Találatok a következő kifejezésre: 10 éve élünk! Van (35 db)

10 éve élek párkapcsolatban, élettársi viszonyban. Háztartásbeli vagyok, egy kislányom van. A neten megismerkedtem egy kedves, tündéri férfival. Összeköltöznék vele. A lányomat magammal vihetem?

van e jogom ahhoz,h a lányomat magammal vihessem?Elengedné velem,v számítsak a legrosszabbra?

Legjobb válasz: A Kedvesed tud errõl?(Mmint akivel együtt élsz.)Van papírotok arról,h élettársak vagytok?HA van papírotok,akkor az ugyan úgy mûködik mint egy válás,ha nincs,akkor meg kell egyezned a jelenlegi élettársaddal,h most ki visz mit,mert 10 év alatt rengeteg közös holmi összegyûlik,aminek a fele a tiéd.Tehát le kellene ülni és nyíltan beszélni a pároddal.Illetve remélem az új pali tud a gyerekrõl...mert nem egy olyan egygyermekes ismerõsöm van,aki most a gyermek miatt nem talál párt,mert a pasik nem bírják a gyereket.

A Kedvesed tud errõl?(Mmint akivel együtt élsz.)Van papírotok arról, h élettársak vagytok?HA van papírotok, akkor az ugyan úgy mûködik mint egy válás, ha nincs, akkor meg kell egyezned a jelenlegi élettársaddal, h most ki visz mit, mert 10 év alatt rengeteg közös holmi összegyûlik, aminek a fele a tiéd.Tehát le kellene ülni és nyíltan beszélni a pároddal.Illetve remélem az új pali tud a gyerekrõl...mert nem egy olyan egygyermekes ismerõsöm van, aki most a gyermek miatt nem talál párt, mert a pasik nem bírják a gyereket.
bátor vagy! egy 10 ées biztos párkapcsolatot eldobsz egy olyan férfiért akivel neten ismerkedtél meg?? ha igy érzed akkor viszont beszéld meg a párddal nem ismerem a párod nem tom mit fog hozzá szolni mit fog tenni de valoszinû nem fogja azt mondani h amit akarsz vidd. mindenesetre a gyerekre még ebben a nehéz idõszakban is figyelj oda!! mert a gyerek nem tehet semmirõl
Szerintem viheted a gyereked magaddal. Viszont ha a mostani párod a vérszerinti apa és szereti a gyereket, akkor ezt nem fogja mosolyogva végignézni. Akkor nagy esélyed lesz arra, hogy gyermekelhelyezési pert indít ellened, hogy a gyerekét visszakapja. Nagyon vacak lehet a mostani kapcsolatod, ha bátran belevágsz ebbe. Egy gyereket csak okkal szakítja el az ember a vérszerinti apától.
Hello.Hasonlo cipõben járok, 4 év után társam aki 25 éves be ujjitott egy 23 évesel.Én 42 vagyok, van 1 1 éves kislányunk.Vele feküdtem vele keltem, most az ujj fiatal berrel teszi ezt.Aminek nem örülök 2 honapja ismerik 1 mást ez nem egészséges sztem!Társam azt mondja hova tegye a gyereket?Most ez ellen harcolok épp.Jol gondold meg mit lépsz

10 éve élünk kapcsolatba párommal. Véletlen útján rájöttem, hogy első menyasszonya iwiw üzenetét több mint egy éve tartogatja. Az én képeslapjaimat törli. Mit tegyek? Haggyam szó nélkül? Nekem azóta gombóc van a gyomromban és a szívem megszakad.

