Találatok a következő kifejezésre: 10 éve élünk! (163 db)

10 éve élek párkapcsolatban, élettársi viszonyban. Háztartásbeli vagyok, egy kislányom van. A neten megismerkedtem egy kedves, tündéri férfival. Összeköltöznék vele. A lányomat magammal vihetem?

van e jogom ahhoz,h a lányomat magammal vihessem?Elengedné velem,v számítsak a legrosszabbra?

Legjobb válasz: A Kedvesed tud errõl?(Mmint akivel együtt élsz.)Van papírotok arról,h élettársak vagytok?HA van papírotok,akkor az ugyan úgy mûködik mint egy válás,ha nincs,akkor meg kell egyezned a jelenlegi élettársaddal,h most ki visz mit,mert 10 év alatt rengeteg közös holmi összegyûlik,aminek a fele a tiéd.Tehát le kellene ülni és nyíltan beszélni a pároddal.Illetve remélem az új pali tud a gyerekrõl...mert nem egy olyan egygyermekes ismerõsöm van,aki most a gyermek miatt nem talál párt,mert a pasik nem bírják a gyereket.

A Kedvesed tud errõl?(Mmint akivel együtt élsz.)Van papírotok arról, h élettársak vagytok?HA van papírotok, akkor az ugyan úgy mûködik mint egy válás, ha nincs, akkor meg kell egyezned a jelenlegi élettársaddal, h most ki visz mit, mert 10 év alatt rengeteg közös holmi összegyûlik, aminek a fele a tiéd.Tehát le kellene ülni és nyíltan beszélni a pároddal.Illetve remélem az új pali tud a gyerekrõl...mert nem egy olyan egygyermekes ismerõsöm van, aki most a gyermek miatt nem talál párt, mert a pasik nem bírják a gyereket.
bátor vagy! egy 10 ées biztos párkapcsolatot eldobsz egy olyan férfiért akivel neten ismerkedtél meg?? ha igy érzed akkor viszont beszéld meg a párddal nem ismerem a párod nem tom mit fog hozzá szolni mit fog tenni de valoszinû nem fogja azt mondani h amit akarsz vidd. mindenesetre a gyerekre még ebben a nehéz idõszakban is figyelj oda!! mert a gyerek nem tehet semmirõl
Szerintem viheted a gyereked magaddal. Viszont ha a mostani párod a vérszerinti apa és szereti a gyereket, akkor ezt nem fogja mosolyogva végignézni. Akkor nagy esélyed lesz arra, hogy gyermekelhelyezési pert indít ellened, hogy a gyerekét visszakapja. Nagyon vacak lehet a mostani kapcsolatod, ha bátran belevágsz ebbe. Egy gyereket csak okkal szakítja el az ember a vérszerinti apától.
Hello.Hasonlo cipõben járok, 4 év után társam aki 25 éves be ujjitott egy 23 évesel.Én 42 vagyok, van 1 1 éves kislányunk.Vele feküdtem vele keltem, most az ujj fiatal berrel teszi ezt.Aminek nem örülök 2 honapja ismerik 1 mást ez nem egészséges sztem!Társam azt mondja hova tegye a gyereket?Most ez ellen harcolok épp.Jol gondold meg mit lépsz

Az a gondom, hogy nem minden esetben elégülök ki a párommal pedig 10 éve élek Vele! A szeretkezés után elmegyek zuhanyozni és a kezemmel kielégítem magam! Régen is maszturbáltam az egyetemi évek alatt, ez lenne a gond?

Legjobb válasz: Nem ez a gond. MInden normális kamasz maszturbál, a többségnek mégsem lesz ilyen gondja. Neked se lenne, ha odafigyelne rád a partner. Mondd el neki nyíltan mi hogy jó neked, mert magától nem jön rá. Mutasd meg hogy simogasson, mondd el hol milyen erõsen meddig csinálja, és akkor nem lesz baj.

