Találatok a következő kifejezésre: 10 éve együtt a férjemmel (6 db)

10 éve vagyok együtt a férjemmel most várom a 2. babánkat a nagyfiam 8 éves belefáradtam a kapcsolatba mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem mindenkepp ulj le a ferjeddel es beszeljetek meg. Szerintem (ez az en szemelyes velemenyem) az a problema, hogy mivel penzugyi problematok volt(van), es mindezek mellett valaltatok meg egy babat, o egy uj szituacioba kerult bele, amit nenm tud feldolgozni, es a stresszt rajtad vezeti le, holott nem a te hibad. O ugy latja, hogy teherbe estel, mikor amugy is penzugyi gondjaitok vannak, az meg jobban tetezi a dologt, hogy te alapjaban tobbet keresel, es o megijedt, es stresszel, hogy mibol tart el titeket. Holott ez igy nem tisztesseges, az meg vegkepp nem, hogy rajtad vezeti le a merget, meg az anyukadon. SZerintem mindenkepp beszelj vele, hisz egy babahoz 2 ember kell---

Szia. Szerintem mindenkepp ulj le a ferjeddel es beszeljetek meg. Szerintem (ez az en szemelyes velemenyem) az a problema, hogy mivel penzugyi problematok volt(van), es mindezek mellett valaltatok meg egy babat, o egy uj szituacioba kerult bele, amit nenm tud feldolgozni, es a stresszt rajtad vezeti le, holott nem a te hibad. O ugy latja, hogy teherbe estel, mikor amugy is penzugyi gondjaitok vannak, az meg jobban tetezi a dologt, hogy te alapjaban tobbet keresel, es o megijedt, es stresszel, hogy mibol tart el titeket. Holott ez igy nem tisztesseges, az meg vegkepp nem, hogy rajtad vezeti le a merget, meg az anyukadon. SZerintem mindenkepp beszelj vele, hisz egy babahoz 2 ember kell---
A kérdező hozzászólása: Tudom hamarabb kellett volna gondolkodni szeretem õt csak sok a probléma fõleg pénzügybe nekem nem is lenne ez gond de most már engem vádol hogy nincs pénzünk. Táppénzen vagyok mert rossz helyen tapadt a placenta és nem emelhetek. Pedig az én keresetem még így is több mint az õvé.
A kérdező hozzászólása: De ez sem érdekelne de tegnap is olyanokat vágott a fejemhez hogy én ilyet nem is mernék más embernek mondani. Meg anyukámat szidja pedig mindig õ segít. Mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Tudod mikor úgy döntöttünk hogy lesz még egy baba akkor még jól ment volt mellékállása és jól keresett stabilnak tûnt de a fõnöke keresztbe tett neki és muszáj volt kilépnie. Félek nem tudok vele beszélni mert hiába mondok neki bármit bólogat hogy keres valami megoldást aztán telik az idõ fogy a pénz és minden kezdõdik elõröl. Az a baj hogy annyira megbántott tegnap hogy beszélni sincs vele kedvem de majd lehiggadok. Köszi!
Vannak e kozeli barataitok, akire hallgat...vagy akikkel ki tudtok kapcsolodni. Az nagy baj ha folyamatosan a lelkedbe gazol es nem veszi eszre. Valahogy ezt a tudtara kellene adnia hogy nagyon megbantott. Persze amikor a stressz jelen van, akkor bizony nagyon nehez lehiggadni es okosan megbeszelni mindent. Mindenhez ket ember kell! Azert gondolnam hogy egy barat, vagy baratok segithetnek...ha vannak olyanok akikkel ezeket meg lehet osztani, mert ha esetleg rad nem is hallgat, hatha rajuk. Sokszor egy kivulallo sokat tud segiteni...persze az is kerdes hogy van e olyan aki felvallalja ezt a szerepet. Kenyes kerdes...hiszen a maganeletetekrol van szo! Viszont erdemes elgondolkodni rajta...

