkább az Ön által elsőként említett készítményt szoktuk javasolni, mert ennek hatóanyagáról bizonyított, hogy vízhajtó hatása is van. A méhnyálkahártya elvékonyodása pedig minden típusú fogamzásgátló tabletta mellett bekövetkezhet, ez egy ismert jelenség, önmagában ez nem probléma. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Következő problémám lenne. Már 10 éve szedtem fogamzásgátló tablettát, utolsó 4 évben Yadine-t. Utolsó 1 évben észrevettem, hogy a ciklus egyes szakaszaiban (menstruáció előtti 1-2 hétben) erőteljesen vizesedek, olykor 1, 5-2 kg víz is

Tisztelt Doktor Úr! Következő problémám lenne. Már 10 éve szedtem fogamzásgátló tablettát, utolsó 4 évben Yadine-t. Utolsó 1 évben észrevettem, hogy a ciklus egyes szakaszaiban (menstruáció előtti 1-2 hétben) erőteljesen vizesedek, olykor 1,5-2 kg víz is feljön, ami a menszesszel el is múlik folyamatosan, majd ismét elkezdődik (és egyre drasztikusabban jelent ez meg). Ezek mellett a méhnyálkahártyám is 3mm-re elvékonyodott, ami mellé méhben és petefészkekben “mély behatás” társult. Orvosom azt mondta, hogy ennem oka a Yadine, és váltsak át gyűrűre. Ezt meg is tettem szabályosan, a 7 gyógyszermentes nap után felhelyeztem a gyűrűt. Most van fent 1 hete, és eléggé elkeserít, hogy a mérleg annyit mutat, mint a gyógyszeres vizes időszakban, és puffadtnak, vizesnek is érzem magam, holott máskor ebben az időszakban szokott a legkevesebb víz rajtam lenni (most meg annyi van mint amikor a legtöbb szokott). Ez lehet a váltás miatt, hormonok oka? Mit javasolna? Vagy előfordulhat hogy a vizesedés nem áll meg és esetleg hízás is párosul mellé hiába alkalmazom a gyűrűt? Köszönettel: Nikolett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vizesedési hajlam esetén inkább az Ön által elsőként említett készítményt szoktuk javasolni, mert ennek hatóanyagáról bizonyított, hogy vízhajtó hatása is van. A méhnyálkahártya elvékonyodása pedig minden típusú fogamzásgátló tabletta mellett bekövetkezhet, ez egy ismert jelenség, önmagában ez nem probléma. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vizesedési hajlam esetén inkább az Ön által elsőként említett készítményt szoktuk javasolni, mert ennek hatóanyagáról bizonyított, hogy vízhajtó hatása is van. A méhnyálkahártya elvékonyodása pedig minden típusú fogamzásgátló tabletta mellett bekövetkezhet, ez egy ismert jelenség, önmagában ez nem probléma. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktorúr! Olyan kérdésem lenne, hogy 10 évig szedtem a fogamzásgátlot és idén áprilisban hagytam abba. Még ebben a hónapban nem jött meg a menstruációm. Okozhat-e az eddig jól működött menstruációmban a tabletta elhagyás valamilyen változást? És

Tisztelt Doktorúr! Olyan kérdésem lenne, hogy 10 évig szedtem a fogamzásgátlot és idén áprilisban hagytam abba. Még ebben a hónapban nem jött meg a menstruációm. Okozhat-e az eddig jól működött menstruációmban a tabletta elhagyás valamilyen változást? És ha igen mit? Tisztelettel!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de mégis előfordulhat, hogy a havi vérzések rendszeressége nehezebben áll be fogamzásgátló abbahagyása után. Célszerűnek tartanám az egyensúly visszaállításának segítésére a Premens nevű, növényi alapú készítmény szedését, amely gyakran segíteni szokott az ilyen panaszokon – de természetesen csak akkor, ha a várandósság kizárható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de mégis előfordulhat, hogy a havi vérzések rendszeressége nehezebben áll be fogamzásgátló abbahagyása után. Célszerűnek tartanám az egyensúly visszaállításának segítésére a Premens nevű, növényi alapú készítmény szedését, amely gyakran segíteni szokott az ilyen panaszokon – de természetesen csak akkor, ha a várandósság kizárható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 33 éves nő vagyok, közel 10 évig szedtem Triodena fogamzásgátlót. A fogamzásgátló szedését 2012. márciusában abbahagytam. A ciklusom azóta 28 napos, kis mellfeszülést ill. alhasi szúrást érzek a cilkus közepénél, néha fáradékonyabb vag

