Találatok a következő kifejezésre: 1-2 nap nem kéne (11 db)

2 héttel elöbb jött meg a menstruációm, ez normális? Eddig inkább 1-2 napot késik, de mostmeg hirtelen megjött 15 nappal elöbb mint kéne, nem stresszelek ugyhogy rz nemlehet az oka, mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Nem. Irány a nõgyógyász! Amikor nekem ilyen volt, akkor hormonhiányt állapítottak meg (progeszteron) kaptam gyógyszert,aztán helyette átszoktam a barátcserje szedésére. Ettõl beállt a 28 napos ciklusokra. (Plusz kell még D-vitamin is hozzá.) Mert hogy ez természetes, nincs mellékhatása, és a progeszteron szintemet is magasabbra viszi fel, mint a mesterséges hormon. Gyógyszerrel és gyógyszer+barátcserje kombinációval is lett mérve a hormonszintem, onnan tudom.

Nem. Irány a nõgyógyász! Amikor nekem ilyen volt, akkor hormonhiányt állapítottak meg (progeszteron) kaptam gyógyszert, aztán helyette átszoktam a barátcserje szedésére. Ettõl beállt a 28 napos ciklusokra. (Plusz kell még D-vitamin is hozzá.) Mert hogy ez természetes, nincs mellékhatása, és a progeszteron szintemet is magasabbra viszi fel, mint a mesterséges hormon. Gyógyszerrel és gyógyszer+barátcserje kombinációval is lett mérve a hormonszintem, onnan tudom.
Az is számít, hogy mióta menstruálsz, mikor jött meg az elsõ. Mert ha kevesebb, mint 2 éve, akkor semmi gond.
Fel borulhatott a ciklusod, ennek sok oka lehet, felfázás, hormon zavar akármi okozhatta!
A kérdező hozzászólása: Ezt kikellene vizsgáltatnom? Vagy várjam meg mi lesz? Ha nemi életet élek akkor is ez normális? Gyógyszert nemszedek, csak pharmatex hüvelytablettát,
A kérdező hozzászólása: Hát már több mint 3 éve jött meg, eleinte volt is ez a csúszkálás, kimaradás, 1 év kelett mire beállt, aztán fél éve beállt hogy minden hónap 7.-e körül már teljesen megjön, mostmeg ez a 2 hétel elöbb kicsit megilyeszt, :/
A kérdező hozzászólása: Rendben valahogy sejtettem hogy ebbõl doki lesz, :/ ezelött késett majdnem egy hetet, de aztán megjött semmi nemvolt, mostmeg ezvan, :/ köszönöm a válaszokat, :)
Egyáltalán nem gond ez, nem vagyunk gépek, az is belefér nagy ritkán, ha kimarad egy. Ha nincs semmi más tüneted, akkor ne izgulj, majd a következõtõl visszatér a rendes "kerékvágásba".
Miért stresszelsz emiatt? Miért lenne ez gond? Azért mert egyszer esetleg kimarad? Mindenkivel elõfordul hasonló, nem jelent ez semmit. Nincs semmi más panaszod, akkor ennyi. Ne törd tovább a fejed ezen, nekem is elõfordult már ilyen, azóta szültem is és minden a legnagyobb rendben van.
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár tényleg nemtudom mi van, azthittem megjött, de mégsem annyi volt az összes ami tegnap volt, de azis nagyon kevés volt szóval nemtudom most mi lehet?
Én ott hagynám. Ha baj történne a kocsival, akkor hamar elkezdene vérezni az orruk :D

1-2 nap múlva (nem) kéne megjönnie. 1 hete nagyon érzem a bal oldalamat (petefészkemet), a bal mellem jobban meg van duzzadva. Ez miért van?

