Találatok a következő kifejezésre: 10 év és (515 db)

A barátom 10 éve nem eszik gyümölcsöt. Kopaszodik. Ez azért lehet mert nem eszik gyümölcsöt 10 éve? És ha igen mit lehet tenni ilyenkor?

Legjobb válasz: A barátodnak egyre több baja lesz, ha nem hagyja abba a hülyeségét.. Ekkora barmot?! Nem eszik gyümölcsöt, csak a szar mûkajákat.. Valószínüleg sok minden hiányzik a szervezetébõl, vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok stb.. Ebbõl nagyobb baja is lehet!!! Ha így folytatja, akkor minden baja lesz, sõt a rák stb kialakulásának is jelentõsen nagyobb a kockázata!!

A barátodnak egyre több baja lesz, ha nem hagyja abba a hülyeségét.. Ekkora barmot?! Nem eszik gyümölcsöt, csak a szar mûkajákat.. Valószínüleg sok minden hiányzik a szervezetébõl, vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok stb.. Ebbõl nagyobb baja is lehet!!! Ha így folytatja, akkor minden baja lesz, sõt a rák stb kialakulásának is jelentõsen nagyobb a kockázata!!
A vitaminhiány okozhat hajhullásd, de gyümölcsevõ pasik is kopaszodnak. De abban igaza van az elõttem szólónak, hogy ha nem változtat, elõbb-utóbb megbetegszik. Ha zöldséges sem eszik, akkor valószínûleg már beteg is, csak esetleg még nem derült ki.
Lehet genetika is. Az öcsém soha életében nem szeretett semmilyen gyümölcsöt, és még megvan a haja. Igaz, õ mégy csak 17 éves.
Nem biztos hogy azért van, lehet pusztán genetikai is, vagy valami fejbõr probléma. De persze lehet vitaminhiány is. Kellene szednie valami vitaminkészítményt egy ideig, gyógyszertárban biztos tudnak ajánlani. És ha nem lesz jobb, akkor fel lehet keresni ilyen speciális vizsgálatot, ahol mikroszkóppal megnézik a fejbõrt, hogy milyen elváltozások vannak rajta. Gyógyszertárakban vagy fodrászatnál szokott lenni ilyen vizsgálat, körbe kell kérdezõsködni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. 1 hónapja vagyunk együtt. Majd én kezelésbe veszem...mert ez nem állapot hogy már 10!! éve enm eszik gyümölcsöt...
tuti nem a gyümölcstõl kopaszodik.
ki kelett volna heréltetni 8 évesen, akkor nem koopaszodna
Ha túl van már a 40-en, akkor semmi köze a gyümölcshöz a kopaszodásnak..a korral jár. viszont ha továbbra sem eszik semmilyen gyümölcsöt, szerintem még tíz év és már beszélni sem fog...
A kérdező hozzászólása: 19 éves....

Mit gondoltok a Yadin fogamzasgatlorol? Nekem ezt mondta az orvos es anyum is ezt szedi mar 10 eve es nincs tole baja de kivancsi vagyok a ti velemenyetekre

Legjobb válasz: Ezt nõgyógyásszal kellene megbeszélni, ami Anyudnak meg xy-nak jó, az nem biztos , hogy neked is. Én 1 évig szedtem 1 évig nem jött meg. Inkább abbahagytam.

Ezt nõgyógyásszal kellene megbeszélni, ami Anyudnak meg xy-nak jó, az nem biztos , hogy neked is. Én 1 évig szedtem 1 évig nem jött meg. Inkább abbahagytam.
1 es vagyok látom már beszéltél orvossal bocsi, akkor próbáld ki :)

Van egy fiú, akivel fél évig jártam.4 éves korom óta ismerem, szomszédok voltunk 10 évig, és 13 éves voltam, õ pedig 15 mikor 'járni' kezdtünk. Szerintetek? Többi lent.

