Találatok a következő kifejezésre: 10 éves minden északa (6 db)

10 éves kislányom minden északa bepisil mit lehetne tenni?

voltunk már orvosnálde nem találtak semmi olyant ami arra utalna hogy bepisil

Legjobb válasz: és az orvos nem ajánlott pszihológust? a bepisilés egy ekkora gyereknél ha nincs fizikai probléma akkor lelki probléma. ö már elég nagy hogy tudja hogy szégyen és rossz ßerzßes pisiben lenni, aludni. hogy érez a bepisilés után a gyerek. velemi is megtörtént kb 12 évesen hogy egyszer bepisiltem és a mai napig emlkészem mekkora szégyenben voltam, pedig nem szidtak le. de ha mindenapos probléma akkor elég komoly lelki oka lehet.

és az orvos nem ajánlott pszihológust? a bepisilés egy ekkora gyereknél ha nincs fizikai probléma akkor lelki probléma. ö már elég nagy hogy tudja hogy szégyen és rossz ßerzßes pisiben lenni, aludni. hogy érez a bepisilés után a gyerek. velemi is megtörtént kb 12 évesen hogy egyszer bepisiltem és a mai napig emlkészem mekkora szégyenben voltam, pedig nem szidtak le. de ha mindenapos probléma akkor elég komoly lelki oka lehet.
Pelenka :D
Sziasztok.Én 3napja folyamatosan ezt álmodom hogy bepisilek és tényleg bepisilek:Sén 16 éves vagyok.az elsõ 2nap felkeltem de ma nem:Smit lehet tenni?:Smi történik velem?:S
10 éves kislánynál ez egyfajta maszturbáció következménye is lehet. A vizelet visszatartását összeköti a puncijának izgatásával szerzett jó érzéssel, aztán az elélvezés pillanatában nem tudja visszatartani a vizeletet és bepisil. Egy doktornõ írt errõl valahol.
az öcsémmel volt ugyanez és mióta elment a volt ofõje semmi baja nem pisil már be nem hogy õ is fél a suliban valamelyik tanárától?
Minden rendben van a családban (jó viszony a családtagok között, anyagiak) és a suliban? Pl. nem bántják a gyerekek? Próbálj meg vele õszintén beszélgetni, hogy valami nem nyomja-e a lelkét, nem biztos, hogy rögtön meg tudja mondani, mert lehet, hogy benne sem tudatosult még. Visszatérõ álmokból esetleg lehet következtetéseket levonni. Én 10 éves koromig minden éjjel bepisiltem, pelenkában aludtam, és egy iskolaváltás megoldotta (a volt ofõm "terrorizált" kisiskolásként). A gyógyszeres, "felületi" kezelés ezt nem oldotta volna meg.
én aztmondom mindenképpen költsd fel éjszaka kb mikor bepisil hátha magátol is felkel. mert én pl mikorm 7 éves lehettem bár én nemindig pisiltem be de mikor beis pisiltem akkor azt álmodtam hogy pisilnem kell és mentem a wc-re. és bumm. szoval lehet hogy csak ez kellene. bár már felnött vagyok de erre nagyon emlékszem
Szia!az én öcsikémnél volt ilyen gond. Egyszerûen olyan mélyen aludt, hogy nem ébredt fel arra, hogy pisilni kell. Azt mondta a doki, hogy meg kell figyelni, kb mikor pisikél és akkor elõtte felébreszteni és kikísérni wc-re.Egy idõ után hozzászokik és megy magátol, felébred és nem lesz gond. Így is lett, azóta sincs semmi baj. Minden jót!Hidd el ez be fog válni!:)
Én is azt vallom, hogy ha nem szervi elváltozás vagy baj az oka, akkor csakis lelki, az viszont igen rendesen. Minél elõbb vigyétek pszichológushoz!!
Mi a Nocutil orrspray-t 5-ml.est használtuk.Este kellett 1-1.befujást alkalmazni és egész éjjel nem volt gond.Ha nincs semmi szervi elváltozás akkor a gyerek orvos felírja.Igaz nekünk is a korházban mondták egy ultrahangos vizsgálat alatt mikor felvetettem a problémánkat: mért nem ezt használjuk? De hát mi sem tudtunk errõl semmit.Probáljátok ki.
Hogyhogy orrspray? Bepisilésre?
Erre létezik orrspray.A gyermek orvos is felírhatja.Pár hónap esetleg fél egy év és már el is lehet hagyni.
Én magam is ilyen gyerek voltam, kb ekkora voltam, amikor pszcihológushoz vittek, egy gónap után el is múlt az évekig tartó probléma.
el kell menni wc re alvás elõtt "-.- és nem kéne litereket meginni alvás elött azt csókolom....
Ezt mondjuk állatorvos állapítsa meg, ne mi látatlanban neten keresztül.
Nekem 9 éves pulim van. Most, hogy hidegebbek vannak, õ is szokott remegni. De annyira, hogy még a fogai is "csattognak". Nincs semmi baja, max. kicsit fázósabb.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

