Találatok a következő kifejezésre: 1 honapja 1 levelet (16 db)

Sajnos van 3 különbözõ banknál hitelem és elmaradtam 1 hónappal. Küldtek a melóhelyre egy levelet hogy a fizetés 33%-át vonják le amíg le nem jár a hitelem. Kérdésem hogy mi van ha mind a három bank küldi ezt a levelet a melóhelyre? Hogy megy ez?

Egymás után vonják akkor a fizetés 33%-át ?

Legjobb válasz:
1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 havi elmaradással nem küldenek munkahelyre fizetéslevonási igénylést. Ugyanis ezt a bank csak bírói ítélettel teheti meg. 1 hónap elmaradással neked küldenek levelet amiben felszólítanak, hogy rendezd a tartozásodat. Nagyon gyanítom, hogy te már több hónapja nem fizettél, több felszólítást kaptál, de nem reagáltál rá, így a bank bírósági kérvényt nyújtott be fizetéslevonás igénylése miatt. Ha már felmerült benned, hogy mind 3 bank követelõzik, ezek szerint mindhárom banknál több havi elmaradásod van. Hogy mi lesz itt?? Egyszerû. Mindhárom bank kérheti a fizetésed levonását. Ebben az esetben a fizetésed 50%-át levonhatják, és a levont összeg három felé megy. Így felkészülhetsz arra, hogy több éven keresztül te csak a fizetésed 50-át kapod meg. Jóval tovább fog tartani a pénz visszaadása, mert így tovább tart a hitel, és általa mindig emelkedni fog a kamatok, késedelmi pótlékok összege is. Lassan, de egyszer visszafizeted amit anno annak idején igénybe vettél.
Az elso valaszolo jol mondja, +1 neki.

Ha 1 hónapig kell védekezni még fogamzásgátló szedése mellett, akkor addig tart az 1 hónap, míg be nem szedem az 1. levelet, vagy míg el nem kezdem a 2. at?

Legjobb válasz: addig, amíg nem jelentkezik az elsõ levél után a megvonásos vérzés. onnantól biztosan védett vagy. elvileg elsõ levél közben is védett lehetsz, csak nem feltétlenül tökéletes a védelem.

addig, amíg nem jelentkezik az elsõ levél után a megvonásos vérzés. onnantól biztosan védett vagy. elvileg elsõ levél közben is védett lehetsz, csak nem feltétlenül tökéletes a védelem.
A kérdező hozzászólása: 20éves vagyok, és csak meg szeretnék bizonyosodni hogy akkor szexelünk, amikor már 100%os a védelem...és igen, nem tisztázott, hogy beszedem a 21szemet, és minden oké, vagy el kell kezdenem a 2.levelet, és akkor lesz csak minden rendben.

1 hónapja a felezési időnél elfelejtetem beveni egymás után 2 tabletát, majd 1 et bevetem és megint 1 et kihagytam. Utána vérzésem jelentkezet, abbahagytam a gyógyszert és így megjött a menstruációm. Az e havi levelet rendesen szedem. Lehetek terhes?

Viszont pár napja jelentkezett nálam, többet kívánok enni, mint el?tte, gyakrabban járok vizelni és a melleim nagyon feszülnek, meg is van duzzadva a mellbimbóm és az udvara. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: ha megjött az azt jelenti h nem vagy utána meg beszedted egy honapig rendszeresen. tehát nem. nyugi

ha megjött az azt jelenti h nem vagy utána meg beszedted egy honapig rendszeresen. tehát nem. nyugi

1 hónapja kezdtem el szedni a Jangee fogamzásgátló tablettát, ma kezdtem el a második levelet. Szerintetek mehet a sex már óvszer nélkül?