Legjobb válasz: ugysem fogod tudni megállni hogy ne szólj ugyh minnél elõbb mert ha magadba fojtod majd csak neki esel aztán elvileg nincs ebben semmi csak hát rosszul esik,engem is felhuzna:Sén szóvá is tenném

ugysem fogod tudni megállni hogy ne szólj ugyh minnél elõbb mert ha magadba fojtod majd csak neki esel aztán elvileg nincs ebben semmi csak hát rosszul esik, engem is felhuzna:Sén szóvá is tenném
Mi áll az üzenetben? Ne parázz.... Nyugalom!Bár amúgy nekem is rosszul esne :( 25/N
Ó, õ már biztosan rég elfelejtette az elsõ menyasszonyt, ne foglalkozz vele, nincs jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Õ hétfõn töltötte a 46 évét én pedig 31.
25 évvel ezelõtt volt a menyasszonya?? Hány évesek vagytok?
Iwiwen nincs képeslap, tehát azt e-mailben kaptad. Lehet, hogy a párod azt sem tudja, hogy lehet Iwiw-en üzenetet törölni?
Lehet hogy semmiség ezért kár beleképzelni bármit is. Valószínû hogy nem jelent neki semmit már mert akkor nem csak egy levélváltás lett volna, hanem egy csomót találtál volna egymás alatt.
Én amúgy a csajra lennék ideges, hogy mi a fenéért írkál, és veszi fel a kapcsolatot, a volt võlegényével. Fõleg, ha tudhatja, hogy párkapcsolatban van... Nem vágom miért kell bolygatni a múltat... üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: Emailban jött, hogy üzenetem van iwiwen. A linkre nyomva az õ iwiw üzenet oldala jött be, mert elõtt õ volt a gépnél és nem lépett ki. Így láttam meg. Soha nem jutott volna eszembe, hogy az õ leveleiben kutassak.
de az nem lesz kicsit buktató, hogy az iwiw-es postaládájában turkáltál? Amúgy, lehet csak szimpla figyelmetlenség, és feleslegesen túráztatod magad :) remélem valami ilyesmirõl van csak szó!! üdv 25/L
Jó lenne rákérdezni, hogy miért õrizgeti még mindig.
A kérdező hozzászólása: A levélben nem volt semmi extra. Kérdezte a csajszi, hogy még emlékszik rá? 25 éve volt elsõ menyasszonya.
A kérdező hozzászólása: Akkor volt katona és a nõ dobozban hazaküldte a gyûrûket és más dolgokat. Anyósom elmondása szerint nagyon megviselte. Féltek is nehogy a katonaságál hülyeséget tegyen. Ha nem számítana, minek tartotta meg azt az üzenetet.

Mit tegyek? 10 éve élünk együtt, van egy közös gyerek, csal, agressziv.

Ugy érzem már nem akarok vele lenni és nem azért mert nem szeretem, hanem mert most jutottam el arra a szintre hogy nem akarom, nem tudom ezt tovább csinálni. Annyi fájdalmat, bántalmazást kaptam, hogy kiölt mindent. Hiába kérem, nem megy el, többször begyógyszerezett, ivott rá, olyankor megütött, állítólag nem emlékszik, kételyes eltűnései vannak, voltak, agresszív és nem ember a talpán, se apaként se férfiként, teljesen lesüllyedt. És mégsem hagy békén.

Legjobb válasz: Azonnali biztonsági lépések 1 számítógépezésnél fõleg ha segítséget kérsz ilyen jellegû témában mindig töröld az elõzményeket, de ne a teljeset, hanem csak azt, amit éppen használsz (pl. gyakori kérdések), nehogy megtorlásban részesülj, eltiltson a számítógéptõl, telefontól, elszigeteljen, mert az is jellemzõ ilyen eseteknél. (A továbbiakban ilyen esetekben nyiss a böngészõdben privát oldalt) 2 legyen alternatív emailcímed, ahová a kényesebb válaszok érkezhetnek (ha arra kényszerít, hogy mutasd meg az emailjeidet, akkor a semleges dolgokat meg tudd mutatni, de ne legyen ott olyan, ami segítségkérésrõl, vagy segítségnyújtó szervezettõl szól/jön. 3 ha ver, vetess fel utána orvosi látleletet, azt késõbb felhasználhatod a bíróságon válás vagy távol tartás miatt Ha elképzelhetõnek tartod azt, hogy elszigeteljen a külvilágtól, akkor ha van egy kevéske pénzed, vegyél egy akármilyen ócska másik mobilt (és dugd el, ne tartsd a táskádban, ruhádban...), feltöltõs sim-kártyával, hogyha elvenné a rendes mobilodat, tudj segítséget kérni a rendõrségtõl, mentõktõl, rokonoktól. esetleg ha lehet, akkor vedd fel az eseményt, pl webkamera, vagy ilyesmi, ami a válásnál szintén bizonyíték. Sok olyan szervezet van, ahol segítséget nyújtanak, ott profi szaktanácsadás van. régen hallottam a http://www.nane.hu/ ról, de nem tudom, hogy ez most is mûködik-e.

