Találatok a következő kifejezésre: 1. alkalom nagyon (44 db)

Nagyon kevés a szex... heti 1 alkalom kb, több is lehetne de a barátnöm mindig leráz valamien indokkal! Mi lehet a baj velem?

Azt mondja szexben nagyon jo vagyok, de mégis...tény hogy csunya vagyok a barátnöm meg sztem igen szép...és már csak arra gondolok hogy azért nincs mert nem kivén ami érthetö is lenne, de akor meg mondhatná..vagy nemtom mi lehet a baj...5letek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy neki elég az a heti 1 alkalom is. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, de ha fiatalok, akkor lehet, hogy még nem is kívánja igazából a sok szexet. Ha nem tetszenél neki, akkor szerintem nem is járna veled, meg le sem feküdt volna veled egyszer sem. Úgyhogy szerintem nem errõl van szó.

Lehet, hogy neki elég az a heti 1 alkalom is. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, de ha fiatalok, akkor lehet, hogy még nem is kívánja igazából a sok szexet. Ha nem tetszenél neki, akkor szerintem nem is járna veled, meg le sem feküdt volna veled egyszer sem. Úgyhogy szerintem nem errõl van szó.
A kérdező hozzászólása: 23vagyok én... barátnöm 17
A kérdező hozzászólása: az oké hogy elég neki..de akkor én hogy tudnám megváltoztatni magam? mert kezd vitákba torkollni :( és én hibám de ez engem nagyon zavar...:(
"Az embert a kapcsolat teszi naggyá, melyben részt vesz, s a szerep, melyet felvállal. A kapcsolatot pedig az áldozat teszi naggyá, melyet meghoznak érte." "A szeretet a másik ember vélekedésének, gondolatainak és álmainak tisztelete, együttérzés a hibáiban, és az az elv, hogy kisebb áldozatot hozunk azért, hogy neki ne kelljen nagyobb áldozatot hoznia." Tehát voltaképpen ha elveszíted õt, csak akkor derül ki, hogy többet veszítettél-e, mint csak a szexet, és mással többet nyersz-e, mint csak több szexet... Ha nem akarod annyira, csak szereted õt, talán õ is jobban fogja kívánni. Talán csak túlságosan akarod.
olyan ritkán van, hogy két ember szexuális aktivitása pont szinkronban van. Úgyhogy a dolog alapból nem meglepõ. Deviszont. Valószínûleg a heti egynél többre is volna kedve, csak ha te éppen olyankor közeledsz, amikor nincs kedve, akkor az jó 2-3 napra is akár elveheti a kedvét a dologtól. És ez persze hatványozódik. Megoldási javaslat. A régi jó öreg fõjjön a saját levében kicsit tipp. Azaz vegyél erõt magadon és ne kezdeményezz. Ne is utalj a dologra. Sõt, ha õ kezdeményez, akkor hárítsd el. Mond, hogy most nincs kedved, majd inkább máskor (most fáradt vagy, fáj a fejed, megrándult a derekad stb. átlátszó kifogások). Nagyot fog nézni, az biztos. Rövid határidõn belül fúrni fogja az oldalát a kérdés, hogy ha eddig teljesen rá voltál izgulva a dologra, akkor most miért nem? kb. 90%, hogy hiúsági kérdést fog belõle csinálni. Új, meghódítandó emberként fogsz a szemében megjelenni. Megjegyzés. A módszer nem 100%, hogy mûködik. Lehet, hogy nem annyira erõs a kapcsolat, hogy kibírja. De ebben az esetben talán jobban is jársz, ha vége.
nem szed esetleg fog-gátlót?mert nekem sajnos nagyon csökkentette a nemi vágyat, és lahangolttá tett, váltani is akarok másra. ha szed, akkor lehet mellékhatása.

Kisfiamnak kb 1 hónapja muszáj szívni az orrát, mert szörcsög. Nagyon keveset tudok kiszívni 1-1 alkalommal, az is teljesen átlátszó színű. Más tünet nincs. Ez normális? Mit tegyek?

Dokin? már látta, mindent kipróbáltunk már(orspray-k,ágydöntés,c-vitamin,anyatejcsepegtetés az orrba...) mégsewm javul. Véd?n? szerint kinövi. De éjjel arra kel, hogy el van dugulva az orra.

