Találatok a következő kifejezésre: 1 napja a mensim, (214 db)

1 nappal a mensim vége után voltam vkivel. Akkor lehetek terhes? Ez úgy 2 hete volt. Ezen a héten csináltam tesztet 2 is és negatív lett. (bár nem reggel csináltam)

Legjobb válasz: Szia! Én úgy lettem terhes, hogy a mensi alatt. És ez tuti , mert nem voltam együtt máskor a párommal! Szóval lehetsz. De ritka. Csinálj pár nap múlva még egy tesztet, de reggeli elsõ vizeletbõl! Akkor a legnagyobb a hcg tartalom a vizeletben!

Szia! Én úgy lettem terhes, hogy a mensi alatt. És ez tuti , mert nem voltam együtt máskor a párommal! Szóval lehetsz. De ritka. Csinálj pár nap múlva még egy tesztet, de reggeli elsõ vizeletbõl! Akkor a legnagyobb a hcg tartalom a vizeletben!
A kérdező hozzászólása: Remélem ...úgye az nem jelent rosszat ha fáj a mellem...mármint máskor is volt olyan h 2 hét után megint megjött fõleg mióta szexuális életet élek..jaj idegbaj vagyok..
2 héttel az aktus után a tesztnek elméletileg ki kellett volna már mutatnia, ha terhes lennél. Max. pár nappal késõbb ismételd meg. De szerintem nem vagy az és a mell fájdalomnak más oka van. Ha menzi óta telt el két hét, akkor most lehet a peteérésed és lehet azért van. Ne aggódj!
Nem valószínû! Nagyon kicsi az esélye. Ha pár nap múlva is negatív a teszt, (márpedig negatív lesz), akkor megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat
Nem lehetsz terhes
Mar miert ne lehetne terhes? Nem egy, nem ket no esett teherbe menzesz alatt, vagy az elmulasa napjan, netan a kovetkezo nap. Foleg ha a srac benne ment el.
A kérdező hozzászólása: hát elvileg nem bennem ment el..de nem tom...party volt..
A kérdező hozzászólása: noh ez csak vicc volt...csak a legjobbkor fagy ki a gép...:) barátommal voltam elvileg nem..

Most kezdtem szedni a fogamzásgátlót, normális hogy összesen 1 napig volt mensim?

Még sohasem szedtem fogamzásgátlót. Vasárnap délután megjött,este bevettem az első tablettát,hétfőn is estig megvolt,és azóta nem! lehetséges hogy ez a gyógyszertől van? Ti tapasztaltatok már ilyet?

Legjobb válasz: Szerintem ez normális.:)Én évek óta szedek tablettát.Tinédzser koromban min. 5-6 napig tartott nagy mennyiség,borzasztó fájdalom kiadásban:D mikor elkezdte a tablettát szedni párszor 1 vagy 2 napig tartott,és azóta sem szokott három napnál tovább meglenni.a görcsök is megszûntek.Ez kényelmes és fájdalommentes dolog,én nagyon szeretem:)Én az a három nap is nagyon jó! :D

Szerintem ez normális.:) Én évek óta szedek tablettát.Tinédzser koromban min. 5-6 napig tartott nagy mennyiség, borzasztó fájdalom kiadásban:D mikor elkezdte a tablettát szedni párszor 1 vagy 2 napig tartott, és azóta sem szokott három napnál tovább meglenni.a görcsök is megszûntek.Ez kényelmes és fájdalommentes dolog, én nagyon szeretem:) Én az a három nap is nagyon jó! :D
szerintem mensi... de a holnapot várd meg, ha akkor is alacsonyabb a hõd, akkor meg fog jönni :(
Sajna szerintem is meg fog jönni :(

3 nappal a mensi előtt voltunk együtt! Nem védekeztünk... A mensim megjött, mint azelőtt!(1 nónappal ezelőtt történt) Most is megjött a mensim csak úgy mint rég, de sokszor fáj a hasam és émelygést érzek! Lehetek terhes?

A szüzességemet kb. 3 hónapja veszítettem el... Vajon mi lehet?