Azonnali biztonsági lépések 1 számítógépezésnél fõleg ha segítséget kérsz ilyen jellegû témában mindig töröld az elõzményeket, de ne a teljeset, hanem csak azt, amit éppen használsz (pl. gyakori kérdések), nehogy megtorlásban részesülj, eltiltson a számítógéptõl, telefontól, elszigeteljen, mert az is jellemzõ ilyen eseteknél. (A továbbiakban ilyen esetekben nyiss a böngészõdben privát oldalt) 2 legyen alternatív emailcímed, ahová a kényesebb válaszok érkezhetnek (ha arra kényszerít, hogy mutasd meg az emailjeidet, akkor a semleges dolgokat meg tudd mutatni, de ne legyen ott olyan, ami segítségkérésrõl, vagy segítségnyújtó szervezettõl szól/jön. 3 ha ver, vetess fel utána orvosi látleletet, azt késõbb felhasználhatod a bíróságon válás vagy távol tartás miatt Ha elképzelhetõnek tartod azt, hogy elszigeteljen a külvilágtól, akkor ha van egy kevéske pénzed, vegyél egy akármilyen ócska másik mobilt (és dugd el, ne tartsd a táskádban, ruhádban...), feltöltõs sim-kártyával, hogyha elvenné a rendes mobilodat, tudj segítséget kérni a rendõrségtõl, mentõktõl, rokonoktól. esetleg ha lehet, akkor vedd fel az eseményt, pl webkamera, vagy ilyesmi, ami a válásnál szintén bizonyíték. Sok olyan szervezet van, ahol segítséget nyújtanak, ott profi szaktanácsadás van. régen hallottam a http://www.nane.hu/ ról, de nem tudom, hogy ez most is mûködik-e.
Talán hagyd el????? Miért kérdés ez? Azonnal költözzetek el, ahogy tudtok, és add be a válópert. Ne legyél már hülye...
1-es látszik, nem nagyon konyítasz a témához. Gyakran könnyû mondani, de megvalósítani igen nehéz. pl. nincs hova költözni (talán a pénz miatt), szülõk, rokonok címét tudja az erõszaktevõ, és ilyen esetben sokkal agresszívebbé válik. Civil szervezetek és hivatalos szervektõl kell segítséget kérni, bár a rendõrség korábban nem volt valami segítõkész, talán mostanában a vak komondoros eset után egy kicsit változik a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Volt már rá példa, hogy elvette a telefonom h ne tudjak hivni senkit, ellenõriz, elüldöz mellõlem mindenkit, nem mehetek sehova, szándékosan lelki terrorban tart. Menni nem tudok sehova, nincs hova, kihez hosszútávon. Pár napra volt h elmentem a gyerekkel, de vissza kellett jönnöm. Ha nem engedem hogy igyon, napokig vitázik, kiprovokálja hogy elérje a célját. a gyereket sem nézi, elõtte is megütött már. volt hogy "olyan" állapotában reggelig nem hagy minket aludni, örjöng, veri ajtót, ablakot.
Kérj segitséget a amegfekelõ fórumokon. Nane meg ilyenek.
Hagyd el. Ha az akaratod nincs meg, jöhet az uristen akkor fogsz tovább lépni. A NaNe meg egy vicc...4 nõnek segít, 12-nek nem...
hogy teheted meg a gyerekeddel hogy a pároddal maradsz? majd ne csodálkozz ha felnõtt korában feléd sem fog nézni. a híd alatt is jobb ennél. na de kell a pénz mi? pfff...az ilyenek sosem lépnek le és maguk mellett még a gyerek életét is tnkrevágják. és hány ilyen van...