Legjobb válasz: Szia! 5 hónapos a lányom.1. hónapos kora óta szörcsög.Õt is kezelték náthával,mégse múlt el,neki is fehér darabos,vagy átlátszó híg váladéka van.Mi voltunk a Heim Pálba,mert sokszor már hörgõ légzése is volt,és féltünk nehogy asztma vagy más kialakuljon.Nekem se modnott a dokinõ semmit sem,csak hogy allergizálja valami. Na a Heim Pálba elmagyarázták rendesen,hogy ez azért van mert szûkebb az orrjárata és könnyebben eldugul,de kinövi,és továbbra is szívni kell az orrát.Én azóta is Sterimárt használom, de már nem porszívózom csak a kis kézivel szívogatom,ahányszor kell,de sterimart max napi 3x lehet használni,ott mondták,mert ennyit bír el az orrnyálkahártyájuk.Muszáj szívni,mert ha besûrüsödik,könnyebben befertõzödik,és akkor jöhet az antibiotikum. Remélem tudtam segíteni,Boldog Újévet!

Szia! 5 hónapos a lányom.1. hónapos kora óta szörcsög.Õt is kezelték náthával, mégse múlt el, neki is fehér darabos, vagy átlátszó híg váladéka van.Mi voltunk a Heim Pálba, mert sokszor már hörgõ légzése is volt, és féltünk nehogy asztma vagy más kialakuljon.Nekem se modnott a dokinõ semmit sem, csak hogy allergizálja valami. Na a Heim Pálba elmagyarázták rendesen, hogy ez azért van mert szûkebb az orrjárata és könnyebben eldugul, de kinövi, és továbbra is szívni kell az orrát.Én azóta is Sterimárt használom, de már nem porszívózom csak a kis kézivel szívogatom, ahányszor kell, de sterimart max napi 3x lehet használni, ott mondták, mert ennyit bír el az orrnyálkahártyájuk.Muszáj szívni, mert ha besûrüsödik, könnyebben befertõzödik, és akkor jöhet az antibiotikum. Remélem tudtam segíteni, Boldog Újévet!
Szia! Az én 5 hónapos kislányomnak is szörcsög az orra kb. 1 hónapja. Mi is voltunk dokinál többször is. Szívjuk Neki, de mostmár szinte semmi nem ürül, és mégis szörcsög. Amúgy egy kis náthával kezdõdött, akkor kicsit köhögött is. Kapott köptetõt, orrcseppet, Sterimarral fújtuk, de a szörcsögés megmaradt. Kipróbáltuk a Sinupretet is, de továbbra is el van dugulva az orra. A dr-nõ (szombaton vittük vissza) azt mondta, h a tüdeje tiszta, a torka nem piros, és javasolta, h vigyük el fül-orr-gégészhez. Hétfõn elvittük, õ se talált semmi rendellenest, mindössze annyit mondott, h valószínûleg a nátha miatt még picit duzzadtak az orrmandulái, és egy homeopátiás készítményt írt föl rá, a neve Lymphomyosot. Ebbõl kap 3x5 cseppet. Ez a szer többek között a mandulák duzzadtságát csökkenti. Ma kezdtük el adni, mert csak tegnap sikerült beszereznünk. Remélem segíteni fog. Kérdezz rá az orvosotoknál, hogy esetleg van e értelme ezt kipróbálni. Boldog új évet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!! Végre használható, értelmes válaszok!!!! (ezzel senkit sem akarok megbántani.) Nagyon boldog új évet Nektek is!

26 hetes kismama vagyok és nagyon sürün keményedik a hasam de ez az állapot csak kb 1 percig utánna vissza megy normál állapotára. Naponta kb 4-5 alkalommal. Nagy baj ez?

Az orvosom szerint ha visszamegy akkor nem. Néha nyilal is.

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy napi max. 10 keményedés még normális. Nem tudom szedsz e magnéziumot, ha nem akkor kezdd el szedni, az jó lehet rá. További szép babavárást!

