Találatok a következő kifejezésre: 1 vagy halnak (48 db)

Padlizsán, cukkini (tehát tökfélék) fogyókúra alatt mehet? Vacsira is csirkemellel vagy hallal? És még 1: Aldiban kapható szénhidrátcsökkentett cipóról vélemények? (kb.26g fehérja, 6 g ch, 16 g zsir)

Legjobb válasz: Cukkini nagyon ideális, a padlizsán nekem kalóriásabb, és a többi tökfélébõl még a sütõtök, amiben sok a cukor, mint a céklában is. Ha fogyni akarsz, ezekbõl kevesebbet. Vacsira is ehetsz halat-csirkét, a halat cserélgesd, és fõleg kisebbeket egyél, inkább tengerit, mint folyamit. Az olajoshal konzerv is jó. Meg a tojás. A cipót nem ismerem, kenyérbõl egyszerûen alig eszem, nem mindennap, és nem sokat. Egy kenyérrõl nekem az dönt, hogy mi van benne, magok, vagy teljes kiõrlésû, vagy zab, kukorica, nem az, hogy mennyi az arányszám a tápanyagok közt. Majd mások is mondanak valamit. :)

Cukkini nagyon ideális, a padlizsán nekem kalóriásabb, és a többi tökfélébõl még a sütõtök, amiben sok a cukor, mint a céklában is. Ha fogyni akarsz, ezekbõl kevesebbet. Vacsira is ehetsz halat-csirkét, a halat cserélgesd, és fõleg kisebbeket egyél, inkább tengerit, mint folyamit. Az olajoshal konzerv is jó. Meg a tojás. A cipót nem ismerem, kenyérbõl egyszerûen alig eszem, nem mindennap, és nem sokat. Egy kenyérrõl nekem az dönt, hogy mi van benne, magok, vagy teljes kiõrlésû, vagy zab, kukorica, nem az, hogy mennyi az arányszám a tápanyagok közt. Majd mások is mondanak valamit. :)

Szeretnék az ój akváriumomba halakat telepíteni mindenképp akarok 2 vitorláshalat és 1 bettát valamint 1 vagy 2 ancit ezeken túl még miket tehetek? (160L aksi)

Legjobb válasz: hát vitorlás halat bettával nem szabad mert megölik egymást. Bettát amúgy is csak egyedül szabad, hidd el tudom, állatkereskedésben dolgozom.

hát vitorlás halat bettával nem szabad mert megölik egymást. Bettát amúgy is csak egyedül szabad, hidd el tudom, állatkereskedésben dolgozom.
ja, , meg aztán elég is szinte a 2 vitorlás, legfeljebb pár neon 160 literhez.
Ehhez minimum 2 akvi kell, mert a bettát külön kell tartani. 2 Viti elég 160 literre. A 2 anci is jó választás, de ha úgy vagy anyagilag eleresztve, akár egy különlegesebb L-es harcsa is mehetne az ancik helyett. Pl 4 db L-104-es el is férne. (lágy, feketevizes, és kell neki mangrove, vagy más puha fa). Mehetne egy csapat pontylazac, a vitik miatt lehet, hogy valami nagyobb testût választanék, pl 10 db császárlazac. Õ nem kimondottan rajhal, érdemes figyelni a nemek arányára. (3 hím, 7 nõstény) Alulra pedig szinte kihagyhatatlan egy csapat Corydoras, azokból is mehetne nagyobb testû, pl 6 db Sterbai cory. Vagy ha sok növényt szeretnél, és félted õket, hogy kitúrják a páncélosok, akkor a Coryk helyett egy 8-10 fõs csapat baltahasú lazac illene még bele.
A kérdező hozzászólása: rendben köszi akk a bettat kihagyom :)
Ember kinehagyd a bettát nekem 11 neon halam van vitorlásokkal és bettával és nem hogy megölik egymást hanem még egy sérülés sincs egyiken sem!Teljesen jól elvannak!Ebbõl kifolyólag akkor most ilyenkor mivan? <---ezt az elsõnek írtam!
Én ugyan a 3. vagyok, de tekintve, hogy én is lebeszéltem róla, érintve érzem magam. Az van, hogy ez teljesen orosz rulett, vagy bejön, vagy nem. Mivel nem illenek össze, és mindkettõ hajlamos agresszióra, általában nem lehet õket együtt tartani. De ez nem kõbevésett szabály, lehetnek kivételek, láttam én már ennél furcsább, mégis mûködõ társításokat. Mindent összevetve szerintem ha már valamiért megvannak a halak, lehet próbálkozni az összeszoktatásukkal. De ha egy új akváriumról van szó, amit teljesen nulláról tökéletesre rendezhetünk be, akkor szerintem elég nagy hiba ekkorát kockáztatni.

Melyik jobb 600 g csirkemell filé? Vagy 1 Kg hal Pangasius?