Tisztelt Doktor Úr! 33 éves nő vagyok, közel 10 évig szedtem Triodena fogamzásgátlót. A fogamzásgátló szedését 2012. márciusában abbahagytam. A ciklusom azóta 28 napos, kis mellfeszülést ill. alhasi szúrást érzek a cilkus közepénél, néha fáradékonyabb vagyok, de különösebb bajom nincs. 2012. júliusában kezdtünk próbálkozni a férjemmel, mert babát szeretnénk. Több mindenkitől hallottam, hogy érdemes szedni a Premenst, mivel vastagítja méhnyálkahártyát, így segíti a beágyazódást ill. elősegíti a peteérést. Mi az igazság? Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens szedését magam is javaslom, mivel segíti a hormonrendszer egyensúlyának megtartását. Abban az esetben azonban, ha a gyermekáldás hosszabb idő után sem következik be, részletes meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens szedését magam is javaslom, mivel segíti a hormonrendszer egyensúlyának megtartását. Abban az esetben azonban, ha a gyermekáldás hosszabb idő után sem következik be, részletes meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktorúr! Olyan kérdésem lenne, hogy 10 évig szedtem a fogamzásgátlot és idén áprilisban hagytam abba. Még ebben a hónapban nem jött meg a menstruációm. Okozhat-e az eddig jól működött menstruációmban a tabletta elhagyás valamilyen változást? És

Tisztelt Doktorúr! Olyan kérdésem lenne, hogy 10 évig szedtem a fogamzásgátlot és idén áprilisban hagytam abba. Még ebben a hónapban nem jött meg a menstruációm. Okozhat-e az eddig jól működött menstruációmban a tabletta elhagyás valamilyen változást? És ha igen mit? Tisztelettel!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de mégis előfordulhat, hogy a havi vérzések rendszeressége nehezebben áll be fogamzásgátló abbahagyása után. Célszerűnek tartanám az egyensúly visszaállításának segítésére a Premens nevű, növényi alapú készítmény szedését, amely gyakran segíteni szokott az ilyen panaszokon – de természetesen csak akkor, ha a várandósság kizárható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ritkán ugyan, de mégis előfordulhat, hogy a havi vérzések rendszeressége nehezebben áll be fogamzásgátló abbahagyása után. Célszerűnek tartanám az egyensúly visszaállításának segítésére a Premens nevű, növényi alapú készítmény szedését, amely gyakran segíteni szokott az ilyen panaszokon – de természetesen csak akkor, ha a várandósság kizárható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 33 éves nő vagyok, közel 10 évig szedtem Triodena fogamzásgátlót. A fogamzásgátló szedését 2012. márciusában abbahagytam. A ciklusom azóta 28 napos, kis mellfeszülést ill. alhasi szúrást érzek a cilkus közepénél, néha fáradékonyabb vag

Tisztelt Doktor Úr! 33 éves nő vagyok, közel 10 évig szedtem Triodena fogamzásgátlót. A fogamzásgátló szedését 2012. márciusában abbahagytam. A ciklusom azóta 28 napos, kis mellfeszülést ill. alhasi szúrást érzek a cilkus közepénél, néha fáradékonyabb vagyok, de különösebb bajom nincs. 2012. júliusában kezdtünk próbálkozni a férjemmel, mert babát szeretnénk. Több mindenkitől hallottam, hogy érdemes szedni a Premenst, mivel vastagítja méhnyálkahártyát, így segíti a beágyazódást ill. elősegíti a peteérést. Mi az igazság? Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens szedését magam is javaslom, mivel segíti a hormonrendszer egyensúlyának megtartását. Abban az esetben azonban, ha a gyermekáldás hosszabb idő után sem következik be, részletes meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Premens szedését magam is javaslom, mivel segíti a hormonrendszer egyensúlyának megtartását. Abban az esetben azonban, ha a gyermekáldás hosszabb idő után sem következik be, részletes meddőségi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

10 évig szedtem fogamzásgátlót. Kell félnem, hogy nem esek teherbe?

Legjobb válasz: Nem kell félned.Alkat és szerencse kérdése, no meg a fogamzásgátló erõsségétõl függ,milyen hamar ürül ki a szervezetbõl.

Nem kell félned.Alkat és szerencse kérdése, no meg a fogamzásgátló erõsségétõl függ, milyen hamar ürül ki a szervezetbõl.
Szerintem érsemes várni min. 6 hónapot, hogy a szervezetedbõl teljesen kürüljön a tabletta...
Én 8 évig szedtem fogamzásgátlót, 1 éve hagytam abba. 10 hónap után kezdtünk el próbálkozni, és most már 2 hónapos terhes vagyok. tehát ne félj, ezen nem múlik.

Tisztelt Főorvos Úr! 46 éves nő vagyok, a második gyermekem megszületése után a Mirena fogamzásgátló lett felhelyezve, ennek már 10 éve. Azóta egyáltalán nem menstruálok, a nőgyógyászom minden évben azt mondja, hogy még maradjon nem kell levenni. Másfél é

Tisztelt Főorvos Úr! 46 éves nő vagyok, a második gyermekem megszületése után a Mirena fogamzásgátló lett felhelyezve, ennek már 10 éve. Azóta egyáltalán nem menstruálok, a nőgyógyászom minden évben azt mondja, hogy még maradjon nem kell levenni. Másfél éve tapasztaltam először a nemi szervem (kisajkak és a csikló környékén) a viszketést és ezáltal a kipirosodást. Folyásom nincs. Az utóbbi időben ez a viszketés állandósult. A szexuális együttlét néha kellemetlen, és fájdalmas sérüléssel jár. Sokat olvastam a Cikatridina hüvelykúpról, nekem is ezt kellene használni?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslom a Mirena eltávolítását, s egy alapos nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslom a Mirena eltávolítását, s egy alapos nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
