Találatok a következő kifejezésre: 10 év házasság (22 db)

Mit tennél az én helyemben? Párommal 15 éve vagyunk együtt. Ebből 10 éve házasságban.

2 gyermekünk van.

Legjobb válasz: Ha már olyan rég volt akkor már mind1 de azért valahogy megbüntetném

Ha már olyan rég volt akkor már mind1 de azért valahogy megbüntetném
hát ilyen esetben én sem tudnám mit tegyek... nekem leginkább az fájna hogy az azóta eltelt évek mind hazugságban teltek és õ erre képes volt. nah meg mikor pont terhes voltál az õ gyerekével... hát, lehet hogy bennem megszakadna valami és egy idõ után rámenne a házasságunk, mert nem bírnám elvisleni a tudatot...
A kérdés az, hogy szeretitek-e egymást? És mit szeretnétek egymástól? Õ ezt most miért mondta le neked? Mi volt a szándéka? Nagyon megbántott ezzel, az biztos. Tartotta volna inkább magában, és szenvedett volna õ a tudattól, ha szeret téged. De ha igazán szeret, akkor lehet, hogy tényleg szenvedett emiatt, és azért mondta el, mert nem bírja tovább és tõled várja a feloldozást! (akkor gyenge volt, buta, hûtlen, de lehet, hogy praktikusan mostmár van egy õszinte társad végre?? aki a gyerekeid apja is, a férjed.) De errõl nyilatkozzon õ! Kérdezd meg, hogy MIÉRT MONDTA EL? Hogyan érez irántad? És mit szeretne tõled az életben? És hogy akarja mindezt jóvátenni??
A kérdező hozzászólása: Ha jól belegondolok, ha ez akkor kiderül, akkor valószinû, hogy nem lennénk már együtt.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is úgy érzem megszakadt bennem valami...Nem volt eddig sem tökéletes a házasságunk, de toleráltam a "hibáit". De ezek után nem biztos, hogy menni fog.
A kérdező hozzászólása: Õ akkor 21 éves volt én 23. A baba akkor véletlenül jött, õ nem vágyott még rá, mert fiatal volt.

Most én vagyok hisztis, vagy értentő ha kissé csalódott vagyok, hogy 10 év házasság után is úgy érzem néha, alig ismer a férjem?

Ma volt a szülinapom. Nem egy kreatív pali, de azért én lmondtam neki, hogy minek örülnék, persze nem olyan direkt módon, de elég gyakran tettem rá célzást. Semmi extra egy parfüm lett volna, meg mondjuk egy vacsi kettesben. Erre ma úgy kezdte, hogy bocsi van egy kis gondja, ő rendelt tortát, de az csak péntekre lesz kész( ???) és kaptan tőle olyan cuccot ami kb fél éve tetszett még nekem, de azóta mindenki olyat hord és direkt mondtam is, hogy így már nem tetszik, már nem annyira egyedi. Meg egy telefon dokkolót amibe ha beledugom a telcsim akkor hangosabban csörög, így milyen jó nem kell mindehova vinnem a lakásba! Majd egy óra múlva lelépett találkozni a haverjával, mert csak most ér rá. Komolyan nem azért, de nem lehetne legalább az ember szülinapja olyan amilyet elképzelt? Nem lehet elvárni egy férfitól akivel 10 év alatt nem töltöttem 2 hétnél többet külön, hogy ennél jobb jusson az eszébe? Lehet hogy túlreagálom tudom... De ez most sz.rul esett...

Legjobb válasz: És tök kedves, hogy, amikor féléve mondtad az izére, hogy tetszik, megjegyezte. Honnan sejthette volna, h azóta már nem. Nekem holnap lesz a szülinapom, remélem valami kütyüt kapok.:)

