Találatok a következő kifejezésre: 10 év nem (409 db)

Állami főiskola után 10 évig nem lehet külföldre menni munkát vállalni?

Legjobb válasz: De,lehet. Diploma után 20 éven belül kell ledolgozni az államilag finanszírozott félévek dupláját. Ha 5 évi jársz fõiskolára, akkor 10 évet. Kimehetsz 10 évre, és visszajössz, vagy dolgozol itthon pl. 5 évet, aztán kimész 8-ra, majd újra itthon. Vagy kimész, megkeresed a képzés árát, visszafizeted, és nem jössz haza.

De, lehet. Diploma után 20 éven belül kell ledolgozni az államilag finanszírozott félévek dupláját. Ha 5 évi jársz fõiskolára, akkor 10 évet. Kimehetsz 10 évre, és visszajössz, vagy dolgozol itthon pl. 5 évet, aztán kimész 8-ra, majd újra itthon. Vagy kimész, megkeresed a képzés árát, visszafizeted, és nem jössz haza.
kiegészítve az elsõ választ: és visszafizeted a képzés árát plusz a kamatot
Ezért mondják most már sokan, hogy eszedbe ne jusson büfé szakra menni fõleg akkor ha pénzhiányos vagy és csak államira tudnál menni.Egy diploma nem a világ, nem ez alapján kell megítélni az embereket, és értelmesebb embereket nem is ez alapján szokták megítélni.
Úgy értem, hogy az értelmesebb emberek, akik nem vakulták el a rózsaszín ködtõl, nem a diploma alapján ítélnek meg.Inkább tanulj ki egy jó szakmát, ami külföldön is kell és akkor nyomás.

A barátom 10 éve nem eszik gyümölcsöt. Kopaszodik. Ez azért lehet mert nem eszik gyümölcsöt 10 éve? És ha igen mit lehet tenni ilyenkor?

Legjobb válasz: A barátodnak egyre több baja lesz, ha nem hagyja abba a hülyeségét.. Ekkora barmot?! Nem eszik gyümölcsöt, csak a szar mûkajákat.. Valószínüleg sok minden hiányzik a szervezetébõl, vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok stb.. Ebbõl nagyobb baja is lehet!!! Ha így folytatja, akkor minden baja lesz, sõt a rák stb kialakulásának is jelentõsen nagyobb a kockázata!!

A barátodnak egyre több baja lesz, ha nem hagyja abba a hülyeségét.. Ekkora barmot?! Nem eszik gyümölcsöt, csak a szar mûkajákat.. Valószínüleg sok minden hiányzik a szervezetébõl, vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok stb.. Ebbõl nagyobb baja is lehet!!! Ha így folytatja, akkor minden baja lesz, sõt a rák stb kialakulásának is jelentõsen nagyobb a kockázata!!
A vitaminhiány okozhat hajhullásd, de gyümölcsevõ pasik is kopaszodnak. De abban igaza van az elõttem szólónak, hogy ha nem változtat, elõbb-utóbb megbetegszik. Ha zöldséges sem eszik, akkor valószínûleg már beteg is, csak esetleg még nem derült ki.
Lehet genetika is. Az öcsém soha életében nem szeretett semmilyen gyümölcsöt, és még megvan a haja. Igaz, õ mégy csak 17 éves.
Nem biztos hogy azért van, lehet pusztán genetikai is, vagy valami fejbõr probléma. De persze lehet vitaminhiány is. Kellene szednie valami vitaminkészítményt egy ideig, gyógyszertárban biztos tudnak ajánlani. És ha nem lesz jobb, akkor fel lehet keresni ilyen speciális vizsgálatot, ahol mikroszkóppal megnézik a fejbõrt, hogy milyen elváltozások vannak rajta. Gyógyszertárakban vagy fodrászatnál szokott lenni ilyen vizsgálat, körbe kell kérdezõsködni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. 1 hónapja vagyunk együtt. Majd én kezelésbe veszem...mert ez nem állapot hogy már 10!! éve enm eszik gyümölcsöt...
tuti nem a gyümölcstõl kopaszodik.
ki kelett volna heréltetni 8 évesen, akkor nem koopaszodna
Ha túl van már a 40-en, akkor semmi köze a gyümölcshöz a kopaszodásnak..a korral jár. viszont ha továbbra sem eszik semmilyen gyümölcsöt, szerintem még tíz év és már beszélni sem fog...
A kérdező hozzászólása: 19 éves....
igen
szavatossági ideje 3 év általában az avon termékeknek, úgyhogy már régen megromlott a rúzs. dobd ki. a parfümöt nem tudom. meglehet, hogy nem lesz olyan intenziv illata.
A rúzst mindenképpen dobd ki, könnyen megavasodik és megromlik. A parfümnek ha nem rossz az illata, szerintem akkor nyugodtan használhatod, de inkább a ruhádra fújd a biztonság kedvéért, ne a bõrödre.
Igen! Meg tud romlani!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek nagyon hasznosak a válaszaitok számomra! :3
Ha nem büdös az illata és magadra fújod nem pattogsz ki és nem irritálja a bõröd akkor a parfümöt el lehet használni, de a rúzst mindenképp dobd ki.
én a parfümöt sem használnám már el, rendelj inkább egy újat! :-)
hát nem tudom, hogy vagy vele, de én már 3 év után sem nagyon merek semmi ilyet használni. Amúgy elméletileg kellene hogy legyen a parfüm dobozán (vagy üvegén vagy hogyismondom) lennie ilyen meddig használhatós dátumnak. Vagyis a legtöbbre szoktak tenni
Rúzst dobd ki! És a parfümöt is! A benne található anyagok miatt a parfüm szavatossági ideje ugyan úgy 3 év, mint a rúzsé. 3 év eltelte után (ha olyan helyen tárolod a fürdõszobádba, ahol még nap is éri, akkor még hamarabb) a benne lévõ anyagok bõrirritációt, szerencsésebb esetben csak túlzott napérzékenységet okoznak! :) Válj meg tõlük :)