Fél év után szakítottunk, nagyon sokat sírtam miatta. Nem azért voltam vele, mert olyan jól nézett ki vagy népszerû. Hanem tényleg nagyon szerettem/szeretem. Szilveszterkor megint olyan jóban voltunk. Utána megint lett sok barátnõje. (még mindig beszélünk, és eléggé jóban vagyunk, mert a szüleink is barátok. És mostanában írja, hogy õ nem szereti a barátnõjét, szakítani fog vele, mennyire jó volt még régen, mikor szomszédok voltunk stb. 2 éve már hogy szakítottunk, de még mindig nem múlt el teljesen a szeretetem iránta.

Legjobb válasz: Ehh, túl jól ismeritek egymást :/ Talán jobb ha nem erõlteted a járást.

Ehh, túl jól ismeritek egymást :/ Talán jobb ha nem erõlteted a járást.
A kérdező hozzászólása: Lehet jobb :/ de viszont utálok nélküle lenni, annyira szeretem mikor nálunk van...ajj..olyan nehéz
feltételezem 17 év körüli lehetsz.....várj pár évet és megérik benne a gondolat és érzés amikor õszintén veszi fel amit érez irántad és nem kisfiúként hanem férfiként fog ezen elmélkedni.
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok. Köszönöm. Akkor várok...


Ez most komoly kérdés? Az útlevél a világ összes országába érvényes. Miért gondolod, hogy pont Mo-n nem fogadnák el?
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem mert ismerem a magyar rendöröket mindenbe belekötnek, tudod kell a pénz az országnak.
Van angol utleveled? Akkor angol allampolgar vagy! Mi a faszert ne fogadnak el az angol utlevelet egy angol allampolgartol???? Meg akkor is, ha az illeto kettos allampolgar es teszem azt a masik allampolgarsaga magyar es epp M!!!!agyarorszagon tartozkodik es magyar rendorok igazoltatjak... Ammikor kulfoldi autot allitanak meg igazoltatni, szerintem ok is tudjak, hogy nagy az eselye, hogy kulfoldi ember fog benne ulni.... Ha atadod a kulfoldi paprijaidat de magyarul beszelsz nem fognak kirangatni es bilincsbe verni/megbuntetni.... hasznald az eszed, nem faj az....
Bocs, hogy offolok: Hogy intézted az angol útlevelet? Most intézném 2. babámnak, de nem világos egy-két rész. Kértem õket, mondják el, de már harmadjára ígérik, hogy valaki fel fog hívni ez ügyben... Nem világos, hogy az én útlevelem és a házassági anyakönyvi kivonatom kell e. Már minden megvan amúgy hozzá, csak kicsit fura, hogy mit kezdenek egy magyar házassági anyakönyvi kivonattal, és hogy kérik az útlevelem, az még furcsább. Ha valakinek nincs más igazoló eszköze, akkor mit csinál 6 hétig - legalább- ha valaki igazoltatja....szerencsére nekünk van jogsink. Tényleg kérhetik, hogy küldjem el az útlevelem?
Nem értem. Ha van angol útleveled, akkor angol állampolgár vagy. Vagy minimum kettõs állampolgár.
"Azért kérdezem mert ismerem a magyar rendöröket mindenbe belekötnek, tudod kell a pénz az országnak." Szánalmas vagy :) Ha érvényesek a papírjaid, senki nem köt bele, ha valami nem kóser, akkor meg megérdemled. Ja, majd általad fizetett esetleges bírság fogja növelni a gazdaságot :D " (imádják megállitani a külföldi kocsikat) " Üldözési mániád van. Semmi extra nincs benned, csak hiszed, hogy ha hazajössz, majd mindenki körülötted ugrál és ellenõriz :) Nem. kn. le leszel xarva. Engem nem állítanak meg gyakrabban külföldi autóval sem. Tekintve hogy lassan a fél ország Angliában, senki nem fog hanyatt esni tõled és az autódtól angol rendszámmal :)
Gyere vonattal! Majd jól kirabolnak és megkéselnek a dakoták.

