Találatok a következő kifejezésre: 1.2 hetet a (1073 db)

Kiszeretnék menni hollandiába 1-2 hétre a haverokkal, de a feleségemet nem akarom vinni, olyan kanbuli lenne. Megsértődne ettől?

Szeretnék egész este, piálni, élvezni az életet, de nem csak én vagyok ezzel így, hanem pár ismerősöm is. Megbeszéltük, hogy pár hét múlva, kimennénk,és addig az asszonyok is azt csinálnak itthon, amit akarnak. De a feleségemnek nem nagyon tetszik.

Legjobb válasz: Azért nem tetszik neki, mert a nõk is szívesen kimozdulnának a megszokott környezetbõl. Az miért nem jut eszedbe a haverjaiddal, hogy mindenki feleségét ugyanannyi hétre befizetnétek egy wellness-re vagy 1-2 hét tengerparti nyaralásra, és cserébe ti is kimentek Hollandiába 1-2 hétre? Tudod elég rossz lehet az asszonynak hogy te egy idegen országban, kalandozol míg õ otthon a lakásban jobb híján csak kitakarít és tévét néz.. Mi ebben a jó nekik?? Adj valamit az asszonynak is, és õ is könnyebben elenged.

Azért nem tetszik neki, mert a nõk is szívesen kimozdulnának a megszokott környezetbõl. Az miért nem jut eszedbe a haverjaiddal, hogy mindenki feleségét ugyanannyi hétre befizetnétek egy wellness-re vagy 1-2 hét tengerparti nyaralásra, és cserébe ti is kimentek Hollandiába 1-2 hétre? Tudod elég rossz lehet az asszonynak hogy te egy idegen országban, kalandozol míg õ otthon a lakásban jobb híján csak kitakarít és tévét néz.. Mi ebben a jó nekik?? Adj valamit az asszonynak is, és õ is könnyebben elenged.
7: Az a lényeg, hogy elég k...csögség ez a hozzáállás (mármint a kérdezõé), hogy menne szórakozni a haverokkal (ez még nem baj), de az asszonykák maradjanak itthon és csináljanak amit akarnak. Fõleg ha gyerek is van valamelyik családban, mert akkor a feleségnek az minden, csak nem pihenés... Tisztára minta a volt férjem: olyan fáradtnak tûnsz, menj egy kicsit kikapcsolódni, menj el a Teszkóba vásárolni. Hát b+ nagyon nagy kikapcsolódás az, ha cipelhetem a tejet meg a kenyeret!
Én is arra szavazok, hogy menjetek nyugodtan, szórakozzatok (persze nem körbed.gni a piroslámpás negyedet!), de ebben az esetben az asszonyokat is fizessétek be valahová, mert az nem korrekt, hogy õk azt csinálhatnak ITTHON amit akarnak. Javaslom Olaszországot, a már említett Barcelona sem rossz, de minimum egy horvátországi tengerpart jár nekik.
Nekem azért nem férne bele, hogy a párom 1-2 hétre lelépjen, mert két pici gyerekkel vagyok itthon, tehát nekünk eleve nem játszik az "addig õ is azt csinál, amit akar" Ebbõl a szempontból, ha tényleg elutazna, biztos, hogy megsértõdnék, mert nem egyeznék bele, hogy elmenjen. És ha ennyire semmibe venné a kérésemet, lecseréltetném a zárat, aztán maradjon is a haverjaival hollandiában. Nekem nagyon sz.rul esne, ha a férjem elõállna egy ilyesmivel, mert igen, bedarálja az embert a hétköznap, én is fáradt vagyok, meg tudnék egész éjjel meg nappal láblógatva iszogatni valahol, de vele.
#7: Szerintem sem kell a nejeknek együtt menni, az teljesen opcionális :) Én meg egy helyben nem szeretek ülni, elmennék Palermóba múmiákat nézni, az simán benne van 1-2 hétben, mert motorral helyes kis hágókon, fotózással, kora esti ejtõzéssel tengeri herkentyût éve ez már csak ilyen. De mi személy szerint oda is egyszerre megyünk a párommal... Kompatibilisek vagyunk, no.
Akkor gondolom, az egyenjogúság nevében õ is kimegy mondjuk Barcelonába, a barátnõkkel, bulizni, inni, élvezni az életet, ugye?
Egyetértek a többiekkel, alap, hogy akkor az asszonyok is menjenek nyaralni :) Ha épp nem jó nekik az idõpont vagy gyerekek vannak, akkor nem egyszerre, hanem kicsit késõbb, amikor már itthon vannak a férjek. Kivéve, ha annyira kicsi gyerek van vagy olyan málé a férj, hogy feltétlenül szüksége van az anyjára... Lásd be, itthon azt csinálni, amit akarnak (fõleg, ha munka, gyerek, miegymás van) és Hollandiában élvezni az életet, az nem ugyanaz...