Tisztelt Doktor úr! 41 éves vagyok már 10 éve nem kívánom a szexet, ezért a férjemmel most elválunk.7 éve álmatlanságban és depresszióban szenvedek, gondolom ez lehet az oka ennek a panaszomnak. Már több pszichiáternél voltam, de sajnos nem gyógyultam meg

Tisztelt Doktor úr! 41 éves vagyok már 10 éve nem kívánom a szexet, ezért a férjemmel most elválunk.7 éve álmatlanságban és depresszióban szenvedek, gondolom ez lehet az oka ennek a panaszomnak. Már több pszichiáternél voltam, de sajnos nem gyógyultam meg. Mostanában egyre több hevülésem van. Kérem, adjon valamilyen tanácsot.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hevülések, hőhullámok miatt mielőbbi kezelést javaslok. Hosszú évek óta nagyon jó tapasztalataink vannak a Remifemin Plus tablettával, amely az alvászavarok rendezésében is segítséget nyújthat! A Remifemin Plus teljesen növényi alapú készítmény, különleges kockázattal nem kell számolni a szedés alatt, teljesen biztonságos. Felhívom a figyelmét, hogy a Remifemin Plus szedése kapcsán csak legalább …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A hevülések, hőhullámok miatt mielőbbi kezelést javaslok. Hosszú évek óta nagyon jó tapasztalataink vannak a Remifemin Plus tablettával, amely az alvászavarok rendezésében is segítséget nyújthat! A Remifemin Plus teljesen növényi alapú készítmény, különleges kockázattal nem kell számolni a szedés alatt, teljesen biztonságos. Felhívom a figyelmét, hogy a Remifemin Plus szedése kapcsán csak legalább … Olvass tovább »

Miért botránkozik meg 10 emberből 8, hogy nekem 24 évesen nincs gyerekem és vagy 10 évig nem is szeretnék?

Ma már nem az a módi szerintem,hogy 18 évesen szülünk és a gyereknevelésb?l áll az élet. Persze egyszer majd talán én is szeretnék,de nem most és a semmire minek is?! Felel?tlenség lenne szerintem.A családban mégis sokan szekálnak vele.

Legjobb válasz: Kedves utolsó az én Anyukám engem 35. évesen szült, és soha nem okozott problémát. Soha senki nem nézte a nagymamának, mert fiatalon tartotta a gyerekei. Én sem hiszem, hogy sokkal elõtte fogok. Az meg, hogy mihez van idegzete az hülyeség, mert ne mond, hogy egy 18. évesnek több tûrõ képessége van mint egy 35. évesnek.