Nem ez a gond. MInden normális kamasz maszturbál, a többségnek mégsem lesz ilyen gondja. Neked se lenne, ha odafigyelne rád a partner. Mondd el neki nyíltan mi hogy jó neked, mert magától nem jön rá. Mutasd meg hogy simogasson, mondd el hol milyen erõsen meddig csinálja, és akkor nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: persze a párom orálisan és kézzel is szokott ingerelni de ennek ellenére csak 50 %-a! A másik 50 vagy nem lesz vagy a zuhanyzó!
Szerintem érdemes lenne még megpróbálnod több figyelmet szentelni a párodnak. Figyelni, hogy reagál a nyelvedre a testének különbözõ erogén-zónáin, milyen érzés, amikor érzed, hogy megkeményedik a szádban, hogyan kezd sóhajtozni amikor nyalogatod a heréit, vagy szopogatod a lábujjait, stb. Amikor ezeket elkezded élvezni, az orgazmusod is kielégülést fog hozni.
Az 50% annyira nem rossz, de nagyon messze van a 100-tól. Szokott a párod kézzel vagy orálisan kényeztetni? Vagy csak "szerencséd" van és te is elmész néha?
A kérdező hozzászólása: hogyne lett volna, persze nem sok!Azért minden második alkalommal azért kielégülök én is általa!
Lehet, hogy rendes ember, de 10 év után ideje felvilágosítani. Én a szeretkezések 95%-át azzal kezdem, hogy kielégítem a páromat legalább egyszer. Volt a férje elõtt mással is kapcsolatod?
A kérdező hozzászólása: azért vagyok Vele mert 10 éve a férjem, kedves, rendes ember!
Nem azért, de te is követelhetnéd, hogy fejezze be valahogy, ha nem teszi meg, akkor nem értem miért vagy vele.
Szeretkeztek vagy csak meg szokott dugni?
Avasd be a párodat a bizalmadba, és mutasd meg neki, hogy mit és hogyan szeretsz, hogy Õ hogyan tudna kielégíteni Téged, szóval foglalkozz vele nyiltan, tanítsd meg neki "magadat". Meglátod, milyen izgató játékos, néha vicces, de mindenképpen kellemes akciók várnak rátok ekkor:)
Anál?

10 éve élünk kapcsolatba párommal. Véletlen útján rájöttem, hogy első menyasszonya iwiw üzenetét több mint egy éve tartogatja. Az én képeslapjaimat törli. Mit tegyek? Haggyam szó nélkül? Nekem azóta gombóc van a gyomromban és a szívem megszakad.

Legjobb válasz: ugysem fogod tudni megállni hogy ne szólj ugyh minnél elõbb mert ha magadba fojtod majd csak neki esel aztán elvileg nincs ebben semmi csak hát rosszul esik,engem is felhuzna:Sén szóvá is tenném

ugysem fogod tudni megállni hogy ne szólj ugyh minnél elõbb mert ha magadba fojtod majd csak neki esel aztán elvileg nincs ebben semmi csak hát rosszul esik, engem is felhuzna:Sén szóvá is tenném
Mi áll az üzenetben? Ne parázz.... Nyugalom!Bár amúgy nekem is rosszul esne :( 25/N
Ó, õ már biztosan rég elfelejtette az elsõ menyasszonyt, ne foglalkozz vele, nincs jelentõsége.
A kérdező hozzászólása: Õ hétfõn töltötte a 46 évét én pedig 31.
25 évvel ezelõtt volt a menyasszonya?? Hány évesek vagytok?
Iwiwen nincs képeslap, tehát azt e-mailben kaptad. Lehet, hogy a párod azt sem tudja, hogy lehet Iwiw-en üzenetet törölni?
Lehet hogy semmiség ezért kár beleképzelni bármit is. Valószínû hogy nem jelent neki semmit már mert akkor nem csak egy levélváltás lett volna, hanem egy csomót találtál volna egymás alatt.
Én amúgy a csajra lennék ideges, hogy mi a fenéért írkál, és veszi fel a kapcsolatot, a volt võlegényével. Fõleg, ha tudhatja, hogy párkapcsolatban van... Nem vágom miért kell bolygatni a múltat... üdv 25/L
A kérdező hozzászólása: Emailban jött, hogy üzenetem van iwiwen. A linkre nyomva az õ iwiw üzenet oldala jött be, mert elõtt õ volt a gépnél és nem lépett ki. Így láttam meg. Soha nem jutott volna eszembe, hogy az õ leveleiben kutassak.
de az nem lesz kicsit buktató, hogy az iwiw-es postaládájában turkáltál? Amúgy, lehet csak szimpla figyelmetlenség, és feleslegesen túráztatod magad :) remélem valami ilyesmirõl van csak szó!! üdv 25/L
Jó lenne rákérdezni, hogy miért õrizgeti még mindig.
A kérdező hozzászólása: A levélben nem volt semmi extra. Kérdezte a csajszi, hogy még emlékszik rá? 25 éve volt elsõ menyasszonya.
A kérdező hozzászólása: Akkor volt katona és a nõ dobozban hazaküldte a gyûrûket és más dolgokat. Anyósom elmondása szerint nagyon megviselte. Féltek is nehogy a katonaságál hülyeséget tegyen. Ha nem számítana, minek tartotta meg azt az üzenetet.