Legjobb válasz: a pangassius halnak a tápanyag értékét nem tudom de átlagban a halak húsa 16-22g fehérje közt mozognak. csirkemell filé kicsivel 24felett van. tehát még ha csak 16g fehérje is van a halhúsban/100g akkor is több proteinhez jutsz az 1kiló halból mint a 600g csirkemell filébõl.

a pangassius halnak a tápanyag értékét nem tudom de átlagban a halak húsa 16-22g fehérje közt mozognak. csirkemell filé kicsivel 24felett van. tehát még ha csak 16g fehérje is van a halhúsban/100g akkor is több proteinhez jutsz az 1kiló halból mint a 600g csirkemell filébõl.
A kérdező hozzászólása: és olcsóbban is jövök ki mondjuk ezmellett megy 1 tonhal, 1 sovány túró, fõtt tojás , van amikor túrót összekeverem cottage Cheese vel , reggelihez 30 g protein és edzés után 60 g
A pangasius elég zsíros hal, meg kiolvadva nincs az tán 80 deka se, egy csomó jéggel fagyasztják, úgyhogy inkább csirke.
A kérdező hozzászólása: esetleg más fajta hal filé ? ami tudnátok ajánlani ami aránylag olcsó és jó minõségû?
itt megnézheted a minõségüket. http://body.builder.hu/kaloria.htm4?kid=3


1 vagy 2 halnak melyik a jobb a szögletes vagy a gömbölyű akvárium?

Legjobb válasz: Minden halnak jobb a szögletes! Könnyebb is berendezni (szürõ melegittõ...).

Minden halnak jobb a szögletes! Könnyebb is berendezni (szürõ melegittõ...).
Jobb a szögletes!Végülis könyebb berendezni meg ilyenek!Nekd is jobb, könyebb!! :)
Szögeletes
A gömbakváriumot felejtsd el !!!
a gömbakvárium be van tiltva :$ csökkenti a halak térlátását, ezért összezavarja õket :$ folyton csak magukat látják és körbe-körbe úszkálnak, ellenben a szögletesbe rájönnek, hogy azon a helyen jártak már, és nem mennek körbe-körbe:) szal szögletes:)

Fél kiló csirkemell vagy hal elég nekem 1 napra?

Eszek mellé még tojást is. 85 kg vagyok

Legjobb válasz: 100gramm csirkemellben 24g protein 5x24=120g tömegéleskor 2g/tskg protein kell 85x2=170

100gramm csirkemellben 24g protein 5x24=120g tömegéleskor 2g/tskg protein kell 85x2=170
Ha eszel mellé fehérjeport, túrót, tojást, akkor elég lehet.
Így van, dobj hozzá 2 turmixot, vagy egy turmix+túró, és hibátlan.
A fehérje után 40-50 percre már mehet a hús + zöldség.
jah nem rosz, de legjobb ha külön napokon végzed az aerob-t az erõsítéstõl, és mivel ugye fehérjét iszol gondolom izmosodni akarsz, akkor nem szabad túlzásba vinni az aerob-t mivel akkor izmot is bontasz nem csak zsírt!
Na várjunk itt egy picit. Diéta alatt naturálban NEM tud izmosodni, hiába iszik valaki fehérjét. Azért kell magasan tartani a fehérjebevitelt, hogy minimalizáljuk az izomvesztést. De izmosodni nem tudsz szálkásító diétával kox nélkül!
A kérdező hozzászólása: :D Diétázom, nem tömeget akarok növelni. :) Köszi a választ!

Sziámi harcoshalaimnak (1 fiú és 1 lány) milyen nevet adjak? Amúgy a fiú piros, a lány kék. Vagy szoktak egyáltalán a halaknak nevet adni? Én szeretnék. (Gondoltam ilyenre, hogy: Frédi és Vilma). Amúgy mit kell tudni erről a halfajtáról?

Legjobb válasz: ahol én vettem a sziámi halaimat ott az eladó azt mondta, hogy egy hímhez minimum három nõstény halat kell tenni, mert különben megeszi a hím a nõstényt..ezértvan nekemis 1 hím és 4 nõstény:D

