Találatok a következő kifejezésre: 1 napja a mensesem, a melleim (2 db)

Menstruáció után 1 héttel mi okozhat mellfeszülést/mellfájást? Sosem fájt eddig a mellem, mindig csak közvetlenül a menses előtti napokban.

A Jónás naptár szerint a menstruációm végén eshettem teherbe, de ilyen hamar érezném az els? tünetet?

Legjobb válasz: jónás naptárhoz nem értek, de régen nekem is csak mensi elõtt kb 5 nappal voltak ilyen tünetek, de a múlt hónapban és most is mintha a peteérés napján a mellem fájdalmassan feszült, és azóta is olyan,már sehogy sem jó.

jónás naptárhoz nem értek, de régen nekem is csak mensi elõtt kb 5 nappal voltak ilyen tünetek, de a múlt hónapban és most is mintha a peteérés napján a mellem fájdalmassan feszült, és azóta is olyan, már sehogy sem jó.
nekem mostanában mindig fáj a cicim mensi után (2-3 hónapja), pedig elõtte sosem. szerintem nem baba, és a jónás naptár peteérés nélkül nem hiszem, hogy bármit is jelent... ha esetleg méred a hõdet, akkor tudhatod, hogy volt-e peteérésed.

1 napja késik a mensesem, a melleim iszonyúan fájnak (eddig még soha nem szoktak), de a teszt sajnos negatív. Lehetek terhes? Mikor teszteljek újra, ha továbbra sem jön meg?

Legjobb válasz: Lehetsz, de sajnos nem biztos.késhet más ok miatt is és a melleid is fájhatnak. ha továbbra sem jön meg csinálj még egy tesztet 6-7 nap mulva, és ha negatív az is(és még mindig nem jött meg) menj el nõgyógyászhoz.

Lehetsz, de sajnos nem biztos.késhet más ok miatt is és a melleid is fájhatnak. ha továbbra sem jön meg csinálj még egy tesztet 6-7 nap mulva, és ha negatív az is(és még mindig nem jött meg) menj el nõgyógyászhoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!