Találatok a következő kifejezésre: 10 éve járólapunkat felszedtük, mivel tudom (1 db)

10 éve lerakott járólapunkat felszedtük, mivel tudom leszedni róla a" misungot", hogy újra fel tudjam használni?

kalapácsal már probálkoztam de nagyon id?igényes.

Legjobb válasz: ha valóban misunggal volt lerakva, és nem csemperagasztóval, akkor szerintem áztasd be alaposan vízbe, könnyebben lejön majd róla akár egy spaklival is. ami marad, azt meg sikálókefével le tudod dörzsölni. csak óvatosan:)

ha valóban misunggal volt lerakva, és nem csemperagasztóval, akkor szerintem áztasd be alaposan vízbe, könnyebben lejön majd róla akár egy spaklival is. ami marad, azt meg sikálókefével le tudod dörzsölni. csak óvatosan:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm megprobálom


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Villanybekötésre lenne szükségem a szőlőhegyemen. Földkábel vagy légkábel-milyen?

Szomszéd 150méterre, nála van villanyleállás légkábelről a ház előtti oszlopról.A legközelebbi EON oszlop 190méterre van (eddig tart a főhálózat). Hivatalos bekötés költsége kb:1.000.000Ft. Ötlet valami ésszerű kifizethető megoldásra? Igény csak 230V és max 3-4Kw. Talán szomszédtól almérővel?
A kettőnk között csak kaszáló van,és egy kb 35m széles akácos sáv,amin keresztül egy kb 3m széles gyalogút vezet.
Köszönöm előre is válaszukat.

7

Zsindely alá kell tenni valami alátét lemezt?

úgy értem hogy van a deszkázat és arra kátrány papirt két rétegbe úgy hogy egymást át fegye és ara szegelem a zsindelyt , vagy lehet egyből a deszkázatra szegelni

10

Hol lehet enyves papírszalagot venni? Egyszer láttam egy papírboltban, de elég ritka, és nekem nagyobb mennyiségben kéne és szélesebb.

4

Gipszöntésnél használt makett (ező) gipszet mivel tudnám megerősíteni? Mit kell hozzá keverni, hogy ne legyen annyira törékeny?

6

Konyha munkapultra hogyan ragasszak csempét?

A konyhánkat kismértékben szeretném olcsón felújítani.A régi konyhapultot,ami kopott,leragasztanám fali csempével.Vettem flexibilis csemperagasztót.Kell-e valami előkészítés,vagy rögtön ráragaszthatom a felületre?

4

Falból kiszakadt radiátort hogy lehet megjavítani?

Az történt, h a földön ültem a radiátor mellett és ahogy felkeltem, elveszítettem az egyensúlyomat, belekapaszkodtam a radiátorba és kicsit kitéptem a falból! A tetején a csavarok kilógnak a lyukból és az egész ferdén áll. Hogy tudnám megjavítani egyszerűen?

10

Mit jelent az hogy a hidraulika olaj 32-es vagy 22-es esetleg 46 os? Mit takarnak a számok?

1

Édes apukám nagyon szeret barkácsolni, kint a ház körül. Bármit: hegesztés, szerelés, építkezés. Karácsonyra szeretnék ezzel foglalkozó könyvet venni neki. Tudnátok felsorolni pár könyv címet?

5

Mi a pillanat ragaszto?

3

Jó lesz ez így?

Legolcsóbb szigetelő gumit vettem a nyílászáróimra,amiken egyébként van szigetelés,csak vetemedettek a nyílászárók.Ezeket a gumikat a tokra tenném,nem az ablakszerkezetre,mert akkor nem lehetne becsukni az ablakot.Jó ötlet lehet ez?Igaz látszana az ablak mellett a gumi.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!