Találatok a következő kifejezésre: 1 honapja voltunk a baratommal es (15 db)

1 honapja egyutt voltunk a baratommal es elszakadt. 12 oran belul bevettem a 72 oras tablettat, aztan 12 ora mulva a masodikat. Par nap mulva verzni kezdtem, mintha megjott volna, de most kesik. Terhes vagyok?

terhessegi tuneteim nincsenek es tesztet is csinaltam ami negativ lett.

Legjobb válasz: nem vagy terhes csak ez a tabbletta elégé nagy hormontartalmu és kicsit felboritotta valoszinüleg a ciklusod de nem vagy terhes

nem vagy terhes csak ez a tabbletta elégé nagy hormontartalmu és kicsit felboritotta valoszinüleg a ciklusod de nem vagy terhes
tuti nem vagy terhes! A 72 órás tabletta teljesen felborítja a hormonháztartásodat, az is lehet, hogy ez a hónap kimarad. Idõ kell mire visszaáll minden a régi kerékvágásba! Nyugodj meg!
Csak csatlakozni tudok, tuti semmi baj nincs, csak a hormonok... REndbe fogsz jönni:-)
Nem vagy terhes csak felborult a hormonháztartásod. De azért csinálj egy tesztet. 1-2 hónapon belül visszaáll a hormonháztartásod.
Nem kell teszt. Minden ok. kis idõ kell még, míg rendezõdsz.
Tényleg nyugodj meg, csak a hormonok!
akkora hormon bombat vette hogy be hogy eselytelen hogy terhes legyel, de idore lehet szukseged amig visszaallnak a hormonjaid.ha a kov honapban is igy lesz ne erjen varatlanul.
A 72 órás tabletta után muszáj, hogy legyen vérzésed, de utána ne várd, hogy a rendes idõben megint legyen. Következõ hónapban lesz majd, nem kell félni.

17 vagyok, 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, 1 hónapja voltunk először együtt... nemsokára lesz a 18. szülinapja, és én megszeretném lepni őt valamivel, amire nem számit, amitől tátva marad a szája! Mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk,lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)

Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk, lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)
Vagy pl fõzhetsz neki valami egyszerû finomat és gyertyafénynél megeszitek, aztán egy kis masszázs és a többit rátok bízom. Nem muszály komplett vacsit, de mondjuk valami édességet (gyümölcsrizs vagy süti). Az én párom nagyon értékelte annak idején.
szopd le az bejön majd neki
Hát nem hiszem, hogy védett vagy! Miért szeded így össze-vissza? Ez nem tesz jó a szervezetednek! Szedd rendesen!!!
A kérdező hozzászólása: tehát vegyek be 72órás tablettát??
Nyugodt lekiismerettel vedd be azt a 72 órás tabit! Sõõõt jobban jársz ha beveszed mert nem voltál védve! És 1et értek az elõttem hozzászólóval! Szedd rendszeresen a fog.gátló tabit! !
Nem tudom, de nekem elsõ olvasásra az jött le, hogy bevette az elsõ havi adagot, majd még a következõ levél elsõ hetijét, hogy eltolja a mensit! Akkor viszont védett elvileg! Mindegy, menj el dokihoz és meséld el neki, amit itt is, õ majd megmondja mit tegyél!
A kérdező hozzászólása: igen bevettem az elsõ levelet.Csak utána ugy gondoltam 6 nap után, h abbahagyom majd mégsem ezért döntöttem úgy, h 7 nap szünet.és azóta vettem be kb 9db-t.de az nem lenne durva h 72órás meg fogamzásgátló együtt?
A kérdező hozzászólása: miután bevettem az elsõ havit akkor is tartottam szünetet
Tehát 6+7 nap szünetett tartottál? Mert nekem ez jött le. Viszont így nem vagy védve. Miért gondoltad meg magad?
De ha 6 nap után meggondoltad magad, majd még egy napot kihagytál és úgy kezdted el szedni, akkor nincs gond. Max 7 nap szünet esetén még sztem nincs gond.
szóval bevettél egy havit aztán szünet aztán egy hetit aztán szünet és aztán megint elkezdted szedni? Mert akkor nem vagy védve, és ez így nagyon durva, nem lehet ilyet csinálni a szervezeteddel, teljesen megbolondítod. szóval ezt egyáltalán nem értem, de szerintem így a menszid össze vissza fog megjönni, már ha megjön és nem vagy terhes. Ha nem vettél be 72órást, akkor majd tesztelj, de ha nem vagy terhes akkor is számíts rá, hogy a menszid késik vagy kimarad vagy hamarabb lesz. Ilyet ne csinálj mégegyszer, iszonyat károkat okozhatsz magadnak, ez nem játék, gyógyszer.
Várj!
Örülj neki!:) Ne aggódj...nincs itt semmi baj..
A kérdező hozzászólása: nekem soha nem szokott fájni a hasam !
Hát akkor igen, ez is közrejátszhat... A fehérfolyásodnak meg éppen, h el kéne múlnia a menszesz elõtt...legalábbis én nálam így mûködik..érzem, h fáj egy kicsit a hasam, meg ritkul a fehérfolyásom... Neked nem fáj még a hasad?
A kérdező hozzászólása: hát igazából emiatt stresszelek hogy nem jön meg. és elég sok fehér folyásom is van..ezis idegesit.
Nem kell félni, meg fog az jönni... Van egy bnõm, akinek több mint egy hónapot késett..vett tesztet is, de negatív lett...utána viszont meg is jött neki... Nem lehet, h vmi miatt ideges vagy és stresszelsz? Mert az is befolyásolni tudja néha:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm !:D hallodtam olyat hogy meleg vizbe kell ülni és az segit. igaz ez?:)
Nem vagy terhes, csak késik. Nyilván azért, mert most stresszes vagy, emiatt késöbb jön meg, ez is befolyásolja. Nekem volt, hogy 1 hónap is kimaradt, szóval nyugi. Csak várj.
Hány éves vagy? Mert attól még, hogy viszket a nunid, nem biztos, hogy egybõl meg kell kérni valakit, hogy vakarja meg...
ez ma már a 3. ilyen kérdés egy tizenéves lánytól.Amúgy nem lehetsz terhes.Csak késik
A kérdező hozzászólása: de terhes bisztos nem lehetek ugye? csakmert védekeztünk és utána rendesen megjött. csak most késik.
Várj.
A kérdező hozzászólása: hát remélem..
Nem lehet hogy feldühitetted valamival?? / Történt valami vele? / Vagy rossz napja volt csak eccerüen:P:P:P
A kérdező hozzászólása: hát másnak azt mondta h elege van belõlem.. 3 hete már fasírtba voltunk de attól azt mondta h szeret..elment bulizni én meg felhívtam és akkor modnta h szakítani akar velem. Lehet az volt a baj h kerestem..lehet idõre lett volna szüksége és így végleg beleunt..nem tudom h legyek túl rajta, mert elsõ szerelem és nehéz túlesni rajta.
a-a Fifty bá õ tudja a válszt most megy M1-en nézd meg és már tudni fogod a válszt!!

A barátommal 1 hónapot voltam együtt. Ez idő alatt sajnos csak 3x találkoztunk. Nagyon rosszul érintett amikor összevesztünk, és az még rosszabbul hogy kitette hogy kapcsolatban van egy másik személlyel. (Csak kár hogy nem velem) (? )

A gond az hogy amióta szakított velem, minden percben rá gondolok.Nem tudom kiverni a fejemb?l, még a legfurcsább dolog az hogy vele is álmodok.Olyan dolgokról álmodok vele kapcsolatban, amik nekem negatív unszimpátiakénk jönnek le. Mit tegyek hogy eltudjam felejteni? Nagyon rossz érzés visszagondolni a "múlt"-ra.Ráírtam és megkérdeztem hogy mi is van most, és írta hogy szakít velem. Kimondhatatlanul rosszul esett! Azóta letöröltem, és nem beszéltünk.

