Találatok a következő kifejezésre: 1 vagy halnak melyik (4 db)

Melyik jobb 600 g csirkemell filé? Vagy 1 Kg hal Pangasius?

Legjobb válasz: a pangassius halnak a tápanyag értékét nem tudom de átlagban a halak húsa 16-22g fehérje közt mozognak. csirkemell filé kicsivel 24felett van. tehát még ha csak 16g fehérje is van a halhúsban/100g akkor is több proteinhez jutsz az 1kiló halból mint a 600g csirkemell filébõl.

a pangassius halnak a tápanyag értékét nem tudom de átlagban a halak húsa 16-22g fehérje közt mozognak. csirkemell filé kicsivel 24felett van. tehát még ha csak 16g fehérje is van a halhúsban/100g akkor is több proteinhez jutsz az 1kiló halból mint a 600g csirkemell filébõl.
A kérdező hozzászólása: és olcsóbban is jövök ki mondjuk ezmellett megy 1 tonhal, 1 sovány túró, fõtt tojás , van amikor túrót összekeverem cottage Cheese vel , reggelihez 30 g protein és edzés után 60 g
A pangasius elég zsíros hal, meg kiolvadva nincs az tán 80 deka se, egy csomó jéggel fagyasztják, úgyhogy inkább csirke.
A kérdező hozzászólása: esetleg más fajta hal filé ? ami tudnátok ajánlani ami aránylag olcsó és jó minõségû?
itt megnézheted a minõségüket. http://body.builder.hu/kaloria.htm4?kid=3

1 vagy 2 halnak melyik a jobb a szögletes vagy a gömbölyű akvárium?

Legjobb válasz: Minden halnak jobb a szögletes! Könnyebb is berendezni (szürõ melegittõ...).

Minden halnak jobb a szögletes! Könnyebb is berendezni (szürõ melegittõ...).
Jobb a szögletes!Végülis könyebb berendezni meg ilyenek!Nekd is jobb, könyebb!! :)
Szögeletes
A gömbakváriumot felejtsd el !!!
a gömbakvárium be van tiltva :$ csökkenti a halak térlátását, ezért összezavarja õket :$ folyton csak magukat látják és körbe-körbe úszkálnak, ellenben a szögletesbe rájönnek, hogy azon a helyen jártak már, és nem mennek körbe-körbe:) szal szögletes:)

Ha kb 1 m mély a víz akkor elég-e ha olyan 50cm körül ér le a horog? Pontyok milyen eledelre ugranak jobban? A műanyag csalira is ráharapnak a halak? 1-2 kg-os pontyot vagy harcsát hányas horoggal fogjak?

Kezd? horgász vagyok és,tudnátok-e segíteni?

Legjobb válasz: Mindenképp teljesen a fenéken próbáld kínálni a cslit ha 1m-es a víz akkor úszózz.Feltolós technikával.Nézz utána a neten.Kukorica giliszta csonti egyaránt jó.

Mindenképp teljesen a fenéken próbáld kínálni a cslit ha 1m-es a víz akkor úszózz.Feltolós technikával.Nézz utána a neten.Kukorica giliszta csonti egyaránt jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Elsõ köszi, hogy sokat segítettél! Hát ez egy gát ahol horgásznék meg egy ilyen tavacska! A Gát nem sokkal mélyebb 1 m nél! A de a másik kb 1, 5 m lehet! :) Azt szeretném még tudni, mert tényleg kezdõ vagyok de szeretném megtanulni mert érdekel! :) A kérdésem az, hogy a horgot felteszem utána a súlyt és kb utána úgy 50 cm 1 re feljebb zsinórra az úszót????
Szia! Nincs mit! Én is kezdtem valamikor, és Nõ létemre elég szép halakat is kirángattam a vízbõl... Meg sajnos míg megtanultam nem egyet el is engedtem ahogy lerázta magát a horogról... :) Volt anyázás sokszor!
A kérdező hozzászólása: Oké! :) Köszi, mindent! :D


Melyik halak azok amik 1-4 hónap alatt tesz ikrát vagy szül kishalakat?

halfajtákat soroljatok fel légyszives

Legjobb válasz: Én a guppyról tudok.

Én a guppyról tudok.
Olyan hal ami 1 hónaposan már szül, nincs.Ha erre irányult a kérdés.
A guppy nekem is van 40 kishal élve fialt!!!
Szifó.
az betta ha ikrát rak 2-3 nap alatt kikelnek a kishalak és gyorsan fejlödnek
ha kezdõ vagy én guppyt , szifót vagy mollit ajánlom mert ezek eleven szülõk és könnyû szaporítani


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!