Legjobb válasz: HA NEM VÉDEKEZEL, BÁRMIKOR TEHERBE ESHETSZ! És az, hogy menstruáltál, nem garancia, hogy nem vagy terhes!!! Gratulálok a felelõsségteljes szexuális életedhez...Te voltál kb. a 10., aki ma ezt megkérdezte...Nem gondolod, hogy elõbb felvilágosításon kéne átesned, mielõbb belevágsz a szexuális élet közepébe??? Mert nagyon úgy néz ki, nem ártana, ha annyit se tudsz, hogy a teherbe esés ellen védekezni kell és egyik módszer sem 100 %-os, de van 100 féle módszer, ami közül választhatsz, és sok közel 100 %-os biztonságot nyújt, mégis ilyen meggondolatlan vagy...Grat!

HA NEM VÉDEKEZEL, BÁRMIKOR TEHERBE ESHETSZ! És az, hogy menstruáltál, nem garancia, hogy nem vagy terhes!!! Gratulálok a felelõsségteljes szexuális életedhez...Te voltál kb. a 10., aki ma ezt megkérdezte...Nem gondolod, hogy elõbb felvilágosításon kéne átesned, mielõbb belevágsz a szexuális élet közepébe??? Mert nagyon úgy néz ki, nem ártana, ha annyit se tudsz, hogy a teherbe esés ellen védekezni kell és egyik módszer sem 100 %-os, de van 100 féle módszer, ami közül választhatsz, és sok közel 100 %-os biztonságot nyújt, mégis ilyen meggondolatlan vagy...Grat!
Lehetsz terhes, ha csak ez a kérdés. Menj el nõgyógyászhoz. Felelõtlen liba. Grat.
A kérdező hozzászólása: Elég ha csak a kérdésre válaszoltok!

Miért csak 1-2 nap a mensim? A gyógyszerek miatt van így? Nekem nehezen fog összejönni a baba?

Szedtem Closty 2-5. napig 3 szemet naponta.Éreztem a pérést is, jókor csináltuk.Valamint 16-25. napig 2x1 Norcolutot kellett szednem.A párom is elkeseredett egy kicsit, mert ha már az els? Closty-s hónap nem sikerült, akkor lehet nem használ a többi sem, igaz elkezdtem szedni a köv. adagot.Meg lehet h elvékonyodott a méhnyálkahártyám is...?Olvastam itt, h van ilyen.

Legjobb válasz: Javasoltok valamit? Már fél éve próbálkozunk, igaz akkor spontán gyógyszerek nélkül, de rendszertelen volt a mensim és muszáj volt beállíttatni.

A kérdező hozzászólása: Javasoltok valamit? Már fél éve próbálkozunk, igaz akkor spontán gyógyszerek nélkül, de rendszertelen volt a mensim és muszáj volt beállíttatni.
megkérdezném a dokidat hogy ha clostyt szedsz, akkor minek a norcolut??? Énnekem a closty elsõ hónapjától nem szabadott szedni..a dokid szerintem csak beállítást akakr, vagyis a closty megcsinálja a peteérést, a norcolut meg elintézi, hogy megjön és kitisztulj, vagyis erõsõdjön a nyálkahártyád. szerintem menj el hozzá és szólj, hogy te babát szeretnél, vagy tudja?? nem értem a doki logikáját én a harmadik clostinál babás lettem, de már nem is emlékeztem a norcolutra..
ja megint én vagyok és azt javaslom, hogy nem kell az a norcolut.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, nincs szándékomban beszedni a Norcolutot ebben a hónapban.Igaz a doki se írta fel.
A kérdező hozzászólása: Úgy mentem hozzá, h babát szeretnénk, de simán nem akar összejönni, a rendszertelenség miatt.
Szia! Én is szedem a clostyt, de mellé a 14.naptól duphastont szedtem+peteéréskor tûszõrepesztõ szurit kaptam.Nekem is nagyon rendszertelen volt a ciklusom, de ezek a gyógyszerek segítettek beállítani.A 40. olykor 60 napos ciklusaim 25, 26 napra csökkentek. Most késik, és fájnak a melleim.Reménykedem.2 éve próbálkozunk:(
elsõ válaszoló vagyok. Akkor egyértelmûen nem kell a norcolut!! Tehát a dokid is azért nem írt fel újat. A closty kúrát pedig három hónapig lehet, aztán szünet után ismételhetõ szintén három alkalommal és utána mégegyszer ez, de akkorra már tüszõrepesztéssel szoktak segíteni. Ne aggódjatok sikerülni fog, csak pozitívan..

