Találatok a következő kifejezésre: 1 napig aztán 2 napig (51 db)

Igen.
A kérdező hozzászólása: Piros marbit 2 éve
Érdekes kérdést írt ki?
Azért kérdeztem mert érdekelt:D
Hello12345 Megkérdezem miért mániád ezt mindenkitöl kérdezni?
Megkérdezetem kérdezõ hogy hány éves vagy, mióta gyújtasz rá és milyet szívtál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Eltüntettem itthonról a cigit úgyhogy már kevésbé gondolok rá
#7 nagyon különbözõek vagyunk, van akinek az mûködik hidd el.
kérdezõ #3: nah olyankor kell kitartani kicsit. egyszerûen várni kell. amíg a szervezeted visszabillenti ezt. de tényleg. ez pont olyan mint egy betegség. meg kell várni míg elmúlik, nem tudsz mit csinálni. mert a szervezeted a nikotin miatt nem csinált valamit amit most majd kell neki, de kell egy kis idõ ehhez. a fizikai tünetek elmúlása után, meg a teljes szokás váltás meg hosszú idõ lesz. szóval ha majd egy hónapja nem gyújtottál rá ne gondold azt, hogy biztonságban vagy :) az elsõ rágyújtás ilyenkor is nagyon veszélyes, mert egy neked rossz sort kezd el. érted, megtörte a csendet, onnan már a második sokkal közelebb van.
A fokozatos csökkentés nem mûködik. Önámítás. Elszívod az utolsót, elnyomod és ennyi. Max egy hét és semmi bajod nem lesz már.
Napi 2-3 száltól nem tudsz megválni? Na ne már. Én napi 20száltól simán elköszöntem minden nyûg nélkül. Évekkel ez elött.
Elsõ vagyok akkor próbáld fokozatosan.
Én is csináltam így, de aztán amikor egy szál volt, kínlódtam. Már akkor is, ha rágondoltam, hogy este 7-kor elszívom, már elõtte, hogy csak, egy , addig egy sem és utána sem. Aztán jött az, na jó csak ma 2 szálat, aztán soha többet kettõt nem, hanem csak újra egyet. És még el is hittem, gyakorlatilag átvágtam magam, aztán új 4-5 szál lett meg a lekiismeret furdalás, na meg a kudarc élmény. Most 4 éve nem dohányzom, de úgy hogy letettem és nem gyújtottam rá. Ha te sziklaszilárd vagy és megingathatatlan , akkor persze meg tudod csinálni. Én nem ebbe a kategóriába tartozom.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam hogy azonnal leteszem csak utána 1 nap múlva baromira fájt a fejem meg hányingerem volt
Ez személy függõ. Van akinek az mûködik, hogy lassan csökkenti, van akinek meg az, hogy hirtelen semmit. Az utóbbinak az lehet elõnye, hogy akkor nincs ott a csábítás, mivel már el van döntve, hogy nem szív az ember. A lényeg amúgy az, hogy azt értsd meg, hogy a nikotin fizikai függõséget okoz. Azaz, amikor megvonod, akkor valami hiány keletkezik. És kell idõ mire ez elmúlik és a szervezet visszaáll. Szóval a legfontosabb a türelem. Minél tovább bírod ki majd cigi nélkül annál könnyebb is lesz. Szóval ez magát erõsíti. Minden rágyújtás a cigizés szokását teszi erõsebbé, minden nem rágyújtás, meg a nem cigizés szokását. Szóval egy kivétel tevéssel nem csak az a gond, hogy elnapolja azt amit akartál, hanem megerõsíti azt a szokást amit el akarsz hagyni.
Válts gyengébbre és úgy próbáld meg csökkenteni.

Lehetséges-e, h 9. napig 36.6, aztán 2 napig 36.4 majd ismét 36.6 1 napig, majd 2 napja 36.4 újból?

Ma vagyok a 13. napomon. Mikor lesz, v volt peteérés? Mikor legyünk együtt? A mensim nem pontos. Gyógyszereket (Clostybegyt, Norcolut) szedtem, most e hónapban hagytam ki el?ször.