És tök kedves, hogy, amikor féléve mondtad az izére, hogy tetszik, megjegyezte. Honnan sejthette volna, h azóta már nem. Nekem holnap lesz a szülinapom, remélem valami kütyüt kapok.:)
Szerintem nem reagálod túl. Az még mondjuk hihetõ, hogy nem vette a célzást, az én férjem se nagyon szokta. ha csak nem mondom meg konkrétan, hogy mit akarok akkor esélytelen. De az, hogy elmegy otthonról kártyázni a szülinapodon szerintem nagyon durva. A minimum lenne egy vacsi, iszogatás, mozi, vagy film otthon kettesben. Én azért szóvá tenném, mert ha nem szép lassan elindul a házasságotok a lejtõn és nehezebb lesz visszafordítani.
Ket dolgot szeretnek elmondani mint pasi nekem mi jott le ebbol. Az egyik a tipikus "jelzolampa" effekt. Szerintem egy no ne gondolja magat jelzolampanak, mert a jelekbol a tobbseg nem ert. A masik dolog viszont hogy nagyon bunko dolog volt az hogy ilyenkor lelepett a haverhoz. Szerintem ezzel kapcsolatba se "jeleket adj" hanem ulj le es mondd el hogy teged ez mennyire megbantott. Jovore pedig jobb ha konkretan elmondom mi az amit biztosan nem szeretnel, es mi az amerre nezelodjon. Ettol az eddig tetszett mar nem tetszik dologtol lehet hogy fraszt kapnek :)
Hát attól a telefonos akármitõl én is kiakadtam volna.Ilyen ajándék egy nõnek, feleségnek szülinapra!!! A tortáért nem problémáznék, pasiból van, nem tudta hogy elõre meg kell rendelni, bár lehet készen is kapni jókat! De virág járt volna, meg az, hogy veled tölti ezt a napot! Az már mindennek a teteje, hogy elment a haverjával!
Nekem is szarul esett volna a helyedbe, ha ennyire átlátszó módón adják a tudtomra, hogy elfelejtették a "nagy" napomat:DD Szerencsétlen pasi, ne morogj már, bizti elfelejtette, tudod milyenek a pasik..nem ászok ha dátumról van szó, mondjuk én sem vagyok az, sosem tudom megjegyezni az évfordulókat:D
túl reagálod. már csak azért is mert a pasik nem értik a direkt beszédet, és te ezt tudtad is. "de azért én lmondtam neki, hogy minek örülnék, persze nem olyan direkt módon, de elég gyakran tettem rá célzást."
Talán az a baj, hogy nem szánja rád azt az idõt, amire szükséged lenne.
*sosem tudom megjegyezni az évfordulókat, bár krónikásnak lettem kinevezve, de sosem jegyeztem meg:D
Ezt most túlreagálod, igen.
... mondjuk õ nagyon nem egy menõs típus ha én nem szerveznék meg valamit akkor Nem mennénk soha sehova.... De azért hogy a születésnapodon a haverjaihoz menjen, azt nagyon is jól megtudta szervezni! Lehet, hogy csak veled nem képes szervezni semmit, mert tojik rád? Nagyon úgy néz ki....
kedves kérdezõ, nagyon együtt érzek veled, persze, sajna volt olyan is, hogy megkérdeztem mit akar a párom szülinapja, egyszerûen azt mondta, semmit, csak hogy veled legyek, mire a nagy napon jött a hiszti, hogy legalább már egy sütit süthettél volna /dehát õ mondta, hogy nem kell semmi!/. Persze ez más eset, mert te megmondtad, hogy akarsz valamit. igen, elég szerencsétlenek a pasasok ilyen téren, folyton hangoztatják mennyire ismerik a nõket, aztán kiderül, hogy 10 év alatt se jutnak odáig, hogy alapvetõ, már-már sztereotip dolgokkal tisztába legyenek, mint pl hogy egy nõt boldoggá tesz, bármilyen pici ajándék, ha a férfi veszi a fáradságot rá... Sztem ne haragudj rá, annyira értetlenek. Én is már elõre közlöm mit akarok, nem bízom az õ ösztöneiben, mert az náluk ki van kapcsolva. Nem romantikus, mert nem az, de istenem. AZ élet nem egy leányregény és kész...
Elõször is boldog szülinapot! :) ne vedd a szivedre, az én párom sem érti a célzásokat. Idén az én szülinapomon nem is volt torta, mert este mikor hazajött azt mondta, azt hittem megcsinálod magadnak :) hát igen, nem volt kedvem saját magamnak tortát késziteni. Virágot nem is emlékszek mikor kaptam tõle utoljára. Viszont én mindig nézem õt, a kivánságait, minden nap frissen fõzött étel várja és még éjfélkor is ha van valami extra kivánsága teljesitem neki. Nem vagyunk egyformák, de ettõl függetlenül a kapcsolatban minden rendben van, szeretjük egymást.