Bocsánat az OFF-ért, csak még azt szeretném írni a 7-esnek, hogy egy 20 év körüli ember még jobban bírja a fizikai megterhelést, ideértve az éjszakázást is a kicsi mellett, mint egy 30-40 év közötti. Senki sem lepõdik meg azon, hogy egy fiatal képes éjszakába/hajnalba nyúlóan bulizni....a picihez többször felkelni legalább akkora strapa, csak több értelme van :)
A kérdező hozzászólása: A párom is egyetért abban, hogy míg nincs meg az anyagi háttér, addig nem kell gyereket szülni.Sõt õ ebbe az országba nem is akar gyereket! Tervezzük pár év múlva a kiköltözést.Amúgyis fiatalabb nálam a párom, de eddig minden párom egyetértett velem abban, hogy ha nem érzem magam késznek, akkor inkább ne és senki nem is akarta erõltetni a dolgot! amúgy igazad van abban, hogy a 20 éves fittebb, de a többsége agyilag maga is gyerek még, és azt vallom, hogy gyereknek gyereket szülni, az butaság! Persze vannak kivételek és érett gondolkodású fiatalok, de egy 18-20 éves akkoris nagyrészben gyerek még!
Kedves utolsó az én Anyukám engem 35. évesen szült, és soha nem okozott problémát. Soha senki nem nézte a nagymamának, mert fiatalon tartotta a gyerekei. Én sem hiszem, hogy sokkal elõtte fogok. Az meg, hogy mihez van idegzete az hülyeség, mert ne mond, hogy egy 18. évesnek több tûrõ képessége van mint egy 35. évesnek.
A nõ huszonéves korában a legalkalmasabb arra, hogy gyermeket szüljön. Ez biológiai tény. A szülõk idejében is és most is. Sajnos ma ezzel teljesen egyidejûleg kellene megalapoznia a jövõjét(bedolgoznia magát a szakmába, lakásra gyûjteni...stb.) Nagyon keveseknek sikerül ez egyszerre, egyformán jól. Egyszerre, de nem egyforma hangsúllyal sikerül a többségnek, -szerintem. Családod azért aggódik, hogy nehogy behozhatatlanul lemaradj a gyermekvállalásról. Ha 34 évesen szülsz, 40 éves leszel, mire a gyerek kijárja a nagycsoportot. 52 éves leszel, mire leérettségizik.És ha õ is 34 évesen szül majd, akkor 68 évesen leszel nagymama. És ez csak az elsõ gyermek...Leszel-e fizikailag idegileg elég erõs és teherbíró? Leszel-e türelmes nagyija az unokádnak?
Miért kéne 24 évesen gyerek? Sztem ezt mindenki maga dönti el, max megbánja késõbb.
Mert nem tudják elképzelni hogy nem csak úgy lehet élni ahogy õk tették meg ahogy régen szokás volt. Nem a te bajod, így ne is törõdj vele.
A kérdező hozzászólása: És látok most is sok 19-20 éves lányt, akikrõl tudom, hogy agyilag még szinte gyerekek, de ki tudja mért, mégis terhesek vagy már van gyerekük.Amig nem érzem úgy, hogy mindent vagy aránylag mindent meg tudnék adni egy gyereknek, addig nem esek teherbe.És ha ez 33 éves koromig nem történik meg akkor sem dõl össze a világ! Bár túl késõn sem szülnék már, de még nem vagyok lemaradva semmirõl sem úgy érzem!
A kérdező hozzászólása: Egyetértünk Utolsó :) !
Azoknak, akik megbotrankoznak meg cseszegetnek emiatt nagyon unalmas lehet az eletuk. Foglalkozzanak a sajat dolgukkal, ehhez semmi kozuk. En 30 eves vagyok es 30 eves korom elott akartam gyereket, van is egy 14 honapos kisfiam. Nekem ez volt a tervem, neked meg az. Aki nem tartja tiszteletben, azzal ne foglalkozz! Valositsd meg a terveidet es akkor vallaj gyereket, amikor szeretnel, ne akkor, amikor a tarsadalom elvarja. A gyereknek is jobb, ha szeretettel varjak es ha akkor jon, amikor minden kerek, nem pedig azert, mert muszaj!
