Találatok a következő kifejezésre: 1 nap kell (422 db)

Tudunk beszélni Viber-en a párommal ha külföldre (Ausztria) megy 1 napra? Kell Romingot vagy bármi mást aktiválni?

Legjobb válasz: Ha ott lesz wifi akkor tudtok. Ha nem lesz, akkor ne beszéljetek, mert aranyáron számolja majd a mobilnetet. Esetleg vegyen a szolgáltatónál külföldi mobilnetet arra az egy napra.

Ha ott lesz wifi akkor tudtok. Ha nem lesz, akkor ne beszéljetek, mert aranyáron számolja majd a mobilnetet. Esetleg vegyen a szolgáltatónál külföldi mobilnetet arra az egy napra.
A kérdező hozzászólása: a mobilnet nem számol fel túlforgalmazási díjat, csak lelassul a net. Ilyen probléma nincs.
az csak egy dolog, hogy itthon nem számol fel, de külföldön fog szerintem
Jobban jártok ha valoban a wifi-t használjátok, az osztrák RJ vonatokan van wifi vagy sok kocsma, étterem stb.Régebben én is Vibert használtam de mivel gyakran, sürün szakadozott, Skype-ot csináltattam magamnak, nincs annyi bajlodásom mint a Viberrel.
A kapcsolatotoknak is jót tesz, ha azt az egy napot kibírjátok egymás nélkül, még csak nem is beszéltek...
Még a határ elõtt érdemes kikapcsolni (letiltani) a mobil adatot. Iszonyatos díjjal számolják a külföldi nettezést. Lehet venni pl. a vodánál napi net jegyet 900ft-ért. De ahogy az elõttem válaszoló is írta, még jót is tesz az az 1 nap, mindenféle kapcsolat tartás nélkül. Annál édesebb lesz amikor újra találkoztok.

Fogzó babának hőemelkedése van 1 napig, kell látnia orvosnak?

Babámnak jönnek a fels? fogai az orra egyfolytában folyik, ez így volt az alsók kibujása el?tt 2 napig,és most h?emelkedése is van.Éjszakára adok neki Panadolt.Ha holnap nem lesz láza el kell vinnem orvoshoz vagy várjak.Ha lesz akkor persze megyünk

Legjobb válasz: Szia nem kell, sajnos valakinél kijön a láz.Az én lányomnak komoly láza volt és nem csinált vele a doki semmit.Sajnos tul kell lenni rajta

Szia nem kell, sajnos valakinél kijön a láz.Az én lányomnak komoly láza volt és nem csinált vele a doki semmit.Sajnos tul kell lenni rajta
Szia. Szerintem se vidd orvoshoz. A Panadolon kívül kipróbálhatod a Dentinox-N gélt.Bekened véknyan a kis ínyét Nekünk használt.

Elméletileg ha 12-én lesz a peteérésem akkor elötte 1 nappal kell szeretkezni hogy jo legyen?

Legjobb válasz: ellõte és utána is.sok sikert.ne gõrcsõlj rá

ellõte és utána is.sok sikert.ne gõrcsõlj rá

Sensonette fogamzásgátló tabletta mik a tapasztalatok? 1 nap 1 szemet kell bevenni belöle ugye?

Tudom kissé fura a kérdés, de még sosem vettem be ilyet ezért is kérdezem!

Legjobb válasz: http://www.pointer.hu/mgyk/index.php?C=CD&CID=57815 Itt a betegtájékoztató minden részlettel, amit tudnod kell. 21 napig kell szedni napi egy szemet, majd 7 napig szünetet tartani. A szünetben jelentkezik megvonásos vérzés, jellemzõen a szünet 3-5. napján. A 8. napon el kell kezdeni az új levelet és így tovább. Ha elkezded szedni, legalább két hétig mellé kell védekezni óvszerrel is, de a második levéltõl már biztos a védelem. A háromhavi adag ára 6000 forint körül van.