A párommal 10 éve vagyunk együtt, kezd háttérbe szorulni a szex, és azt hiszem kifelé kezd kandikálni a férjem. Hogyan bizonyosodhatnék meg a dologról?

Egy internetes oldalon ismerkedett meg egy asszonnyal akivel eleinte baráti ismerked?s csevejek voltak majd észre vettem hogy a beszélgetéseiket törli , smseznek naponta többször emailoznak. Egymástól nem messze dolgoznak ez a véletlen m?ve az 100%.Tény hogy még egyszer sem jött kés?bb haza mint egyébként szerintem még nem találkoztak de vajon meddíg nem?

Legjobb válasz: szia, Mi 14 éve vagyunk együtt a férjemmel (30 vagyok). Teljesen meg tudlak értreni, hogy aggódsz a kapcsolatotok miatt. De azt nem értem, hogy miért nem kérdezel rá óvatosan, hogy miért kandikál kifelé. Gondolkozz el, hogy mit nem kap meg tõled, ami eddig megvolt, vagy min kellene változtatni, mit kereshet abban a másikban. Véletenek meg nincsennek. Beszélj a férjeddel, biztos van megoldás. Én speciel már nem tudnám elképzelni mással az életemet mint a férjem. Gondolom te is így vagy vele. Sok szerencsét, szorítok.

szia, Mi 14 éve vagyunk együtt a férjemmel (30 vagyok). Teljesen meg tudlak értreni, hogy aggódsz a kapcsolatotok miatt. De azt nem értem, hogy miért nem kérdezel rá óvatosan, hogy miért kandikál kifelé. Gondolkozz el, hogy mit nem kap meg tõled, ami eddig megvolt, vagy min kellene változtatni, mit kereshet abban a másikban. Véletenek meg nincsennek. Beszélj a férjeddel, biztos van megoldás. Én speciel már nem tudnám elképzelni mással az életemet mint a férjem. Gondolom te is így vagy vele. Sok szerencsét, szorítok.

Mit tegyek, hogy jó legyen a sex? 10 éve vagyunk együtt 3 éve házasok én 23 férjem 24. Nekem kb 2-3 éve nem volt orgazmusom ugy érzem menekülnöm kell de nagyon szeretem! Hogyan tudnám rávenni hogy nekem is jó legyen?

Legjobb válasz: Édes drága aranybogaram... ÜLJ LE és BESZÉLD MEG VELE Ilyen eszméletlen szerelmet se láttam még, hogy ilyen fiatal kortól együtt vannak, ezért biztos vagyok benne, hogy meg fog érteni:) Fontos, hogy maszturbálj, és hogy saját magadat el tudd juttatni a csúcsra, hogy megmutathasd a párodnak az érzékeny pontjaidat. Esetleg szerezzetek be egy vibrátort, menjetek szex shopba, ne hagyjátok, hogy ez tönkretegye a wzexuális életeteket és megmérgezze a kapcsolatotokat. Normális teljesen, hogy ilyen igényeid vannak, mindenkinek van:) Ja és sokaknak segít, ha a párjával rendszeresen pettingelnek, ez nem ilyen tini dolog, sokan komolytalannak tartják, de nagyon hasznos és jó:)