Nem voltatok együtt. Akkor meg? Gondolom eleinte senki nem tudta, hogy majd kibékültök. Mi a francért ne ismerkedett volna? A jövõbe õ sem lát.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem is tudott megcsalni.
Nem voltatok együtt ezért nem számít megcsalásnak.
Így van, ha külön voltatok, az nem megcsalás, de az nem jelenti azt, hogy nem is okozhat ezzel fájdalmat neked, illetve problémát a kapcsolatotokban. Hisz nyilvánvalóan ez neked rosszul esik, hogy ilyen hamar együtt volt valaki mással, még ha ezzel téged nem is csalt meg.
Megcsalni azt lehet, akivel az ember kapcsolatban van. Mivel ti epp nem voltatok egyutt, nem csalt meg.
Hány éves vagy kedves? hiszel még a mesékben, hogy ezt benyeled?:D
Attól függ, hogy a férjednek mit jelent a megcsalás? Ha nem feküdt le vele, akkor lehet azért mondja, hogy nem csalt meg. Ha valakinek kapcsolata van, az megcsalásnak számit, ha még nem váltak el.
Volt egy kapcsolata, de nem csalt meg? Mi van??
Én nem mentem volna vissza.
A kérdező hozzászólása: Lefeküdtek egymással többször is.
Igaza van.nem voltatok együtt, tehát nem csalt meg
Ez nagyon jó:) "...szakításban voltatok..."-jóbarátok
Ha elõtte sem és utána sem történ semmi köztük, csak az alatt az idõ alatt, amíg nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás.
"amíg nem voltunk együtt a páromnak volt egy kapcsolata" Nem tudom sikerült-e értelmezni az általad leírt mondatot? Nem játszott két kapura = nem megcsalás! De nyugodtan lovagolj csak ezen a témán, és akkor sok értelme nem lesz annak, hogy kibékültetek!
Szerintem se megcsalás, azért mondta azt, mert hiába feküdtek le többször is, ha külön voltatok, nem megcsalás. Ha most , miután újra összejöttetek tenné meg, már az lenne. Próbáld magad túltenni rajta, ha szereted.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás. Másfelõl viszont marhára mély érzelmek fûzhetik hozzád, ha egy szakítás annyira rázza meg, hogy egy hónapon belül képes beújítani valakit.
El tudnád látni egyedül a gyerekeket? Anyagilag és egyéb tekintetben? 27N
A kérdező hozzászólása: Hát biztos megoldanám, csak annyira tehetetlen vagyok:((
Ezt biztosan kell tudni, például van-e munkád, vagy szüleid akikre támaszkodhatsz ha úgy adódik
27N
A kérdező hozzászólása: Van mind a kettõbõl. :)
Hú, hát ez nem tudom, mennyire jó ötlet, hogy maradjatok egy fedél alatt lakva, de váljatok el, és akkor te máshol esetleg ismerkedhetnél, de ha meg mondjuk pl idõ sincs, amúgy én ezt nem tudom:/
Én amondó vagyok, hogy akkor ne egyétek meg egymást mert annak nem csak ti látjátok kárát, hanem a gyerekek is...-nekem is van, én is egyedül nevelem-nem lesz könnyû de gyerek nem tarthat össze egy kapcsolatot sem 27N
Es miota van meg a masik?
Miért nem tudsz együtt élni vele?Mi a baj?Mikor hozzámentél szerelmes voltál belé vagy csak....?

10 éve élünk a párommal együtt . Van egy 9 éves lányunk. A lakás az én nevemen van, örököltem. Szakítás után a párom követelheti a lakás felét?

Legjobb válasz: A lakás felét nem, de azt a pénzt igen, ami a felújitásához, és berendezéséhez, korszerûsítéséhez fel lett használva.

