Találatok a következő kifejezésre: 1 nappal jött (236 db)

Mit mutat az ovulációs mikroszkóp terhesség esetén? Az a problémám, hogy 3 hónapja csak 1-1 napig jött meg a menzesem. De akkor se görcsöltem, meg semmi. Terhességi teszetet nem csináltam.

Az ovulációs mikroszkópom van, de nem tudom mit kellene mutatnia.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...

Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...
Szia! Három hónap alatt nem teszteltél egyszer sem! SOS csinálj egy tetszte, lehet már három hónapos kismama vagy!

PCO-ra duphatont kaptam 11. naptól 10 napig napi 1.22 ill.23 napra jött meg ez jó ill rossz? Pé nem volt. Nem jött meg túl korán? Elszámolta volna magát az orvos? Mért pont így kellet szednem? Hétfön megyek vissza hozzá.

Legjobb válasz: Szia! Nem igazán értem miért Duphastont kaptál. Az nem segíti a pé-t, hanem a sárgatesthormon termelését segíti, ami a beágyazódáshoz kell. De ahhoz pé kell. Én úgy kaptam, hogy Clostilbeggitet pé-re és utána Duphastont a beágyazódáshoz. Mondjuk nekem nem segített. Amikor már lemondtunk róla, akkor jött össze spontán.Remélem nektek sikerül minél elõbb a baba! 23 hetes kismami

Szia! Nem igazán értem miért Duphastont kaptál. Az nem segíti a pé-t, hanem a sárgatesthormon termelését segíti, ami a beágyazódáshoz kell. De ahhoz pé kell. Én úgy kaptam, hogy Clostilbeggitet pé-re és utána Duphastont a beágyazódáshoz. Mondjuk nekem nem segített. Amikor már lemondtunk róla, akkor jött össze spontán.Remélem nektek sikerül minél elõbb a baba! 23 hetes kismami

(19éves vagyok ) Lenne egy olyan kérdésem hogy 1hónapban 3x jött meg a menzeszem. De nem úgy hogy 1-2 napig hanem csak 1 napig. :/ Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Nem igaz, hogy erre nem jön egy nõi válasz sem??? Semmit, fiatal vagy, majd idõvel beáll. Egyik volt bnõm, egyszer fél évig menstruált, nem is tudtunk sexelni egy jót! Azt hiszem õ 17-18 lehetett akkor. (most már 30 :) ) Na nem erõs menstruációra kell gondolni, hanem csak csipp-csöpp. Lehetséges, hogy fogamzásgátlót kell majd szedned, attól is be szokott állni. Mondom ezt én, 32 év ff :)

Nem igaz, hogy erre nem jön egy nõi válasz sem??? Semmit, fiatal vagy, majd idõvel beáll. Egyik volt bnõm, egyszer fél évig menstruált, nem is tudtunk sexelni egy jót! Azt hiszem õ 17-18 lehetett akkor. (most már 30 :) ) Na nem erõs menstruációra kell gondolni, hanem csak csipp-csöpp. Lehetséges, hogy fogamzásgátlót kell majd szedned, attól is be szokott állni. Mondom ezt én, 32 év ff :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ.:) igen, ezzel az a baj h már lassan 1éve szedek gyógyszert.:)

3hónapja szültem 6 hétre meg jött 2 hétig véreztem szedem e harmonet gyógyszert most megint meg jött időbe de csak 1 napig volt meg. Normális ez? Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Ez természetes. Én 6 hónapja szültem, és még a múlt hónapban állt vissza rendesen egy hónapra a menstruációm.Elõtte nekem is össze-vissza jött meg és csak egy-két napra. Ne aggódj, persze nem árt védekezni!

Szia! Ez természetes. Én 6 hónapja szültem, és még a múlt hónapban állt vissza rendesen egy hónapra a menstruációm.Elõtte nekem is össze-vissza jött meg és csak egy-két napra. Ne aggódj, persze nem árt védekezni!

