Találatok a következő kifejezésre: 10 4 hetes természetes amit (2 db)

10+4 hetes vagyok, természetes amit érzek?

Néha picit kellemetlen alhasi szurka, tudom, hogy a méhtágulástól, meg az izmok alakulásától érzem. De egy picit er?sebb megakar jönni érzésem is van, fáj a derekam, néha feszít a pocim. Nagyon tartok t?le, hogy elmehet a baba. eddig nem foglalkoztam vele, de így, hogy közeledek a 2 trimeszterhez nagyon beparáztam. Els? baba, ezért nem tudom mit kell érezzek.

Legjobb válasz: Nyugi!Nem kell mindjárt a legrosszabbtól tartani!Nekem is volt ilyen,ami persze nem azt jelenti,hogy Neked azért amiért nekem.Hogy teljesen megnyugodj,szerintem konzultálj a dokiddal,vagy a védõnõvel.Boldog baby-várást!24 hetes kismami

Nyugi!Nem kell mindjárt a legrosszabbtól tartani!Nekem is volt ilyen, ami persze nem azt jelenti, hogy Neked azért amiért nekem.Hogy teljesen megnyugodj, szerintem konzultálj a dokiddal, vagy a védõnõvel.Boldog baby-várást!24 hetes kismami
Szia. Csatlakoznék az elõttem szolóhoz de annyit még hogy egy kis magnézium szedése nem árt meg de ezt a dokik is szokták felírni.
A kérdező hozzászólása: 25db-nál tartok ma. Peddig ritkán szoktam 1-nél többet szedni.
A kérdező hozzászólása: Mármint 2db:) :)
Szia, Nekem is sokszor nyilalt, (4. héttõl) kicsit görcsölgetett (volt hogy elég sûrûn is a 11. héten) akkor elmentem egy uh-ra, orvossal beszéltem. 3x2-re emelték a MgB6-ot, de nem szedtem csak 3-at, max egy nap. Végül jobb lett...
Szia! Ebben az idõszakban nekem is sokszor volt nyilaló, szurkáló érzésem és erõsebb görcseim is. Természetesen végig izgultam a 12. heti UH-ig, de felesleges volt. Most vagyok 21 hetes és minden rendben van. A derék és lábféjéson kívül minden ilyen panaszom elmúlt, most már csak a fiam rugdos belülrõl. Ha az megnyugtat beszélj a dokival, vagy a védõnõvel, de szerintem nem kell izgulni. Boldog babavárást:)

38 hetes+2 napos voltam, amikor a dokim BPD: 10, 4 cm-t mért! Ebben is tévedhet? Szülhetek így természetes úton?

Legjobb válasz: Amikor a csontok vagy a has méretét nézik,azok jól látszanak az UH-n és így tudják megmérni.A súlybecslés az,ami csak megközelítõleg pontos,mivel annál néhány érték átlagát veszik figyelembe a számításnál.Szerintem jól mérhette a doki,de ha valóban ilyen nagy én a helyedben megkérdezném tõle azokat a dolgokat,amik ezel kapcsolatban felmerülnek benned.Ha ekkora mérettel simán szülsz mind 2 részrõl nagy a sérülés veszélye.Lehet,hogy vákum vagy fogó kellene a kisegítéséhez.Ezért ilykor hamarabb szoktak császározni.

Amikor a csontok vagy a has méretét nézik, azok jól látszanak az UH-n és így tudják megmérni.A súlybecslés az, ami csak megközelítõleg pontos, mivel annál néhány érték átlagát veszik figyelembe a számításnál.Szerintem jól mérhette a doki, de ha valóban ilyen nagy én a helyedben megkérdezném tõle azokat a dolgokat, amik ezel kapcsolatban felmerülnek benned.Ha ekkora mérettel simán szülsz mind 2 részrõl nagy a sérülés veszélye.Lehet, hogy vákum vagy fogó kellene a kisegítéséhez.Ezért ilykor hamarabb szoktak császározni.
Én azért szkeptikus lennék... Nekem azt mondta a doki szülés elõtt, hogy a baba nagyon pici, nem nõ semmit, elhalhat méhen belül, indítani kellene a szülést. nem hagytam, szerencsére. A kislányom makkegészségesen, 10/10-es apgarral született, 3, 8 kg-al és 55 cm-el.... Szóval ha egy elég nagy babát is picinek néznek, szerintem nagyon el lehet a dolgokat mérni.
Szia! Végül mekkora súlyú lett a babád és hogyan sikerült megszülnöd? Nekem is 104-et mértek 38 hetesen! Nekem azt mondták, valószínûleg programozott császár lesz! 39 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!