22 éves nö vagyok és azt vettem észre hogy egy ideje csak a multra tudok gondolni hogy mi volt régen 10 éve és milyen jo volt és bár visszamehetnék. Ez normális?

Régi osztálytársaimat és ismeröseimet nézegetem a facebookon régi fényképeket veszek elö a szüleimet és a barátaimat arrol kérdezgetem hogy emlékszenek e mi volt ekkor és akkor és folyton csak arra tudok gondolni hogy bárcsak 5 vagy 10 évvel ezelött lennénk és lehetnék megint gyerek.Már honapok ota tart ez a valami nálam és nagyon rossz érzés mert belül valami ürességet érzek.Mi történik velem?

Legjobb válasz: Biztosan valami valtozas tortent az eletedben, eppen ezert a multbeli szep esemenyekre koncentralsz, legyen celod, hobbid, amiben oromet talalsz, mivel ugy erzem, hogy jelenleg ez hianyzik az eletedbol.

Biztosan valami valtozas tortent az eletedben, eppen ezert a multbeli szep esemenyekre koncentralsz, legyen celod, hobbid, amiben oromet talalsz, mivel ugy erzem, hogy jelenleg ez hianyzik az eletedbol.
A kérdező hozzászólása: Igen jol látod sajnos. Köszönöm a válaszod
Nem vagy egyedül, én amióta megszülettem csak a múlton jár az eszem :D Öreg hiba, de hát néhányan ilyenek vagyunk. De biztos lehet rajta változtatni.
A kérdező hozzászólása: De ez idegsitö hogy mindenben csak azt látom hogy pár éve jobb volt
24 éves vagyok és nálam is véletlenszerû idõközönként elõszokott fordulni hasonló eset. Általában én az általános iskola alsó tagozatáról álmodozom, hogy milyen jó is volt ott. Lehet hogy olyan negatív változás történt az életedben, ami a gondolataidat erre kergeti, legalábbis nálam ezzel szokott összefüggésben lenni.
keress célokat a jelenben, olyanokat amikre vágysz és azok a jelenben fognak tartani. Nyílván tényleg azért gondolsz a múltra, mert akkor jobb volt, mint most. Errõl csak te tehetsz, akarnod kell, hogy most is jó legyen, tegyél érte, de ha a múltra gondolsz mindig, ez nem fog összejönni, le fognak egy idõ után hagyni azok az emberek akik mentálisan rendben vannak, és akkor baszhatod, mert akkor már tényleg nehezebb lesz, és akkor még inkább a múlton fogsz rágódni.

Mi annak a módja, hogy le akarom vetetni a volt feleségemmel a nevemet! Elváltunk már 10 éve, és ő még mindig az én nevem, azaz a férjezett nevét hordja! Vegye csak vissza a leánykori nevét! Van erre valami lehetőségem?

Legjobb válasz: Szia! Közelrõl érintett a dolog, mivel nagyon szép történelmi nevem van, és ezt szerettem volna a volt férjemmel levetetni. A bírótól kérdeztem meg...sajnos, semmilyen törvény nincs rá!! Nem kötelezheted rá!! Akár élete végiéig viselheti a Te nevedet! Sajnos....Nekem szerencsém volt, szó nélkül visszavette a születési nevét, és természetesen én is. Talán próbálj meg vele beszélni, hogy jó lenne...stb. Viszont majdnem biztos vagyok benne, hogy az anyagiakra fogja fogni..((