"Amúgyis fiatalabb nálam a párom, de eddig minden párom egyetértett velem abban, hogy ha nem érzem magam késznek, akkor inkább ne és senki nem is akarta erõltetni a dolgot!" Ebbõl azt a következtetést vonom le, te még jócskán a párkeresés ill. karrier- építés stádiumában vagy. Eljátszol a gondolattal, de még egyenlõre más dolgok fontosak. Éljél, valósítsd meg álmaidat, észreveszed majd, ha a gyerekvállalás gondolata lesz a napirendi pont. :-)
"Kedves 7-es! Elsõ gyermeke vagy anyukádnak?- Itt úgy értettem, az elsõ gyermek vállalása volt a kérdés. Tisztelem Anyukádat, hogy ilyen fitt tudott maradni. Szerintem az õ teherbírása inkább különleges, mint általános." A bátyámat 33 évesen szülte. Így arra sem mondható, hogy sokkal korábban.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ebben minden benne volt! Ámen :) !
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Bízom benne, hogy ezen a téren csakis az eszem fog diktálni mindig!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az.De az ismerõsök, családtagok sokszor célozgatnak, hogy hát 24 múltam és nekik ennyi idõsen már volt, meg stb. Nõvérem is 18 évesen, anyu 19 évesen lett anya és nem értik én mért nem akarok még.
24 évesen-2 éve- én is teljesen így gondoltam, aztán ez év elejétõl "elszabadult a pokol", egyszerûen vágyom rá! :) Szóval, lehet most ezt gondolod, de a nõi , anyai ösztön bármikor megtalálhat, és a szíveddel fogsz dönteni!
Én is kb. így gondolom. Azért ma már az Anyának is bõven be kell szállnia a családi kaszába nem mint régen.
Kedves 7-es! Elsõ gyermeke vagy anyukádnak?- Itt úgy értettem, az elsõ gyermek vállalása volt a kérdés. Tisztelem Anyukádat, hogy ilyen fitt tudott maradni. Szerintem az õ teherbírása inkább különleges, mint általános. Kedves Kérdezõ! Csak Te érezheted, hogy mire vagy képes /érett ill. mit tartasz fontosnak. De idáig csak arról írtál, Te mit szeretnél? És mit szeretne a férjed/párod? Õ még nem került szóba. Egyetértetek abban, hogy késõbb legyen gyermeketek?
A kérdező hozzászólása: Igazad van utolsó abban, hogy biológiailag mi merre, mettõl meddig.De! és itt a lényeg: miért szüljön olyan ember huszonévesen, aki nem érzi érettnek magát arra, hogy anya legyen? Én nem készültem eddig fel erre és kb 17 éves korom óta így gondolkodom, tehát semmi nem változott 7 év alatt. Komoly gondolkodású vagyok, de még képtelen lennék lemondani dolgokról.Egy munkatársam azt mondta, ha így érzem, inkább ne vállaljak még gyereket, minthogy legyen egy, de az az én hibámból elkallódjon!És igaza van.Én még nem lennék jó anya és szerintem így sokkal felelõsségteljesebb döntést hozok, mintha a külvilág számára, megfeleésképp szülnék!
25 vagyok, 4 éves múlt a lányom, most szeretnénk kistesót. Egyszer sem bántam meg, hogy fiatalon lettem anyuka. Diplomám van, amit mellette csináltam meg. Úgy hogy, nem volt semmilyen segítségem a férjemen kívül. Van akinek a karrier a fontos, van akinek a család, nem vagyunk egyformák, és ez így van jól. Azért meg, hogy családnak megfelelj, ne vállalj gyereket, csak ha úgy érzed érett vagy rá. De ha a férje/párod szeretne, érdemes leülni és átbeszélni a témát. Sok sikert a továbbiakban. Üdv: A.