Szia! Én úgy tudom, hogy napi max. 10 keményedés még normális. Nem tudom szedsz e magnéziumot, ha nem akkor kezdd el szedni, az jó lehet rá. További szép babavárást!
Ugyanígy vagyok én is ezzel, ráadásul ugyanennyi idõsek vagyunk. Szedem a magneB6-ot, ez azért többnyire használ, de ezmellett is elõfordul a haskeménydés. Dokinál tegnap voltam, megnyugtatott, hogy ez normális, nem kell aggódni miatta. Ha napi 10-nél többször és hosszabb ideig tart (nem egy percig), akkor kell felhívnom. Szóval csak nyugalom, nincs semmi baj! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszi lányok.megnyugodtam egy kicsit.magnéziumot is szedek és babavitamint is.nektek is boldog babavárást!!!!
A keményedések végigkisérik az egész terheséget, csak eddig nem figyeltél fel rájuk. Segítik a méh növekedését, és megfelelõ keringést biztosítanak a méh véréreiben. Szóval ne aggódj, ez teljesen természetes. Ha késõbb többször fog elõfordulni akkor se ilyedj meg, egyszerûen csak jelez a szervezeted, hogy "állj! Most pihenned kell!!!" Szedj magne B6-ot, az ilyenkor már szükséges!

Van valaki, aki 9 hetesen 1 alkalommal vérzett (3 cepp) és nem lett belőle baj? Nagyon megnyugtató lenne!

Legjobb válasz: Figyelj,ez komoly dolog ne itt kérdezgess hanem irány a dokinak egy telefon!!!!!!Lehet h nincs baj de a vérzés terhesség alatt sosem normális.nyugodtan hivd fel!

Figyelj, ez komoly dolog ne itt kérdezgess hanem irány a dokinak egy telefon!!!!!!Lehet h nincs baj de a vérzés terhesség alatt sosem normális.nyugodtan hivd fel!
az elsõnek teljesen igaza van! én is pecsételtem az elején, többször is! elõször 8 hetesen, egészen a 12. hétig. de elmentem dokihoz. most hiába mondom neked, hogy nekem nem volt baj belõle (egyébként kaptam gyógyszert, lehet, hogy a nélkül már nem lennék 20 hetes!!!), lehet, hogy te egészen más miatt pecsételsz! lehet, hogy nálad baj van, szóval ne várd, hogy valaki megnyugtasson. mert biztos lesz, aki leírja, hogy nyugi, én is pecsételtem, de nem lett baj... igaz, hogy rámegy egy délelõttje az embernek, és ha magán dokihoz mész még 7-8E ft-ja is, de BÕÕÕVEN megéri! szóval uzsgyi!
1. terhességemnél 9. héten vérzés. Doki megnézett, különösebbet nem mondott, másfél hét múlva elment a babám. Most a második babónál is véreztem picit, de az együttlét miatt volt, feküdtem pár napot, és minden rendben továbbra is. Egy Ultrahangot csináltass mindenképp. Nekem nem csinált a doki az elsõnél, és már lehet azzal kiderült volna, hogy nincs minden rendben...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Azt nem írtam, hogy hívtam a dokit rögtön, Õ mondta, hogy ha csak ennyi, akkor pihi és csak akkor menjek, ha lesz több is! Nincs több, csak aggódom, mert éjszaka pihentem, de ma munka van, persze hamarabb hazamegyek majd, és pihenek. Csak azt akartam tudni, hogy nem vagyok egyedül a jelenséggel és tényleg nincs baj!
Kérlek menj el egy ultrahangra!És inkább ne dolgozz!Pihenj!
A kérdező hozzászólása: Nem haragszom, kedves vagy. Ma felhívott a dokim, hogy megkérdezze, hogy vagyok. Ma már nincs semmi vér, de megnyugtatásomra holnap mehetek uh-ra! Már ettõl jobban vagyok! Köszi mindenkinek!
Nekem második terhességnél kb 6héttõl 10hétig volt pici barnás vérzés, szinte minden nap. Doki nem adott gyógyszert, tudott róla, de nem találta indokoltnak, aztán el is mult az egész, meg is lett a baba. Harmadik terhességemnél meg azt mondta a 6hetes vizsgálaton, hogy a baba mellett hematoma van, tutira fogok vérezni, ne ijedjek meg, adott gyógyszert is. Alkalmaztam, de egyetlenegy csepp vér, vagy barnás folyás sem volt. ?? Barátnõmnek is nagy hematómája volt- õ is nagyon vérzett, de szerencsére meglett a baba, azóta már négy éves. De szinte végigfeküdte az elsõ 12hetet.
what kind of gyûrû?
együtt fürdésbõl se lesz gyerek... annyira tuti, hogy ha mégis, vállalom, hogy leszek a keresztapja és Ferrarival viszem a keresztelõre... :D
Szerinted használnák az emberek az óvszert a világ minden táján milliószámra, ha nem mûködne? a el sem mentél, akkor pedig végképp nincs ok az aggodalomra. Az lenne a csoda, ha ettõl megfoganna. Kizárt.
Az együttfürdés nem jelent kockázatot :)
vegyetek be ketamint és mindketten megnyugszotok
A kérdező hozzászólása: és az együtt fürdés? nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!:) rendesek vagytok!:)
Nem lett terhes.. de ha a hüvelygyûrûn keresztül mégis megfoganna, akkor a gyerek ugy fog kinézni mint Michelin..
szóval óvszer volt, el sem mentél... nyugtasd meg asszony pajtást, ebbõl nem lesz gyerek... és álljon itt jó példának az esetetek. A sok rinyáló "de kivette csak egy kicsi ment belém" libának... respect! (Y)
kotton gyûrû... hm, ilyet még nem hallottam. csak simán koton (egy T-vel) ismétlem: akor folyhat ki ha nem figyeltek oda, s lecsúszik nagyon vagy teljesen. Ha odafogod, akkor nincs baj.
Amennyiben helyesen használtátok az óvszert ( + még el sem mentél ), kizárt, hogy következménye lenne az együttlétnek.
nyugi! nincs gáz:)
elsõ: amúgy jah én is ezt akartam kérdezni... de sztm gumival védekeztek.
A kérdező hozzászólása: kotton gyûrû
kifolyni csak akkor folyik ha, ha nem figyeltek arra hogy a helyén maradjon.. ne stresszeljen mert akkor nem fog megjönni neki és mégjobban megijed.
kotton gyûrû XD Hát figyelj nagyon állitsd fel a brét és akkor nem folyik ki..és elõször ne nyomd be tövig