A lakás felét nem, de azt a pénzt igen, ami a felújitásához, és berendezéséhez, korszerûsítéséhez fel lett használva.
Egészen pontosan a felújításával keletkezett értek növekedés felet kérheti. Pl a ház ért 10 milliót, ti közösen felújított átok, most ér 12 milliót, akkor 1 milliót követelhet. Illetve a felújítás árának felet, tehát mondjuk egy fel milliós költségû felújítás áll ez 250 e.
A lakás a tiéd. De amit azután szereztetek közösen, annak a felét követelheti. Jogosan. Legyen az házfelújításba fektetett pénz vagy bármilyen tárgyi dolog, amit akkor vettetek meg, amikor már együtt voltatok. Ezt pénzben követelheti és ki kell fizetned.
pontosítva a szerzési arány arányában mivelhogy nem házasok csak élettársak ha mondjuk a pasi 200000.- keres a csaj 100000.- akkor a 2/3-a jár a pasinak no nem a lakás hanem az értéknövelés összegébõl
Igen, én!
Voltam úgy 6-7 évet, már nem is emlékszem. Az illetõnek csak társ kellett a hobbijaihoz, programokhoz, meg némi összebújás. Hát én ebbe beleuntam, annál is inkább mert ha pár hetet egyfolytában együtt voltunk, akkor mindig veszekedtünk. Többet ilyet nem játszok senkivel, akkor még túl fiatal voltam. Pár hónap elég eldönteni, hogy akarunk-e együttélni, vagy sem. És nekem nem az eljegyzés, meg esküvõ, meg egyéb külsõséges puccparádé a lényeg. Hanem maga az együttélés, együtt lakás...
"És nekem nem az eljegyzés, meg esküvõ, meg egyéb külsõséges puccparádé a lényeg." Azért ne tegyünk már közéjük egyenlõség jelet... Bocs az off-ért.
Volt ilyen, egyikünk sem akart elkötelezõdni és feladni a függetlenségét. Nem is ezért lett vége.
Szerintem az szörnyû lehet.... Mondjuk ne is lennék 10 évig együtt olyannal, aki nem akarna velem közös életet... El sem tudom ezt képzelni, mert nála úgy alakult, hogy egyszerûen csak amikor átmentem hozzá, akkor éjszaka nyilván már nem volt kedvem elindulni, meg õ is mondta, hogy minek is mennék ilyenkor akárhova. Így ott aludtam, egyre gyakrabban. Ha már viszont ott alszom, akkor ugye elõször fogkefém és saját törülközõm lett, aztán 1-1 váltás fehérnemû is, majd 1-1 váltás ruha, atán már azt vettem észre, hogy gyakorlatilag ott lakom. Szóval nem érte, hogy hogy lehet 10 évig kihúzni...

Hány évente fordul elő az, hogy az év minden napja ugyanarra napra esik? Tehát pl. ma január 10. -e csütörtök van, ez mikor lesz/volt így legközelebb/legutóbb?

Legjobb válasz: 2019-ben lesz legközelebb. Ha nem szökõév, akkor 1 nappal késõbbi napra esik egy nap, mint elõzõ évben, ha az, akkor kettõ.(Ha március 1-tõl Február 28ig nézünk egy évet.)

2019-ben lesz legközelebb. Ha nem szökõév, akkor 1 nappal késõbbi napra esik egy nap, mint elõzõ évben, ha az, akkor kettõ.(Ha március 1-tõl Február 28ig nézünk egy évet.)

Kulfoldon elek 10 eve. M. orszagon a szuleimnel van az allando lakcimem. Az Egeszsegugyi Bizt.5 evre visszamenoleg kovetel tolem havi 500 forintot. Miert?

Tudom igazolni,hogy kulfoldon elek.5 eve valtozott a torveny,de semmi ertesitest nem kuldtek.Honnan tudnam,hogy fizetnem kellene,ha semmi ertesitot nem kuldenek,csak most egyet kb 1 honapja?