Mehetek most egyetemre, ha 10 éve nem jelentkeztem ki egy másikból?

Jelentkeztem annó egy egyetemre, de meggondoltam magam, és az els? vizsgák el?tt leléptem. Viszont nem intéztem el ennek a papírmunkáját. Így az egyetem 6-8 évre rá küldte el nekem az indexemet. Most jelentkeznék egy másik egyetemre, de eszembejutott, hogy az indexem elküldéséig eltelt id? alatt én hallgatói jogviszonyban voltam? Vagy automatikusan halasztva lettem? Lehet, hogy az állam addig fizette az egyetemnek taníttatásomat, és emiatt most nem tudok már másik egyetemre menni?

Legjobb válasz: Szerintem is a beiratkozott félévek számítanak. Azt mondjuk nem értem, miért csak évekkel késõbb küldték ki az indexed, de az tuti, hogy annál sokkal hamarabb szüntették meg a hallgatói jogviszonyod és nem használtad el az összes támogatott féléved.

Szerintem is a beiratkozott félévek számítanak. Azt mondjuk nem értem, miért csak évekkel késõbb küldték ki az indexed, de az tuti, hogy annál sokkal hamarabb szüntették meg a hallgatói jogviszonyod és nem használtad el az összes támogatott féléved.
csak 1 féléved ment el, ne parázz. ha nem veszel fel egy tárgyat sem a félévre, akkor autómatikusan passzívra tesznek. és két passzív félév után autómatikusan kirúgnak. legalábbis most így megy, de szerintem régebben se lehetett másként.
Szerintem lejártak az államis féléveid, fizetni nem fizettél és ezért küldték ki neked az indexed. Nézz bele az indexbe, hogy van-e bele írva valami.
A kérdező hozzászólása: Ok, meg fogom nézni. Viszont a felvi.hu szerint a beiratkozott félévek számítanak. De én értelemszerûen nem iratkoztam be a további félévekre. Vagyis szerintem azok automatikusan halasztva lettek, és a halasztás során az állam nem fizet. Vagy mégis?
Így van. Csak a beiratkozott félévek számítanak. Az egyetem anno nyilván megszüntette a jogviszonyodat, amikor feléjük sem néztél. Keresd meg õket, mert ha felvesznek valahova, akkor úgyis kell vinned egy igazolást arról, hogy eddig hány államilag finanszírozott félévet használtál el.

Szerintetek ciki ha 10 éve nem feküdtem le senkivel? Alkalmam lett volna rá, most már akarnám, de eső után köpönyeg? Tudom elhíztam és ez nagy baj, de csak picit híztam el!

Legjobb válasz: Igen, ciki, most odamegyünk és megkövezünk... Ha nem kívánod akkor nem ciki, bár én nem tartom egészségesnek :) Amúgy én 15 éve nem feküdtem le senkivel, szûz vagyok vazzzeee :D

Igen, ciki, most odamegyünk és megkövezünk... Ha nem kívánod akkor nem ciki, bár én nem tartom egészségesnek :) Amúgy én 15 éve nem feküdtem le senkivel, szûz vagyok vazzzeee :D
Én meg 17 éve szûz vok!!!!!
én 20éve szûz.. 10éves vagy?:D vagy 30éves ?és 10éve nem feküdtél le senkivel mert a kettõ más.. NEM BAJ szerintem
most már késõ. én 1 éves koromban már feküdtem anyám és apám között.
ez nagyon beteg kérdés vagy mi akar lenni. EZ a Vicc kategóriába tartozik.
elõbb fogalmazz meg egy érthetõ kérdést, amiben minden info benne van ahhoz hogy értelmes választ kapj.
én 17 éve nem feküdtem le senkivel sem.... pedig akarok.... szerintem ez a ciki szûz 17/f
18 vagyok, lány, szûz. Nem tartom cikinek, mert nem az a célom, hogy minden barátommal lefeküdjek. :D Amúgy tényleg érthetetlen a kérdés.

Tisztelt Doktor Úr! 49 éves vagyok, és közel egy éve rendszertelen a menstruációm. Az elején kellemetlen hőhullámokkal küszködtem, azonban ez mostanra elviselhetővé enyhült. Kb. 10 éve nem szedek semmilyen fogamzásgátló szert, viszont teherbe sem estem an

Tisztelt Doktor Úr! 49 éves vagyok, és közel egy éve rendszertelen a menstruációm. Az elején kellemetlen hőhullámokkal küszködtem, azonban ez mostanra elviselhetővé enyhült. Kb. 10 éve nem szedek semmilyen fogamzásgátló szert, viszont teherbe sem estem annak ellenére, hogy nem védekeztünk a párommal. Az elmúlt pár hónapban viszont nemi ingerre sem nedvesedem úgy, ahogyan az korábban jellemző volt. Ez a tünet is visszavezethető a változókorra, vagy esetleg más probléma lehet a háttérben. Van-e valami megoldás a problémámra. Üdvözlettel: Erzsébet

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az életkorát és az említetteket is figyelembe véve nagyon valószínű, hogy a hüvelyszárazságot a hormonhiány okozza. Ennek ellensúlyozására, illetve a kellemetlen tünetek megszüntetésére a növényi alapú Cikatridina kúp rendszeres, folyamatos alkalmazását javaslom. Enélkül nemcsak a szárazság, hanem egyéb kellemetlen tünetek is megjelenhetnek! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az életkorát és az említetteket is figyelembe véve nagyon valószínű, hogy a hüvelyszárazságot a hormonhiány okozza. Ennek ellensúlyozására, illetve a kellemetlen tünetek megszüntetésére a növényi alapú Cikatridina kúp rendszeres, folyamatos alkalmazását javaslom. Enélkül nemcsak a szárazság, hanem egyéb kellemetlen tünetek is megjelenhetnek! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 49 éves vagyok, és közel egy éve rendszertelen a menstruációm. Az elején kellemetlen hőhullámokkal küszködtem, azonban ez mostanra elviselhetővé enyhült. Kb. 10 éve nem szedek semmilyen fogamzásgátló szert, viszont teherbe sem estem an