Hát ez a telefonos kütyü pont olyan, mint amikor egy pasi plüssmacit kap szívecskés ruhában a szülinapjára. A legnagyobb ajándék mindig az együtt töltött idõ, itt cseszte el a legjobban.
"akivel 10 év alatt nem töltöttem 2 hétnél többet külön" Együtt töltött idõ? Mirõl beszélünk? "nem megy a gondolatolvasás" Hát nem, nem megy, pedig én is 8 éve vagyok együtt a barátnõmmel, és nem megy, csak neki már van annyi esze, hogy konkrétan megmondja, ha vágyik valamire, vagy ha már célozgatni kezd, addig csinálja, amíg egyértelmûen rá nem kérdezek... Az bezzeg semmi, hogy azt megjegyezte, fél éve mit szerettél volna...
27-es vagyok, a 30-asnak abszolút igaza van, tényleg nem értem én sem (pedig nõ vagyok), hogy ha már valamit szóvá teszel, miért nem teszed konkrétan. És köszönöm a 0-ra lepontozást, gondoltam, hogy nem fog tetszeni a véleményem. Mûhisztizzél tovább, amíg meg nem unja a férjed.
Szerintem minden pasi érti a célzásokat, nem olyan hülyék ezek. Nekem az exem egybõl kivette a hangomon, ha valami nem volt rendben, viszont azt már képtelen volt megjegyezni, hogy milyen csokit szeretek. Ez csak annyit jelent, hogy az érdekli, ami a saját érdekében történik, az viszont már nem annyira, hogy te mit szeretnél igazán: Ezt csak kevesen veszik észre, de szerintem ezért van olyan sok rossz kapcsolat, meg házasság, mert az emberek nem figyelnek egymásra, így nem is csoda, hogy rosszul érzik magukat a kapcsolatban. Persze ez csak egy szülinap, de ha ennyire nem érti a célzást, akkor valószínû, nem hülye, csak nem érdekli. Amúgy meg nem célozgatni kell, hanem konkrétan megmondani, mit szeretnél, bár kétlem, hogy akkor is figyelt volna rád.
A kérdező hozzászólása: Én soha de soha nem pontozok ezen az oldalon sorry, inkább te hisztizel emiatt:) fogalmam sincs ki pontozott le. Amúgy már le is nyugodtam túltettem magam rajta, ilyen és kész. Amúgy rendes ember jó apa, szeret engem tudom. Csak míg én képes vagyok kitalálni minden gondolatát ezek szerint a pasiknak még az együtt töltött évek sem könnyítik meg a dolgot. Amúgy hazaért korán már õ fektette le a gyerekeket.
engem is lepontoztak nyugi... gondolom az olyan alfahímek voltak, akik pont magukra ismertek néhányunk leírásából :) ez is annyira tipikus, hogy nem vallják be, ha valamit rosszul csinálnak. Pl ajándékozásban nem egy nagy ászok, de fájna elismerniük.
áh nem kell feltételezgetni.. észre vettem már hogy az oldalra mindig rászabadul egy ilyen piros kezes troll, akinek tök mindegy mi a válasz, tök mindegy milyen kategória akkor se hasznos szerinte a válasz
"engem is lepontoztak nyugi... gondolom az olyan alfahímek voltak, akik pont magukra ismertek néhányunk leírásából :) ez is annyira tipikus, hogy nem vallják be, ha valamit rosszul csinálnak. Pl ajándékozásban nem egy nagy ászok, de fájna elismerniük." Pedig én pont a férfiak mellett álltam ki :-) Sebaj, attól még a véleményem nem változott :-)
Felejtsd el a férfival való kommunikálás esetén az "utalást"... Az indirekt utalások nem mûködnek, a direkt utalások nem mûködnek, MONDD MEG EGY AZ EGYBEN, NE UTALGASS!!! Ez így mûködik. Szerintem fõleg az a zavaró, hogy mással tölti a napot.
Ûgy látszik ez van, nekem is csak akkor van jó szülinapom, ha éppen besokallok és szakítok. Nem tudom mire jó ez én tökre élvezem, ha szülinapra készülõdhetek.
1, nem írtam, hogy az egész üveget meg fogom inni 2, egy kis bor fogyasztása nem világvége...nem a hányásomba fetrengve fogok feküdni a nappaliban "dögleni a tv elõtt"- kádat kellene suvickolnom este miután lefektettem a gyereket, hogy minta háziasszony-és anya legyek?