Miért van, hogy már 6 napja 36, 5 a höm? Vasárnap óta ennyi, 1 nap késéssel kedden jött meg, a szokásostól kevesebb. Mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi baj! Késett 1 napot ez mással is elõfordul. Ha arra gondolsz terhes vagy, arra elég kicsi az esély, terhesség esetén 1-2 nap pecsételõ vérzés elõfordulhat, ami nem jár görcsökkel és minimális a vérzés!

Nincs ezzel semmi baj! Késett 1 napot ez mással is elõfordul. Ha arra gondolsz terhes vagy, arra elég kicsi az esély, terhesség esetén 1-2 nap pecsételõ vérzés elõfordulhat, ami nem jár görcsökkel és minimális a vérzés!

21 napra jött meg a mensim, eddig még soha nem jött meg korábban, csak maxi 1-2 nappal, de késni volt már úgy, hogy több napot is késett. Vajon mi lehet az oka, hogy most ilyen korán megjött?

utolsó mensim els? napja január 8-án volt.

Legjobb válasz: Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Utalhat ez valami problémára? 1 nappal korábban jött meg, s másfél napig tartott. Eddig mindig 5 napig volt meg. Mi lehet ez? Hormonális, vagy néha elfogadható?

Legjobb válasz: Szia! Nekem akkor volt ilyen rövid és semmi szinte, amikor nem volt peteérésem és a méhnyálkahártya is vékonyabb volt a normálisnál. Néha ez elõfordulhat, nem jelent semmi rosszat,de ha rendszeresen elõfordul, akkor nézesd meg... nálama pco egyik jele volt a kevés (néha meg sem jött). Egyszer -egyszer szerintem nem gond. Ha azonban terhességre gyanakszol egy tesztet csinálhatsz akár most is.

Szia! Nekem akkor volt ilyen rövid és semmi szinte, amikor nem volt peteérésem és a méhnyálkahártya is vékonyabb volt a normálisnál. Néha ez elõfordulhat, nem jelent semmi rosszat, de ha rendszeresen elõfordul, akkor nézesd meg... nálama pco egyik jele volt a kevés (néha meg sem jött). Egyszer -egyszer szerintem nem gond. Ha azonban terhességre gyanakszol egy tesztet csinálhatsz akár most is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Nem várt mensi előtt 5 nappal pár csepp vérzésem volt, majd 1 napig barnáztam. Azóta eltelt 10 nap, mensi nem jött meg, viszont a derekam mindennap fájdogál, olyan mindjárt megjön érzésem van. Lehetek terhes? Vagy ne is reménykedjek?

Csináltam tesztet, háromszor is, mindhárom negatív lett:(

Legjobb válasz: Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.

Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.
Elvileg akkor 5 napja késik, igaz? Szerintem menj el végvételre, ne tesztelj és kérd meg nézzék meg van-e hcg a szervezetedben. Az a tuti.
A tesztek nem hazudnak. Valami más miatt lehet, hogy nem jött meg. Szerintem fordulj orvoshoz.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg. Egyébként nem szokott össze vissza járni. Mi lehet az oka. Utólagosan elmondanám, hogy 1 év alatt kb. 12 kg-ot is fogytam, és elég sok lelki problémám is van. Várom a válaszát. Szrné.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Yasminellet szedek. Egy hülye véletlen folytán a múlt hónapban 22 tablettát szedtem be 21 helyett. A menstruációm így 1 nappal később jött meg. Most akkor folytassam, mintha rendesen 21-t szedtem volna be, vagy toljam ki 1 nappal az egészet?

A hiba azért következett be, mert két csomagból szedtem be a az utsó havit, és ez megkavart, elcsúsztak a napok.

Legjobb válasz: csak 7 nap helyett 6 nap szunetet hagyj es szedd ugyanugy mintha semmi sem tortent volna. Ezentul 21 et szedj be csak.

csak 7 nap helyett 6 nap szunetet hagyj es szedd ugyanugy mintha semmi sem tortent volna. Ezentul 21 et szedj be csak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!