Nem voltatok együtt. Akkor meg? Gondolom eleinte senki nem tudta, hogy majd kibékültök. Mi a francért ne ismerkedett volna? A jövõbe õ sem lát.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem is tudott megcsalni.
Nem voltatok együtt ezért nem számít megcsalásnak.
Így van, ha külön voltatok, az nem megcsalás, de az nem jelenti azt, hogy nem is okozhat ezzel fájdalmat neked, illetve problémát a kapcsolatotokban. Hisz nyilvánvalóan ez neked rosszul esik, hogy ilyen hamar együtt volt valaki mással, még ha ezzel téged nem is csalt meg.
Megcsalni azt lehet, akivel az ember kapcsolatban van. Mivel ti epp nem voltatok egyutt, nem csalt meg.
Hány éves vagy kedves? hiszel még a mesékben, hogy ezt benyeled?:D
Attól függ, hogy a férjednek mit jelent a megcsalás? Ha nem feküdt le vele, akkor lehet azért mondja, hogy nem csalt meg. Ha valakinek kapcsolata van, az megcsalásnak számit, ha még nem váltak el.
Volt egy kapcsolata, de nem csalt meg? Mi van??
Én nem mentem volna vissza.
A kérdező hozzászólása: Lefeküdtek egymással többször is.
Igaza van.nem voltatok együtt, tehát nem csalt meg
Ez nagyon jó:) "...szakításban voltatok..."-jóbarátok
Ha elõtte sem és utána sem történ semmi köztük, csak az alatt az idõ alatt, amíg nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás.
"amíg nem voltunk együtt a páromnak volt egy kapcsolata" Nem tudom sikerült-e értelmezni az általad leírt mondatot? Nem játszott két kapura = nem megcsalás! De nyugodtan lovagolj csak ezen a témán, és akkor sok értelme nem lesz annak, hogy kibékültetek!
Szerintem se megcsalás, azért mondta azt, mert hiába feküdtek le többször is, ha külön voltatok, nem megcsalás. Ha most , miután újra összejöttetek tenné meg, már az lenne. Próbáld magad túltenni rajta, ha szereted.
Ha nem voltatok együtt, akkor nem megcsalás. Másfelõl viszont marhára mély érzelmek fûzhetik hozzád, ha egy szakítás annyira rázza meg, hogy egy hónapon belül képes beújítani valakit.

Mit tegyek? 10 éve élünk együtt, van egy közös gyerek, csal, agressziv.

Ugy érzem már nem akarok vele lenni és nem azért mert nem szeretem, hanem mert most jutottam el arra a szintre hogy nem akarom, nem tudom ezt tovább csinálni. Annyi fájdalmat, bántalmazást kaptam, hogy kiölt mindent. Hiába kérem, nem megy el, többször begyógyszerezett, ivott rá, olyankor megütött, állítólag nem emlékszik, kételyes eltűnései vannak, voltak, agresszív és nem ember a talpán, se apaként se férfiként, teljesen lesüllyedt. És mégsem hagy békén.

Legjobb válasz: Azonnali biztonsági lépések 1 számítógépezésnél fõleg ha segítséget kérsz ilyen jellegû témában mindig töröld az elõzményeket, de ne a teljeset, hanem csak azt, amit éppen használsz (pl. gyakori kérdések), nehogy megtorlásban részesülj, eltiltson a számítógéptõl, telefontól, elszigeteljen, mert az is jellemzõ ilyen eseteknél. (A továbbiakban ilyen esetekben nyiss a böngészõdben privát oldalt) 2 legyen alternatív emailcímed, ahová a kényesebb válaszok érkezhetnek (ha arra kényszerít, hogy mutasd meg az emailjeidet, akkor a semleges dolgokat meg tudd mutatni, de ne legyen ott olyan, ami segítségkérésrõl, vagy segítségnyújtó szervezettõl szól/jön. 3 ha ver, vetess fel utána orvosi látleletet, azt késõbb felhasználhatod a bíróságon válás vagy távol tartás miatt Ha elképzelhetõnek tartod azt, hogy elszigeteljen a külvilágtól, akkor ha van egy kevéske pénzed, vegyél egy akármilyen ócska másik mobilt (és dugd el, ne tartsd a táskádban, ruhádban...), feltöltõs sim-kártyával, hogyha elvenné a rendes mobilodat, tudj segítséget kérni a rendõrségtõl, mentõktõl, rokonoktól. esetleg ha lehet, akkor vedd fel az eseményt, pl webkamera, vagy ilyesmi, ami a válásnál szintén bizonyíték. Sok olyan szervezet van, ahol segítséget nyújtanak, ott profi szaktanácsadás van. régen hallottam a http://www.nane.hu/ ról, de nem tudom, hogy ez most is mûködik-e.