A kérdező hozzászólása: Szóval a pasiknak ennyire nem megy " gondolatolvasás" ? Mert kb ezt mondtam neki, jaj elfogyott a parfümöm, de nem baj, legalább van egy ötletem, hogy mit szeretnék szülinapomra. De akkor azt kellet volna mondanom: vegyél parfümöt szülinapomra! A vacsi azért necces mert a gyerkõcöket le kellene passzolni, de legalább a szülinapomon nem én akarok kuncsorogni valamelyik nagyinál , mert nem én akarom megszervezni. Jó majd holnapra úgyis kiheverem, csak néha ha ilyen történik elgondolkodom, hogy tényleg ennyire bonyolultak vagyunk mi nõk? Én már a nézésébõl tudom mit akar, ezt õ is megjegyezte már. De valyon nki ennyire nehéz kiismerni engem? Persze lehetek mindíg dirket és egyenes is, de abban meg nincsen semmi romantika... Ami meg kell egy nõnek a boldogsághoz :) vagy pedig nem kellene annyi amcsi filmet nézni :)
Nekem a haverozás esett volna a rosszul, arra allergiás vagyok. Viszont az ajándékok szerintem aranyosak:) Én egy (szép) kis csokrit kaptam, õ pedig tusfürdõt, mert azt használja csak:)
A kérdező hozzászólása: Jó mondjuk a haveros talit én szúrtam el, mert megkérdezte mit szólnék, én meg úgy voltam vele, ha már úgysem megyünk sehova akkor tökmindegy . Ezért ezt utólag nem fogom a szemére vetni, de persze azért arra számítottam, hogy nemet mond, és otthon marad velünk :) nkem meg a gyerekek a fejemen táncoltak extra rosszcsontok voltak:)
Az én párom is kb. ugyanennyire ért a célozgatásból. Azt hiszem tényleg csak direkt kommunikáció útján lehet velük "tárgyalni", hogy mit szeretnénk mondani. Viszont a maga módján (legalábbis az én párom) nagyon is figyelmes. Egyszer egy évig megjegyezte, hogy szeretnék gyapjú mamuszt, és megvette a szülinapomra. Ahogy neked is megjegyezte azt a másik dolgot, amit egy féléve mondtál, hogy szeretnéd. Szerintem ha szeretted volna azt az idõt vele kettesben tölteni, akkor mondd el neki. Mondd el, hogy több idõre van szükséged vele ketten, egy kis romantikus vacsorára, mint régen. Szeretnéd, hogy ne neked legyen gondod a gyerekek elpasszolásával stb. Talán a maga módján szegény õ is próbálkozik, csak hát nehéz a kommunikáció. Nem?
Legközelebb légy konkrét!:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen lehet hogy inkább magamban csalódtam, hogy azt gonoltam, már ismer annyira, hogy tudja néha csak célozgatok mert nõbõl vagyok :) mondjuk õ nagyon nem egy menõs típus ha én nem szerveznék meg valamit akkor Nem mennénk soha sehova. Amúgy õ is figyelmes, ha kerek perec mondok ki valamit azt zokszó nélkül megcsinálja :) . Akkor jövõre direkt leszek és azt fogom kérni szülinapomra, hogy vegye észre a " jelzõlámpát" és szervezzen nekem gyerekmentes napot :)
10 Nekem az ilyen nem ajándék, ha nekem kéne megmondanom, hogy mit akarok. Az ajándék azért ajándék, hogy az ajándékozóra bízom. Rosszabb vagy mint egy 9 éves kölök:D
Én a múltkor azt mondtam a páromnak, hogy szeretném, ha adna nekem egy szál virágot romantikusan, és eljönne értem a suliba. El is jött, olyan aranyos volt, várt a suliban, és hozta a kis virágot, nekem! Magától nem jutott volna persze eszébe, hogy virágot adjon nekem, több év alatt egyszer kaptam ezen kívül virágot tõle, de annyira szeret mégis. És mikor elmondtam neki, hogy jól esne egy virág, olyan tiszta szívbõl, szeretetbõl hozta nekem, hogy igenis romantikus volt. Nem olyan amerikaias romantika, hanem inkább olyan magyar-féle, de romantika! Szerintem az is romantikus, ha elmondod, és utána látod, hogy csillog a szeme, mikor várja az örömöd, mikor átadja!
:(
O! Isten éltessen sokáig!:)
Hát, képzeld, nekem holnap van a születésnapom, de õ elutazott két hétre. Én itt vagyok a 8 hónapos gyerekkel vidéken (miatta költöztünk ide) család, barátok nélkül. Szóval a 25. születésnapomat az egész napos gürizés után este a tv elõtt fogom tölteni valószínûleg egy üveg bor társaságában... én sem így képzeltem :(
8 hónapos gyerek mellett egy üveg bort fogsz vedelni dögölvén a TV elõtt. Gratulálok!
Ez tetszett: "Én már a nézésébõl tudom mit akar, " Istenkém, mit is akarhat egy pasi? Enni, vagy dugni. Ezeket azért elég könnyû kitalálni...