Édes drága aranybogaram... ÜLJ LE és BESZÉLD MEG VELE Ilyen eszméletlen szerelmet se láttam még, hogy ilyen fiatal kortól együtt vannak, ezért biztos vagyok benne, hogy meg fog érteni:) Fontos, hogy maszturbálj, és hogy saját magadat el tudd juttatni a csúcsra, hogy megmutathasd a párodnak az érzékeny pontjaidat. Esetleg szerezzetek be egy vibrátort, menjetek szex shopba, ne hagyjátok, hogy ez tönkretegye a wzexuális életeteket és megmérgezze a kapcsolatotokat. Normális teljesen, hogy ilyen igényeid vannak, mindenkinek van:) Ja és sokaknak segít, ha a párjával rendszeresen pettingelnek, ez nem ilyen tini dolog, sokan komolytalannak tartják, de nagyon hasznos és jó:)
Szerintem ezt vele kell megbeszélned. Ha szeret, akkor neki is fontos, hogy neked is jó legyen.
Ha a pettingnél is szégyellõs, akkor terapeutához se fogod tudni elráncigálni... Légy bátor, kockáztass, ha véletlenül hazérne, és játékszerûen adnád elõ... elõtte kényeztetnéd magad, és no tapi, míg te nem engedélyezed... 3 éve vagytok házasok és azóta nem volt...? Lehet, hogy már nem akar meghódítani, és ezért nem törekszik? Ha az a baj, hogy gyorsan elmegy és nem figyel rád, akkor tudok mondani egy-két dolgot, de még nem igazán írtad le a valódi okot.. Mi a hibája a férjednek, amit õ is tud?
A szex normális esetben a kölcsönösségrõk szól. Ha én szájjal kényeztetem a barátnõmet és én nem megyek el, azért teszem mert szeretem õt és mert imádom látni ahogy élvezkedik. Ez szerencsére fordítva is ugyanígy van. Nálad most a rosszabbik oldal jött be. Ha másképp nem megy - mégpedig abból amit leírtál ez derült ki - akkor légy radikális: no szex. Ha megkérdezi miért nem akkor azért, mert ha nekem sincs orgazmusom, akkor neked se legyen. Úgy majd talán oda fog figyelni rád is, mert 23 évesen az nem állapot, hogy nincs orgazmusod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Az a baj hogy már beszéltük tudja a hibáját de valahogy nem megy neki a petting nem szereti én meg szégyellem elõtte csinálni szerinted terapeuta tudna segíteni? Ismersz valakit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Tehát bevezettem a No sexet de nem érdekli akkor nincs sex és elõveszi marok marcsit van hogy 1 hóig nincs semmi míg megsajnálom túl hamar elmegy mire nekem jó lenne már vége. Az a baj hogy nagyon szeretem õ is engem és minden rendben lehozza a csillagokat nekem csak a sex terén nem jövünk ki és ez nagy baj szerintem! Arra gondoltam elhagyom 1-2hétig!?

Szeretem még? Mostanában sokszor gondolkodom rajta, h mit érzek a férjem iránt.10 éve vaunk együtt és nekem szexuális téren ő volt az első pasi az életemben.

Már van egy 3 éves kislányunk is.Nagyon jó apa, sokat tör?dik a lányunkal, de én már egy ideje úgy érzem, h kezdünk távolodni egymástól.Kettesben már nem is tudom, h mikor mentünk el utoljára vhova és ha szóvá teszem, akkor azt mondja, h neki nincs kedve elmenni.A szex sem az igazi sajnos.Nagyon ragaszkodom hozzá, de nem tudom, h mit csináljak, mert vágyom egy kis romantikára és hiányolom köztünk a "bizsergést" is.

Legjobb válasz: Szerintem meg a válásnál minden jobb! Egy teljes családnál nagyobb kincs nem létezik a Földön! Most komolyan azt hiszed hogy mással meg 100%-ig boldog leszel, és azt nem fogod megunni? Menjetek el sétálni, vagy menjetek el rosszabb esetben valami "terápiára", vagy dobjátok fel valahogy a szexet! Esetleg beszélgess a férjeddel, hogy neked mire van szükséged! A válásnál minden jobb!