Legjobb válasz: Furcsa hogy a petefészkednél érzel egy kis feszülést. Nem lehet hogy a méhed jobb részén? ;-) A bal mellem van nekem is jobban megduzzadva. Remélem hogy + lesz neked! Viszont ha biztos a petefészked fájdogál, akkor nézesd majd meg dokival magad. Remélem tényleg baba van és azért érzel ilyet...:) Sok sikert! 6 hetes kismama

Furcsa hogy a petefészkednél érzel egy kis feszülést. Nem lehet hogy a méhed jobb részén? ;-) A bal mellem van nekem is jobban megduzzadva. Remélem hogy + lesz neked! Viszont ha biztos a petefészked fájdogál, akkor nézesd majd meg dokival magad. Remélem tényleg baba van és azért érzel ilyet...:) Sok sikert! 6 hetes kismama
szia, Lehet babóca, csinálj tesztet! Én is így voltam, majd szétszakadt a petefészkem és kiderült, hogy babát várok. Azóta már meg is született a kicsi, már 4 hónapos. :)
Lehet a miki jele vagy épp felfázásé, bár akkor nem értem a mellduzzadást. Az is fura, hogy csak a bal oldal. ... Szólj dokinak, ha nem jön meg.

Második babánkat tervezzük férjemmel, egy hét múlva nem kéne megjönnie, és 1-2 napja fehér folyásom van, gyakran pisilek, ez vajon mitől lehet? Normális ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy rossz lesz elolvasni, de az elsõ reakcióm ez: egy hét múlva kiderül. Lehet a terhesség jele is, de annál elõbb ugysem derítheted ki semmi egyébbõl sajnos. Drukkolok neked :D

Lehet, hogy rossz lesz elolvasni, de az elsõ reakcióm ez: egy hét múlva kiderül. Lehet a terhesség jele is, de annál elõbb ugysem derítheted ki semmi egyébbõl sajnos. Drukkolok neked :D
Hát én is csak annyit tudok mondani, mint az elsõ válaszoló. Jövõhéten kiderül. Mondjuk nekem is hasonlóak a "panaszaim" de remélem jövõhét kedden pozitívat fogok tesztelni. Szurkolok neked remélem megírod, hogy mi lett. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek, én is szurkolok! remélem baba

Március 4. kén hajnalban a (mensi után voltam 1-2 nappal) szeretkeztem egy fiúval védekezés nélkül, de elvileg nem élvezett belém!?

3 napra rá bevettem egy esemény utáni tablettát ami 120 órás szóval elvileg 95%-osan hat egészen az 5. napig! Később 2 napra rá antibiutikumot kellett szednem, ami felborítja elvileg a hormon háztartásom, pluszba még az esemény utáni is adott neki egy lapáttal, amitől elkezdett hullani a hajam is! A menstuációmnak 25.én kellett volna megjönnie de már 4 napja késik! A menstruációmnak megvannak a jelei de nem vérzek még! De viszont a terhességnek semmiféle jele nem volt eddig, semmi hányás, émejgés, székrekedés, ilyenek... Teljesen tudom magamról, hogy nem vagyok terhes!!:) Annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek várjak még, vagy forduljak orvoshoz, vagy mi legyen??