http://www.pointer.hu/mgyk/index.php?C=CD&CID=57815 Itt a betegtájékoztató minden részlettel, amit tudnod kell. 21 napig kell szedni napi egy szemet, majd 7 napig szünetet tartani. A szünetben jelentkezik megvonásos vérzés, jellemzõen a szünet 3-5. napján. A 8. napon el kell kezdeni az új levelet és így tovább. Ha elkezded szedni, legalább két hétig mellé kell védekezni óvszerrel is, de a második levéltõl már biztos a védelem. A háromhavi adag ára 6000 forint körül van.
Én úgy tudom, hogy bármelyik fogamzásgátló az elso hónapban nem 100 %-ban hat, csak a másodikban.én is szedtem a sensonettet, de én nagyon rosszul voltam tole, ossze-vissza jott meg a menzeszem, úgyhogy abba is hagytam.
Én azt szedem már lassan 1 éve, nekem semmi problémám nem volt vele eddig, a menszim is megjön mindig szinte percre pontosan. Az elsõ hónapban még elõvigyázatosságból kell mellé óvszer, és természetesen 1 db-ot kell naponta bevenni :)
én már 1.5 éve szedek sensonettet és tényleg nekem is mindig rendesen megjött a mensim de sajnos én híztam is tõle 7 kilót.de ez emberfüggõ..én hajlamos vagyok a hízásra

Az nagy baj, ha mindennap csinálok hasprést és más mellizom gyakorlatokat? Pár oldalon olvastam, h 1 napot ki kell hagyni pl. (Hétfő hasprés, kedd pihenés, szerda has, csütörtök pihi, péntek hasazás, szombat pihi, vasárnap has). Így jó?

Legjobb válasz: A mellizom nem 1 nap alatt regenerálódik, hanem 4-5. De ez függ, hogy milyen edzésbõl kell regenerálódnia, függ attól, hogy mennyit és mit és milyen gyakran eszel, hogy kipihened e magad, alszol e rendesen, hogy milyen a genetikád és satöbbi satöbbi. Mi az a mellizomgyakorlat? Ha csak fekvõtámaszozgatsz otthon, akkor nem kell sokat pihenned, de ha komolyan megedzed a konditeremben, akkor egy négy napot pihenjen. A has gyorsan fejlõdik és regenerálódik, 1-2 nap elég neki.

A mellizom nem 1 nap alatt regenerálódik, hanem 4-5. De ez függ, hogy milyen edzésbõl kell regenerálódnia, függ attól, hogy mennyit és mit és milyen gyakran eszel, hogy kipihened e magad, alszol e rendesen, hogy milyen a genetikád és satöbbi satöbbi. Mi az a mellizomgyakorlat? Ha csak fekvõtámaszozgatsz otthon, akkor nem kell sokat pihenned, de ha komolyan megedzed a konditeremben, akkor egy négy napot pihenjen. A has gyorsan fejlõdik és regenerálódik, 1-2 nap elég neki.
A kérdező hozzászólása: Írd be a keresõbe, h Ez az edzésterv jó? Azt is én írtam.

A neptun parakillt mindennap kell adagolni a megfelelő mennyiséget, vagy az 1. napon beöntött mennyiség 2-3 napig hat, utána kell még egyszer adagolni?

Rá van írva a dobozra, hogy 2-3 napig kezeljük. 200 literes az akváriumom belemegy a 40 ml, és 2. 3. nap pihen, nem kell újból beleönteni? Utána vízcsere, ha meg muszáj megint adagolni, várni vagy 2 napot és vízcsere ismét?

Legjobb válasz: 1. nap adagolsz 2. nap vársz 3.nap fél vízcsere, és újabb adag gyógyszer.

1. nap adagolsz 2. nap vársz 3.nap fél vízcsere, és újabb adag gyógyszer.

1 nap elég a Vezúv és Pompei megnézésére? Vagy túl messze vannak egymástól, és inkább két nap kell rá?