Legjobb válasz: Ez a baj a fb-n élõkkel.

Ez a baj a fb-n élõkkel.
Ez egy f*sz. Ha képes volt veled facebookon szakitani, ráadásul mindenki orra elõtt, nem érdemel meg. Legyen benned tartás! Idõvel elfelejted, meglátod. Sok sikert! (Mennyi idõs vagy? Ha van kedved beszélgetni róla, írhatsz pqivit!)

1 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. A második levél első szeme után együtt voltam a barátommal gumi nélkül és nem alaklmaztunk még megszakítást sem. Ugye ekkor már rendesen véd a tabi és nem lehet semmi gond?

A betegtájékoztatóban az van, hogy már az els? szemt?l véd, a doki viszont 2 hetet mondott.

Legjobb válasz: Igen, már rendesen védett voltál, ha megfelelõen szedted a tablettát (nem maradt ki egy sem, nem volt hányás, hasmenés, nagyjából egy idõpontban szedted be, nem, szedtél nagy dózisú C vitamint stb.). Szóval ne aggódj :)

Igen, már rendesen védett voltál, ha megfelelõen szedted a tablettát (nem maradt ki egy sem, nem volt hányás, hasmenés, nagyjából egy idõpontban szedted be, nem, szedtél nagy dózisú C vitamint stb.). Szóval ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: nem maradt ki szem, mindet este fél 10 és 10 között szedtem be. nem szedtem más gyógyszert csak pár szem c vitamint (3db) és nem is ment a hasam sem nem hánytam. csak parás vagyok és még így is bennem van, hogy mi van ha...
Védett vagy!
figyi, ha a doki 2 hetet mondott, és te a második levél után voltál együtt a pároddal, akkor szerinted letelt-e már a 2 hét????
ne aggodj, semmi gond. az antibiotikumoknal, hasmenésnél, hányásnál csökken a védelem.
A kérdező hozzászólása: 13:15-ös Nem vagyok csökkent képességû tudom, hogy lejárt a 2 hét, csak eddig még nem szedtem tabit ezért aggódtam kicsit. Ez olyan érthetetlen?? Többieknek köszi a válaszokat!!

Együtt voltam a barátommal szombaton! Fogamzásgátlót szedek még csak 1 hónapja (lindynette 20)de pont szombaton fogyott el az utolsó szem! Csütörtökit és a péntekit elfelejtettem bevenni és ki kellett dobnom! Vajon terhes leszek?

így az utolsó szemet vettem be szombaton és akkr voltam eggyütt a párommal!Elment bennem!Terhes leszek?

Legjobb válasz: nem valószínû. A nõ termékenységi idõszaka a ciklus 13-15 napja közé esik. Ha te szombaton vetted be az utolsó tablettát, az azt jelenti, hogy bõven túl voltál ezen az idõszakon.

nem valószínû. A nõ termékenységi idõszaka a ciklus 13-15 napja közé esik. Ha te szombaton vetted be az utolsó tablettát, az azt jelenti, hogy bõven túl voltál ezen az idõszakon.
Biztosan nem estél teherbe, viszont arra számíts hogy elõbb fog megjönni a mensid, mivel elõbb abbahagytad a szedést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!a Barátom szerint terhes leszek!Nagyon biztos benne!
Hát ne legyen! Vagy szülni is õ fog, hogy ennyire ért hozzá? :-)))
A kérdező hozzászólása: Nem kellene még gyerek!18 éves vagyok õ meg 20!Kicsit korai lenne:)
Nem leszel terhes! Egyébként én is a Lindynette-t szedtem! Szerintem az egyik lejobb fogamzásgátló! Nekem bejött! De ha nem szeretnétek gyereket, akkor pontosan szedd be a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes!Köszönöm:)

S. O. S. Hülyeséget csináltam! Mit tegyek? Mondjam el vagy hallgassak? Na szóval van most barátom 1 hónapja! És tegnap eljött hozzám a volt barátom elköszönni 4évet voltunk együtt és 3hónapja lett vége!