Tisztelt Doktor Úr! 49 éves vagyok, és közel egy éve rendszertelen a menstruációm. Az elején kellemetlen hőhullámokkal küszködtem, azonban ez mostanra elviselhetővé enyhült. Kb. 10 éve nem szedek semmilyen fogamzásgátló szert, viszont teherbe sem estem annak ellenére, hogy nem védekeztünk a párommal. Az elmúlt pár hónapban viszont nemi ingerre sem nedvesedem úgy, ahogyan az korábban jellemző volt. Ez a tünet is visszavezethető a változókorra, vagy esetleg más probléma lehet a háttérben. Van-e valami megoldás a problémámra. Üdvözlettel: Erzsébet

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az életkorát és az említetteket is figyelembe véve nagyon valószínű, hogy a hüvelyszárazságot a hormonhiány okozza. Ennek ellensúlyozására, illetve a kellemetlen tünetek megszüntetésére a növényi alapú Cikatridina kúp rendszeres, folyamatos alkalmazását javaslom. Enélkül nemcsak a szárazság, hanem egyéb kellemetlen tünetek is megjelenhetnek! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az életkorát és az említetteket is figyelembe véve nagyon valószínű, hogy a hüvelyszárazságot a hormonhiány okozza. Ennek ellensúlyozására, illetve a kellemetlen tünetek megszüntetésére a növényi alapú Cikatridina kúp rendszeres, folyamatos alkalmazását javaslom. Enélkül nemcsak a szárazság, hanem egyéb kellemetlen tünetek is megjelenhetnek! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

10 éve nem voltam nõgyógyásznál, lehet valami bajom? (Többi lent)

Most 26 éves vagyok, 16 évesen voltam egyszer nõgyógyásznál, mert a ciklus közepén pecsételõ vérzésem volt, de kiderül hogy csak a peteérés miatt van.

Legjobb válasz: Ha nem akarsz méhnyakrában meghalni, akkor igen, menj el!!!! Nem viccbõl kéne évente járni rákszûrésre, akkor a legelején észrevehetik a méhnyakrákot, és 100%-san gyógyítható, de csak akkor!

Ha nem akarsz méhnyakrában meghalni, akkor igen, menj el!!!! Nem viccbõl kéne évente járni rákszûrésre, akkor a legelején észrevehetik a méhnyakrákot, és 100%-san gyógyítható, de csak akkor!
Ha szexuális életet élsz akkor elkéne járnod méhnyakrák szûrésre! Szerencsére én sem voltam még panasszal orvosnál, de évente elmegyek rákszürésre, illetve amikor terhes voltam, akkor jártam.
A kérdező hozzászólása: De nagyon félek, hogy fájni fog a rákszûrés :(
Van egy kolleganõm, aki szintén hasonló sûrûn járt nõgyógyászhoz. Nála odáig fajult a dolog, hogy olyan elváltozás lett a méhében - pontosan nem tudom miféle -, hogy soha nem lehet neki gyereke :(
A rákszûrés nem fáj!!!
a rákszürés egyáltalán nem fáj általában még nem is kellemetlen. egy pattanás kinyomása kellemetlenebb mitn az.
nem fáj a rákszûrés. évente illene ellátogatni akkor is, ha nincs problémád, csak a magad felé való igényesség miatt is
Ne dõlj be semmiféle pánikkeltésnek itt, de érdemes lenne azért elmenned egy rákszûrésre. Ha esetleg nagyon szégyenlõs vagy, akkor keress nõi orvost, ma más elég sokan vannak.
rákszûrés egyáltalán nem fáj :) még kellemetlennek sem nevezném, olyan semmilyen érzés nálam ilyen egy orvosi vizsgálat: doki felnyúl 2 ujjal, megtapogat, aztán egy szerszámost felnyom, közben egy kis pálcikával "megcsikizi" belül a méhszájat és ennyi ezek mind kisebbek vagy kb akkorák, mint egy pénisz, így fájni biztosan nem fog fontos évente eljárni!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!