Legjobb válasz: Mindig hosszabb volt, de a Clostyval pont 14. napon volt a pé.

A kérdező hozzászólása: Mindig hosszabb volt, de a Clostyval pont 14. napon volt a pé.

1 hónapja hagytam abba a szoptatást, a menstruációm még nem állt vissza.1-2 nap van, aztán 2 hétig semmi, aztán megint 1-2 nap mensi. Szedem a cerazette fogamzásgátlót, de 2 napja kegyetlenül görcsölök, nagyon érzékeny a mellem. Lehet ez terhesség?

A kislányom egy éves, a kisfiam 27 hós. Mindketten császárral születtek, és az orvosom azt ajánlotta, hogy 3-4 évig ne vállaljak újra babát, mert 2 császár után veszélyes lehet. Belehalok, ha el kell vetetnem :-(

Legjobb válasz: A cerazette egykomponensû fogamzásgátló tabletta, nem igazán megbízható fajta. Addig hatékony, amíg egyébként sincs menzi a szoptatás miatt, utána már nem. Lehet terhesség, de nem hinném, hogy el kellene vetetned. Miért lenne veszélyes? Ha mindent rendesen összestoppoltak a szülések után, akkor nem lehet gond. Sem most, sem késõbb.

A cerazette egykomponensû fogamzásgátló tabletta, nem igazán megbízható fajta. Addig hatékony, amíg egyébként sincs menzi a szoptatás miatt, utána már nem. Lehet terhesség, de nem hinném, hogy el kellene vetetned. Miért lenne veszélyes? Ha mindent rendesen összestoppoltak a szülések után, akkor nem lehet gond. Sem most, sem késõbb.
Nekem múlt héten mondta a dokim, hogy ha a szoptatás abbahagyása után 2 hónappal sem jön meg, akkor már érdemes egy tesztet csinálni. Az én lányom 9 hetes múlt, 1 hónapos koráig tudtam csak szoptatni. És mivel még nem jött meg, jövõ héten veszek egy tesztet. De azt is mondta a dokim, hogy ha negatív, de mégsem jön meg, az sem akkora gond, de azért néha csináljak egy tesztet a biztonság kedvéért.
Nincs hátad és lábad?
Nemjó. van melled, lábad hátad, vállad. Ezekre is kell edzeni. HAsra 1 napot nem szentelünk. Ez így nem edzésterv!!
Ja, ez így nem lesz jó. Mindenre kellene edzeni.
Csatlakozom az elöttemiekhez. Megjegyzem, ha választani kell, a hátad fontosabb, mint a mellizmod, még akkor is, ha azt nem látod a tükörben.

A menzim 6 nap helyett 3 napig tartott, a múlthavi is 6 nap helyett 1, 5 napig tartott aztán 2 napig barnáztam .Lehet, hogy baba?

Azóta fel van fúvódva a hasam . Hányingerem van 3 napja hol este, hol reggel! Néha szédikélek. A mellem most már nem fáj olyan intenzíven, mint eddig csak néha érzékelem, de akkor nagyon.

Legjobb válasz: Hát a tünetek alapján lehet baba! Szerintem várj még egy két napot és próbálj meg újra tesztelni4 Ha negatív akkor szerintem 1-2 hét múlva menj el dokihoz, mert ha babás vagy akkor már a petezsákot látnia kell! Ha most mennél és esetleg babás vagy akkor még csak annyit látna,hogy megvastagodott a méhnyálkahártyád! Sok sikert! Drukkolok neked!

Hát a tünetek alapján lehet baba! Szerintem várj még egy két napot és próbálj meg újra tesztelni4 Ha negatív akkor szerintem 1-2 hét múlva menj el dokihoz, mert ha babás vagy akkor már a petezsákot látnia kell! Ha most mennél és esetleg babás vagy akkor még csak annyit látna, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyád! Sok sikert! Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszt! Már nagyon szeretném, ha baba lenne. Fáratt is vagyok állandóan aludnék.
elõfordult már olyan is, h valaki annyira szeretett volna babát, h terhességi tüneteket produkált a teste. ezt hívják álterhességnek. akkor jött meg rendesen a menzije, amikor dokihoz ment és szembesült azzal, hogy nincs baba. remélem nálad nem ez a helyzet.

