Találatok a következő kifejezésre: 1 vagy halnak melyik a (2 db)

1 vagy 2 halnak melyik a jobb a szögletes vagy a gömbölyű akvárium?

Legjobb válasz: Minden halnak jobb a szögletes! Könnyebb is berendezni (szürõ melegittõ...).

Minden halnak jobb a szögletes! Könnyebb is berendezni (szürõ melegittõ...).
Jobb a szögletes!Végülis könyebb berendezni meg ilyenek!Nekd is jobb, könyebb!! :)
Szögeletes
A gömbakváriumot felejtsd el !!!
a gömbakvárium be van tiltva :$ csökkenti a halak térlátását, ezért összezavarja õket :$ folyton csak magukat látják és körbe-körbe úszkálnak, ellenben a szögletesbe rájönnek, hogy azon a helyen jártak már, és nem mennek körbe-körbe:) szal szögletes:)

Ha kb 1 m mély a víz akkor elég-e ha olyan 50cm körül ér le a horog? Pontyok milyen eledelre ugranak jobban? A műanyag csalira is ráharapnak a halak? 1-2 kg-os pontyot vagy harcsát hányas horoggal fogjak?

Kezd? horgász vagyok és,tudnátok-e segíteni?

Legjobb válasz: Mindenképp teljesen a fenéken próbáld kínálni a cslit ha 1m-es a víz akkor úszózz.Feltolós technikával.Nézz utána a neten.Kukorica giliszta csonti egyaránt jó.

Mindenképp teljesen a fenéken próbáld kínálni a cslit ha 1m-es a víz akkor úszózz.Feltolós technikával.Nézz utána a neten.Kukorica giliszta csonti egyaránt jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Elsõ köszi, hogy sokat segítettél! Hát ez egy gát ahol horgásznék meg egy ilyen tavacska! A Gát nem sokkal mélyebb 1 m nél! A de a másik kb 1, 5 m lehet! :) Azt szeretném még tudni, mert tényleg kezdõ vagyok de szeretném megtanulni mert érdekel! :) A kérdésem az, hogy a horgot felteszem utána a súlyt és kb utána úgy 50 cm 1 re feljebb zsinórra az úszót????
Szia! Nincs mit! Én is kezdtem valamikor, és Nõ létemre elég szép halakat is kirángattam a vízbõl... Meg sajnos míg megtanultam nem egyet el is engedtem ahogy lerázta magát a horogról... :) Volt anyázás sokszor!
A kérdező hozzászólása: Oké! :) Köszi, mindent! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!