10 év házasság után úgy néz ki el kell válnunk. A ház amely az ő nevén volt már a házasságkötés előtt is, de főként az én jobb fizetésemből újítgattuk fel. Közös tulajdonnak számít vagy csak az övé marad? Az értéke azóta megötszöröződött.

Az értéke azóta megötszöröz?dött. Nekem is van egy fél házam még a házasság el?ttr?l, de azon nem újítottunk semmit sem közösen;ez is esetleg felez?dik (ill negyede) ?t illeti? Ezenkívül másfél éve vettünk egy autót, ami bár az én nemvemen van, de a hitele már most több, mint az értéke;ez is osztozkodás tárgyát képezi gondolom, de mi van, ha egyikünk sem szeretné a hitelt tovább fizetni? azóta megötszöröz?dött. Természetesen a kislányunk tovább bonyolítja az egész hercehurcát, szegény szenved a feleségem butasága miatt.

Legjobb válasz: Szia! A ház, ami az õ nevén van , az övén is marad. Nem v szik figyelembe, hogy ki mit hogyan mikor újított fel benne , még akkor sem ha számlád van róla.Ha a Te házad (amit magaddal hoztál) csakis a te neveden van (tehát a feleséged nem a haszonélvezõje), akkor az értelemszerûen nálad marad.Az autó azé lesz, aki a tulajdonosa , remélhetõleg a karbantartója is Te vagy. Ha nem, érdemes eladni.A kislány pedig tudod, hogy 99%ban hova fog kerülni...

Szia! A ház, ami az õ nevén van , az övén is marad. Nem v szik figyelembe, hogy ki mit hogyan mikor újított fel benne , még akkor sem ha számlád van róla.Ha a Te házad (amit magaddal hoztál) csakis a te neveden van (tehát a feleséged nem a haszonélvezõje), akkor az értelemszerûen nálad marad.Az autó azé lesz, aki a tulajdonosa , remélhetõleg a karbantartója is Te vagy. Ha nem, érdemes eladni.A kislány pedig tudod, hogy 99%ban hova fog kerülni...
Most attól, hogy számokkal jössz meg értéknövelõ beruházásokkal nem ugyanazt írtad le?? Ráadásul utánanézhetnél, hogy az ingatlan is (ha házasság elõtt) került a nevére , ugyanúgy nem számít közös vagyonnak. És ha már értékkövetésrõl írsz. Hogyan, mi módon lehet bebizonyítani, hogy ki mennyit költött rá? Remélem a kérdezõ minden számlát és kimutatást jól könyvelt!!!
Jut eszembe, ha a kedves kérdezõ mondjuk egy 5 millás házba belefeccölt 20 millát 10 év alatt(ekkor jön létre az ötszörös ár), közben megélt a családjával, akkor szívesen hozzámegyek a válása után :-)
..de akinek ennyi pénze van, miért is vesz hitelre kocsit?Esküvõ storno:-)))
5 év együttélés után minden közös! tanúkkal bizonyított élettársi kapcsolatra, és házasságra ugyan az vonatkozik.