A kakóvajjal való bírnulás tényleg nagyon veszélyes és akár 1 alkalom után bőrrákot okozhat?

Ma vettem a gyógyszertárban, és az eladó mondta, hogy nagyon nem ajánlja..mert akár 1-2 alkalom után b?rrákot lehet kaponi. Ez igaz?:O Olyasmit mondott, hoyg ez olyan minta amikor a fasirtot bezsírozzuk és utánna ha sütjük megpirul..és hoyg kakaóvajjal velünk is ez lesz.. És ha mondjuk 14óra és 16óra között siimán vagy naptejjel napozok és 16-18óráig kakaóvajjal még úgy is káros lenne? Mert este már gyengébbek az UV sugarak nem? Tapasztalatok, vélemények?...

Legjobb válasz: Szia. Mi édesanyámmal évek óta kakaóvajjal kenjük magunkat, és egyikünknek sincs semmi baja. Szerintem még egészségesebb is talán, mint az ilyen gyárban készült naptejek, mivel ezeket a gyógyszertárban készítik, iszonyat pontos eszközökkel mérik ki stb. Ha esetleg érdekel, olvasd el ezt a cikket: http://www.vitaminbank.hu/tapanyagok/elelmiszerek/kakao.php De nekünk tényleg nem volt még panaszunk rá, éppen tegnap vettünk egy újabb dobozzal.

Szia. Mi édesanyámmal évek óta kakaóvajjal kenjük magunkat, és egyikünknek sincs semmi baja. Szerintem még egészségesebb is talán, mint az ilyen gyárban készült naptejek, mivel ezeket a gyógyszertárban készítik, iszonyat pontos eszközökkel mérik ki stb. Ha esetleg érdekel, olvasd el ezt a cikket: http://www.vitaminbank.hu/tapanyagok/elelmiszerek/kakao.php De nekünk tényleg nem volt még panaszunk rá, éppen tegnap vettünk egy újabb dobozzal.
Ja elsõ voltam 18/L

A kakóvajjal való bírnulsá tényleg nagyon veszélyes és akár 1 alkalom után bőrrákot okozhat?

Ma vettem a gyógyszertárban, és az eladó mondta, hogy nagyon nem ajánlja..mert akár 1-2 alkalom után b?rrákot lehet kaponi. Ez igaz?:O Olyasmit mondott, hoyg ez olyan minta amikor a fasirtot bezsírozzuk és utánna ha sütjük megpirul..és hoyg kakaóvajjal velünk is ez lesz.. És ha mondjuk 14óra és 16óra között siimán vagy naptejjel napozok és 16-18óráig kakaóvajjal még úgy is káros lenne? Mert este már gyengébbek az UV sugarak nem? Tapasztalatok, vélemények?...