A bizsergésért tenni kell, nem elég várni rá. Abba a hibába azonban ne ess, hogy kilépsz ebbõl a házasságból, mert kergetsz valami nem létezõ, túlmisztifikált dolgot /ez a bizsergés/, közben elveszítesz egy értékes embert.
Szerintem meg a válásnál minden jobb! Egy teljes családnál nagyobb kincs nem létezik a Földön! Most komolyan azt hiszed hogy mással meg 100%-ig boldog leszel, és azt nem fogod megunni? Menjetek el sétálni, vagy menjetek el rosszabb esetben valami "terápiára", vagy dobjátok fel valahogy a szexet! Esetleg beszélgess a férjeddel, hogy neked mire van szükséged! A válásnál minden jobb!
Na-na! Csak óvatosan hölgyem. Talán kicsit feszült? Hogy lehet ez egy ilyen boldog párkapcsolatban?
Szerintem elöszõr próbáljátok meg megoldani, és ha nem sikerül, csak utána kellene a válásra gondolni.Legyetek tekintettel a 3 éves lányotokra, aki hozzá van szokva az apukájához és az anyukájához is.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az adok-kapok nálnk nem igazán mûködik.Már próbáltam, de ez egyre inkább egyoldalúnak mutatkozik. Sokszor szeretnék menni vhova kettesben, többször is felajánlom, de általában ez is süket fülekre talál. Hakérdezem, azt mondja, h szeret csak ezt egyre kevésbé érzem.Sok a problémánk mostanában, ezért is lenne jó elmenni vhova, egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, de mindig van vmi kifogás, h most miért nem megyünk. Nekem meg úgy nem sok kedvem van, hogyha "húzza a száját"! A válás nem merült fel bennem mint "megoldás" csak már jó lenne egy kis figyelem.
Szerintem beszélj vele õszintén, és vigyél vmi újat a kapcsolatba.
Hagyd el. A bizsergés már nem fog visszatérni, hidd el. Csak rosszabb lesz.
A bizsergés egy idõ után eltünik, fõleg ha már megszületett a gyermek. Akkor már másról szól egy kapcsolat.Ilyenkor kell, hogy erõs legyen a szeretet köztetek és mindent megtegyetek azért, hogy a gyermeketek egy boldog családban növekedhessen fel. Szerintem próbálj a pozitív dolgokra koncentrálni az életedben. Legyél vidám, és sugározz! Tökéletes boldogság nincs, legalább is szerintem. Mindig akadnak nehézségek az életben. De ha te jól érzed magad, azt a férjed is észre fogja venni és felébred a régi vágy. De ha szomorkodsz az nem tesz jót a kisugárzásodnak. Lepd meg magad valami finomsággal, szép ruhával... Sõt, kedveskedjél a férjednek és a gyermekednek is. Adjál sok szeretetet és odaadást. És akkor te is ezt fogod visszakapni másoktól.
A Cindy Cra-t is lehet, unja v.ki ! Meg a Tom Cru-t is !
Szerintem nemkellene otthogynod ot ! Gondolj csak a kislányra ! Probálj meg valami programot osszehozni 2esbe, és a kislányt a nagyszulokre sozni pl egy estére !
Hát én az utolsó erõszakosságától inkább falra másznék, de õ tudja. Tényleg nem lehet a sült galambara várni, tenni kell azért hogy újra jó legyen. Elõször próbálj meg mindent hogy helyreálljanak a dolgok, mert nagyon nehéz gyerekkel elválni, fõleg ha jó apa a férjed. Amit te vársz a férjedtõl, azt nyújtsd neki, hátha rákap újra a szerelem ízére. És fõleg beszélgessetek õszintén, mert anélkül nem lehet igazi egy kapcsolat. Amúgy meg ne gondold hogy egy másik kapcsolatban másképp lenne ez 10 év múlva ha nem teszel érte. Én is elváltam 16 év házasság után, de csak miután mindent megpróbáltam. Hidd el, nagyon nehéz. Nekünk két gyerekünk van.