Legjobb válasz: Bele van írva a használati útmutatóba pontosan. :) Anno barátnõmnek úgy kellett asszem, hogy megjött neki...végig szedte az 1. hónapot, megint megjött neki, és utána lehetett! :]

Bele van írva a használati útmutatóba pontosan. :) Anno barátnõmnek úgy kellett asszem, hogy megjött neki...végig szedte az 1. hónapot, megint megjött neki, és utána lehetett! :]
Ha rendesen szeded/szedted, akkor igen! :) Mi kicsit felelõtlenebbek voltunk: 2 hét után már szerelmeskedtünk úgy, h a barátom belém élvezett és nem lettem terhes.
Mehet igen:)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Ma van a 30.szülinapom gondoltam meglepem magam és párom egy óvszer nélküli sexel:)
Boldog születésnapot szerintem mehet nyugodtan én is Jangee t szedek 3 milligrammosat és az elsõ levél és menses után már ment rendesen gumi nélkül

1 honapja illetve 1 levelet beszedtem már a yasminelle-ből és abszolut semmi barnás folyás vagy pecsételés nem volt. ez akkor jó jel?

Legjobb válasz: Igen, ez azt jelenti, hogy minden ok, remélhetõleg minden ok lesz késõbb is.

Igen, ez azt jelenti, hogy minden ok, remélhetõleg minden ok lesz késõbb is.
Szia! Nem akarlak megijeszteni, de nekem pl a 2. levél közben volt pecsételõ vérzésem (pár csepp). Szóval szerintem majd a 3. hónap után légy biztos benne, hogy jó a tabi. Persze ettõl függetlenül még lehet jó, csak én a helyedben megvárnáma 3 hónapot.
Persze, véd, csak ha a 3. levél után is vérzel, akkor kell visszamenni a dokihoz
A kérdező hozzászólása: úgy értve hogy akkor a szervezetem "szereti" ezt a gyógyszert és szépen hat?
A kérdező hozzászólása: de ettõl még h van kis pecsételés, ugyanugy véd 1 levél után nem??
Nekem sem volt pecsételõ vérzésem az elsõ hónapban és utána sem (nem törvényszerû, csak elõfordulhat). Nyugodj meg, akkor is véd, ha pecsételsz elõsször. A szervezeted még szokja a tablettát.

Kb.1 hónapja kaptam egy sárkányfát ajándékba. Eddig nagyon jól megvolt, de most a 4 elágazása közül az egyiknek a középsõ, azaz friss levele megrothadt és büdös. Kiszedtem onnan. Mi lehet a baja?

Északi fekvésû szobám van, szóval tûzõ fényt nem kap, eddig 2 hetente öntöztem, hogy száradjon meg a földje felsõ rétege és minden második nap megpermetezem.

Voltam rákszűrésen 1 hónapja és ma kaptam levelet, hogy menjek vissza! Akkor most méhnyak rákom van? 23/ L

Legjobb válasz: Hát lehet, hogy nem lett jó az eredményed, de ez még nem azt jelenti, hogy méhnyakrákod van. Lehet, hogy beszennyezõdött a minta vagy akármi. A legbiztosabb, ha visszamész és akkor kiderül!

Hát lehet, hogy nem lett jó az eredményed, de ez még nem azt jelenti, hogy méhnyakrákod van. Lehet, hogy beszennyezõdött a minta vagy akármi. A legbiztosabb, ha visszamész és akkor kiderül!
Ez egyáltalán nem biztos, sõt nem is valószínû. Ez csak azt jelenti, hogy valószínûleg nem lett negatív a leleted, ami az esetek nagy részében csak valamilyen gyulladásra utal vagy HPV vírust találtak a mintában és visszahívnak, hogy egy másik vizsgálattal megállapítsák, hogy alacsony vagy magas rizikójú-e. Ez alapján fogják eldönteni, hogy milyen gyakran kell ezután szûrésre járnod.
Igaza van az elõttem szólónak. Lehet hogy gyulladásod, vagy vmilyen ferõzésed. Nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni.
Engem azért hívtak vissza egyszer, mert megsérült a vett minta. Nem volt semmi bajom, hála Istennek!

1 hónappal ezelőtt kezdtem el szedni a symicia nevű fogamzásgátlót. Szombaton kezdtem el szedni a második levelet?

A doki azt mondta, hogy az els? hónapban még nem hat, csak a másodikban. Ma a barátommal szeretkeztünk gumi nélkül, de nem élvezett belém. Mennyi a valószín?sége annak, hogy mégis teherbe estem. Hatott már a gyógyszer?