Na szóval eljött hogy elköszönjünk mert megy külföldre dolgozni.

Legjobb válasz: Mondd el,mert késõbb csak a lelkiismeret furdalna miatta,1 hónapja vagytok együtt és már hazugsággal folytatnád,nem szép dolog.Én nem kioktatni akarlak,de gondolkozhattál volna elõbb,a csóknak semmi értelme nem volt,nosztalgiáztatok.Mondd a mostani párodnak,hogy 4 évet voltunk együtt,elköszöntünk,búcsúzáskor elcsattant egy csók,de megbántam,jobbnak látom ha elmondom,ne haragudj,többet ilyen nem fordul elõ! Szerintem ha szeret értékeli,hogy elmondtad,valamint neked is tiszta a lelkiismereted,de azzal is számolnod kell,hogy 1 hónapja vagytok együtt és már ilyet" tettél,lehet durcizni fog,de szerintem megfog bocsájtani. Sajnálom! 23/L

Mondd el, mert késõbb csak a lelkiismeret furdalna miatta, 1 hónapja vagytok együtt és már hazugsággal folytatnád, nem szép dolog.Én nem kioktatni akarlak, de gondolkozhattál volna elõbb, a csóknak semmi értelme nem volt, nosztalgiáztatok.Mondd a mostani párodnak, hogy 4 évet voltunk együtt, elköszöntünk, búcsúzáskor elcsattant egy csók, de megbántam, jobbnak látom ha elmondom, ne haragudj, többet ilyen nem fordul elõ! Szerintem ha szeret értékeli, hogy elmondtad, valamint neked is tiszta a lelkiismereted, de azzal is számolnod kell, hogy 1 hónapja vagytok együtt és már ilyet" tettél, lehet durcizni fog, de szerintem megfog bocsájtani. Sajnálom! 23/L
Csók talán még nem a világ vége (bár mindenkinél más) , talán jobban jársz ha elmondod mintha mástól tudná meg késõbb.
Csókok nem csattannak véletlenül.
Igen, feleslegesen kockáztatod a kapcsolatodat ha elmondod. Ez nem szex volt és gondolom nem egy 10 perces érzéki csók.
Ne mondd el, lehet h felesleges veszekedés lenne belõle. Úgyis elment, nem látod most jó ideig.
Tapasztalt róka vagyok, de az õszinteség ebben az esetben nem a legjobb megoldás. Látta más valaki? Nem? Akkor ne parázz. Az exed biztos nem fogja felhívni a jelenlegi párodat, hogy elmondja mi volt köztetek. Te pedig tagadj, ha ez megtörténne. Gonosz vagyok, nem szoktam ilyen tanácsokat adni, de egy csók miatt nem kéne ekkora nagy ügyet csinálni. Ha én minden párkapcsolatban lévõ külön csókokat bevallottam volna, akkor most magányos farkas lehetnék.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem az exemet, a mostanit is szeretem de még természetesen nem annyira, mert még annyira régen sem vagyunk együtt! Még gondolkodok hogy el mondjam e vagy sem. nem szeretném ha vége lenne, és így valószínû nem mondom el.Mert tudom hogy õ szakítana!
Ez csúnya dolog volt a részedrõl, én pocsékul érezném magam ha megtudnám h barátom a az exével csak úgy véletlenül csókolozgat! Bármennyire rossz lenne nem tudnék utána már bízni benne!....nincs véletlen csók sztem se, énis beszélek a volt barátommal de eszembe se jutna megcsókolni! Nos ha tudsz ezzel együtt élni, ne mond el! Ha nekem mondanál ilyent én szakítanék veled!
Én nem mondanám el, mégis minek? 1 hónapja vagytok együtt, így azért másabb mintha már együtt élnétek x hónapja és úgy történt volna. én inkább a saját érzéseimet vizsgálnám felül. nem véletlen volt az a csók. ha én valakivel végleg lezártam valamit és már nem vagyok szerelmes, nem csókolózom vele. a mostani barátodat meg ne hülyítsd, mert nem hinném, hogy ezt érdemli.
amirõl nem tud az nem fáj... engem személy szerint nagyon összetörne h már megint megcsaltak ... és 1 más lenne de valószínûleg megbocsájtanék d ha együtt tudsz élni ezzel. és a szemébe tudsz nézni akkor nincs semmi gond
na ezért nem találkozgatok vagy tartom a kapcsolatot exekkel és ezért nem engedem, hogy a párom csakúgy kettesben találkozzon az exével. Véletlenül, mi? Mondd csak el a párodnak, hogy méltatlan vagy hozzá és ha úgy látja jónak, többet nem is keresed. Ha szerencséd van, nem töröl képen, csak simán elenged. A legrosszabb, ha így megtart, mert azt hiheted tõle, hogy ez bocsánatos dolog, pedig nem az.
Ha ennyire õszinte típus vagy, akkor mondd el! De amit nem tudunk, az ugye nem fáj! Én a helyedben nem mondanám el, hisz egy ártatlan búcsúcsók még nem a világvége! Viszont, ha bánt a lelkiismeret, mondd el neki ha így könnyítesz magadon!/Én nem mondanám el, ami volt elmúlt, egy csók..hja mi az??"35n
A kérdező hozzászólása: Köszike, nagyon aranyos vagy! És nem látta senki :)