17 dik hétben vagyok a babánk 2-3 napja belustult ha simogatom és egy kicsit beszélek hozzá "válaszol " de ennyi. Mindíg azt hiszem baj van ha nem érzem 1-2 napig aztán váratlanul újból hírt ad magáról, Kinek vannak ilyen tapasztalatai kismamik?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 20. hét környékén volt, hogy 12 napig meg sem mozdult, kétszer is elmentem dokihoz, de mindig minden rendben volt, csak olyan írányban mozgott amit én nem éreztem. Aztán vettem egy angel sound készüléket és azóta ha elõfordul nagyobb szünet akkor gyorsan meghalgatom a kis szívét. Engem csak ez tud megnyugtatni.

Szia! Nekem a 20. hét környékén volt, hogy 12 napig meg sem mozdult, kétszer is elmentem dokihoz, de mindig minden rendben volt, csak olyan írányban mozgott amit én nem éreztem. Aztán vettem egy angel sound készüléket és azóta ha elõfordul nagyobb szünet akkor gyorsan meghalgatom a kis szívét. Engem csak ez tud megnyugtatni.
A kérdező hozzászólása: és mennyibe kerül egy ilyen? én is gondoltam már rá de azt mondják árt a babának ha sokszor használják
Nyugi, nincs vele semmi gond. En a 19. heten kezdtem el erezni, hogy mozog, de egeszen mostanaig (most 26 hetes vagyok) rendszeresen voltak ilyen 1-2-3 napos "kiesesek". A heten viszont mar mindennap mozgott gyakorlatilag reggeltol estig. Valhol azt olvastam, hogy a lenyeg, hogy a 30. hettol erezd ot minden nap, addig siman lehet olyan, hogy 1-2 aktivabb nap utan pihen egyet a baba. Egyszoval ne izgulj, foleg ha a doki is azt mondja. Boldog babavarast! 26 hetes kismama

Miért van az hogy 4-5 napig nagyon jól van tejem mindig csak az egyik mellből szopik a babám aztán utána fele annyi lesz a mennyiség és csak szenvedünk 1-2 napig?

Fejek is és igény szerint szoptatok. Ez hétr?l hétre így megy . Hogyan tudnám ezeket a napokat elkerülni? Miért nem ugyanannyi a mennyiség? A babám mindig kiüríti amib?l eszik.

Legjobb válasz: Eszel-iszol, pihensz eleget ezeken a napokon? Nálam annyira meglátszik, hogy mit ettem-ittam, vagy idegeskedtem-e elõzõ nap valamin. Mennyi idõs a babád egyébként? Mert az is lehet, hogy egy-egy nap õ eszik többet... nálam volt ilyen, hogy egyik nap egy "fél" cicit evett ki, aztán másnap meg nem volt elég neki a kettõ se :)

Eszel-iszol, pihensz eleget ezeken a napokon? Nálam annyira meglátszik, hogy mit ettem-ittam, vagy idegeskedtem-e elõzõ nap valamin. Mennyi idõs a babád egyébként? Mert az is lehet, hogy egy-egy nap õ eszik többet... nálam volt ilyen, hogy egyik nap egy "fél" cicit evett ki, aztán másnap meg nem volt elég neki a kettõ se :)
A kérdező hozzászólása: 6 hetes a babám és sokat tud enni. Nem értem miért ingadozik így a tejmennyiség. Minden nap mindenre odafigyelek hogy legyen tejem de attól idegeskedek hogy miért nincs rendesen.

Ez a 2. hónapja, hogy megjön tart 2 napig aztán elmúlik 1 napra és megint megjön 1 napig. Mitől lehet ez?