Szerintem semmi para nincs benne. Az én barátom is minden évben elutazik a barátaival valahova külföldre, és nincs belõle probléma. Menjenek el a lányok is, akkor egálban vagytok :) Szerintem ami kicsapta a biztosítékot, az Hollandia, mert azt látja a lelki szemei elõtt ahogy sztriptíz bárokban omlotok (talán nem is téved). :D
hát én nem akarnék egy rakás asszonnyal akár a spanyol tengerparton 1-2 hétig üdülni...rohadtul nem érdekelne hogy mindegyik férj szexualitása ki lenne tárgyalva meg a pasik meg a pelenkás gyerekek és a rokonok. Semmitmondó üres csevegés az agyamra menne. Nekem sok lenne a 1-2 hét Hollandiában is legyen 3-4 nap egy hosszú hétvége. Bár én eleve nem mennék bele ilyesmibe, ha gyerek is pláne. Ha lazítani akarok akkor a feleségemmel/férjemmel megyek el. Aztán majd úgy jártok mint a thaiföldi fickó aki bedrogozva végigfeküdte talán férfiakat nõket egyaránt megrántva a thai tengerparton.
Négyeske vagyok, miért lenne szánni való, hogy a férjemmel akarok lazítani? persze hogy bennem van a vágy, hiszen szeretem! Nekem az lenne a pihenés, ha EGYÜTT (én, õ és a gyerekeink) nyaralnánk, te idióta.
ha adsz neki annyi anyagit, hogy õ is ezt megteheti, akkor rendben
Kanbuli???? Minek neked párkapcsolat? Tarts szeretõt, és úgy jössz-mész, ahogy akarsz.
de szivesen elküldeném a nejednek az irásaidat h megtudja milyen egy tajparaszt vagy apukám!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! a gondolkodásomat ismeri, és nálunk én mondom meg mi van, és nem az asszony parancsolgat, mint ahogy manapság látom, sok helyen, hogyha már vmi nem õnagysága kénye kedve szerint történik, akkor egybõl válásról beszél a férjének, meg vagyonkifosztásról... szeretem, ezért is furdal a lelkiismeret hogy mi játszódik le benne ha kimegyünk a haverokkal, de nehogymár attól féljek mit mondana...:) na tudod mit, este megmutatom neki, majd elolvassa, és nyugtázza, hogy megkérdeztem , meg írtam, hozzászólást és ENNYI!! nálunk ebbõl nincs nagy dolog. tajparasztkám...bocsánat, te sztem nõ vagy, te zsellér:)
24-es, szeritnem nem vagy tisztában a szánni való jelentésével. Elég olvasatlannak tûnsz.
Akkor mutasd meg ezt is neki: hülye ha eltûri, hogy ilyen lekezelõ stílusban beszélj róla! Elgondolkodhat azon, hogy milyen emberhez ment, olyanhoz aki nem becsüli semmire sem, pusztán csak azért, mert nõnek született!
A kérdező hozzászólása: :) köszönöm a bátorító szavakat, már látta.... és egy jót nevettünk rajta:)
Akkor kamu a kérdés? Vagy ez csak a 30-asnak szólt?
Biztos vagy benne kérdezõ, hogy a feleséged is ugyan olyan jól szórakozik??
A kérdező hozzászólása: 32es a válaszom elõzõleg a 30as nak szólt.
Nekem ez nagyon nem tetszene a feleséged helyében.
Fizesd be a feleségedet ugyanígy nyaralni, akkor fair.
ha igy élnénk az életünket, így alakult volna ki, és igy csináltuk volna, beszéltük volna meg...akkor menjen egyedül mókázni, de csakis úgy, hogy én is megyek csajokkal külön nyaralgatni...de csak akkor, ha mindkettõnknek megfelel ez a felállás!
értem én a lényeget értem én..... "és addig az asszonyok is azt csinálnak itthon, amit akarnak" mintha valami kegyet gyakorolnál kérdezõ.....te is megéred a pénzed.
Tõlem mehetne. Aztán, hogy hova megy haza, majd azt is megoldja, mert ide nem, az fix. Az egész sztori szánalmas. N29
Gyerek van? Ha még kicsi akkor szerintem nem illene otthon hagyni az anyukával. És azis fontos, hogy eyütt szoktatok menni nyaralgatni? Ha igen, akkor szerintem ok nélkül haragudna meg. ha nem, akkor szinte "elvárhato" hogy megharagudjon, hisz mi az hogy a haverokkal nyaralgatsz, vele pedig nem? És csak ugy mellékesen megjegyzem, szerintem a 2 hét az sok..:)
