Találatok a következő kifejezésre: 1 honapja voltunk a baratommal (24 db)

1 évig voltam a barátommal, 1 hónapja szakítottunk, már más barátnője van. Hogy felejtsem el?

Nagyon hiányzik... És szeretném ha megint együtt lennénk, de ? szakított. Míg külön voltunk mondott 1-2 dolgot a barátainak, hogy nem tud köt?dni senkihez, de most mégis barátn?je van. És nagyon fáj, úgy érzem nem tudnék szeretni mást... Valaki volt már hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Agyszívás:)

Agyszívás:)
Te is keress mást? Meg nem értem, nem fogsz egy embernél fõleg ebben a korban leragadni. Túldramatizálod ezt az egészet. Le kéne szarnod.
Ebben vagyok.Az új barátnõ csak egy pótlék neki a felejtésre, ezen ne is gondolkodj.Próbálj meg mosolygós, pozitív lenni, ha néha lát téged, az annál jobb, látja a változást.Csinálj olyan dolgokat, amit elõtte nem, magabiztosnak látszódj, amibõl rájön hogy nélküle is jól elboldogulsz.Új ruha, új frizkó.Ha még vannak érzései, akkor semmi se lehetetlen.Vizualizáld hogy újra együtt vagytok, stb.
Most el akarod felejteni vagy szeretnéd ha megint együtt lennétek? De én azt mondom amúgy, h mindenképp engedd el, ha szeret biztos, h vissza megy hozzád. De most nem tudsz mást tenni mint elengedni. Nagyon nehéz, de próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: köszi mindnekinek! amúgy rájöttem, hogy nem ér meg annyit, hogy miatta az egész nyarat végigszomorkodjam. jó, sokszor eszembe jut, de mindig próbálok pozitív lenni :) aztán majd a sors összehoz késõbb minket újra, vagy nem. Bár lehet úgy már nem tudnék megbízni benne
Az természetes dolog hogy még mindig kivánod vissza, hiszen hozzá vagz szokva, egy év nem kis dolog.Én 9 honapig jártam a párommal, és a munkahelyén megismerkedett egy másik lánnyal..Amig nem jártunk, eljárkáltam diszkoba szo szerint kiéltem magamat amikor egy nap a baratnömmel elmentünk városba, és elöször a kocsiját pillantottam meg, majd láttam a csajjal kisétalni az épületböl.Akorr ö is meglátott engem majd másnap irt egy sms-t hogy menjek ki a házam elé mert akar velem beszélni, ..Beszáltam a kocsijába és azt mondta hogz sajnálja és hogy ö avval a lánnyal akarja tölteni az Uj évet akit szeret, az pedig én vagyok.Azóta is együtt vagyunk már 1 éve 5 hónapja 76 :) ))
gyorsan

17 vagyok, 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, 1 hónapja voltunk először együtt... nemsokára lesz a 18. szülinapja, és én megszeretném lepni őt valamivel, amire nem számit, amitől tátva marad a szája! Mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk,lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)