A kérdező hozzászólása: Nem a feleségem szeretné inkább, hanem én, mert nekem nem tetszik!, és nem követelem tõle, csak szeretném ha levenné a nevem, és ha nagyon õszínte akarok, egyáltalán nem érdekel, hogy ez neki mibe kerülne!!!Miért is kellenne, hogy érdekeljen????
Szia! Közelrõl érintett a dolog, mivel nagyon szép történelmi nevem van, és ezt szerettem volna a volt férjemmel levetetni. A bírótól kérdeztem meg...sajnos, semmilyen törvény nincs rá!! Nem kötelezheted rá!! Akár élete végiéig viselheti a Te nevedet! Sajnos....Nekem szerencsém volt, szó nélkül visszavette a születési nevét, és természetesen én is. Talán próbálj meg vele beszélni, hogy jó lenne...stb. Viszont majdnem biztos vagyok benne, hogy az anyagiakra fogja fogni..((
a) megkéred rá, és õ megteszi b) ha a volt feleségedet szándékosan elkövetett bûncselekményért jogerõsen szabadságvesztésre ítélik, akkor a bíróság a kérelmedre eltilthatja a neved viselésétõl. (Ez is csak akkor lehetséges, ha nem a vezetékneved és az õ keresztneve a mostani neve, hanem valamelyik formában "-né", tehát ún. házasságra utaló toldással viseli a Te neved.) Gondolom már kérted, és nyilván nem ül börtönben, szóval innentõl nem tehetsz semmit.
semmi közöd hozzá 10 éve, az az õ neve, õ élete, neked abszolút nincs beleszólási jogod...szerencsére. nem szólhatsz már bele az életébe
A kérdező hozzászólása: Te Normális vagy??????, én nem írtam semmi ilyet!!!, ha értelmeset nem tudsz, hozzá írni, akkor inkább ne írj semmit, pláne ne ilyen baromságot!!!!
Mivel a törvény úgy rendelkezik, hogy megtarthatja a nevedet és még sok utánajárásba, pénzbe is kerülne a számára (minden iratát, bankkártyáit, ha cége van, azokat is...), ha átiratná, ez igencsak nagy szívesség lenne a részérõl. Ha társ nélkül él, hirtelen megjelenni újra a lánynevén... Ezekbe belegondoltál? Mit ajánlottál fel neki, ha erre hajlandó? Mert úgy tûnik, te ezt követeled tõle... Egyébként miért fáj ez neked (és a mostani feleségednek????) ennyire, ha köztetek rendben minden? A 10 évvel ezelõtti nejedre féltékeny és ezzel nyúz? Nem vele van gond véletlenûl? M.
Ki Is akarja a névváltoztatást? Te? Akkor miért Is kerüljön egy csomó pénzbe és utánajárásba a volt feleségednek? Ekkora szívességet csak úgy? De miért? Mert te úgy akarod? A 10 éve elvált feleségedtõl? Ezt soha nem fogod megkapni.
A válaszaid alapján erre lehet tõled számítani... Nézz kicsit magadba a személyeskedés helyett!
A kérdező hozzászólása: Nézzél Te magadba!!Lehet , hogy magadból indulsz ki, mert veled így bánnak a férfiak!!!!!??? Nem ismersz engem, milyen jogon jössz ahhoz, hogy ilyet feltételezz rólam!Ne menjünk bele vitákba, és ismeretlenül ne Itélkezz senki felett!, Feltettem 1 kérdést, ha nem tudsz rá érdemleges választ adni, akkor inkább Ne Írj semmit!
Szóval megfenyegeted, megvered, megvonod a gyerektartást (ha van) rossz hírét kelted, felgyujtd a házát... Igazán férfias, egy olyan cél érdekében, amihez nincs jogod.
A kérdező hozzászólása: Majd meglátjuk!
Csak abban az esetben, ha olyan életvitelt folytat, ami (nem tudok hirtelen jobb szót)szégyent hoz rád.
A kérdező hozzászólása: Szerintem igen is közöm van hozzá!, mert bár igen az õ élete, de az Én nevemmel!!, és ez nagyon bosszant, nem beszélve, a feleségemrõl, akivel 9.éve vagyunk házasok! Köszönöm a válaszokat!!
Azért ez tényleg sz.ar lehet, pasim elvált és a volt neje az õ nevét viseli még mindig, dehát ruszki és gondolom nem meri levenni:D lehet kitoloncolnák(Bár én annak örülnék) XD
Na sikerült a névlevetetés? Tudtommal egyébként, ha a váláskor a férfi kéri, hogy ne viselje tovább a nõ a nevét, akkor ez automatikusan lekerül, mert a bíróság kötelezi és még pénzébe sem kerül vagy csak kevésbe a nõnek. Na most nálunk ez történt, mármint a párom válásán a volt nejétõl. Hogy szólt, s láss csodát a nõ még mindig az õ nevét viseli, nemtudom miért, mindenesetre érdekes és zavaró. De tényleg.