Hogy kiakadak a nõk. Ide nem jöhet haza, meg szánalmas sztori (miért lenne az?). Nõk. A férjetek nélkül sehol nem lennétek. Ki keresi a pénzt, míg babáztok? Persze a férfi fizessen, gürcöljön, de mint kenyérkeresõ, le van nézve. Adja haza a lóvét, aztán ha megd*glik, kit érdekel?
A 4-es utolsó mondata meg szép, olyan szánni való. Remélem négyeske azért szoktatok együtt is lébecolni! Mert ha valaki ilyet ír, akkor a vágy benne van.
13: " Ki keresi a pénzt, míg babáztok?" Van egy rossz hírem: Én. Az én GYED-em annyi volt mint a fizetése - de lehet, hogy egy picit több. Õ elköltötte az ebédjére, márkás cuccokra, a hobbijára. Én meg fizettem a számlákat, a gyerekek kiadásait, és csak megkaptam, hogy a gyereknevelés nõi munka. Amikor visszamentem dolgozni több mint 3x annyit kerestem.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! a tied egy elég ritka dolog. aki kipottyant pár bébit, az ált. elkényelmesedik, a házimunka címszó alatt nem nagyon hajlandó melót keresgélni, mert akkor ez meg az nem lesz jó, vagy nincs rá idõ. igen aki le lett pontozva nagyon is jól látja a dolgokat. ha lazítani akar a férj a haverokkal, mert dolgoznak épp eleget, nehogy már a nõi társadalom legyen felháborodva h ide akkor már nem jöhet haza, vagy zárat cserélnék. azt szeretném én látni, h ez megtörténne velem, nem kéne megvárnia a válópert, h elhagyja a házat a gönceivel együtt. na de félretéve ezeket a válaszokat, látom megoszlanak a vélemények. az igazság az , h megy a család közösen nyaralni, olyan nagy családos nyaralás lesz, én meg õ, és a szülõk, tengerpartra, augusztus vége felé. de most a nagy hajtás közepette belefér egy kis lazítás.
Nekem az tünt fel miközben olvastam a kérdeõ válaszait, hogy mintha kissé lenéznéd a nõket(vagy a feleségedet)
Szerintem 2 hét sok. Egy hét is. A hosszú hétvége rendben lenne. Hívták is a férjemet a barátai, de õ most nem akar menni, mert szerinte milyen lenne már engem itthon hagyni a két kicsivel. Pedig nem gáz, 3 napot simán kibírok. És közben meg tudom, hogy jól esne neki is egy kicsit lazítani. Ha jó érzéssel engedem el, akkor szívesen jön haza hozzám. Szerintem ez így mûködik. De mondom, bulizni, nyaralni barátokkal legfeljebb egy hosszú hétvégére mehet.
1-2 hét baromi sok. na nem mondom, egy hosszú hétvégére felõlem minden hónapban mehet haverokkal, de ne erre tolja már el a drága szabadságát, h iszik, füvezik meg nõket nézeget. :P amíg nincs gyerekünk addig élje ki magát, utána kevesebb lehetõsége lesz járkálni.
De nagylelkû vagy kérdezõ!! Ó, hogy lesz családi nyaralás, meg az asszony is azt csinálhat itthon amit akar, ameddig te Hollandiában bulizol? Fizesd be pl. Braziliába, hadd nézze a brazil csávokat és bulizzon, lazítson egy kicsit õ is:) ) Vagy maradj te itthon, és addig csinálj amit akarsz, õ menjen lazítani....hisz majd úgyis lesz családi nyaralás! Azért 1-2 hét kicsit sok egy kanbulinak, nem gondolod, Bár felõlem mehetnél! De többet nem lenne kihez hazajönni!
semmi kifogásom a kanbuli ellen, ha a feleségednek ez nem gond...de ahogy te itt pöffeszkedsz és közlöd, hogy nálatok te mondod meg, hogy mi van...az azért durva....a feleséged ha ezt türi akkor inkább nem is mondok semmit...bár mit csodálkozom..én meg pont azt látom, hogy a barátnõim is mennek sorba vissza az olyan emberekhez, akik megcsalják õket, bántják õket szóval és kézzel is...és ugyanigy közlik, hogy nálunk én (vagyis a férfi) az úr...szép élet :) neked meg jo bulizást meg nyaralást meg társai...! 24L