Lehet 10-20 év házasság után is kiegyensúlyozott, boldog, rendszeres nemi életet élni a pároddal?

Sztem lehet, de kíváncsi vagyok más véleményekre is. :)

Legjobb válasz: A nagyszüleim most már a 70-80-as éveikben járnak, de kb. 10 évvel ezelõtt még aktív szexuális életük volt. Most is csak azért nincs már, mert nagypapám amint lefekszik az ágyba el is alszik, ezt biztos forrásból tudom, hisz nagyim mesélte :)

Az én szüleim 30 éve vannak együtt és 25 éve házasok, két gyermekük született, és a mai napig élnek rendszeresen szexuális életet, heti 2-3 szor. Tõlük tudom:)
Az én szüleim 28 éve házasok, de már nincs köztük szexuális kapcsolat.
A nagyszüleim most már a 70-80-as éveikben járnak, de kb. 10 évvel ezelõtt még aktív szexuális életük volt. Most is csak azért nincs már, mert nagypapám amint lefekszik az ágyba el is alszik, ezt biztos forrásból tudom, hisz nagyim mesélte :)
Amint azt már írtam, a nagyszüleim 47 éve boldog házasságban élnek, ami manapság sajnos ritkának számít.
Mi 16 éve vagyunk együtt, van egy fiunk is, aki már kamasz, de a szex szinte mindennapos!Imádom a férjemet, Õ a legjobb pasi a világon, és Õ is rajong értem, látom, érzem a mozdulatain, a simogatásán.
A nagyszüleim 47 éve házasok, csak néha-néha szoktak veszekedni, akkor se nagyon. Boldogan élnek.
Miért ne lehetne? Jártál te már szocotthonban? :D
A szüleim több mint 20 éve házasok, és egy rövid - talán fél vagy egy év hosszú - idõszakot leszámítva boldogan élnek együtt.
A kérdező hozzászólása: Nem így értem, hanem magát a szexuális életet. Enyém szüleim is látszólag boldogan élnek, holott tudom, hogy sokszor hónapokig nem mennek egymás közelébe úgy.... Sok házasságról tudok, ahol a gyerek születésével a szexuális vágy igencsak visszaesik. A heti 2-3-4-bõl már csak havi 2-3 lesz, vagy annyi se.
09:15-ös de irigyellek!! Mi 7 éve vagyunk együtt de max heti 1 van, az sem tul szenvedélyes..
Gyerek és házasság nélkül már nem is lehetnek boldogok?
szüleim is 10 évig nyomták együtt a házasság és a kölkök elõtt :D
lehet nem akarják egyiket se. vannak ilyenek. én sem vagyok egy házasodjunk össze típus, pedig 6 éve már együtt vagyunk párommal
A kérdező hozzászólása: De persze. Csak a férfi másfele nézelõdik, ezért tettem föl a kérdést.
Ha másfelé nézelõdik, mi a kérdés?:)
A kérdező hozzászólása: De ha boldogok, miért akarná megcsalni? Vagy a férfiaknak alapból szükségük van a félrelépésre?
Ha annyira boldog, nem lép félre.
Egy pasi ismerõsöm mondta nemrég, hogy a nõk 99%-a "biztonságk.rva". És igaza van... Ha a csaj is tudja, hogy a pasi félrenézeget, akkor tegyen ellene/vele valamit... Ha meg nem tesz, akkor õ is a 99% része... Lehet, hogy mindkettõjüknek jó ez így, megkapják a biztonságot, a stabil hátteret, néha szex, minimális lelki élet... Van, akit ez kielégít, másnak ez kevés. Off: mi 8 év után jutottunk el arra a szintre, hogy akár jöhetne is a gyerek... a házasság viszont szóba sem került.
Nem, öröklés útján szerzett vagyon különvagyon, függetlenül attól, házas vagy-e vagy sem.
Ha a ház még megvan, tehát a te neveden van-ez különvagyon.Az is különvagyon, amit esetleg a ház árán vettetek, kivéve, ha beutaltad a közösbe (mert azt hitted, hogy a házasság tartós lesz). Ha esetleg közösen beruháztatok, akkor megtérítési kötelezettéged van-de neki kell számlákkal igazolnia, mi volt az. és ami alegfontosabb: lett légyen bármi, ha csalódtál a vaárakozásodban, akkor is visszaállítható a különvagyoni jelleg, ha esetleg egy része a háznak, vagy annak ellenértékének a házastárs nevére került volna...
Az öröklés különvagyon mindig minden körülmények között és az is marad bármi történjék. Ergo nem jár az asszonynak semmi belõle.

