Találatok a következő kifejezésre: 1 hetes milyen tünetei (2 db)

1 hetes terhességnek milyen tünetei vannak?

Legjobb válasz: altalaban semmilyen bar vannak akik aztmondjak h erztek h terhesek es melluk feszult stb....az orvosok ezt megcafoljak mondvan a fogamzas egy 3 hetig tarto folyamat es a tunetek ha koran jelentkeznek is 3 hetnel elobb kizart.ezt egy ujsagbol masoltammegyebkent en sem ereztem semmit.mikor tesztet vettem mert sejteseim voltak mar 6 hetes volt,tehat kb 4 hete fogant.de sokan irjak h ez nem igaz,szoval en a cikkre es orvosokra na meg a sajat tapasztalataimra hivatkozva mondom ezt.

altalaban semmilyen bar vannak akik aztmondjak h erztek h terhesek es melluk feszult stb....az orvosok ezt megcafoljak mondvan a fogamzas egy 3 hetig tarto folyamat es a tunetek ha koran jelentkeznek is 3 hetnel elobb kizart.ezt egy ujsagbol masoltammegyebkent en sem ereztem semmit.mikor tesztet vettem mert sejteseim voltak mar 6 hetes volt, tehat kb 4 hete fogant.de sokan irjak h ez nem igaz, szoval en a cikkre es orvosokra na meg a sajat tapasztalataimra hivatkozva mondom ezt.
Az egyik barátnõmnek most lett pozitív a teszt, egy kicsivel több mint két hete fogant, de már 1 hete érezte a tüneteket, sõt már hányt is!
alkat kérdése hogy a szervezet hogyan reagál a terhesség tényére nekem a 27ik hétig semmi tünetem nem volt(persze azért elöbb vettem észre mint 27 hét), de sem hányinger, sem mellfeszülés, sem menstruáció kimaradás, semmi nem volt ami a terhességet alátámasztaná, szóval szerintem mindenkinek a szervezetén múlik, hogy hogyan viseli a változást, nekem annyi volt hogy hisztis lettem.ezt a párom mindig arra fogta, hogy "ez nõ, és ez is hisztis".
Bizonyára úgy van, mint ahogy azt az elõzõ válaszoló írta, hogy egyénenként nagyon változó. Nekem a mellfeszülés volt az elsõ tünetem, a várható menstruáció elõtt már pár nappal. Gondoltam is, hogy ez a menses elõjele is lehet. Szerencsére baba lett :)
Én is hallottm már több nõtõl, hogy szinte elsõ naptól "érezte", hogy terhes. Nekem a menses kimaradása után 2 héttel-mindig késik-kezdett fájni a mellem (5 hetes voltam), és akkor csináltam tesztet, ami + lett. Azóta sincs más tünetem, csak a néhai hasfájás-nõ a méh.

38+4 hetes vagyok, 1 hete vizesedek. Ti nektek milyen tünetekkel járt?

Mármint,oké addig hogy,az ujjaim ilyen hurkásak,dundik még nem voltak.A lábfejem elég vastag,a bokacsontom nem igazán látszik,és olyan érzés amikor megyek, mint ha kacsa lennék,vagy inkább pingvin?HMMMM...:)

Legjobb válasz: Szia! Én 24 hetes terhesen kezdtem el vizesedni, szintén elsõ baba. Nálam sem találtak semmi kórosat, a vérnyomásom is tökéletes. Kipróbáltam egy csomó dolgot, mint pl. halolaj kapszula, fokhagyma kapszula, vízhajtó tea, csalántea, felpolcoltam a lábam, de semmi javulás nem volt. Illetve az elején az esténkénti láb felpolcolásoktól reggelre jobban nézett ki a lábam, kb. addig, amíg fel nem keltem. Az orvos szerint a terhességi vizesedésre nincs megoldás valakinél a polcolás segít, van akinél nem... Te már nagyon a vége felé jársz, úgyhogy adj hálát az égnek, hogy nem a 100 éves hõségrekordban kezdõdött el, mert az borzalmas... :) Sok egészséget és kellemes babavárást! 33hetes kismama

Szia! Én 24 hetes terhesen kezdtem el vizesedni, szintén elsõ baba. Nálam sem találtak semmi kórosat, a vérnyomásom is tökéletes. Kipróbáltam egy csomó dolgot, mint pl. halolaj kapszula, fokhagyma kapszula, vízhajtó tea, csalántea, felpolcoltam a lábam, de semmi javulás nem volt. Illetve az elején az esténkénti láb felpolcolásoktól reggelre jobban nézett ki a lábam, kb. addig, amíg fel nem keltem. Az orvos szerint a terhességi vizesedésre nincs megoldás valakinél a polcolás segít, van akinél nem... Te már nagyon a vége felé jársz, úgyhogy adj hálát az égnek, hogy nem a 100 éves hõségrekordban kezdõdött el, mert az borzalmas... :) Sok egészséget és kellemes babavárást! 33hetes kismama
Már ihatsz málnalevél teát-nekem teljesen megszüntette a vizesedést, és a tágulás is nagyon gyorsan ment! Kitartást! :)
A kérdező hozzászólása: Köszike, már iszom a 37.héttõl.:) 9.-én már 2110 volt a méhszáj.:)
Vérnyomást mértek az utóbbi idõben? A védõnõ megnézte, hogy van-e fehérje a vizeletben? Nehogy toxikózis legyen így a végén... Ezeket nézesd meg és ha mind negatív, akkor egyék petrezselymet, uborkát, ezek vízhajtók. A csalánteának is utána nézhetnél, nem tudom, lehet-e terhesség alatt inni.
A kérdező hozzászólása: Ja meg még annyi, hogy a bal szememnél a könnycsatornám, olyan mint ha be lenne dugulva mindig feltelik és fáj egy kicsit.Ha megnyomogatom akkor kitisztul.Valakinek volt ilyen?
A kérdező hozzászólása: Igen vérnyomás jó, kedden mérték nst-n (100/60).Fehérjét majd hétfõn tud nézni a védõnõm, akkor van rendelés.
Nekem a Védõnõm ajánlotta a natúr túrót, sok apróra vágott friss petrezselyemmel vacsira. Csodát tett. 34.héttõl be akart fektetni az Orvosom, elkezdem ezt a túró kúrát és a Nõgyógyász is csodálkozott, alig volt rajtam vizesedés. 41.héten hoztam világra a Kisfiamat. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!