Kismamik! Akit a szülés előtt befektettek kb.1-2 héttel a SOTE 1. számú női klinikára, leírná nekem a a tapasztalatait, élményeit?

Úgy néz ki, hogy be kell feküdnöm, előtte, de félek. És kíváncsi vagyok a negatív és pozitív beszámolókra.

Legjobb válasz: Nekem csak 2 nappal elõtte kellett,de sokkal jobb volt,mint a csecsemõs osztályon,mintha nem is egy intézmény lenne. barátnõm 1 hétig feküdt bent,neki sem volt különösebben rossz tapasztalata.

Nekem csak 2 nappal elõtte kellett, de sokkal jobb volt, mint a csecsemõs osztályon, mintha nem is egy intézmény lenne. barátnõm 1 hétig feküdt bent, neki sem volt különösebben rossz tapasztalata.
Én egyágyasban voltam, barátnõm azt hiszem 6 ágyasban.ctg, vizsgáló ott van a szobák mellett.fürdõ nekem a szobában volt.úgyhogy jó volt nekem legalábbis.ez a pavilon, így hívják ezt a részt.
Nem, én mondjuk a dokimnak szóltam, hogy ha lehet, akkor egyágyas szobám legyen.lehet említsd meg a dokidnak, nagyobb rá az esély, hogy odaszól.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És hány ágyas szobák vannak? Meg ilyenek?
A kérdező hozzászólása: Az 1 ágyas fizetõs?
A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén, hogy a szoba társaktól félek nagyon. Ha érted mire gondolok.
Persze.én beszélnék a dokimmal, hogy próbáljsa meg elintézni az egyágyas szobát.
én 3 hónapot töltöttem bent összesen, októberbe vitt oda a mentõ, pedig nem az a körzethez tartozok, heves m.i vagyok.... a terhes osztályon voltam, dec.20ig és itt is szültem, meg lent voltam a gyermekágyas osztályon, KÁRKINEK VAN KÉRDÉSE ÍRJON.

Nemetorszagban vagyok, meg 1-2 hetig. A baratommal lassan 1 eve vagyunk egyutt, kb 1 honapja vagyok tavol. Mit csinaljak? Lent.

Amiota tavol vagyok,tobbszor mondtak hogy megcsalt,persze olyankor rakerdezek,ahogy O mondja 'megvadolom'..majdnem szakitott velem ez miatt,hogy nem neki hiszek,es folyton megvadolom.Tenyleg en vagyok a hibas?!?!

Legjobb válasz: Ha mások mondják, hogy megcsal, valószínûleg igaz lehet. Fõleg, ha többször is mondogatják. A szakítással való zsarolás is megerõsíti, a sarokba szorított kutya ugyanis vadul visszatámad. Persze, mondhatnánk, hogy a párodnak kell hinni, meg biztos nem hazudna neked stb., de azért a félrekefélést nem szokták csak úgy felemlegetni az ismerõsök, poénból vagy szándékos kamuzásból, annak azért alapja van. A helyedben inkább meggyõzõdnék arról, hogy valóban így van-e. Ha valaki esetleg tud bizonyítékot rá (hol mikor kivel volt), vagy esetleg buliban fotó is készült ahogy csókolózik, akkor érdemes utánajárni. Mindenesetre kongasd meg a vészharangjaidat, de egyelõre ne a barátoddal veszekedj, hanem próbálj meggyõzõdni róla hogy valóban félrekefél-e. Ami egyébként sanszos ha többször is mondták már.