Aki erõsen nyugtatózza magát kb 10 éve és cigizik is ( férfi) és gyereket akar a gyerek születhet betegen?

a barátom10 ève erõsen nyugtatózza magát Frontinnal sokszor kiüti magát mostanság már cigizik is. 38 èves.

Legjobb válasz: Elég rossz minõségû lehet a spermája, szerintem lehet a gyerek beteg. Bár lehet, össze sem jönne neki.

Elég rossz minõségû lehet a spermája, szerintem lehet a gyerek beteg. Bár lehet, össze sem jönne neki.
A pasi simán pedofil. 1-2 év és Te már öreg leszel neki. Ilyenen gondolkozni, hogy egy drogos "vénembernek" gyereket szülj... Te sem vagy sokkal okosabb.
te 15 éves voltál a pasi meg 35 amikor összejöttetek??? alapból beteg a pasi... de te se vagy sokkal jobb hogy gyerekként felnõtt férfival kezdtél... kiüti magát folyamatosan nyugtatókkal.. mit akarsz egy ilyen embertõl? remélem tényleg kamu....
A kérdező hozzászólása: nem kamu
Hogy nekem nem kéne egy ilyen pastol gyerek az tuti...neked se kelljen...
Én inkább nem gondolkodnék gyereken...aki gyerek nélkül is nyugtatózza magát, arra nem valószínû, hogy jó hatással van az a plussz stressz, amit egy gyerek születése okoz! 18 vagy! Tényleg ilyen korán akarod elrontani az életed?
Remélem, ez egy kamu kérdés. Ha mégsem, keress másik partnert magadnak, és nem csak a gyerek miatt.
húú bocs az offért, ennyire el vagy keseredve? nem találsz alkalmasabb partnert? a babát fel is kell nevelnetek majd. ha az apukának ilyen függõségei vannak, vajon mennyire lesz alkalmas, hogy társad legyen ebben a feladatban?
A kérdező hozzászólása: 18 èves vagyok, nem akarok de talán egyszer jó lenne, 3 ève vagyunk együtt
Attól függ, hogy TE hány éves vagy! Nem vicc! Ha fiatal az anyuka, akkor a szelekció rendben végbemegy és a petesejt "nem enged be hibás spermiumot" magába, de ha 35 feletti, akkor kutatások azt mutatják, hogy a pete "kevésbé válogatós" és a hibás spermiumot is "elfogadja". Mondjuk ott van még a másodkörös "szelekció" a vetélés, de gondolom, nem szívesen élnéd át. Mondjuk arra még mindig nagyobb az esély, hogy egyáltalán nem lehet gyereke ennyi károsodás után. De miért is akarsz egy ilyen embertõl?
Igen, ezek mind károsítják a spermiumot. Én nem kockáztatnék.

Van egy lakásom 10 éve és szeretnék a spórolt pénzembõl egy kisebb lakást venni. Terhel valami különadó, ha 2 ingatlan lesz a nevemen?

Legjobb válasz: Nem, nem terhel. A szokásos illetékfizetési kötelezettség van ingatlan vásárlása esetén, valamint, ha az adott helységben van építményadó (ingatlanadó), akkor az lesz még a pénzügyi terhe.