Legjobb válasz: csinálj egy tesztet és ha negativ akkor menj dokihoz

A kérdező hozzászólása: nem vagyok buta ribi, es terhes sem ;)
Amúgy én nem a menstruáció kimaradása miatt aggódnék, ha már "tuti nem vagy terhes", majd megjön, van, akinél egy hónap kimarad. A hajam hullása, a hízás jobban zavarna.
Az orgazmus nélküli 2 perces menet megérte ezt a sok kellemetlenséget? Meg mi az, hogy "teljesen tudom magamról, hogy nem vagyok terhes"? Bennem sose járt gumi vagy fog.gátló szedése nélkül senki farka, mégis mindig bennem van, hogy semmi sem biztos... Jó neked, hogy ilyen magabiztos vagy...
Mutass már egy 12 évest aki nem szûz, de még 13 évest se tudsz mutatni, ien szövegre támaszkodsz nevetséges, így hárítod hogy egy r.bi vagy :) nagyon gáz duma, ez aztán okot ad arra hogy k.rválkodj igazad van :) Az hogy dörzsölöm a tenyerem meg hogy nem kellek senkinek , te aztán honnan veszed a sok baromságodat? elég ostoba ember lehetsz, ha neked ennyi jön le ebbõl , bármibe fogadok hogy jobban festek nálad :) fejre is testre is , ne aggódj a felõl hogy nem kellek senkinek :) ne magadból indulj ki, és mellesleg én meg az ien felelõtlen 16 éves éretlen p.csákat utálom , volt jó pár ienem ezért szólok be mert rühellem õket :) aztán itt sírnak gyikon :D grat :D
A kérdező hozzászólása: Jó fej vagy, köszönöm :) :) :) )
Arra már biztosan nem volt, nem az antibiotikumon múlott hogy terhes leszel-e:) Viszont az ekcéma valszeg az antibiotikumtól van. A menstruáció késése inkább az eseményutánitól. Azért ne ez legyen a bevett "védekezési módszered":) Eztán csak ésszel, okosan! Nincs mit védelmezés:D Nem szeretem az ilyen embereket. Már dörzsöli a tenyerét, hogy biztos teherbe esett egy újabb tizenéves kis p.csa, hehe. A legtöbb ilyet az hajtja, hogy õ már vagy még nem kell senkinek. Ha valakinek csak epés megjegyzései vannak, az menjen inkább valahova fórumozni, ahol a véleményét kérdezik, és nem segítséget, jó tanácsot, biztatást várnak. Na le is fekszek ennek örömére:D Ha valaki veszekedni akar az írjon privátot, majd holnap lerendezem:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a védelmezést!:) Amúgy már nem emlékszem a nevére, de az orvosom azt mondta, hogy bezavarhat a menszeszben is, és még azt is mondta az egyik gyógyszerés ismerõsöm, hogy a tabira nem lehet hatással az antibiotikumom mert az már 2 órája felszívódott a bevétel után:)
Aki nem segítõ szándékkal van fenn ilyenkor, az mit durrog itt? Irigykedik? Nem az volt a kérdés, hogy sajnáljuk-e a kérdezõt. Tahó.
Nem tudom mi lehet ez:) Amit én ismerek a streptococcus baktérium ellen, az a xorimax 500. Ez bõrkiütést, bõrpírt, viszketést okozhat mellékhatásként. Amirõl és egyéb akár szokatlan mellékhatásokról tájékoztatni kell a kezelõorvost. A hajhullást passzolom, a fejbõrödet nem nézted lettek-e rajta kiütések, bõrpír vagy valami ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Ma már 12-13 évesek szexelnek, szóval szerintem a 16 az egy ideális kor:)
Nesze neked 16 évesen k.rni :) fõleg 2 perces lámákkal , nagyon nem tudlak sajnálni ...
A kérdező hozzászólása: valami sculumm vagy ilyesmi lehetett
remélem meg jö veled vagyok és együtt érzek veled.sajnos nekem is kellet be vegyek escapellet rá 6 napra megjött azóta semmi. közben voltam dokinál vérvétel vizelet és már 7 töl várom, hogy megjöjjön de semmi azota 3 negativ teszten túl vagyok.33 éves vagyok két gyerekes anyuka és nekem soha nem jött idöbe késet már 10 12 napot is.szoval remélem minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy magabiztos vagyok hanem arról, hogy eldöntöttem valamit magamban és abban biztos vagyok, hogy úgy is lesz!!:) Ha valaki nem ismerné én a titok címû könyvet alkalmazók, és be is vállt elvileg mivel ma délben megjött a mensim, bàr picit barna válladékos de elvileg ilyenkor ez normális! Ma meg is méreszkedtem és már csak 1kg súlyfelesleg van rajtam, és elkezdtem szedni a Revalid kapszulát a hajamra!!
Nyugi az összes buta rib az lesz elõbb utóbb :D
Remélem, hogy terhes vagy!!!!!!
igen, így már 99.6% hogy nem kell tartanod a terhességtõl! :-)
A kérdező hozzászólása: Ha megjött és minden úgy ment ahogyan menni szokott akkor nem lehetek terhes elvileg, ugye?:)