Legjobb válasz: ÉN errõl még soha nem hallottam.Szerintem kamu...Kb annyira okoz bõrrákot, mint ha rendesen kifeküdnél.

ÉN errõl még soha nem hallottam.Szerintem kamu...Kb annyira okoz bõrrákot, mint ha rendesen kifeküdnél.
drága szívem, ne legyél már ennyire idióta (már bocs). szerinted árulnak olyan szereket ami 1-2 alkalom után máris bõrrákot okoz? ha tényleg gyógyszertárban vetted, akkor az eladó szvsz hülyének nézett

1. alkalom után nagyon kicsit jön meg. Ez lehet a terhesség jele is?

3hete votlam eggyütt a barátommal el?ször. a mensesem teljesen szabálytalan még valamikor 5hónapig nicns valamikor meg rendesen megjön (ez ritkábban)ezen a héten megjött.de csak anynira h épp egy pici.másnapra meg már elment. ma megint vérzett egy picit. az 1.alakalommal nem védekeztünk ami tudom hogy HIBA(!!!) de figyeltünk hogy ne élvezzen belém és nem ment el a csúcsra a fiú eggyáltalán.ez a kevés vérzés mit jelent? a biztos jele annak hogy nem vagyok terhes?vagy épp annak a jele? 16éves lány

Legjobb válasz: Juj,hát így nehéz megmondani.(mármint mert rendszertelen)Mindenképpen vegyél tesztet!!!!Az biztosra megmondja.De szerintem nem vagy terhes.De az én véleményemre ne adjál.Meg az is számít,hogy éppen peteérésed volt-e az együtlét idején....ha nem akkor egy befejezetlen szexbõl...hát nem sok az esély.De mint tudjuk az elõváladékban is vannak spermiumok..stb..bla-bla...Vegyél tesztet,drukkolok,hogy negatív legyen!!(Gondolom nem szeretnéd megtartani)Bea

Juj, hát így nehéz megmondani.(mármint mert rendszertelen)Mindenképpen vegyél tesztet!!!!Az biztosra megmondja.De szerintem nem vagy terhes.De az én véleményemre ne adjál.Meg az is számít, hogy éppen peteérésed volt-e az együtlét idején....ha nem akkor egy befejezetlen szexbõl...hát nem sok az esély.De mint tudjuk az elõváladékban is vannak spermiumok..stb..bla-bla...Vegyél tesztet, drukkolok, hogy negatív legyen!!(Gondolom nem szeretnéd megtartani)Bea
ajjaj.Hát én is elõváladéktól lettem terhes és neem élvezett belém a srác.
Szerintem is vegyél egy tesztet! Aztán ha negatív, akkor is menj el orvoshoz, és írass fel tabit, ha azt akarod, hogy rendszeresen megjöjjön és ne kelljen aggódnod az ilyen esetek miatt.
Ha negatív a teszt, akkor legalább okulj belõle. Jah, és én a tesztet a fiúval vetetném meg, Hagy parázzon õ is egy kicsit.
ÓVSZER és nincsenek ilyen problémák. Egyébként kicsi rá az esély hogy terhes legyél, de egy incuri-pincuri van rá, és az ördög soha nem alszik! Szóval vegyél tesztet és minden barátnõdet tájékoztasd hogy elsõ alkalommal is kell védekezni, mert teherbe lehet esni és izgulni.
Sok fûszert a levesbe.
próbálj tenni h a szülõk ne szólhassanak bele a dolgaidbaa..és beszélgess vele magadróól próbálj olyan dolgokat csinálni amiröl tudod h tetszene neki..de ne olyat amit te magad nem akarsz..bízz meg benne..szeresd feltétel nélkül de ha ezután sem fog szeretni akkor jobb ha szakítotok..csak kihasznáál.
Engedd be a málnásba

17 hetes vagyok, eddig 3 vagy 4 alkalommal vettem be 1 szem algopyrint, mikor nagyon fájt a fejem. NAgyon rosszul tettem?

Most voltam gyógyszertárban fejfájásra valamiért és ott mondta a gyógyszerész, hogy kismamaként a panadol a jó.