Legjobb válasz: Még valamit..Én ettõl függetlenül,azért írnék egy "szemrehányó" levelet,hogy idõben kellett volna értesíteni téged,és igazolná valahogy ,hogy mivel nem tartózkodtam otthon,és az adott országban van TB.-d. Azért annak is után néznék hogy ebben az esetben is él-e az 5 év utáni elévülési idõ..Mert ha igen akkor tehetnek neked egy szívességet..

Még valamit..Én ettõl függetlenül, azért írnék egy "szemrehányó" levelet, hogy idõben kellett volna értesíteni téged, és igazolná valahogy , hogy mivel nem tartózkodtam otthon, és az adott országban van TB.-d. Azért annak is után néznék hogy ebben az esetben is él-e az 5 év utáni elévülési idõ..Mert ha igen akkor tehetnek neked egy szívességet..
Onnan, hogy van egy törvény, hogyha valaki külföldön dolgozik annak ideiglenesen le kel mondania vagy szüneteltetnie kell a TB fizetését.Ahogy az elsõ kint töltött adóévet is igazolnia kell otthon.. A Azt hogy neked fogalmad sem volt róla, nos ez nem mentesít a kötelességeid alól. Én amikor kimentem külföldre minden ilyen ügyön átrágtam magam, és a neten is olvastam anno annak idején. Örülj neki, hogy nem egyben követelik rajtad..
A magyar TB-nel azt lattak, hogy allandoan MO-on elsz. Es eppen munka altal nincs fizetve a betegbiztositasod. Joggal feltetelezhettek, hogy esetleg "munkanelkuli" a statuszod Ezert engedtek neked(inkabb koteleztek Teged), hogy a fizetesben levonando TB-ed helyett havi 5.100 Ft-ot fizessel. 37F
A kérdező hozzászólása: Elirtam, havi 5000 Ft, nem 500 Ft a TB. Koszonom a valaszokat!
oké... majd szólj ha ezt a remek elméletet átültetted a gyakorlatba. Még itthon élõ magyaroktól is lehetetlenség kb. behajtani ha az illetõ nem teljesen hülye... Amúgy a magyar bíróság bármilyen ítéletét nagyívben [email protected] minden külföldi hatóság. Az EU csak gazdasági közösség, semmi más. A törvénykezés, a végrehajtás és a rendfenntartás minden tagállam saját joga és kötelezettsége, nincsen rá közös szerv és nem is lesz egyhamar.
Utolsó: Te hol élsz? [email protected] se küldenek külföldre, pláne nem hajt be rajtad semmit egy külföldi hatóság... Szoktál látni - jellemzõen nagy értékû - szlovák - román - német - taddzsik rendszámú autókat az utakon? Szerinted ennyi turista van itthon? Gondolod véletlen sem azért vesz a vállalkozó barátunk szlovák rendszámmal x6-os BMW-t, hogy ne kelljen: - regisztrációs adót fizetnie - ne lehessen megbüntetni gyorshajtásért, parkolásért, bármilyen szabálytalanságért mikor konkrétan nem meszeli le a rendõr Ébresztõ, ez Magyaroroszág! a 20 millónál értékesebb autók 70%-a nem látott még magyar rendszámot. Ez évi 5-10 milliárd forint kiesés az államnak adóban. Szerinted ha ezt nem hajtják be akkor majd a kérdezõre uszítják rá 3 kilóért az FBI-t nem? Ugyan már...
Ugyan már. Nem a középkorban élünk. Ha EU-s országban dolgozik, minden további nélkül tilthatják a külföldi jövedelmét a magyar hatóság megkeresése alapján, elvégre Magyarország is uniós tagállam. De ha nem EU-s, akkor is küldhetnek jogsegély kérelmet az adott államnak, hogy hajtsák végre a magyar bíróság ítéletét, és hacsak az adott állam nem Afganisztán, Észak-Korea, Líbia, vagy hasonló pöcegödör hely, ezt teljesíteni is fogják, ahogy a magyar állam is minden további nélkül teljesíti a hasonló nemzetközi megkereséseket (ilyenkor a megkeresett állam hatóságai fognak behajtani, és továbbutalják a pénzt a megkeresõ állam hatóságainak), hacsak nincs helyreállíthatatlanul rossz diplomáciai viszonya az adott állammal. Senki ne reménykedjen abban, hogy hacsak nem a világ végére menekül, ahol írni se tudnak, akkor megússza a fizetési kötelezettségét.
Amíg nem akarsz hazaköltözni ÉS nincs semmi (magyar) tulajdon a neveden (illetve akkor sem lesz ha hazajössz) addig semmit sem tud csinálni a hatóság. Ha hazajössz és lesz fizetésed (legális) ill. tulajdonod abból tilthatnak. Ha kinn maradsz akkor meg pláne semmi, dobd ki és kész.
A kérdező hozzászólása: Haza akarunk koltozni Magyarorszagra 1-2 even belul.
A kérdező hozzászólása: Szia! Koszi a gyors es hasznos segitseget!! Olyan merges vagyok..ez azert felhaborito!! Itt nemsokara allampolgar leszek, ha kijelentkezek a M.orszagi cimrol akkor abbol valami problemam lehet?
A kérdező hozzászólása: 300 ezer forintot egy osszegben kell befizetnem. Az elevulesi idonek utananezek, koszi, hogy irtad. Igaz, nem tudtam rola, de azert kuldhettek volna egy ertesitot, nem 5 ev utan!! Koszonom a valaszokat!
Nem havi 5000?
A kérdező hozzászólása: Nem vettem igenybe a magyar egeszsegugyet, szinte alig voltam Magyarorszagon. Majd megprobalok valamit intezni ezzel kapcsolatban. Koszi, hogy irtal!

Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van egy 10 évvel idősebb barátom?

15 éves lány vagyok. Nem rég összejöttem egy 25 éves sráccal. Nem tudom, hogy hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy van egy barátom és 10 évvel id?sebb.:S

Legjobb válasz: Odamész hozzájuk,eléjük áll,kinyitod a szád és azt mondod:-Apa anya 10 évvel idõsebb barátom van...

Odamész hozzájuk, eléjük áll, kinyitod a szád és azt mondod:-Apa anya 10 évvel idõsebb barátom van...
Aztán elájulnak, Te fellocsolod õket, mert nem a 10 évvel van baj, hanem a Te 15 éveddel. Mert egész más a 18-28 felállás.
Nem semmi:) És miért is szereted õt? És õ is miért is szeret téged?XD Biztos vagy benne, hogy nagy az a szerelem? Meg mibõl gondolod azt? Amúgy elég egyértelmû, hogy lehet elmondani.. Biztos nem kódolt üzenettel:)
Én 16 múltam és 22 éves barátom van.Nálam annyira nem volt gáz, mivel a szüleim között is elég nagy a korkülönbség. Azt hiszem, úgy valahogy kezdtem neki, hogy: -Anyu, képzeld, találkozgatok egy sráccal és nagyon aranyos./Elõször mondj szépeket róla./Jobbik esetben elkezd anyud kérdezõsködni, hogy hova jár, hol lakik és szépen bevallod neki, hogy ittmegitt és a korát is hozzáteszed =) Anyukám nekem azt mondta, hogy ez nem baj, jó, ha a srác idõsebb. Amúgy szerintem a srác jellemétõl függ nem /csak/ a korától, hogy milyen benyomással lesz a szüleidre.Nálunk már szinte családtag =) Sok sikert! =D
Nos a hat év különbség még nem tíz:P
irigylem a problémáitokat én 20 vagyok a pasim meg 36, a szüleim meg akarnak ölni :D de ha nemis, folyton megy a lebeszélés :/
Én egy 17 éves lány vagyok 34 éves fiú udvarol nekem nagyon szerelmesek vagyunk egymásba. De nekünk is nehézséget okoz, hogy- hogy mondjam el a szüleimnek?!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!