10-20 év házasság után szoktatok csókolózni?

Legjobb válasz: 8 év után mi igen =), és mást is

8 év után mi igen =), és mást is
A kérdező hozzászólása: Én igényelném a csókot 20 év után is
Igen! Szoktunk csókolózni, persze már nem úgy mint tini korunkban, és nem is annyira sûrûn, de szoktunk. (10 év házasság)
nálunk én nem szeretek csókolózni. Hogy miért, nem tudom. Néha igen, de inkább rövid csókokat. Igaz ez az elejétõl fogva így van.
A kérdező hozzászólása: A szex nagyon jó nálunk is, de a férjem nem csókol meg közben, azt hiszem ez nagy baj.
Ez talán egyénfüggõ, van olyan pasi, aki már pár hónap után sem kezdeményez csókolózást szextõl független szituban, "csak úgy", mert nem szereti, csak az elején megerõlteti magát, hogy bevágódjon. Ennyi erõvel lehet olyan is, akivel meg 20 év után sincs gond.
18 év után ugyanolyan szenvedéllyel, bár néha titokban mert van 3gyerkõc:)
12.46-os vagyok megint.Csók is mindig van, sõt néha úgy csókolózunk mint az udvarlás elején:) ...A csókkal fejezzük ki mindig, hogy még mindig oda vagyunk egymásért...
9 év után? IGEN! Sõt sokkal aktívabb a párom, mint régebben, pedig csak jövõre lesz 30 éves:)
A kérdező hozzászólása: A szex az természetes, de a csók?
az én szüleim, 20on akárhányadik házassági évforduló után, azt nemtom h szex közben mitszoktak csinálni, de azt látom h napközben szoktak szájrapuszit adni. nemállnak le csókolózni, de köszönésné szájrapuszi, vagy csakúgy, az elõszokott fordulni.

Ugy néz ki válunk a férjemmel, 2 év házasság, 10 év együttlét után. Újépítésű lakásunk van, hitelre+ 2 gyerekre a megelőlegező szocpol?

A lakás indulórészletét+ a berendezést kb.3 millio én és a szüleim álltuk. A törleszt?részletet én fizetem. Ezt igazolni is tudom. A férjem mégse érti miért nem kapna a lakásból válás esetén. Igaza van?A papírokon fele-fele arányban vagyunk, mint tulajdonosok. A hitelnél ? adóstársként van feltüntetve.Iratathatok vele alá papírt most, hogy lemond a lakásról, vagy a válásig még meggondolhatja magát? Költözzek vagy maradjak? Vagy ? költözzön és várjam meg a 3 évet? Nem tudom mi lenne a megoldás. Le tudom e védeni magam valahogy akárhogy is alakul a jövöre nézve???? Nem tudom mi legyen, a szocpollal ilyenkor mi van (azt olvastam vissza kell fizetni 30 napon belül válás esetén)? Vagy költözzön el a férjem, és várjam meg a szocpollal a 8 évet? Ha nincs gyerek akkor mi van???

Legjobb válasz: Szerintem ebben a kérdésben ügyvéddel konzultálj.Õ kompetensebb a témában mint itt bárki.Nehogy félreinformáljanak,és hátrányod származzon belõle.