Ha mások mondják, hogy megcsal, valószínûleg igaz lehet. Fõleg, ha többször is mondogatják. A szakítással való zsarolás is megerõsíti, a sarokba szorított kutya ugyanis vadul visszatámad. Persze, mondhatnánk, hogy a párodnak kell hinni, meg biztos nem hazudna neked stb., de azért a félrekefélést nem szokták csak úgy felemlegetni az ismerõsök, poénból vagy szándékos kamuzásból, annak azért alapja van. A helyedben inkább meggyõzõdnék arról, hogy valóban így van-e. Ha valaki esetleg tud bizonyítékot rá (hol mikor kivel volt), vagy esetleg buliban fotó is készült ahogy csókolózik, akkor érdemes utánajárni. Mindenesetre kongasd meg a vészharangjaidat, de egyelõre ne a barátoddal veszekedj, hanem próbálj meggyõzõdni róla hogy valóban félrekefél-e. Ami egyébként sanszos ha többször is mondták már.
attól függ, kik mondták, és h megalapozták-e az állítást.ha igen, akkor örülj, h megszabadultál tõle. ha nem igaz a hír, akkor is érett a szakítás már nálatok, mert elveszett felé a bizalmad
A kérdező hozzászólása: bizok benne..csak eleg rosszul esik, hogy mar hatodszorra hallom vissza ..
Lehet, hogy rá akar vezetni a szakításra, és azt akarja, hogy a te 'féltékenységed' miatt szakítsatok, és õ akkor nyugodtan lehet a szeretõjével.


Miért ássa ki kb 1-2 hete a fapelletet a nyuszim a wc-ből?

Nőstény nyuszi es már elmúlt fél éves..es nagyon bevált a fapellet mint alom eddig... Előre köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Tini korban van, ilyenkor kicsit megzavarodnak.

Tini korban van, ilyenkor kicsit megzavarodnak.
nekem is csinálta egy idõben. nem tudom, miért, de szerencsére leszokott róla :)

Az igaz, hogy új helyen a macskát 1-2 hétig a ázban kell tartani, hogy ne csavarogjon el?

Az enyém majd meg?rül, úgy ki akar menni. Engedném, de mi van, ha nem jön vissza, és közben el kell mennem itthonról?

Legjobb válasz: Nem új gazdi vagyok, a ház az új.