elõzõ vagyok én pl a párommal most íratok verset magamnak bármilyen viccesen hangzik, szeretném ha tudatosan kifejezné az érzelmeit és napok óta írogatja 2 soronként :) ha kell néha kicsit erõszakosan viszem bele a hétköznapokba a szeretetet, romantikát múltkor vettem neki egy kis szivecskét i love you felirattal és este kiragasztottam a fürdõbe, hogy reggel lássa azóta én már hûtõmágnes szívecskét is kaptam :) és kikértem magamnak, , hogy nincs benne, hogy szeretlek és bele írta tudom, gyerekesnek hangzik, de ez benne a fíling és jé a komoly barátom most szerelmes verset ír nekem... amúgy 30-on felül vagyunk... csak próbáltam segíteni.
miért nem viszel akkor a kapcsolatba bizsergést, romantikát? ha kitalálnád mit szeretnél, a párodat is rá tudod venni vacsora, szauna, bármi, ami neked tetszik akár egy fürdõzés egy tóparton, vagy csak lemenni dobozos jégkrémért egy boltba együtt mindig azt kell adni amire vágyunk és cserébe visszakapjuk :) ha ölelgetésre, puszikra vágysz, akkor te ölelgesd és puszilgasd és jé, este már te kapod ez mindenben így mûködik
Én sem személyeskedtem veled, te se személyeskedj velem!
Savanyodjatok meg. Ja bocs, már azok vagytok.
jah... kb 1 évig
Szegény boldogtalan? Mindene megvan! Egyedül vagy mással most tényleg jobb lenne neki?
Ezt a sok begyepesedett embert. A válásnál minden jobb?? Kinek? Neked? Ha egyszer boldogtalan szegény, akkor el kell válni. Én is elváltam. Miért? Mert boldogtalanok voltunk már együtt.
Sok kapcsolatban ez a hiba, hogy a párok egymástól elhidegülnek. "nincs kedvem, fáradt vagyok, most nem érek rá" szöveggel zárják le gyorsan a témát. Ilyenkor legtöbbször a férfiakban van a hiba és nem csodálkozok ilyenkor hogy a nõk félre lépnek, mert a drágalátos férjecskéjük sz*rik rá, és akik ilyen esetben sem lépnek félre azok tisztelik a párjukat/házastársukat azzal hogy ilyet nem tesznek vele. El kell beszélgetni errõl komolyan a pároddal és ne hagyd hogy könnyen lerázzon vagy témát váltson.
El tudnád látni egyedül a gyerekeket? Anyagilag és egyéb tekintetben? 27N
A kérdező hozzászólása: Hát biztos megoldanám, csak annyira tehetetlen vagyok:((
Ezt biztosan kell tudni, például van-e munkád, vagy szüleid akikre támaszkodhatsz ha úgy adódik
27N
A kérdező hozzászólása: Van mind a kettõbõl. :)
Hú, hát ez nem tudom, mennyire jó ötlet, hogy maradjatok egy fedél alatt lakva, de váljatok el, és akkor te máshol esetleg ismerkedhetnél, de ha meg mondjuk pl idõ sincs, amúgy én ezt nem tudom:/
Én amondó vagyok, hogy akkor ne egyétek meg egymást mert annak nem csak ti látjátok kárát, hanem a gyerekek is...-nekem is van, én is egyedül nevelem-nem lesz könnyû de gyerek nem tarthat össze egy kapcsolatot sem 27N
Es miota van meg a masik?
Miért nem tudsz együtt élni vele?Mi a baj?Mikor hozzámentél szerelmes voltál belé vagy csak....?