Valami csábos fehérnemû rajtad? Esetleg szervezhetsz neki egy szülinapi bulit a legjobb barátaival...vagy hogy szex témánál maradjunk, lejthesz neki abban a fehérnemûben egy sztriptizt! :)
Vagy pl fõzhetsz neki valami egyszerû finomat és gyertyafénynél megeszitek, aztán egy kis masszázs és a többit rátok bízom. Nem muszály komplett vacsit, de mondjuk valami édességet (gyümölcsrizs vagy süti). Az én párom nagyon értékelte annak idején.
szopd le az bejön majd neki
Hát nem hiszem, hogy védett vagy! Miért szeded így össze-vissza? Ez nem tesz jó a szervezetednek! Szedd rendesen!!!
A kérdező hozzászólása: tehát vegyek be 72órás tablettát??
Nyugodt lekiismerettel vedd be azt a 72 órás tabit! Sõõõt jobban jársz ha beveszed mert nem voltál védve! És 1et értek az elõttem hozzászólóval! Szedd rendszeresen a fog.gátló tabit! !
Nem tudom, de nekem elsõ olvasásra az jött le, hogy bevette az elsõ havi adagot, majd még a következõ levél elsõ hetijét, hogy eltolja a mensit! Akkor viszont védett elvileg! Mindegy, menj el dokihoz és meséld el neki, amit itt is, õ majd megmondja mit tegyél!
A kérdező hozzászólása: igen bevettem az elsõ levelet.Csak utána ugy gondoltam 6 nap után, h abbahagyom majd mégsem ezért döntöttem úgy, h 7 nap szünet.és azóta vettem be kb 9db-t.de az nem lenne durva h 72órás meg fogamzásgátló együtt?
A kérdező hozzászólása: miután bevettem az elsõ havit akkor is tartottam szünetet
Tehát 6+7 nap szünetett tartottál? Mert nekem ez jött le. Viszont így nem vagy védve. Miért gondoltad meg magad?
De ha 6 nap után meggondoltad magad, majd még egy napot kihagytál és úgy kezdted el szedni, akkor nincs gond. Max 7 nap szünet esetén még sztem nincs gond.
szóval bevettél egy havit aztán szünet aztán egy hetit aztán szünet és aztán megint elkezdted szedni? Mert akkor nem vagy védve, és ez így nagyon durva, nem lehet ilyet csinálni a szervezeteddel, teljesen megbolondítod. szóval ezt egyáltalán nem értem, de szerintem így a menszid össze vissza fog megjönni, már ha megjön és nem vagy terhes. Ha nem vettél be 72órást, akkor majd tesztelj, de ha nem vagy terhes akkor is számíts rá, hogy a menszid késik vagy kimarad vagy hamarabb lesz. Ilyet ne csinálj mégegyszer, iszonyat károkat okozhatsz magadnak, ez nem játék, gyógyszer.

Nalam 5 evvel idosebb a baratom. Megtorten minden koztunk kb 3 nap utan. Most elutazott 3 honapra, ugy h 1 honapot voltunk egyutt. Lehet ennek meg folytatasa, vagy eselytelen? Ismerosok azt mondtak vigyazzak vele mert csak kihasznal.20L

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem esélytelen innentõl a kapcsolat. Túl hamar megkapott,így nem vagy érdekes neki, nem vagy egy kihivás számára.Nem kell egybõl fejest ugrani a pasi ágyába.Össze kell szedni az akaraterõt és nem-et mondani.Szinte biztosra veheti a lány, hogy néhány hét múlva nem fogja megbánni. Ugye senki sem akarja hogy könnyû prédának tartsák,és másnap a pasi mint legújabb skalpjáról számoljon be a haverjainak. Várni kell, a várakozás fokozza a vágyat és az elsö együttlét sokkal szenvedélyesebb lesz, ha érzelmileg mindketten megértek rá. És ha a pasi vár a szexxel, akkor biztos hogy szereti is a lányt, és nem csak a teste kell neki.

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem esélytelen innentõl a kapcsolat. Túl hamar megkapott, így nem vagy érdekes neki, nem vagy egy kihivás számára.Nem kell egybõl fejest ugrani a pasi ágyába.Össze kell szedni az akaraterõt és nem-et mondani.Szinte biztosra veheti a lány, hogy néhány hét múlva nem fogja megbánni. Ugye senki sem akarja hogy könnyû prédának tartsák, és másnap a pasi mint legújabb skalpjáról számoljon be a haverjainak. Várni kell, a várakozás fokozza a vágyat és az elsö együttlét sokkal szenvedélyesebb lesz, ha érzelmileg mindketten megértek rá. És ha a pasi vár a szexxel, akkor biztos hogy szereti is a lányt, és nem csak a teste kell neki.

19 éves vagyok, most szakítottam a 27 éves barátommal. 1 hónapig voltunk együtt. Van még esélyem nála?

Összevesztünk msn-en (nem éreztem h szeret mert sok volt a munkája és fáradt volt, nem értettem meg ?t eléggé az volt a baj), indulatból szakítottam vele. Másnap próbáltam megbeszélni vele a dolgot (szintén msn-en), de csak azt írta hogy elfogadja a döntésemet és egyet is ért vele, barátok akar maradni. Meg hogy nekem nem rá van szükségem hanem másra és ? ezt nem tudja megadni.

Legjobb válasz: Valószínû azért normális veled továbbra is, mert mint mondta, barát akar veled maradni. Ha szereted, próbálj meg vele újra összejönni, hátha. Egy próbát mindig megér. Mondd meg neki, hogy csak indulatból volt és megbántad. Ha szeret még, akkor meg fogja hatni, ha meg már nem, akkor úgyis mindegy.