Legjobb válasz: a panadolt és az algopirint ajánlják leginkább az orvosok. az enyém algorpirint mondta h szedjem. Más a panadolt mondja. Mind a kettõt lehet mértékkel ha nagyon muszáj. Minden gyógyszerre rá van írva h kérje ki orvosa véleményét. 3hós a lányom

semmi baja nem lesz az algoprintõl. Nekem a kórházban adták az orvosok az algopyrint vénásan egy betegség miatt annyira rosszul voltam sokszor. Honnan veszitek ezt a baromságot, hogy az algo nem jó???? Megint a sok okoskodás. Mert valakitõl azt hallotta.
Szerintem nem. Ezektõl a gyógyszerektõl nem lesz semmi baja a babának.
dr. Hamvas Ferenc szerint: "Terhesség alatt milyen fájdalom- ill. fejfájáscsillapítók használhatók, illetve mit használjunk lázcsillapításra gond nélkül? Algopyrin, Quarelin, Demalgon nyugodtan használható fájdalomcsillapításra, Algopyrin, Kalmopyrin, Aszpirin, Panadol, Rubophen pedig lázcsillapítóként." Én mondjuk fejfájásra semmit sem vennék be, soha nem is vettem még be semmit, inkább tûröm, bár lehet, hogy még nem volt olyan erõs fejfájásom, mint neked. 23hkm
a panadolt és az algopirint ajánlják leginkább az orvosok. az enyém algorpirint mondta h szedjem. Más a panadolt mondja. Mind a kettõt lehet mértékkel ha nagyon muszáj. Minden gyógyszerre rá van írva h kérje ki orvosa véleményét. 3hós a lányom
Igen a Panadolt szokták ajánlani, de az Algopyrintõl sem lesz semmi baja a babádnak. Nekem a terhesség alatt húzták a fogam, operálták a lábamat 2szer is.Vettem be a 9 hónap alatt vagy 6-8 algopyrint, semmi baja sincs a babámnak. Ma már 4 hós eleven kiscsaj! :)
fejfájásra inkább panadol, mert a paracetamol alapú fájdalomcsillapítókat részesítik elõnyben várandósság idején. uakkor amikor én voltam beteg pl és lázas voltam, akkor azt mondta a védõnõ, h ha még nem töltöttem be a 28.hetet, akkor vegyek be algopyrint, mert az sokkal hatékonyabb láz ellen és a tartós láz ártalmasabb a babának, mint a gyógyszer hatóanyaga. szóval, azért van olyan, amikor még a szakemberek is ezt ajánlják és te még csak 17 hetes vagy. ne aggódj, de azért legközelebb panadolt használj a fejfájásra...
...folyt.....az algopyrin betegtájékoztatójában benne van, hogy kismamaként ne szedjék.
Hát igen, inkább panadolt kellett volna bevenni, vagy mielõtt bármit is beveszel kismamaként kellett volna megkérdezni a gyógyszertárost. Már vissza nem csinálhatod, de legközelebb figyelj erre oda! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszaitokat :) . Utólag persze okos vagyok én is.
A kérdező hozzászólása: Na akkor megnyugodtam :) Köszi mindenkinek! :)
Nekem is azt mondta a dokim, hogy vehetek be algopyrint nyugodtan. Kérdezte, hogy a terhesség elõtt mit vettem be ilyenkor. Én algoflexet szoktam. Azt mondta az is jó.
Szia! Nekem is rengeteget fáj a fejem és bizony van olyan amit csak gyógyszer tud elállítani! Na persze vannak "bivaly kismamák" akik ezt is kibírják.... Érdekes a hozzáállásuk az orvosoknak. Sztk-s (idõsödõ) doki egybõl Algopyrint mondott amikor kérdeztem. Fiatal(abb) orvosok egybõl a Panadolt mondták :) . Nekem az Advil U. F. vált be terhesség elõtt, rákérdeztem ezt is lehet a középsõ trimbe! Viszont érdekes mód egyértelmûen a Paramaxra van ráírva, hogy lehet szedni és ez a trimektõl független.... http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/algopyrin_5.. http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/panadol_500.. http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/advil_ultra.. http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/paramax_rap.. Kitartást Neked is, remélem ez idõvel elmúlik mert valóban szerez jó pár keserû órát! Jó babavárást! Üdv, egy 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok :) Akkor nem parázom túl. Szerencsére nincs sûrûn fejfájásom, csak ha van, akkor pár napra beáll és borzalmassá fokozódik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!