10 éves cane corsomnak minden emlőjében daganat van, mostanában alig eszik van h megeszi a kajáját, már nagyon keveset kap, de van h napokig oda sem megy ez már a vég?

Legjobb válasz: Voltál vele orvosnál? Miért nem mûtötték meg? Orvoshoz kellene vinni, aki ajánlhat erõsítõ szereket számára.

Voltál vele orvosnál? Miért nem mûtötték meg? Orvoshoz kellene vinni, aki ajánlhat erõsítõ szereket számára.
Az orvos megmondja majd, hogy lehet-e, érdemes-e vele valamit kezdeni. Ha nem is, egy idõre azért lehet, hogy jobb állapotba hozható, tartható.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam még.
Mikor látta orvos? Az elsõ daganat megjelenésénél voltál vele orvosnál?
A kérdező hozzászólása: Nem egyáltalán nem voltam még.
Szóval szépen éldegéltetek a kutyád daganataival. Ha orvoshoz vinnéd, már messze nem biztos, tudnának segíteni neki. De talán kaphatna akár gyógyszert is, hogy ne szenvedjen, amíg eltávozik errõl a világról. Nagyon bízom abban, Neked másik kutya nem kerül a kezed közé. Gondolom, nem ezt vártad válasznak. A kérdésedre meg annyit... Lehet, a vég kezdete, amit írtál, és akár még egy évig is elvegetálhat.
A kérdező hozzászólása: De, hasznos volt a válasz, hiszen leírtad h mi van.
Nagyon nem akarod orvoshoz vinni? Legalább felmérnék az egészségi állapotát. Ha lehet, talán ajánlanak gyógyszert is, mert, ha rákos, fájdalmai lehetnek. Legalább egy kicsit segítenél annak a kutyának. Ennyit megérdemel minden élõlény.

Miért nem eszik? :- ( 10 hónapos a kislányom, túl vagyunk a fogzáson, megszenvedtünk, természetesen ahogy lenni szokott ilyenkor, minden, de minden borult. Éjjeli ébredések, éjjeli evés, nappal csak a sírás és az ölben levés, nem evés stb.

De most már kint van a foga és mégsem eszik. Eddig legalább a tápszert megette, de most már abból is csak a minimálisat eszi meg. Nem lenne éhes? Képes lenne 5 órát evés nélkül ellenni? Beteg lenne, vagy ez még mindig a foga?? Vissza tér majd a régi rend?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom a fogzáson akkor vagytok túl,ha majd 20 foga lesz! 10 hós akkor kb most kezdenek jönni neki a kisörlõk az pedig elég sokáig fáj! (legalábbis nálunk ekkorjöttek) A lányom a szemfogainál 9 hétig nem evett,csak cicit,13 hós korától)Addig fájt neki! Ha fáj neki úgysem fog enni...Sajnos,csak ne erõltesd,ne lássa rajtad hogy ideges vagy emiatt,mertakkor csak azértse fog!Hagydrá,Õ pontosan tudja mikor mennyit bír a kis ínye! Kínáld inkább többször! 2 éves kislány és 34 hetes pocakcsajszi anyuja