Valószínû azért normális veled továbbra is, mert mint mondta, barát akar veled maradni. Ha szereted, próbálj meg vele újra összejönni, hátha. Egy próbát mindig megér. Mondd meg neki, hogy csak indulatból volt és megbántad. Ha szeret még, akkor meg fogja hatni, ha meg már nem, akkor úgyis mindegy.
Igen van, de jól gondold végig a dolgokat. Nyilván oka van, hogy nem foglalkozott veled eleget és ez minden bizonnyal a jövõben sem fog változni. Gondolom már többször a tudtára adtad ezt. Az az érzésem, hogy õ más típusú mint amilyen te vagy, neked több figyelem kell, több törõdés, neki viszont más dolgok fontosabbak az életben. Ha most visszamész hozzá, akkor lehet, hogy csak elhúzod a szenvedést. Az viszont tényleg rossz, ha rendszeresen találkoztok. Ha úgy döntesz, hogy nem próbálod meg visszaszerezni, akkor próbáld úgy intézni a dolgaitokat, hogy minél kevesebbszer - lehetõleg sose - találkozzatok. Jól gondold végig, mert érezhetõen függõség alakult ki, te függsz tõle, õ viszont nem függ tõled. Az ilyen helyzetbõl nagyon rosszul lehet kijönni ha nem vigyázok!
Elõször is a legfontosabb kérdés, hogy van-e köztetek a vonzalmon kívül bármi más, ami összeköt? Én így elsõ olvasatra azt gyanítom, hogy te egy igen attraktív hölgy lehetsz, és megtetszettél egy náladnál jóval idõsebb srácnak. A meglátásom szerint a nagy korkülönbség olyan akadályokat görget elétek, amelyeket nem fogtok tudni leküzdeni, vagy legalábbis nehezen, mert te nehezen érted meg az Õ életfilozófiáját, Neki pedig gondolkodásmódban kicsit fiatalodnia kellene. Tehát szerintem volt egy szexuális vonzalma feléd, de nem tudtatok egymáshoz érni s ezzel a vonzalom a részérõl csitult. Javaslom inkább keress kevésbé idõsb jelöltet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Az utolsó kommentelõnek válaszolva: összeköt minket egy közös érdeklõdési kör, nagyon hasonlítunk sok mindenben. Nem tudom erre gondoltál-e ezzel a kérdéssel... Azt hogyan érted hogy nem tudtunk egymáshoz érni? Testileg vagy lelkileg? Mert testileg volt...lefeküdtünk 2szer, azt is 3 hét után, õ mondta hogy várjunk még vele mert korai.

A barátommal 1 hónapot voltam együtt. Ez idő alatt sajnos csak 3x találkoztunk. Nagyon rosszul érintett amikor összevesztünk, és az még rosszabbul hogy kitette hogy kapcsolatban van egy másik személlyel. (Csak kár hogy nem velem) (? )

A gond az hogy amióta szakított velem, minden percben rá gondolok.Nem tudom kiverni a fejemb?l, még a legfurcsább dolog az hogy vele is álmodok.Olyan dolgokról álmodok vele kapcsolatban, amik nekem negatív unszimpátiakénk jönnek le. Mit tegyek hogy eltudjam felejteni? Nagyon rossz érzés visszagondolni a "múlt"-ra.Ráírtam és megkérdeztem hogy mi is van most, és írta hogy szakít velem. Kimondhatatlanul rosszul esett! Azóta letöröltem, és nem beszéltünk.

Legjobb válasz: Ez a baj a fb-n élõkkel.