Lehúzó vagy okító, akkor is van benne igazság :) azért elõbb kellet volna okosnak lenni... most már mindegy, Nagy baj nem lett
A 44-es válaszoló vagyok. Nekem nem voltak ilyen botlásaim de ettõl függetlenül megértem õt is. Esze volt hogy dokihoz ment utána és elébe ment a bajnak. Nem védem csak az ilyen lehúzó okító válaszoktól rosszul vagyok. Hál istennek nem voltam még hasonló helyzetben és én 18 évesen kezdtem a dolgokat csakhogy ne szólj le. Viszont nem egy ismerõsöm volt akiket 15-16 évesen hasonló helyzetbe hoztak mint a kérdezõt. De ezen a téren mindenki próbáljon meg magára vigyázni akár a partner elvesztése árán is. Szerintem.. 22 éves fejjel.. :/
Ismerek én is , nem azt mondtam hogy nincs ien lány csak ritka ha mondjuk 20ból 1 ha ien vagy ritkább , és én arra akartam kitérni ezzel hogy attól még nem kell arra alapozni hogy jaj 12-3 évesek k.rogatnak és akkor 16évesen ideális... nem voltam bunkó csak reális :) de gondolom neked is voltak korai botlásaid nem véletlenül véded:) igen is hibázott a kérdezõ, szóval ha nemlátod be hát ennyi eszed van :) védjed csak :)
16 évesen olyat kaptam volna az Édesanyámtól, hogy a fal adja a másikat....
Na, ennek örülök hogy megjött:) A bunkó válaszolóknak akik azt írták hogy nem ismernek olyat aki 13 évesen már nem szûz közölném hogy én ismerek sajnos. Egy volt osztálytársam már 11 évesen pettingelt. Másik ismerõsöm 13 éves korábban jött össze a barátjával és 14 évesen már nem volt szûz. Ennyi sajna. Ne tudjátok meg milyen világ van basszus:S Tanultál a dologból és kész, örülj hogy megúsztad. A fiú legalább a barátod? Úgy imádom hogy belerántja sok hülye ilyenekbe a lányokat:S Egyébként 22 éves vagyok még mielõtt meggyanúsítanának:D Sok sikert kérdezõ:) És ezek után csak okosabban mint most :)
A kérdező hozzászólása: Persze, nagyon durva nyomott hagyott bennem!:(
remélhetõleg tanultál ebbõl az esetbõl ... :)
Nem emlékszel mi volt az antibiotikum neve amit szedtél?
A hízást kivéve. Azt talán inkább az eseményutáni számlájára írhatjuk. A többi szerintem az antibiotikum sara, vagy a kettõ együttes hatása. Meg a stressz.
A kérdező hozzászólása: Tüszõs mandula gyulladásom volt 3 hétig. :S
De a dokinak nem mondtad hogy esemény utánit szedtél? Mert akkor õ gondolom csak szolt volna. De 4 nap késés miatt feleslegesen ne izgulj még. Ez lehet attól is hogy beteg voltál. A betegtájékoztatóra nem volt ráírva hogy zavarhatja?
A kérdező hozzászólása: Az ovulációm csak március 8.kán kezdõdött de én a gyógyszert már 6.án bevettem, szerintem ide nincsen köze, vagy nem teljesen értem, hogy-hogy gondolod!:/
tesztelj, ha negatív, de nem jön meg, vagy nagyon gyengén, akkor egy hét múlva ismételd meg ha az is negatív, de a kövi menzeszed se jön meg, vagy gond van vele, akkor orvos bár 16 éves vagy, és egy kis rendszertelenség elõfordulhat normálisan is, az eseményutáni miatt jobb ha így jársz el, mert nagyon bezavarhatja a hormonháztartásod
A terhességnek ugyanazok is lehetnek az elõjelei mint a menstruációnak. Nem hiszem, hogy terhes lennél, szerintem csak a hormonok miatt késik. De nem kizárt a terhesség sem. Biztos alaposan bezavart ugyanakkor az esemény utáni. Lehet hogy még hónapokig nem áll helyre a rend. Viszont mindenképp tesztelj. Ez a tabletta az ovulációt akadályozza meg, késlelteti 5 napig. Ha már bekövetkezett az ovuláció mire bevetted, akkor csak az imádkozás segíthet. Nem akarlak elkeseríteni tényleg, és õszintén drukkolok, hogy ne legyél terhes. Most.Szóval tesztelj egyet! Sajnos nem jól értelmezted a leírást, amit a tablettáról olvastál. De bízzunk benne, hogy nincs gond.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok.:/ és te mit csinálsz, hogy 2 hete nem jött meg?:/
A kérdező hozzászólása: inkább egyenlõre maradok a tesztnél, és reménykedem, hogy negatív lesz!!!!
4 napja nem jött meg? Basszus nekem 2 hete késik:S Ne parázz ez miatt mert úgyis csak 2 hét késés esetén számít. Amúgy is a február 29 napos volt. Az tuti hogy az esemény utáni hónapokra odavághatja a hormonháztartásod és össze vissza is megjöhet. Hány éves vagy? Mert ha fiatalabb tizenéves akkor meg fõleg nem kell e miatt aggódnod. Ha nem jön meg 1 héten belül akkor terhességi teszt majd doki. De ne izgulj szerintem:)