Legjobb válasz: Sok is ! Mi 4 orát töltöttünk Pompei-be Vezúvnal meg 1-2 órát ! Pompeibe ha érdekel a téma EGÉSZ nap eltudsz lenni , nekem még a 4 óra is sok volt :D De ha te szakma beli vagy biztos 1 napot is elbirsz tölteni , vezuv nem nagy cucc egy "füstölö" hegy...enniy :D

Sok is ! Mi 4 orát töltöttünk Pompei-be Vezúvnal meg 1-2 órát ! Pompeibe ha érdekel a téma EGÉSZ nap eltudsz lenni , nekem még a 4 óra is sok volt :D De ha te szakma beli vagy biztos 1 napot is elbirsz tölteni , vezuv nem nagy cucc egy "füstölö" hegy...enniy :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a kimerítõ választ. :D

1 év felett minden nap kell a Cebion és a Vigantol?

Jól emlékszek,hogy tavasz-nyáron nem kell adni?

Legjobb válasz: a Cebiont csak szükség esetén kell adni, 1 éves kor alatt és felett is. Pl betegség, stb esetén A Vigantolt 1 éves korig naponta, utána 3 éves korig már csak õsszel, télen, mert akkor keveset van napon a gyerek

a Cebiont csak szükség esetén kell adni, 1 éves kor alatt és felett is. Pl betegség, stb esetén A Vigantolt 1 éves korig naponta, utána 3 éves korig már csak õsszel, télen, mert akkor keveset van napon a gyerek
AD-vitamint általában májusig szokták ajánlani, napi 1 cseppet. A Cebiont valóban csak betegségbõl való lábadozáskor ajánlják.. Én még soah nem is adtam, pedig a lányom lassan 3 éves..
A mi orvosunk a cebiont és a D vitamint is április végéig javasolja 1 év felett. Plusz béres cseppet javasolt.

Mennyit kell kakilnia egy 3 honapos babucinak? Nekem van ugyhogy 1 nap semmi, aztán másik nap meg van 3 is. Jo ez igy? Anyatejes, és tápszeres is.

Legjobb válasz: Persze,hogy jó. Nálunk volt,hogy 1 hétig semmi,majd napi 3. Nincs kikötve,hogy mennyit kell kakálni.

Persze, hogy jó. Nálunk volt, hogy 1 hétig semmi, majd napi 3. Nincs kikötve, hogy mennyit kell kakálni.
Szia! Pisis pelenka legyen elég.Ha kaikis nincs egy hétig, és nem fáj a hasa, nem erõlködik, akkor nincs baj.Jól hasznosítja atejet.Nálunk is volt olyan, hogy négy napig semmi, de aztán négy.Aztán beállt egy idõ után, hogy minden nap volt. /Z/
Ha 5 napig nem kakil irány a gyerekorvos. Nekünk 3 naponta van kaki, de akkor jó sok.

Ha az ovu teszt 1 napig pozitív, akkor (aznap) kell "akciózni", vagy az azt követő 1-2 negatív napon? Mikor a legesélyesebb?

Legjobb válasz: A pozitív napon vagy napokon, és az utolsó pozitívat követõ elsõ negatív napon a legesélyesebb!

A pozitív napon vagy napokon, és az utolsó pozitívat követõ elsõ negatív napon a legesélyesebb!
a pozitív napon és utána még 2 napig.Álltalában a pozitív napot követõ 24-36 órában a legesélyesebb a kiskatonák célba érése! :) Sok sikert Neked is! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem a pozitív nap utáni reggelen már 0, 3 fokkal megnõtt a hõm. Ilyenkor is esélyes még? Csak azért kérdezem, mert mi csak a pozitív napon voltunk együtt... :(
Jókor voltatok együtt! Max annyi, hogy ha az alacsony napon voltatok együtt, nem a 0, 3-del magasabb hõjûn, tehát épp a tüszõrepikor, akkor a fiúk érnek oda hamarabb... :)
A kérdező hozzászólása: Egy spontán vetéléssel a hátam mögött azt mondom, hogy teljesen mindegy, hogy milyen nemûek értek oda, csak az a léyneg, hogy ott legyen legalább 1 és egészséges babó fejlõdjön! :) Köszönöm a válaszokat!
Szerintem jókor voltatok együtt, hiszen a "kiskatonák" 24-48óráig várnak a petére! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!