Szerintem ebben a kérdésben ügyvéddel konzultálj.Õ kompetensebb a témában mint itt bárki.Nehogy félreinformáljanak, és hátrányod származzon belõle.
Igaza van az elöttem szólónak. Sok-sok millió a tét... ne kockáztass. Inkább fizesd ki az ügyvédnek azt a "pár" ezret, de az valóban igaz tanács lesz!
Szia! Bármiben is egyeztek meg a férjeddel, ügyvéd elõtt kell megállapodást kötni! A hitellel+szocpollal kapcsolatos fizetési kötelezettséggel kapcsolatban a banknak is bele kell egyezni, ha pl. ki akarnátok vonni a férjet, mint hitelfelveveõt/adóstársat. De mindenképpen ügyvéd által írt megállapodás legyen a kezedben. Amikor a megelõlegezõ kölcsönszerzõdést kötöttétek, kötelezettséget vállaltatok arra, hogy amennyiben elváltok, a válás jogerõre emelkedésétõl számítva 60 napon belül bejelentitek a banknak. (olvasd át a szerzõdést). Sajnos ilyen esetben az összeget vissza kell fizetni kamatostól a bankon keresztül a Magyar Államnak. Tehát a bank egyfajta hitellé alakítja, kiszámítja a havi törlsztõrészletet stb és úgy kell törleszteni, mint egy hitelt, feltéve, ha nem egy összegben fizetitek vissza. A banknak történõ bejelentést követõ hónap elsõ napjától elvileg már törleszteni kell. Mindenesetre ne csak ügyvédhez fordulj, de keresd fel a bankot is, mond el hogy mi a helyzet, õk is segítenek.
szerintem ezért nem kell összeházasodni...

Szerintetek gáz ha egy lány 12 évesen elveszti a szüzességét, de 10 éve együtt vannak jó házasságban egy gyönyörû kisbabával?

Legjobb barátnõmrõl van szó. Azt hiszi ez ciki, de szerintem nem az hisz akkor lenne az, hogyha minden második fiúval lefeküdt volna, de õ pont az ellentétje, egész életében egy férfi volt. :)

Legjobb válasz: Mi...? 12?

Mi...? 12?
12 évesen szexelt? Lassan elévül, azaz nem büntethetõ a pasi... Hány évesen szült?
A kérdező hozzászólása: Nem kamu kérdés. :) Am elég irigylésre méltó... :D nekem sehogysem akar jönni az igazi.... Am 17 évesen kezdtem
2 évesen vették el, és vártak 10 évet a megdugásával? Vagy mivan?
Az gáz, hogy 12 évesen kezdte, amúgy nem. Abban hogy valaki az elsõvel van együtt az teljesen rendben van. Emiatt nem kell senkinek szégyenkezni. Mondjuk kedves kérdezõ az se semmi, hogy 21 évesen már több mint 10 fiút letudtál. Nem semmi az aktivitásod. Remélem te nem 12 évesen kezdted.
12 évesen kicsit korai, viszont nagyon szép hogy azóta is együtt vannak, így nincs mit szégyellnie, akkor kéne ha mindenkivel összefeküdt volna. Sok boldogságot nekik :)
Millióból egy ilyen van... Vagy egy újabb kamu kérdés
A kérdező hozzászólása: Nem érzi gáznak csak ugye én mint legjobb barátja is kicsit furán néztem rá és ez bántja vagy nemtudom. Nem látok a fejébe sajnos :D
A kérdező hozzászólása: Ezt én is mondtam neki :(21 vagyok és 2 kezemen nem tudom megszámolni hány sráccal voltam. Ez az egész egyben áldás és átok is.
#6 Köszi. Így már értem. :D
WTF PedoBear Brohohohh:D
A lány 12 évesen vesztette el a szüzességét de ma már azzal a férfival él 10 éve házasságban. Szerintem nagyon fiatal még valaki 12 évesen a szexhez és nem feltétlenül fizikailag, bár ez is megkérdõjelezhetõ. A válaszom pedig az, hogy ne érdekelje más véleménye, bár ha felvetõdik benne, hogy "gáz", akkor õ maga annak érzi.
A kérdező hozzászólása: Félfeértettél valamit :)
Kicsit azért fiatal volt na meg majd lehet elõjön gond ként, hogy nem volt mással sem úgy se kapcsolati szinten.
12 évesen 10 éve házas, és gyereke van, de most veszíti el? *sniff-sniff* I smell bullshit.
Nem ciki, csak felelõtlen. Azt csinál mindenki az életével amit akar.
A kérdező hozzászólása: Most 6 hetes a baba :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!