Legjobb válasz: Hát ha ennyi idõ után nem hat, akkor soha nem is fog. Annyi esélyed van teherbe esni, mint minden más olyan nõnek, aki rendesen szedi a tablettát. Azaz nagyon kevés.

Hát ha ennyi idõ után nem hat, akkor soha nem is fog. Annyi esélyed van teherbe esni, mint minden más olyan nõnek, aki rendesen szedi a tablettát. Azaz nagyon kevés.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor 1 hónap után már hatnia kell. Köszi
Bocs, hogy off, de hol kaptál symiciát? Én is azt szedtem, de nekem azt mondták, hogy megszûnt, mert bevonták, nem is kaptam a gyógyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Magándoktor írta fel, és lehet patikában kapni. De miért vonták be? Tudod esetleg?
Jogi vita miatt.
Igen, jogi mizéria volt vele. Na klassz. Majd akkor rákérdezek. Ha nem válik be ez amit adtak helyette, visszatérek arra. XD Kisebbik rossz.
A kérdező hozzászólása: De akkor nem azzal volt gond, hogy nem nyújt védelmet. Kérdezd meg a patikában, biztos hogy van.

1 hónapja elutasitott, és most kapcsolata lett. Szabad ilyen utolsó vallomásos levelet irnom?

1 hónapja elutasitott, és most kapcsolata lett. Szeretnék egy utolsó levelet irni neki, amiben sok boldogságot kivánok neki, és hogy örültem hogy megismertem. Megtehetem? Milyen érzés lehet neki?

Legjobb válasz: hát nézd, õszintén szólva szerintem magasról le fogja kakkantani, én nem írnám meg...

hát nézd, õszintén szólva szerintem magasról le fogja kakkantani, én nem írnám meg...
barátilag minek? minél elõbb megtanulod annál kevesebbszer fogsz emiatt égni: ha nem kellesz valahol akkor el kell menni felemelt fejjel! ha neki az kell, legyen. mindenkinek a legnagyobb ellensége saját maga...
A kérdező hozzászólása: de felfogom, csak gondoltam pontositok :P
te ennyire nemfogod fel h mit írtunk le eddig?
A kérdező hozzászólása: deee én vagyok a fiú... és barátok voltunk. Barátilag sem lehet neki ilyent kivánni?
Elküldött, mert nem kellettél neki. Akkor most mért akarod, hogy ismét közöd legyen hozzá? Ez a levél ugyanis csak erre kísérlet. Abszolút nem az a célja, amit leírsz, csak hozzá akarsz szólni, azt akarod, hogy figyeljen még rád. Ha komolyan szereted békén hagyod és engeded, hogy boldog legyen a másik lánnyal. Te pedig nõj fel, és lépj túl a dolgon.
ha ki akarod röhögtetni magad akkor feltétlen! írd meg, gyûrd össze és dobd ki, majd nyelj egy nagyot...
Elutasított korrekt volt, nem várhatod, hogy sose legyen kapcsolata. Ennek a levélnek pedig semmi értelme.
Az elõzõek már mindent leírtak. Az ilyen levelekben általában a filmekbõl vett klisékkel találkozik az ember, és csak szánalmat kelt. Ha meg is írod, ne add oda neki. Égesd el inkább.
miért olyan nehéz békénhagyni a másikat?
Megteheted - viszont szánalmas. Neki semmilyen érzés nem lesz, max. mosolyog egyet rajta és kidobja kukába.
Írd meg, de ne add neki oda. Te megkönnyebbülsz, õt pedig nem zaklatod.
Akkor fõleg ne kelts szánalmat, csak hogy felvághass a nemeslelkûségeddel.
Én se kaptam.Felhívtam õket, azt mondták legyek türelemmel, majd megkapom...
én sem kaptam még meg.
Én se. Azt se tudom, mi van benne, ami olyan fontos. Az a lényeg, hogy amit nekem meg kellett csinálni azt megcsináltam a többi az õ dolguk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!