A teszt már kimutatná. Fordulj orvoshoz ultrahangból õ látná egybõl már!
A kérdező hozzászólása: szerintetek is bezavarhatott az antibiotikum?
és gyakorlatilag?... egyébként, ha ennyit késik érdemes minél hamarabb tesztet csináltatnod
_elvileg_ látod, itt ez a kulcsszó. ha elvileg nem élvezett beléd, akkor elvileg kicsi az esélye a terhességnek.
Semmit se:) Nálam megesik. Terhes nem lehetek csak sokat stresszeltem és ezért késik. Neked viszont drukkolok. Azért a biztonság kedvéért csinálhatsz tesztet is. Egy nõgyógyászati vizsgálat pedig sosem árt:) am. 22l
A kérdező hozzászólása: A beteg tájékoztatón az állt, hogy vagy elõrébb hozhatja vagy pedig késleltetheti! De én csak a biztonság kedvéért szedtem be, mert elvileg mensi vége is volt, és elméletileg még sperma sem került belém...de ha került is volna akkor is 95%os védeni kellene az esemény utáninak. Amúgy ezt az egészet orvos írta fel, és õ is annyit mondott, hogy nem is kellene, hogy felírjon mert mensi után voltam.
Antibiotikumot nem tudom mire szedtél, lehet hogy az ütötte ki az immunrendszered. Ezek szerintem inkább annak a mellékhatásai lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Miután bevettem ezeket szinte egy hét alatt csomókban kezdett el hullani, de mostmár minimanlizálódott. Feljött rám 4kg és újra elõjött az [ekcémám], szerintetek van összefüggés?
Persze. De itt az a sok hormon lesz a ludas szerintem. És hidd el, hogy ha akkor lett volna az ovulációd, akkor az esemény utáni kitolja a ciklusod x nappal. A hajhullás milyen szintû?
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyjából 2 percig tarthatott. Befolyásóló lehet, hogy az elmúlt hétben szinte mindennap stersszeltem?
2 perc?:)
A 95%-ot meg úgy értsd, hogy 95%-ig biztos, hogy megakadályozza az ovulációt. Nem az 95% hogy nem leszel terhes. Ha már kilökõdött a pete, akkor nem tud mit tenni az eseményutáni. Ezt most csak úgy mondom, hogy ne úgy képzeld el, hogy akkor is hatni fog, ha már ott kóvályog egy érett petesejt a petevezetékben:) Ez a rész most rád vonatkozik: ha nem volt ovuláció abban a három napban, akkor mi után bevetted még tuti nem volt 5 napig. 95%-ig biztos:) Ha amúgy abban az 5 napban lett volna "hivatalosan", mondjuk a 3. napon amikor bevetted, akkor számold hozzá a ciklusodhoz ezt az 5 napot. Tehát ha az a helyzet hogy sikerült megakadályoznia az ovulációt éppen a harmadik napon, vagy a negyediken, nem tudom pontosan hány órára vetted be, akkor 5 nappal késõbb kell megjönnie mint szokott.
2 percig bírta csak? nagyon kívánhatott, vagy máskor se megy neki, míg legalább jó neked, ha már orgazmusig nem jutsz :-(
a teherbeesés nem orgazmus függõ. legalábbis a lány részérõl...
A kérdező hozzászólása: nagyjóból 5-6 napig :) De elvileg a mensi utáni 1-2 napon még nem lehet ovulációm sem, nem? és orgazmusom sem volt, nagyjából 2 percig volt bennem, megszakításokkal:/
Hát elég laza az orvosod. Még jó hogy felírta. De hogy ha tényleg nem került beléd sperma, akkor elég kicsi az esély a terhességre. Ha valóban nem került beléd. Ezt sem tudhatod biztosan.
Sajna azt nem lehet tudni pontosan, hogy mikor van az ovulációd. Bárkinek bármikor elõfordulhat gyakorlatilag. Fõleg ilyen fiatal korban, még gyakran megváltozhat a ciklusod. Akár orgazmus hatására is lehet spontán peteérése valakinek függetlenül attól, hogy eljött-e amúgy az ideje. Egyébként hány napig tartott a legutóbbi menzeszed?
csinálj egy tesztet és ha negativ akkor menj dokihoz
Kizárt.
Miért lenne lehetséges? Mi az ok, ami miatt úgy gondolod, hogy esetleg terhes lehetsz?
Egyáltalán nem vagy terhes. Viszont lehet, hogy komolyan felfáztál, vagy megfázott a veséd...ennek lehetnek rosszabb szövõdményei. Szólj a szüleidnek, és futás vele orvoshoz. Aztán beszélgess egy tapasztaltabb barátnõvel/rokonnal a teherbeesésrõl, mielõtt újra szeretkezel a barátoddal, mert a terhesség és a véres vizelet között semmi kapcsolat sincs, és ezt annak aki már szexuális életet él tudnia kell!
A kérdező hozzászólása: csak azért vetõdött fel bennem mert után 3 nappal fájni kezdett a vesém és akkor egyszer véres volt a vízeletem de csak egyszer, de lehet h ez csak felfázás volt
Szóval szerinted a véres vizelet a terhesség jele?