Nem, nem terhel. A szokásos illetékfizetési kötelezettség van ingatlan vásárlása esetén, valamint, ha az adott helységben van építményadó (ingatlanadó), akkor az lesz még a pénzügyi terhe.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ! Gondolom az ingatlanadó régebbi építésû lakásra nem vonatkozik?!
Az nem biztos. Az önkormányzat szíve joga, hogy kiveti-e és milyen ingatlant von be az adózása alá.
A kérdező hozzászólása: Értem! Tehát akkor az illetékes Önkormányzatnál kell érdeklõdnöm.

Van valaki aki hoszabb ideig volt szemüveges (legalább 8-10 éve) és kontaklencsére váltott?

Milyen volt? Nem kényelmetlen? És az, nem furcsa hogy nincs rajtatok szemüveg?

Legjobb válasz: Egyébként még csak 17 vagyok, de 3 éves korom óta szemüveges vagyok, vagyis mióta vannak ilyen emlékfoltjaim, azóta szemüveges vagyok.

A kérdező hozzászólása: Egyébként még csak 17 vagyok, de 3 éves korom óta szemüveges vagyok, vagyis mióta vannak ilyen emlékfoltjaim, azóta szemüveges vagyok.
Elõször adnak próbalencsét, és ha mkinden jó csak akkor kell hogy rendelj., Én is most váltottam kontaktlencsére 8 év szemüveg után, elõször elmentem megvizsgáltak, megbeszéltük, hogy mikor menjek betanításra, elmentem, ingyen kaptam próbalencsét, a folyadékot és a betanítást ki kellett fizetni. Havi lencsét hordok, most járt le az egy hónap, és rendeltem elõtte, szerdán tettem be az új lencséket. Én szeretem hordani nagyon, elõször kicsit furcsa volt, hogy nincs szemüveg, de már megszoktam, de még most is ha találkozok az utcán vagy akárhol valaki ismerõssel, mindenki megdícsér, milyen csép vagyok., szemüveg nélkül teljesen más az arcom is, majd meglátod, ha kipróbálod, és bírja a szemed, hogy milyen jó., mondjuk én néha szért ha úgy van felteszem a szemüveget. De ezerszer jobban szeretem a kontaktlencsél, nem párásodik, nem koszsosodik, ha figyelsz rá, nem lesz maszatos, nem törik el, ha tv-zel, le tudsz feküdni nyugodtan, nem nyom a keret, Nagyjából enyi, remélem segítettem! Majd írj hogy mi hogy sikerült, és bevállt-e a lencse! Sok szerencsét! Szia!
A kérdező hozzászólása: èn meg 17 vagyok 15 év szemüveges multal és az általad felsorolt indokok miatt döntöttem én is a váltás mellett. a vizsgálás meg a próbalencse meg a betanítás mennyibe került?
ja bocsi9 azt akartam írni hogy ezerszer jobban szeretem a szemüvegnél, Bocsi, Egyébként én meg még csak 14 vagyok

Laptopom megvan 10 éve, és minden billentyű jó, kivéve az A betűt, ami lekopott. Lehet valahogy pótolni a fliratot?

Legjobb válasz: Hibajavítóval írd rá újból, nekem a számológépem van így kipótolva :D

Hibajavítóval írd rá újból, nekem a számológépem van így kipótolva :D
Elvileg lehet venni billentyûmatricákat nem túl drágáért, keress utána.
A kérdező hozzászólása: A matrica lejön könnyen, a hibajavitó szintúgy, nyilván valami tartós megoldásra gondoltam, olyan festékre vagy lakkra, amit a gyártó is használ.
Matrica rá, aztán pl körömlakk, hogy bevond.
lehet kapni ilyen olajfesték tollat, ha megszárad csak késsel tudod lekaparni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!