Mit csináljak? Párommal 16 éve vagyunk együtt, most van egy 10 hónapos kisbabánk, akit terveztünk. Viszont a férjem bevallotta, hogy félrelépett. Teljesen tanácstalan vagyok!

Állítólag nem volt sex, "csak" kezd?d? érzelmek. Most visszajött hozzánk, azt mondta lezárta, de nem nagyon látom, hogy megbánta volna, bár új esélyt kér.

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy visszament hozzátok? Ezek szerint a másik nõvel összeköltözött egy idõre vagy te küldted el, miután elmondta, hogy "kezdõdõ érzelmei" vannak? Nem mindegy, hogy õ ment el vagy te küldted elHa õ csak úgy elhagyott egy másik nõért, akkor ne hidd el, amit mond, mert bármikor megteheti újra, de ha csak õszinte akart veled lenni és te elzavartad, akkor fogadd vissza.

Hogy érted, hogy visszament hozzátok? Ezek szerint a másik nõvel összeköltözött egy idõre vagy te küldted el, miután elmondta, hogy "kezdõdõ érzelmei" vannak? Nem mindegy, hogy õ ment el vagy te küldted elHa õ csak úgy elhagyott egy másik nõért, akkor ne hidd el, amit mond, mert bármikor megteheti újra, de ha csak õszinte akart veled lenni és te elzavartad, akkor fogadd vissza.
Én mérlegelném: Az eddig eltelt években vajon mennyire volt hozzám hûséges? Volt-e olyan súlyú ez a botlás, hogy ilyen komoly következményei legyenek? Szeretem-e annyira, és õ is engem, hogy képes legyek neki ez egyszer megbocsátani (úgy, hogy soha többé nem emlegetem aztán fel)? Mennyit vesztek és mennyit nyerek a válással? Mire ezeket megválaszolod, tudod a választ is! Kívánom, hogy sikerüljön jól dönteni!
Költözzön csak el néhány napra, te "gondolkodj", akkor legközelebb tuti nem csinál ilyet! Amúgy meg örülj neki, hogy ilyen õszinte a párod. Sokan csalján úgy a feleségüket, hogy az sosem tudja meg.
Bocsass meg neki, ti 16 eve egyutt vagytok mar. Ha amugy jol eltek, nem veszekedtek, szeretitek egymast...stb. akkor probalj felejteni, es a csaladot osszetartani! A kicsinek szuksege van mindkettotokre, hidd el a kicsinek egeszsegesebb ha mindkettotok neveli, nemcsak te egyedul. Mondd meg a ferjednek, hogy ne csinaljon tobbszor ilyet, nem gyerek mar, ne legyen felelotlen! O tegedet valasztott, tartson ki melletted, plane most hogy babatok is van mar. Felelosseggel tartozik mindkettotokert! Ne veszekedjel vele, huzd ki belole, miert volt erre szuksege???
Én ugyan még nem voltam együtt egy férfivel sem ilyen hosszú ideig, de talán nem veszett ügy ez a kapcsolat. Engem is az érdekelne, hogy miért fordult más felé a kapcsolatunkból. biztosan van oka, és talán tudja is. Én biztos csak aztán tudám túltenni magam ezen a botláson, ha ezzel tisztában lennék, mert akkor van remény hogy újra nem fog ez elõfordulni. Biztos értékeli, hogy eddig is látszólag megbocsátottál. De ettõl függetlenül én is úgy érezném, hogy elárult. Többször gondoltam arra, hogy én hasonló helyzetben mit tennék. Valószínûleg megpróbálnék kicsit külön élni, ez nem szakítás, csak eltávolodás, hogy újra értékelni tudja a közelségemet, újra megpróbáljon udvarolni. bár tudom, ez a különválás egy kisbaba mellett nagyon nehéz, mert neked is sok segítség kell. De azért sok sikert kívánok!
Szia! Én valószínû, hogy egy csak szex-et meg tudnék bocsájtani, de egy kezdõdõ érzelmet soha. Míg az elõzõt a fütyije irányítja, addig a másodikat a szíve, amit nekem és a gyermekünknek adott, ígért örökre. De neked kell döntened, te ismered õt, te tudod, hogy ettõl függetlenül milyen. Valakinél egy-két ilyen eset belefér, valakinél nem.