Azonnali biztonsági lépések 1 számítógépezésnél fõleg ha segítséget kérsz ilyen jellegû témában mindig töröld az elõzményeket, de ne a teljeset, hanem csak azt, amit éppen használsz (pl. gyakori kérdések), nehogy megtorlásban részesülj, eltiltson a számítógéptõl, telefontól, elszigeteljen, mert az is jellemzõ ilyen eseteknél. (A továbbiakban ilyen esetekben nyiss a böngészõdben privát oldalt) 2 legyen alternatív emailcímed, ahová a kényesebb válaszok érkezhetnek (ha arra kényszerít, hogy mutasd meg az emailjeidet, akkor a semleges dolgokat meg tudd mutatni, de ne legyen ott olyan, ami segítségkérésrõl, vagy segítségnyújtó szervezettõl szól/jön. 3 ha ver, vetess fel utána orvosi látleletet, azt késõbb felhasználhatod a bíróságon válás vagy távol tartás miatt Ha elképzelhetõnek tartod azt, hogy elszigeteljen a külvilágtól, akkor ha van egy kevéske pénzed, vegyél egy akármilyen ócska másik mobilt (és dugd el, ne tartsd a táskádban, ruhádban...), feltöltõs sim-kártyával, hogyha elvenné a rendes mobilodat, tudj segítséget kérni a rendõrségtõl, mentõktõl, rokonoktól. esetleg ha lehet, akkor vedd fel az eseményt, pl webkamera, vagy ilyesmi, ami a válásnál szintén bizonyíték. Sok olyan szervezet van, ahol segítséget nyújtanak, ott profi szaktanácsadás van. régen hallottam a http://www.nane.hu/ ról, de nem tudom, hogy ez most is mûködik-e.
Talán hagyd el????? Miért kérdés ez? Azonnal költözzetek el, ahogy tudtok, és add be a válópert. Ne legyél már hülye...
1-es látszik, nem nagyon konyítasz a témához. Gyakran könnyû mondani, de megvalósítani igen nehéz. pl. nincs hova költözni (talán a pénz miatt), szülõk, rokonok címét tudja az erõszaktevõ, és ilyen esetben sokkal agresszívebbé válik. Civil szervezetek és hivatalos szervektõl kell segítséget kérni, bár a rendõrség korábban nem volt valami segítõkész, talán mostanában a vak komondoros eset után egy kicsit változik a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Volt már rá példa, hogy elvette a telefonom h ne tudjak hivni senkit, ellenõriz, elüldöz mellõlem mindenkit, nem mehetek sehova, szándékosan lelki terrorban tart. Menni nem tudok sehova, nincs hova, kihez hosszútávon. Pár napra volt h elmentem a gyerekkel, de vissza kellett jönnöm. Ha nem engedem hogy igyon, napokig vitázik, kiprovokálja hogy elérje a célját. a gyereket sem nézi, elõtte is megütött már. volt hogy "olyan" állapotában reggelig nem hagy minket aludni, örjöng, veri ajtót, ablakot.
Kérj segitséget a amegfekelõ fórumokon. Nane meg ilyenek.
Hagyd el. Ha az akaratod nincs meg, jöhet az uristen akkor fogsz tovább lépni. A NaNe meg egy vicc...4 nõnek segít, 12-nek nem...
hogy teheted meg a gyerekeddel hogy a pároddal maradsz? majd ne csodálkozz ha felnõtt korában feléd sem fog nézni. a híd alatt is jobb ennél. na de kell a pénz mi? pfff...az ilyenek sosem lépnek le és maguk mellett még a gyerek életét is tnkrevágják. és hány ilyen van...
El tudnád látni egyedül a gyerekeket? Anyagilag és egyéb tekintetben? 27N
A kérdező hozzászólása: Hát biztos megoldanám, csak annyira tehetetlen vagyok:((
Ezt biztosan kell tudni, például van-e munkád, vagy szüleid akikre támaszkodhatsz ha úgy adódik
27N
A kérdező hozzászólása: Van mind a kettõbõl. :)
Hú, hát ez nem tudom, mennyire jó ötlet, hogy maradjatok egy fedél alatt lakva, de váljatok el, és akkor te máshol esetleg ismerkedhetnél, de ha meg mondjuk pl idõ sincs, amúgy én ezt nem tudom:/
Én amondó vagyok, hogy akkor ne egyétek meg egymást mert annak nem csak ti látjátok kárát, hanem a gyerekek is...-nekem is van, én is egyedül nevelem-nem lesz könnyû de gyerek nem tarthat össze egy kapcsolatot sem 27N
Es miota van meg a masik?
Miért nem tudsz együtt élni vele?Mi a baj?Mikor hozzámentél szerelmes voltál belé vagy csak....?
Gyere el felénk. Az egyik tóban annyi van, hogy nem lehet kiirtani.
és mekkorára nõtt meg? amúgy horgásztóból lehet beszerezni. holtágakban vannak leginkább de bárhol elõfordul. ha nem horgászol akkor odamész egy horgászhoz és megkérdezed hogy az adott vízben vannak-e és ha azt mondja hogy sok van akkor megkéred hogy a következõ amit kifog azt adja neked mert ahol sok van ott általában tilos visszaengedni úgyhogy csak el szokták dobni a legtöbben.
ha gondolod nyáron tudok neked hozni... egy tóból 3-4cm-eseket:)