Február 13-án nem kéne a mensimnek megjönnie. Ha terhes vagyok, már aznap a reggeli első vizeletből ki lehet mutatni a terhességet, vagy ha már előtte 1-2 nappal csinálok tesztet, akkor is?

Legjobb válasz: nem biztos, hogy már aznap kimutatja. Sokmindentõl függ. Viszont itt van akinek már elõtte is kimutatta. tesztelj inkább a kimaradt mensi után egy héttel az már a tuti.

nem biztos, hogy már aznap kimutatja. Sokmindentõl függ. Viszont itt van akinek már elõtte is kimutatta. tesztelj inkább a kimaradt mensi után egy héttel az már a tuti.
Nekem elõtte is kimutatta, de nem vagyunk egyformák, ha nem akarsz feleslegesen tesztelni, várj mensi idõ után egy hetet.Sok sikert!
Szia! Az elsõ terhességemnél már az elmaradt mensi napján kimutatta a teszt a terhességet. A másodiknál csak a 31.napon /általában 26 napos a ciklusom/ Szóval bármi lehet. Szerintem a mensi megjövetele elõtt fölösleges tesztet csinálnod. Légy türelemmel! Egy nõ aki anya szeretne lenni gyakorolnia kell ezt a tulajdonságot hogy türelmes.
Szia!Csati az elõttem szólókhoz, végre kezdem azt látni, hogy más is hasonlóan gondolkodik, mint én.Csinálhatsz, a te pénztárcád csökken tõle, már elõtte is tesztet, de én is megvárnám a mensit követõ 7.napot.Mindig ezt írom mindenkinek.So sikert.Egy öreg róka

26 napos szokott lenni a mensim. Vasárnap nem kéne megjönni. Pár napja 37-37/1-37/2 a hőm állandóan. Menses előtt lecsökken a hő vagy megemelkedik?

