Találatok a következő kifejezésre: 1 honapja pécsre. Még (2 db)

Mintha ezt a kérdést már láttam volna tegnapelõtt, és talán válasz is volt ott...
Én csak ideiglenesen vagyok Szegedre bejelentve de egy éve itt élek és regisztráltattam magam a munkaügyinél, nem szóltak semmit, de segélyt nem kapok mert nincs meg annyi munkaviszonyom.
A kérdező hozzászólása: mennyi munkaviszony után jár a munkanélküli?????
Olyan hogy munkanélküli segély már nincs. Álláskeresési támogatásnak keresztelték át és csak akkor kapod meg ha van egy éved bedolgozva.Ha nincs nem kapsz semmit.Az a legegyszerûbb ha bejelentkezel Pécsen a munkaügyire, ott majd mindent elmondanak.Remélem nem lesz igazam! :)

22 éves lány vagyok, 1 honapja költöztem pécsre. Még a szüleimnél vagyok bejelentve. Ahhoz hogy itt kapjam a munkanélküli segélyt ahhoz ideglenesen vagy álandóra kell bejelentkeznem ide?

Legjobb válasz: 2006 szeptemberétõl 2007. júliusáig volt folyamatos munkaviszonyom...ennyi idõre jár munkanélküli segély???

A kérdező hozzászólása: 2006 szeptemberétõl 2007. júliusáig volt folyamatos munkaviszonyom...ennyi idõre jár munkanélküli segély???
Ahhoz, hogy munkanélküli segély kapj, minimum másfél évig folyamatosan dolgoznod kell. Én is hasonló cipõben járok, én négy éve lakom Pécsen, de még mindig a szüleimhez vagyok bejelentve. Nekem eddig mindig azt mondták itt a pécsi hivatalokban, hogy állandó baranyai lakosnak kell lenni ahhoz, hogy itt intézhessem az ügyeimet, az ideiglenes lakcím már semmire sem jó...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!