Hát én a kezdõdõ érzelmet sem tartom súlyosabbnak, mint egy kóbor numerát. A kezdõdõ érzelem csupán fellángolást jelent. 16 év, nem tudom hogy éltetek, mennyire szürkült el a kapcsolat, lehet, hogy egyszerûen kellett egy kis változatosság. Ezzel NEM akarom õt felmenteni, védeni, de elgondolkoznék azon, mi hiányozhatott a kapcsolatotokból, ami egy másik nõ felé hajtotta. Nem tennék semmit forrófejüségbõl, hiszen a döntéseddel nem csak a saját, de a gyereked jövõjét is befolyásolod. Én a helyedben józanul, higgadtan elbeszélgetnék a férjeddel. Megkérdezném , mi volt a félrelépés oka, hol volt a hiba kettõtök kapcsolatában, miért akar veletek maradni, kötelességbõl, megszokásból, anyagiak miatt, vagy mert fontosak vagytok a számára!! Mérlegelnék, hogy mennyire megbízható ember. Elmondanám, hogy megrendült a bizalmam, és nagyon soká fog tartani, amíg az helyreáll. És persze rávilágitanék arra, hogy mégegy ilyen botlás, és mennie kell.
Ne az tartson vissza, hogy egyedül nehéz lenne! Mert ha csak ezért nem küldöd el, megette a fene. Már bocsi! Én is egyedül vagyok itthon a gyerekkel, mert a párom külföldön dolgozik. Ha nagy gáz van , van akire számíthatok, de a mindennapokat egyedül kell megoldani. Ha még szereted akkor oké. Persze, hogy fáj ami történt! Ülj le vele és mondd el neki! Mellesleg ha 31 évesen öregnek érzi magát, mi lesz késõbb!?
Végül is visszament hozzád, nem? 16 év után, lehet, hogy kicsit furán fog hangzani, de ennyi belefér, szerintem. Gondolom sok(k) volt neki az új helyzet, a baba, meg minden, és ez ezt a reakciót váltotta ki belõle. Ha amúgy minden oké, akkor szerintem bocsásd meg neki. Még te is kerülhetsz ilyen helyzetbe, és szerintem azt a 16 évet nem szabadna kihajítani az ablakon.
A kérdező hozzászólása: A 16 év alatt volt pár ilyen ügy, de kb. 8 éve "jófiú". A régi dolgokat nem szoktam felhánytorgatni, de nagyon nehéz ezt megemésztenem. Nem vagyok valami jól. Ja kb. 1 hónapja történik mindez. Amúgy jó volt a kapcsolat, sokat nevettünk, igyekeztem jó felesége lenni, én soha nem léptem félre, csinosnak tart, tehát azt mondja nem velem volt a hiba. Az lett a heppje, hogy öreg, elszalad az idõ mellette, gondolom a manó miatt. Amúgy 31 éves. Az a baj, hogy ha elküldöm gondolkodni a kislányomnak nagyon hiányozna, mert imádja, nekem meg nagyon nehéz lenne, mert soha nem tudnám senkire bízni a manócskát, akár csak egy hajmosás erejéig is.
Nem fog megváltozni, legfeljebb óvatosabb lesz, kivár egy kicsit, hogy elaltassa a gyanakvásodat, aztán beleveti magát megint az életbe. Hasonló cipõben jártam, nem változott semmi. Három év eltelt klasszul, most ismét áll a bál.
Szerintem meg nem mentség, hogy "nem élte ki magát" (1. nem is törvényszerû, hogy mindenkinek igénye legyen több partnerre, 2. némi kreativitással a pároddal is kiélheted magad), meg az sem, hogy ilyen fiatalon jöttetek össze. És én azt se mondanám, hogy "a férfiak 99 százaléka félrelép", mert szerintem ez is túlzás. Több férfi lép félre, mint nõ, de azért szerintem nem 99 százalék. Ne 16 év és egy baba után jusson észébe, hogy "jaj, én még nem éltem" Ez olyan álságos duma! Amikor kapcsolatba léptetek, felelõsséggel kellett volna tenni. Aki szórakozni akar, ne létesítsen kapcsolatot, ennyi. Mindent nem lehet, kapcsolatot/családot is meg alkalmankénti félrek.rást is!!! Aggasztó, hogy nem tûnik úgy, mint aki megbánta, és az sem biztató, hogy elmondásod