Előfordulhat, hogy késik 2 vagy több napot a mensi, aztán megjön, de csak 1 napig van rendesen, aztán a teszt újra és újra negatív, mégis terhes vagyok?

Van még ilyenkor remény?

Legjobb válasz: Én már nem hiszek a tesztekben! Többfélét is használtam, de semmi. Pénteken megyek a dokihoz, ott majd kiderül, hogy mi van. Kezdem elveszíteni a reményt... :(( Tüneteim vannak, fõleg a hányinger, és az aluszékonyság, de már nem tudom...

A kérdező hozzászólása: Én már nem hiszek a tesztekben! Többfélét is használtam, de semmi. Pénteken megyek a dokihoz, ott majd kiderül, hogy mi van. Kezdem elveszíteni a reményt... :(( Tüneteim vannak, fõleg a hányinger, és az aluszékonyság, de már nem tudom...
Nekem volt, azzal a különbséggel, hogy a reggel megcsinált terhességi teszt délutánra halványan pozitívvá vált, majd rövid igeig volt mensi. Most voltam dokinál, mert azóta rendszeresen 1-2 napos menszeszeim vannak, azok is olyan furcsák. A doki szerint ez valószínûleg a mûtétnek köszönhetõ (2x P3 után), pedig az tavaly novemberben volt... Szerinetm várj még 1-2 napot, esetleg próbálj újra tesztelni, hátha! Ha tényleg csak 1 napig volt, akkor símán lehet baba, csak elképzelhetõ, hogy alacsony a hcg-d, vagy nem akkor volt pé, amikor számoltad. Egy szó mint száz, a helyedben tesztelnék! Szurkolok nagyon, írd meg légyszi a fejleményeket!
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek a dokihoz. Már nem csinálok tesztet. Felesleges. Szerintem én abban az 1-2%-ban vagyok( ha vagyok), akinek csak hetek múlva mutatna valamit a teszt.... A dokinál minden kiderül. Azért köszi szépen a választ!
Mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy petesejtem sem volt. Nem repedt meg a tüszõm. :S Ez nem tudom, hogyan lehetséges.
Nem feltétlenül! Nekem is ugyan ez van, hol elmúlik hol vissza jön!:) Türelem és kiderül!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A hasgörcsöket sok minden okozhatja, szerintem nincs feltételnül összefüggés. Pláne, ha babát szeretnétek, akkor az ember(lánya) hajlamos mindent terhességi tünetnek vélni.
A kérdező hozzászólása: Nálam itt inkább, most arra voltam kíváncsi, hogy hamarabb megfog e vajon jönni. Én még annak is örülök, hogy volt peteérésem.:)

21 napra jött meg a mensim, eddig még soha nem jött meg korábban, csak maxi 1-2 nappal, de késni volt már úgy, hogy több napot is késett. Vajon mi lehet az oka, hogy most ilyen korán megjött?

utolsó mensim els? napja január 8-án volt.

Legjobb válasz: Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Ha ilyen kicsit összevissza a mensid, akkor még nem állt be a ciklusod. Pár napon nem kell izgulni, azzal semmi baj. Ha majd szedsz fogamzásgátlót, az szépen beállítja. A mensit megzavarja a szervezet állapota, betegség, lelki okok, streszz... Ha bizonytalan vagy, konzultálj egy nõgyógyásszal.-)

Nem várt mensi előtt 5 nappal pár csepp vérzésem volt, majd 1 napig barnáztam. Azóta eltelt 10 nap, mensi nem jött meg, viszont a derekam mindennap fájdogál, olyan mindjárt megjön érzésem van. Lehetek terhes? Vagy ne is reménykedjek?

Csináltam tesztet, háromszor is, mindhárom negatív lett:(

Legjobb válasz: Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.

Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.
Elvileg akkor 5 napja késik, igaz? Szerintem menj el végvételre, ne tesztelj és kérd meg nézzék meg van-e hcg a szervezetedben. Az a tuti.
A tesztek nem hazudnak. Valami más miatt lehet, hogy nem jött meg. Szerintem fordulj orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!