Legjobb válasz: Elméletileg lecsökken,de nekem volt olyan, hogy csak a mensi 2. ill. 3. napján esett le.Erre sajnos nem lehet adni.Ha nem jön vasárnap akkor már tesztelhetsz is. Szurkolok.

Elméletileg lecsökken, de nekem volt olyan, hogy csak a mensi 2. ill. 3. napján esett le.Erre sajnos nem lehet adni.Ha nem jön vasárnap akkor már tesztelhetsz is. Szurkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Azt elfelejtettem írni, hogy a mell bimbó udvar az sötétebb és a mellbimbó kiemelkedõ! Ez mitõl lehet??? Tegnap teszteltem negatív lett! Lehet korai volt..
A teszt még korai volt.Viszont nekem a mellbimbóm jóval késõbb sötétedett be. 40hkm.
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom, hogy mitõl lehet de egybõl erre gondoltam!

62- 57re hogyan lehet 1-2 hónap alatt gyorsan lefogyni? Pl. Egy nap hány orat kéne mozognom? Mit nem enni?

Legjobb válasz: 62-rõl? Csodák nincsenek: diéta + sport. Hetente 3x40-50 perc súlyzós edzés (lehet saját testsúllyal is), mellette (nem helyette!) 2x1 óra aerob vagy 2x30 perc intervallum kardió.

62-rõl? Csodák nincsenek: diéta + sport. Hetente 3x40-50 perc súlyzós edzés (lehet saját testsúllyal is), mellette (nem helyette!) 2x1 óra aerob vagy 2x30 perc intervallum kardió.
A kérdező hozzászólása: :)
Intervall edzés éhgyomorra, erõsítés délután. Nem eszünk kenyeret, cukrot és hasonló felesleges dolgokat. Sovány húsok, sok zöldség, kevés gyümölcs, tojás, hal, egy kevés mag. Ide szigorú diéta kell és így sem garantált a siker.
Miért van szükség súlyzós edzésre diéta idején?
Neket is teljesen ugyan ez a célom :D Remélem sikerül
Könnyedén. Felét enni dupláját mozogni. Nem kell spéci diéta, csak azt edd amit eddig, de 1. sose jóllakásig, 2. Biciklizz, vagy fuss, vagy építkezz (nekem ez utóbbi vált be a legjobban), mert a szervezetnek tökmindegy, hogy teniszezel, vagy árkot ásol csatornának, vagy beépítesz napi 2 m3 betont.
1-2hónap?5 kg 2hét alatt simán lemegy a többi nehéz.De diétázni kell.Hagyd el a fehér cukrot.Ne egyél olajos sült krumplit csipszet.Ha mellé tornázol és sok vizet nem cukros üdítõt iszol hamarabb lemegy.Tapasztalat.
Shaun T edzese szerintem nagyon jo. Minden nap kell csinalni, kiveve egy nap. Szerintem jol megmozgat.

Ovukor együtt voltam párommal. Holnap vagy holnap után nem kéne megjönni! Hőm 5-6 napja 37-37, 1-37, 2. vizes folyásom van! Enyhe görcsök, kis gyomor fájás. Esetleg baba?

Legjobb válasz: Esetleg egy teszt???? Nem értem itt csak tippelnek rá senki nem lát beléd. Nemvárt napján teszteltem egyet és már kimutatta h ott a baba várd meg és megtudod.

Esetleg egy teszt???? Nem értem itt csak tippelnek rá senki nem lát beléd. Nemvárt napján teszteltem egyet és már kimutatta h ott a baba várd meg és megtudod.
A kérdező hozzászólása: Majd csak holnap tudok tesztelni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!