inkább 4-5 hétig. Csak aakor engedd ki, amikor már két hete láhatóan otthon érzi magát, akko ris macskabilétával! A régi helyen beszéld meg, hoyg hívjanak fel, ha megjelenne!
Hát igen, egy hetet valahogy ki kell bírnia a cicusnak, és mehet tovább vadászni.
A kérdező hozzászólása: Nem új gazdi vagyok, a ház az új.
mi mikor költözünk õt hoztuk át utoljára.... a kocsi már nem tetszett neki... aztán behoztuk, becsuktuk az ajtókat, ( a házban volt elõtte macska az elõttünk lakóknak) ment körbe és nyávogott hangosan... mintha sírt volna... nem tudom... nem tetszett neki. Aztán pár óra után kiengedtük, vissza jött nem volt probléma. imádtam ezt a macskát, és imádott az elõzõ háznál élni, lakni, nem is ment messzire soha. aztán 3. nap jött haza a barátom, és mondta hogy ott fekszik a fûben, a ház elõtt. valaki elütötte. nem kívánom senkinek azt az érzést... már akkor tudtuk, hogy nem kellett vna költözni. így utólag lehet érezte a bajt, és azért sírt annyit. úgy sajnálom. meg sem mertem nézni... :( te vigyázz a tiedre nagyon!
A kérdező hozzászólása: Ajjaj, akkor szenvedni fog szegényke. Megszokta, hogy napközben kint van, meg van társasága, itt meg egyedül lesz napközben bezárva. Holnap már be kell mennem dolgozni. Úgy sajnálom. Most is ül az ablakban, és vágyakozva néz ki. Persze inkább szenvedjünk pár hetet, mint hogy eltûnjön.
utolsónak : írta, hogy régi gazdi, csak költöztek... egy kiscicával más, mint egy kifejlett állattal, akinek megvannak a körbejárt helyei, szinte napi rutinnal.
Hát én ilyet még nem tapasztaltam. sok macskám volt már, mindet kb 2 hónaposan hoztuk el, egyik se akart visszamenni a régi otthonába (pár utcányira), pedig egy napra se voltak bezárva.
póráz ;)
Azért akar kimenni, mert menne haza. A régi helyre. Ismertem macskát, aki 30 km-rõl hazajött. Olyat is, aki évekig visszajárt 3 km-re, mindig vesszavittték, és visszajött. Egyelõre semmiképp nem mehet ki, felügyelettel sem. Majd megszokja, és ezt fogja otthonának tekinteni. Ha mejd késõbb kimehet, akkor is viseljen bilétát a nyakában a telefonszámoddal, hoyg ha elvész, hazaindul a régi helyre tudjanak értesíteni. Sok idõ, a macska nehezen felejti el a régi helyet, és elindul, hoyg megkeresse.
Igaz. Mi kölöztünk így macskával, szépen megszokta. Kb. 3 hétig NE engedd ki! Pórázon se!
Nem muszály a házban de persze valahol zárva kell tartanod amíg megszokja, hogy te vagy az új gazdija és utána nem fog elmenni bátran szabadon hagyhatod de én a te helyedben egy hónapig is zárva tartanám.
Úristen akinek elütötték a macskáját az a középkorból ragadt itt vagy mi? Nem költözni nem kellett volna, hanem kiengedni... Nem gondolod, ha megérzi, hogy õt elütik, nem megy ki az útra? Jézus ereje....
Megfázás vagy fertõzés! Jobb ha elmész dokihoz, õ többet tud mondani!

Nem tudom mi van velem. Nem rég összejöttem egy sráccal 1-2 hete. És szeretem meg minden. De egyszerűen nem kívánom a szexet semmilyen formában. Pedig nem vagyok már szűz sem, hogy parázzak tőle. Mit tegyek, és hogy hozzam tudomására a pasimnak?

Nem rég jöttünk össze.És nem tudom mi tév? legyek,ha egyszer nem akarom azt a dolgot.

Legjobb válasz: 1-2 hét után nem akarsz még szexelni. Ezt egyáltalán kell bárkinek is magyarázni??? Ha több hónapig nem szexelsz vele akkor magyarázkodj ne 1-2 hét után...

1-2 hét után nem akarsz még szexelni. Ezt egyáltalán kell bárkinek is magyarázni??? Ha több hónapig nem szexelsz vele akkor magyarázkodj ne 1-2 hét után...
Ha nem akarsz nem szexelsz, 1-2 hét után amúgy sem szokás.

Miért akarnak a legtöbben 1-2 hét alatt fogyni csoda diétával? Ahhoz se 1 hét kellett, hogy elhízzanak.

Legjobb válasz: Szerintem a nõi magazinok tehetnek róla a sok csoda-, sztárdiéta közlésével, elhitetik a chipszabálókkal, hogy 1-2 hét alatt lehet 10 kilót fogyni. Nyilván jobban hangzik, mint 5 hónap. Ha én kijönnék egy diétával, amivel 1 nap alatt lehet 4 kilót fogyni elhinné valaki? Szerintem nem, pont ennyire elképzelhetetlen a 2 hét alatt 10 kiló. Baromság, sajnos sok birka bedõl neki. Ha meg valami csodaszer is van mellé, akkor tuti lesznek rengetegen, akik kommentelnek, hogy mennyire jó (persze pénzért, bérkommentelõk)