Szerintetek sok a 9 év korkülönbség? én 14 voltam, mikor összejöttem a 23 éves barátommal, és már 7 hónapja együtt vagyunk, 1 hónapja töltöttem be a 15. szülinapom. Sok?

Õ azt mondja, hogy szeret, és én is így érzek iránta, de 18 éves korom el?tt nem akarom elveszíteni a szüzességem, és ezzel ? is tisztában van, és azt mondta, hogy megvár. Fiúk, ti képesek lennétek 3 évet várni az igaz szerelemre?

Legjobb válasz: 23 éves korban én nem hiszem,hogy õ tudna rád még 3 évet várni.. Gondolom õ már nem szûz,így veszettül ki lesz éheztetve. Én azt mondom,1 év(vagy még annyi sem),és be fog próbálkozni.

23 éves korban én nem hiszem, hogy õ tudna rád még 3 évet várni.. Gondolom õ már nem szûz, így veszettül ki lesz éheztetve. Én azt mondom, 1 év(vagy még annyi sem), és be fog próbálkozni.
úgysem várod meg a 18- at... adok neked 3 hónapot... többet nem. NE legyen igazam...
ÁÁÁ! Ez gáz! Te is, hogy nem elég 16, neked 18 kell... Bukta!
Te még kislány vagy, õ meg már majdnem felnõtt férfi. Te elhiszed neki, hogy várni fog 18 éves korodig? Kizárt.
Szerintem egyrészt sok így az a 7 év. Teljesen más szinten kellene mozognotok. De ez még hagyján... Szerintem is az lesz, hogy vagy te nem fogsz várni 18 éves korodig, vagy õ nem fogja bírni a 3 évet és dobbant, vagy pedig oké kihúzza 3 évig, de nem marad hûséges. Azt gondolom, hogy ezt elvárni is kínzás tõle. 20L
jol mondja az elottem levo...szopni fogsz mint 1 torkos borz
Készülj, ha nem csal meg, akkor 3 évig sokat cumizol Baby... 28/F
Sok. Egy 23 évesnek nem egy gyerekkel kellene kezdenie, te meg úgyse fogsz várni 18 éves korodig, fõleg ha jól sül el a kapcsolat.
Igen, sok. Kétlem, hogy még 3 évet várna rád, hûségesen...
te még kislány vagy, õ már komolyabban gondolkodó fiú. nekem is volt 14 és 15 éves "barátnõm", mikor én 23 körül jártam (igaz a szexig sajnos nem tudtam eljutni velük). De tapasztalatból mondom, amit a te kis agyad még nem tud felfogni: elképzelhetetlen, hogy téged komolyan vegyen. Én is sokáig elmentem volna, hogy megdugjam õket, de sajnos nem így jött össze...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!