Találatok a következő kifejezésre: 1 honapja pécsre (6 db)

Hol és hogyan kell igényelni a GYED-et? Pécsi vagyok.1 hónap múlva fog lejárni a TGYÁS-om.

Legjobb válasz: Nekem a munkahelyem tb kifizetõhely, így õk küldték a szükséges nyomtatványt. Kitöltve visszaküldtem,és õk intézték. Amúgy meg a TBnél kell leadni az igényed, nyomtatványt tudsz a netrõl is letölteni, és a tbnél is adnak. Nekem a tgyás lejárta elõtt 1 héttel kellett legkésõbb leadni a gyed nyomtatványt. A tgyást honnan kapod?

Nekem a munkahelyem tb kifizetõhely, így õk küldték a szükséges nyomtatványt. Kitöltve visszaküldtem, és õk intézték. Amúgy meg a TBnél kell leadni az igényed, nyomtatványt tudsz a netrõl is letölteni, és a tbnél is adnak. Nekem a tgyás lejárta elõtt 1 héttel kellett legkésõbb leadni a gyed nyomtatványt. A tgyást honnan kapod?
A kérdező hozzászólása: a TB a Nagy Lajos Király útján van? a tgyást a MÁK-nál intézte a férjem a Szigeti úton.
MÁK
Ha az eddigieket a MÁK-nál kellett intézni, akkor ezt is. De spórolj meg magadnak egy utat, ne a Szigeti úthoz menj, mert az csak a levelezési cím, ha személyesen akarsz valakivel beszélni, akkor a TB-hez menj a Nagy Lajos Király útra (és menj oda korán reggel). De jobban jársz, ha a netrõl letöltöd a szükséges nyomtatványokat és kitöltve elküldöd, na azt a Szigeti útra kell. De mindenképp ajánlva add fel, nekem már jópár papíromat elkeverték és letagadták. Aztán valahogy mindig elõkerült.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok!
keress munkát, azt majd kialakul a többi is.
A kérdező hozzászólása: Ja én se úgy gondoltam:-) Nekem is voltak/vannak fiú barátaim. A hullám az merre van?
Ami a mecsek áruházban van nem rossz, de Pécsen jelenleg az f3 a legjobb, mondjuk a legdrágább is. Én meg a hullámba járok, de csak mert nem akarok sokat költeni kondira...amúgy én sem ilyen társkeresõs ismerkedésre gondoltam elsõ körben. Nekem is van négy lány barátom és nem akarok tõlük semmi többet, de ahogy gondolod...
A kérdező hozzászólása: Võlegényem van, csak õ nagyon sokat dolgozik többnyire külföldön, és sokat vagyok egyedül. A konditeremre már én is gondoltam. a mecsek áruházban lévõrõl tapasztalatok?
Ha beülsz egy kocsmába és mindenkinek kérsz egy italt, annyi haverod lesz, mint a nyû.
Vagy kezdj el valami kisebb közösségbe járni, mondjuk konditerembe. Ott könnyû ismerkedni...amúgy én is majdnem pécsi vagyok, de nem vagyok lány..ha ez nem akadály, akkor felõlem ismerkedhetünk. :)
akkor ülj be vmi nyilvános helyre....én azért netrõl nem nagyon ismerednék
Ismerkedj a szomszédokkal, azokkal akikkel egy lépcsõházban laksz. Aztán megy minden magától. :)
A kérdező hozzászólása: Már van munkám, de idõsebb korosztállyal dolgozom együtt, akikkel bár napközben jól elvagyok, de egy délutáni kávéra, vagy bármilyen más programra már nem tudok elmenni.
A Hullámfürdõ épületében, a Szendrey Júlia utcában. Itt egy link hozzá: http://www.psnzrt.hu/hullamfurdo_konditerem.php


Mintha ezt a kérdést már láttam volna tegnapelõtt, és talán válasz is volt ott...
Én csak ideiglenesen vagyok Szegedre bejelentve de egy éve itt élek és regisztráltattam magam a munkaügyinél, nem szóltak semmit, de segélyt nem kapok mert nincs meg annyi munkaviszonyom.
A kérdező hozzászólása: mennyi munkaviszony után jár a munkanélküli?????
Olyan hogy munkanélküli segély már nincs. Álláskeresési támogatásnak keresztelték át és csak akkor kapod meg ha van egy éved bedolgozva.Ha nincs nem kapsz semmit.Az a legegyszerûbb ha bejelentkezel Pécsen a munkaügyire, ott majd mindent elmondanak.Remélem nem lesz igazam! :)

22 éves lány vagyok, 1 honapja költöztem pécsre. Még a szüleimnél vagyok bejelentve. Ahhoz hogy itt kapjam a munkanélküli segélyt ahhoz ideglenesen vagy álandóra kell bejelentkeznem ide?

Legjobb válasz: 2006 szeptemberétõl 2007. júliusáig volt folyamatos munkaviszonyom...ennyi idõre jár munkanélküli segély???

A kérdező hozzászólása: 2006 szeptemberétõl 2007. júliusáig volt folyamatos munkaviszonyom...ennyi idõre jár munkanélküli segély???
Ahhoz, hogy munkanélküli segély kapj, minimum másfél évig folyamatosan dolgoznod kell. Én is hasonló cipõben járok, én négy éve lakom Pécsen, de még mindig a szüleimhez vagyok bejelentve. Nekem eddig mindig azt mondták itt a pécsi hivatalokban, hogy állandó baranyai lakosnak kell lenni ahhoz, hogy itt intézhessem az ügyeimet, az ideiglenes lakcím már semmire sem jó...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!