Szerintem a nõi magazinok tehetnek róla a sok csoda-, sztárdiéta közlésével, elhitetik a chipszabálókkal, hogy 1-2 hét alatt lehet 10 kilót fogyni. Nyilván jobban hangzik, mint 5 hónap. Ha én kijönnék egy diétával, amivel 1 nap alatt lehet 4 kilót fogyni elhinné valaki? Szerintem nem, pont ennyire elképzelhetetlen a 2 hét alatt 10 kiló. Baromság, sajnos sok birka bedõl neki. Ha meg valami csodaszer is van mellé, akkor tuti lesznek rengetegen, akik kommentelnek, hogy mennyire jó (persze pénzért, bérkommentelõk)
Az érthetõ szerintem, hogy mindenki ezt akarja. Az már kevésbé, hogy el is hiszik, hogy lehetséges...
a hormonális gond mindig jó vesszõparipa, kár hogy kb 5% az aki tényleg amiatt. Épp ma láttam homeopátiás csodafogyiszert. Abszolút hiteles dologgal támasztották alá: amerikában a kezelést választók 8 hét alatt átlag 30% túlsúlyt adtak le. ÉS? mennyirõl mennyire? mert ha valami kilencven kilós azt röhögve le lehet adni enélkül is... mert azon van pl húsz kg, annak harmada meg bõ 6 kg... azt még 1 hónap alatt is le lehet adni szigorú étrenddel. ha meg valaki 200 kg, megnézem hol ad le negyven kilót 2 hónap alatt...
Egyrészt, mert inkább elhiszik a lehetetlent, minthogy ésszerûen gondolkozzanak, hiszen az már megerõltetõ egyeseknek. A másik dolog, hogy strand/ballagás/egyéb alkalom elõtt gondolkozik el magán, és akkor jön rá, hogy fogyni kellene. Lusták hosszú idõn át egészségesen élni, és azt sem tudják elfogadni, hogy csak kis idõ múlva lesz eredmény, mert nekik azonnal kellene. De én a legjobban azt bírom, amikor a szeptemberhez kötik a dolgot... - mert ugyebár nem egészséges akar lenni, csak tetszeni akar az osztálytársainak. (ez csak akkor nem idegesít, amikor idõben kezdi el)
Igen, de vannak olyanok akik önhibájukon kívül híztak el...pl:hormon, pajzsmirigy problémák
1. vagyok hátha valaki egyszer csak elkezd rohamosan hízni, pedig semmit sem csinál másképp mint szokott, és késõbb rájön h hormon problémái vannak, és valszeg az idõ tájt kezdõdött mikoro meghízott...akkor ha nem az, mondjad már meg h mi?!
Én csak ezt nem értem ennek mi köze a kérdéshez?
A kérdező hozzászólása: kérlek titeket ne offoljatok.. a kérdés a divat diétákról szól, nem a hormonproblémákról. köszönöm

Ezzel a módszerrel, mennyit tudnák lefogyni 1-2 hét alatt? Csak 4 kilótól szeretnék megszabadulni.

Reggeli: 1 pohár grépfrútlé-2 db grépfrútból,1 pohár zöld tea Tízórai: 1 pohár grépfrútlé-1 db grépfrútból. Ebéd: zöldségleves, 1 db grépfrút Uzsonna: 1 pohár zöld tea Vacsora: zöldség saláta(paradicsom,paprika,saláta,citrom) +15perc torna :)

Legjobb válasz: Túl sok gyümölcs, citrus vagy nem citrus, értelmetlen. ZÖldség, hús. Hús kevés van, zöldség is kevés.. Ha jó lenne amit írtál, akkor 1 kilót simán fogyhatnál 1-2 hét alatt. De amit írtál egyáltalán tartható? Miért nem reggelizel egy tojásrántottát, mi ez a grapefruit dolog? Tea jó, egy kis gyümi (fogyás alatt nem kéne) elmegy, de rendes ételt is tök jó volna enni, 2-3 tojás, paradicsom, ubi, hagyma.. :) Hasonlókat írnék az ebéddel kapcsolatban :)

Túl sok gyümölcs, citrus vagy nem citrus, értelmetlen. ZÖldség, hús. Hús kevés van, zöldség is kevés.. Ha jó lenne amit írtál, akkor 1 kilót simán fogyhatnál 1-2 hét alatt. De amit írtál egyáltalán tartható? Miért nem reggelizel egy tojásrántottát, mi ez a grapefruit dolog? Tea jó, egy kis gyümi (fogyás alatt nem kéne) elmegy, de rendes ételt is tök jó volna enni, 2-3 tojás, paradicsom, ubi, hagyma.. :) Hasonlókat írnék az ebéddel kapcsolatban :)
tudnÉk


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!