A kérdező hozzászólása: És ha nincs más hal, és sok növény sem?? Akkor is bántani fogja?
ahol én vettem a sziámi halaimat ott az eladó azt mondta, hogy egy hímhez minimum három nõstény halat kell tenni, mert különben megeszi a hím a nõstényt..ezértvan nekemis 1 hím és 4 nõstény:D
Szerintem jó a Frédi és Vilma is, vagy Cipi és Ripi, Cuki és Muki. Nekem van 3, de nins nevük...
Én tudok egy nevet Sziámi harcos hal :D : D: D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D hüje a lnak nem kell név :D.
lolka és bolka
Nekem is van egy betta-párom és nálam is a hím pirosos, a nõstény kék.Én el is neveztem õket: Edward és Winry! Igaz, nekem alapból mindegyik halamnak van egy neve :)
A 2.kérdésedre válazsolva: Igen. Pontosan errõl írtam Neked az elõbb: a Betta-fiú az ikrázásra nem képes lányt súlyosan bántalmazhatja, fõleg, ha a lány nem tud elmenekülni elõle (akkor ha nincs elegendõ búvóhely, vagy ha csak kevés hal van az akváriiumban; még jobban bánthatja ha csak maguk vannak)! Ebben az esetben, ha nem lépsz közbe, a fiú meg is ölheti a lányt!
Tóbiás és Kata :P
Az utolsó hozzászólásához: Butaaság habbal, hogy a fiú-betta megeszi az egyedül lévõ lány-bettát. Abszolút valótlanság. Csupán arról van szó, hogy a kifejlett hím Betta "hajtja" a lányt. Namármost ha nincs elegendõ búvóhely az akváriumban (itt elsõsorban a sok növényre gondolok), akkor megeshet, hogy a fiú agyonhajszolja a lányt, az úszóit megtépázza. De ilyen ritkán fordul elõ. Más halfaj(ok), vagy sok növény esetén a lánynak van lehetõsége elbújni.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek, a Cuki és a Muki egész jó ötlet! :)
Nekem is volt bettám, kék is, piros is. A kék Sapphire volt a piros Ruby. :)
A kérdező hozzászólása: multiplaye-re gondolok...
megmarad természetesen
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: te játszol a Halo Reach el? mert ha igen akkor megmondod nekem, hogy ezek a pályák az alap halo reach pályák? http://www.g4tv.com/videos/48322/halo-reach-multiplayer-maps.. vagy ezeket le kell hozzá külön tölteni?
Én meg nem vagyok biztos benne, hogy megmaradnak a rangok, de talán. Azt tudom, hogyha van annyversarid, akkor azoknak a pályáit letöltheted reachez. Szóval esély azért van rá (Na nem mintha a rangok számítanának valamit a játékban). Amit linkeltél, azok meg reach alap pályák, nem dlc-k.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor nem ilyen pl: Defiant Map Pack-nak számítanak! Köszönöm a RANGOK meg nem érdekelnek...

Laknátok együtt 1 hétig egy halottal? Ha mondjuk 1 millio mulna rajta? Vagy milyen ok miatt laknátok halottal? Mi a véleménytek mikor halljuk a hiradoba hogy halottal lakott?

Legjobb válasz: Hallottatok ti már tiszteletrõl és kegyeletrõl? Valamint láttatok már halottat,éreztétek már a szagát?-nem a filmebli piros fetékes mûanyag bábura gondolok?

Hallottatok ti már tiszteletrõl és kegyeletrõl? Valamint láttatok már halottat, éreztétek már a szagát?-nem a filmebli piros fetékes mûanyag bábura gondolok?
A pénznek nincsen hulla szaga.Tehát igen.
18:58 Hallottam, de az általánosságban nem az olyan világokra jellemzõ, mint ahol embereket bombáznak szét, lõnek egy folyóba, égetnek el élve, taposnak a hullájukon vagy tömegsírba dobálnak egy rakás hullát. Más-szóval a világunk szintjéhez képest elég kegyeletes lenne a kamrába befektetnem és nyilván örülne, hogy profitálok ebbõl, sõt osztoznánk is ha élne.
Nem, mert félnék hogy felkel:/
1millióért igen, letakarnám lepedõvel vagy valami. Azt mondják édeskés szaguk van
Biztos, hogy nem. Eleve nagyon irtózom az ilyesmitõl, az elpusztult állatoktól is sikítófrászt kapok, hát még egy embertõl nyilván. Pláne, ha olyanról van szó, akit még ismertem is. Meg amúgy is, nálam a halottak eltemettetése olyan erkölcsi parancs, mint pl. a vérfertõzés tilalma, vagy a kannibalizmus tilalma, egyszerûen képtelen lennék nem figyelembe venni ezeket a normákat.
Nem. Nem is bírnám ki lelkileg se, sem a szagát, látványát nem bírnám. Mellesleg nem is kellene egy halott pénze, én vhogy jobban tudom értékelni, ha tisztességesen szerzem meg (ebbe beletartozik az is, ha megnyerem a lottón stb)
Nem. Az jut eszembe róla, hogy nem normális, elmebeteg.
Hát durva helyzet lenne az biztos, én nem hiszem hogy kibírnám, pedig nem félek a halottól, mivel az már csak egy élettelen test.
A kérdező hozzászólása: Mért hogy néz ki és milyen a szaga?
Nekem a nagypapám késõ délután halt meg és mivel faluban laktunk már nem tudtuk kihívni a dokit, ezért egész éjszaka 1 fedél alatt voltunk vele. Persze nem ugyanabbban a szobában. :D
Nem tudom ki lehet ilyen aberrált perverz, hogy ilyen kérdést kiírjon, de azt sem, akinek ez megérne egy millát???

Kis discous halakat szeretnék venni külföldről, láttam egy indiai oldalon, hogy 400 Ft ért árulják darabját az 1-1, 5 incseseknek. Lenne olyan, hogy valami konkrét elérhetőséget adna? Vagy mi a folyamat ennek?

Az se baj ha valakivel félbe rendelek nekem kb 100 db kéne, felét állom mindennek..

Legjobb válasz: Mit akarsz kezdeni 100db 1 incses discous hallal?

Mit akarsz kezdeni 100db 1 incses discous hallal?
A kérdező hozzászólása: Felnevelni, továbbadni! Ekkora akváriumom van ami annyinak elég...
Nem valószínû hogy indiából neked idehozzák bár nemértek hozzá XDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!