Én úgy gondolom a fogzáson akkor vagytok túl, ha majd 20 foga lesz! 10 hós akkor kb most kezdenek jönni neki a kisörlõk az pedig elég sokáig fáj! (legalábbis nálunk ekkorjöttek) A lányom a szemfogainál 9 hétig nem evett, csak cicit, 13 hós korától)Addig fájt neki! Ha fáj neki úgysem fog enni...Sajnos, csak ne erõltesd, ne lássa rajtad hogy ideges vagy emiatt, mertakkor csak azértse fog!Hagydrá, Õ pontosan tudja mikor mennyit bír a kis ínye! Kínáld inkább többször! 2 éves kislány és 34 hetes pocakcsajszi anyuja
A kérdező hozzászólása: brgoyát= Burgonyát :-D
A kérdező hozzászólása: De õ eddig olyan jól evett. Normálisan. Nem ébredt éjjel, mert nem volt éhes, most meg ébred. És tudom, hogy most már nem baszkurálhatj a foga, mert kibujt mindkettõ. Mégis ébred éjjel, és enni kér. Sose csinált ilyet. Akkor ha éjjel kér enni nappal mi a farncért nem? Most belediktáltam egy babajoghurtot, nagyjából szivesen ette. Én megmondom nektek attól félek, hogy nem fog megnõni a gyerek:-) Ez most így viccesen hangzik, meg komolytalannak, de esküszöm nekem mindig az van a fejemben, hogy azért nem eszik, mert beteg, vagy ha nem eszik akkor nem lesz elég vitamin a szervezetében ezért beteg lesz, és nem is fog megnõni. Meg persze bosszant, hogy éjjel képes felébredni enni:-( Én nem tudom lesz e akkora lelkierõm, hogy legyintsek egyet, és ráhagyjam ezt a kajálás dolgot.

Evés után 2-3 órával mindig megéhezem.7:15 körül eszem előszőr 10 körül már éhes leszek, annyira hogy már minden bajom van, volt hogy a vércukorszintem is leesett. Ha eszem, akkor 5 min után jól vagyok!?

Nem tudom miért van ez, valamikor6-7 óráig nem eszem semmit és mégsincsen bajom. Szerintetek mi ennek az oka, cukorbetegség vagy mégis mi?

Legjobb válasz: kéne egy 3 pontos terheléses vércukor vizsgálat izulinszintet is nézve nálam is ez volt a fõ tünet, kiderült, hogy a cukrom telesen rendben, de az inzulinom az egekben, inzulin rezisztenciát diagnosztizáltak, azóta tartom a ch diétát és a lassú felszívódású ételek miatt nincsenek ilyen megéhezéseim, nem akarok éhen halni, inkább az a fura, hogy hú, már ennyi az idõ, az óra szerint ennem kéne, de még nem vagyok éhes ne hanyagold el, mert cukorbetegség lehet belõle

kéne egy 3 pontos terheléses vércukor vizsgálat izulinszintet is nézve nálam is ez volt a fõ tünet, kiderült, hogy a cukrom telesen rendben, de az inzulinom az egekben, inzulin rezisztenciát diagnosztizáltak, azóta tartom a ch diétát és a lassú felszívódású ételek miatt nincsenek ilyen megéhezéseim, nem akarok éhen halni, inkább az a fura, hogy hú, már ennyi az idõ, az óra szerint ennem kéne, de még nem vagyok éhes ne hanyagold el, mert cukorbetegség lehet belõle
Mindent leírt az elõttem szóló. Ezt kell tenned.
ja és endokrinológushoz kérj beutalót ez rájuk tartozik. Nincs súly problémád, pattanások, zsíros haj, hajhullás, rendszertelen mensi, policisztás petefészek?
A kérdező hozzászólása: Férfi vagyok. Eléggé sovány vagyok, kb 180 cm és kb 60 kg.
Értem, akkor elõször is egy szimpla vércukor vizsgálat kéne. lehet ott van valami bibi, mindenképp kérj tanácsot a háziorvostól. Inzulin rezisztencia lehet férfinál is csak nem foglalkoznak vele, nõknél is nehéz sokszor kikönyörgni a vizsgálatot nem hogy férfinél:( Lehet sajna cukorbetegség, de remélhetõleg el küld egy nagy labor vizsgálatra a háziorvos.
A kérdező hozzászólása: Értem. köszi a segítséget!
stem bulímia. vagy nem?
Mivel a barátnöd, ülj le vele erröl a témárol beszélgetni.Ne õt hozd fel mint példa, csak ugy általánosságbol.Ha ugy érzed, hogy a jelek arra utalnak, hogy bulémiás, vagy más emésztési zavarai vannak amit õ okoz magának, beszélj vele, hogy forduljon a szüleihez mert ez nem egészséges.Ha nem hajlando, beszélj velük te, hogy mit tapasztaltál.Hidd el, ha igy van, egy életet menthetsz meg vele.
biztos, h étkezési zavarai vannak. beszélned kellene vele, de csak finoman, óvatosan kérdezõsködni, hogy ne akadjon ki. ilyenkor az ember nagyon sebezhetõ, a betegség maga is érzelmi okokból alakul ki. lehet, h azt mondja, h így jó neki, de ez hazugság, még ha magának sem ismeri be. próbálj vele beszélni és segíteni (bár lehet, h nem fogja hagyni).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!