Román állampolgár vagyok, 10 éve élek Magyarországon, 3 gyermekem Budapesten született. Kaphatnak gyermekeim magyar állampolgárságot? Hol kell intéznem?

Legjobb válasz: Itt majdnem minden le van írva.Szerintem elõbb neked kellene kérned, utána gyerkõcöknek. http://www.keh.hu/allampolgarsag.html

Itt majdnem minden le van írva.Szerintem elõbb neked kellene kérned, utána gyerkõcöknek. http://www.keh.hu/allampolgarsag.html

Elektromos áram bekötése táruslás esetén. Minden társulás 10 évig él?

Van egy telkem és azt mondták a szomszédok hogy az elmû bekötéshez kell a társulás bele egyezése amit természetesen pénzért ad ki. De úgy tudom a társulás már 20 éves dolog. Valaki jártas ebben?

Legjobb válasz: Magántelek és a tiéd? Akkor senkinek a beleegyezése nem szükséges! Ha több tulajdonosa van akkor kell hozzájárulást kérni a többi tulajdonostól.

Magántelek és a tiéd? Akkor senkinek a beleegyezése nem szükséges! Ha több tulajdonosa van akkor kell hozzájárulást kérni a többi tulajdonostól.
A kérdező hozzászólása: A lényeg az hogy a területen a tulajdonosok létrehoznak egy társulást, kifizetik a gerinchálózat kiépitésnek a költségét és ezutána az ujjonan rákötöknek ki kell fizetni a rájuk esõ pénzbeli hozzájárulást csak igy kapják meg azt a papirt amivel mehetnek az elmûbe
Ez csak valami régi szoci érás dolog lehet ma már szó sincs ilyenrõl.Én már 10 év dolgozom Elmûs munkákon(munkáltatóm hivatalosan minõsített Elmû-Émász alvállalkozás) és az öregebb kollegák emlékeznek valami hasonlóra. Ma már ha szükséges az Elmû saját költségen építi ki az elosztóhálózatot és arra bárki szabadon rácsatlakozhat ha az Elmû feltételeinek megfelel, a régi általad is említett magánhálózatok már mind az Elmû kezelésébe kerültek és közcélú hálózatokká lettek minõsítve így arra szintén bárki rácsatlakozhat az Elmû feltételei szerint. Esetleg néhány olyan hálózat lehet még országos szinten is ami nem szolgáltatói tulajdon de saját és kollegáim véleménye szerint ilyen Elmû területen már egy sem létezik.

10 éve élek a feleségemmel. Az utóbbi időben valami megváltozott, én vagyok a nő legbelül. Nagy probléma ez?

Azt vettem észre, hogy jólesne, ha bókolna nekem, ha virágot kapnék tőle, ha elhívna moziba..

Legjobb válasz: Jenõ! Nem megmondtam, hogy ha késik a munkából, akkor fizetéscsökkentés lesz? Ráadásul túlórázni is fog, de az nem lesz gyerekjáték!

Jenõ! Nem megmondtam, hogy ha késik a munkából, akkor fizetéscsökkentés lesz? Ráadásul túlórázni is fog, de az nem lesz gyerekjáték!
Nekem nem probléma, amíg nem vagyok a helyedben.
te is apa nélkül nõttél fel?
Meg is dug felcsatolhatóssal?:)
Jó pasi vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!