Ez a baj a fb-n élõkkel.
Ez egy f*sz. Ha képes volt veled facebookon szakitani, ráadásul mindenki orra elõtt, nem érdemel meg. Legyen benned tartás! Idõvel elfelejted, meglátod. Sok sikert! (Mennyi idõs vagy? Ha van kedved beszélgetni róla, írhatsz pqivit!)
Nem lehet hogy feldühitetted valamival?? / Történt valami vele? / Vagy rossz napja volt csak eccerüen:P:P:P
A kérdező hozzászólása: hát másnak azt mondta h elege van belõlem.. 3 hete már fasírtba voltunk de attól azt mondta h szeret..elment bulizni én meg felhívtam és akkor modnta h szakítani akar velem. Lehet az volt a baj h kerestem..lehet idõre lett volna szüksége és így végleg beleunt..nem tudom h legyek túl rajta, mert elsõ szerelem és nehéz túlesni rajta.
a-a Fifty bá õ tudja a válszt most megy M1-en nézd meg és már tudni fogod a válszt!!
Elõfordul ilyen. Ha jól csináltad a tesztet és negatív, nem lehet baj.
Miért prófétáljunk itt? Te tudod h védekeztetek. Mi nem tudhatjuk mi ment félre és hol, csak ti. Különben én meséljem egy másik lánynak h milyen heberhurgya a nõi test? simán késhet heteket.
Ne félj szerintem, ha a teszt negatívat mutatott nem lehet baj! De lehet jó lenne megnézetned magad ha nem jön meg rövid idõn belül! De igaza van a másik válaszolónak, simán késhet heteket és bármi miatt nemcsak terhességre kell gondolni!

1 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. A második levél első szeme után együtt voltam a barátommal gumi nélkül és nem alaklmaztunk még megszakítást sem. Ugye ekkor már rendesen véd a tabi és nem lehet semmi gond?

A betegtájékoztatóban az van, hogy már az els? szemt?l véd, a doki viszont 2 hetet mondott.

Legjobb válasz: Igen, már rendesen védett voltál, ha megfelelõen szedted a tablettát (nem maradt ki egy sem, nem volt hányás, hasmenés, nagyjából egy idõpontban szedted be, nem, szedtél nagy dózisú C vitamint stb.). Szóval ne aggódj :)

Igen, már rendesen védett voltál, ha megfelelõen szedted a tablettát (nem maradt ki egy sem, nem volt hányás, hasmenés, nagyjából egy idõpontban szedted be, nem, szedtél nagy dózisú C vitamint stb.). Szóval ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: nem maradt ki szem, mindet este fél 10 és 10 között szedtem be. nem szedtem más gyógyszert csak pár szem c vitamint (3db) és nem is ment a hasam sem nem hánytam. csak parás vagyok és még így is bennem van, hogy mi van ha...
Védett vagy!
figyi, ha a doki 2 hetet mondott, és te a második levél után voltál együtt a pároddal, akkor szerinted letelt-e már a 2 hét????
ne aggodj, semmi gond. az antibiotikumoknal, hasmenésnél, hányásnál csökken a védelem.
A kérdező hozzászólása: 13:15-ös Nem vagyok csökkent képességû tudom, hogy lejárt a 2 hét, csak eddig még nem szedtem tabit ezért aggódtam kicsit. Ez olyan érthetetlen?? Többieknek köszi a válaszokat!!

Együtt voltam a barátommal szombaton! Fogamzásgátlót szedek még csak 1 hónapja (lindynette 20)de pont szombaton fogyott el az utolsó szem! Csütörtökit és a péntekit elfelejtettem bevenni és ki kellett dobnom! Vajon terhes leszek?

így az utolsó szemet vettem be szombaton és akkr voltam eggyütt a párommal!Elment bennem!Terhes leszek?

Legjobb válasz: nem valószínû. A nõ termékenységi idõszaka a ciklus 13-15 napja közé esik. Ha te szombaton vetted be az utolsó tablettát, az azt jelenti, hogy bõven túl voltál ezen az idõszakon.

nem valószínû. A nõ termékenységi idõszaka a ciklus 13-15 napja közé esik. Ha te szombaton vetted be az utolsó tablettát, az azt jelenti, hogy bõven túl voltál ezen az idõszakon.
Biztosan nem estél teherbe, viszont arra számíts hogy elõbb fog megjönni a mensid, mivel elõbb abbahagytad a szedést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!a Barátom szerint terhes leszek!Nagyon biztos benne!
Hát ne legyen! Vagy szülni is õ fog, hogy ennyire ért hozzá? :-)))
A kérdező hozzászólása: Nem kellene még gyerek!18 éves vagyok õ meg 20!Kicsit korai lenne:)
Nem leszel terhes! Egyébként én is a Lindynette-t szedtem! Szerintem az egyik lejobb fogamzásgátló! Nekem bejött! De ha nem szeretnétek gyereket, akkor pontosan szedd be a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes!Köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!