Ja és azt kihagytam,hogy 30 nap helyett most 2x is 28 napra jött meg. Lehet baba?

Legjobb válasz: Én is voltam már igy. De a teszt neg. lett. Tesztelj azért.

Én is voltam már igy. De a teszt neg. lett. Tesztelj azért.
Hááát, eddig nem csináltál tesztet? De lehet még akár ciszta, hormonprobléma miatt is. Ha a teszt negatív akkor menj el nõgyógyászhoz!
Tapasztalatbol mondom, hogy sztem azert ilyen, mert tul sokat agyalsz. az agyad megalljt parancsol, mert nem akarod, hogy megjojjon rendesen. en leszalltam a temarol , azota rendesen menstrualok.

23 napos ciklus lehet normális? A 14. nap körül érzem az ovu. Fájdalmat, majd 22-23 nap körül 1-2 csepp vérzésem van 2 napig, aztán jött meg rendesen 5 napig. Párommal együtt voltunk kb a 10. napon, majd késett a mensim 4 napot.

Terhességi tüneteket észleltem már a 3. hétt?l: émelygés, éhségérzet, tompa hasi fájdalom, hidegrázás, barnás váladék (mellfeszülés nem volt). A vérnyomásom megugrott 150/100-ra, lehet hogy az idegességt?l, majd reggel, 27 napra megjött a mensim. Ez mi lehetett? Lehet, hogy terhes voltam, csak nem tudott beágyazódi?

Legjobb válasz: Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.

Lehetett baba is. De a 23 napos ciklussal az a baj, hogy ha a 14. napon van a peteérésed, akkor csak 9 napos a luteális fázis. Ennek legalább 11 naposnak kell lennie. Menj orvoshoz, mert igy nagy a valószinûsége, hogy a következõ baba sem fog megmaradni. Mondd az orvosnak, hogy rövidek a ciklusaid.
Szia! Mint ahogy az elöttem szóló is írta, a luteális szakasz (ciklus 2. fele) rövid. Feltehetöleg sárgatest elégtelenséged van. Ez megnehezíti a teherbeesést. Erre utal a vérezgetés is! De pontossággal az orvos tudná megállapítani. Ha még nem akarsz orvoshoz fordulni, akkor próbálj hömérözni, a babatervezok.otthona.net-en segítenek kiértékelni. Palástfü teával is lehet próbálkozni!
Szia! Én ahogy olvastam, bár többször kellett mert nem igazán lehet érteni, nem 23 napos a ciklusod ahogy az elõzõ hozzászólók értették, hanem 27 napra jött meg csak a 23. napon volt pár csepp vérzésed. A menstruációd elég erõs volt?
A kérdező hozzászólása: Bocs, ha nem volt érthetõ, kicsit ideges voltam. Igazából ez 2 kérdés volt. 23 napos az átlagos ciklusom. 2 napig csak pár csepp, majd megjön 5 napig. Nem túl erõs, mini tampon elég. És a másik része, hogy ilyen ciklus mellett terhes lehettem-e, és érezhettem-e a fenti tüneteket, és az hogy a 27.napra megjött a mensim, azt jelentette, hogy nem tudott beágyzódni?

11en volt mehszaj leegetesem, 16an megjott 2 napra, aztan 2 napig barnas folyas, majd 2 nap keses utan (22en) megjott 1 napra. Vegyek tesztet? Baba van?

Mi tortenik most? Baba van? Jo lenne!De artott a beavatkozas? Varom valaszaitokat!Koszi!

Legjobb válasz: Vehetsz tesztet, nem veszítesz vele semmit. Szerintem szerdán tesztelj reggel. Remélem, hogy baba, és nem csak a beavatkozás miatt van ez.

Vehetsz tesztet, nem veszítesz vele semmit. Szerintem szerdán tesztelj reggel. Remélem, hogy baba, és nem csak a beavatkozás miatt van ez.
A kérdező hozzászólása: Es ha baba van a dologban, a beavatkozas arthatott neki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!