szerint az elsõ 8 évben többször félrelépett. Kutyából nem lesz szalonna, legalábbis nem hiszem. Csak akkor bocsáss meg neki, ha VALÓBAN megbánta, és elítéli a tettét, nem csak a következmények miatt - ha érted, mirõl beszélek. Tehát azért bánja meg, mert Téged szeret, Táged kíván és ne csak azért, mert Te kiakadtál rá, illetve mert akkor nem lesz családja. Szerintem lényeges szempont, hogy volt-e szex vagy nem. mert ha tényleg nem volt (bár ki bírja ellenõrizni...) akkor az azt jelenti, valami erkölcsi fék csak mûködésbe lépett.
Egyszer már válaszoltam, de a kérdezõ újabb hozzászólása miatt kiegészítem. Sajnos tudomásul kell venni, hogy a férfiakban benne van a "vadászösztön. " 99%-ban MINDEN férfi megcsalja a feleségét - legalább egyszer életében. Én nõ vagyok, és nem tudom ezt sem elfogadni, sem megbocsájtani, de tudomásul veszem!!! (ha nem veszem tudomásul, akkor is ez a helyzet. ) Egyetlen módon lehetséges ezt (talán) kivédeni - ha egy nõ olyan férfivel köti össze az életét, aki elõtte már ÉLT. Értem ezalatt, hogy volt több kapcsolata, kaland éppúgy mint akár több éves kapcsolat is. Ha egy férfi kitombolta magát, és a huszas évei végén, harmincas évei elején alapít családot, több az esély a félrelépés elkerülésére, mint a te esetedben, ahol ez a pasi melletted lett gyerekbõl felnõtt. Nyilván sosem járt mással tartósan, nem élt együtt mással. Ezért van, hgy nem bír a fenekén maradni. Most 30 éves, mások ilyenkor nõsülnek, õ már évek óta házas, gyereke van. Máskor is félre fog lépni!!! Ettõl még lehet, hogy veletek marad. El kell dönteni, el tudod e ezt fogadni, vagy lezárod ezt a kapcsolatot és neveled egyedül a gyerekedet.
UramIsten! A nõknek ennyire nincs önbecsülésük?! Bocsásson meg?! Mire föl? És senki ne jöjjön azzal, hogy a gyerek stb. mert a gyereknek is nyugalom kell, nem pedig feszültésg a szülõk között. A nõk mindent elviselnek? És nektek ki bocsájtana meg hasonló esetben?
Meg kell bocsájtani!
A kérdező hozzászólása: Õ 15 éves volt, én 13 éves. Õ kiélte magát, valamilyen szinten, persze nem annyira mint az ma divat, de azért nem kell sajnálni. Nekem nem hiányzik más, én nem hiszek a megcsalásban, ha én jutnék el odáig, hogy kéne valaki más, akkor már nem szeretném õt és lezárnám a kapcsolatot.
Mondd meg neki, terjen eszhez! 31 evesen oregnek erzi magat, ez csak duma! Be ne vedd! Ezzel etet teged. En inkabb azt mondanam, hogy nem elte ki magat elegge, mert ugye 15 eves kora ota egyutt vagytok, te vagy neki az elst, egyetlen. Nem elt, ez az igazsag. Sok a csinos, fiatal csajszi, persze hogy megnezi, megkivanja oket, de magyarazd meg neki, hogy ti vagytok a csaladja, es felelos ertetek! Ne hagyd hogy elmenjen, hidd el egyedul nem konnyu anyagilag, fizikailag, sehogy sem!
Minden pasin kiüt egyszer a kapuzárási pánik, bár nem ilyen korán. Lehet, hogy nála a baba miatt jött ki most. Ha 16 éve vagyok együtt akkor 15 éves volt, amikor találkoztatok? Azon csodálkozom, hogy te nem léptél még félre, nagyon korai kapcsolat, egyikõtök se "élte még ki magát".
Nemlesz nagy bölcsesség, de: a Te döntésed. Tudsz-e úgy vele maradni, hogy ez benne van a pakliban a jövõben is? ha megbocsátasz, akkor tényleg meg tudod-e tenni? Amúgy nem értem: félrelépés = kezdõdõ érzelmek? Szerintem mindenkinél (jó, legyen 99%) lehet olyan, hogy valaki iránt érzelmei kezdenek lenni. De ennem nem kell a megcsalásig mennie.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!