Találatok a következő kifejezésre: 1 hetes kisbabám, és van, (2 db)

1 hetes a kisbabám, és van, hogy 70 gr-t eszik, máskor meg csak 30-at. Van valami baja, vagy ilyenkor ez még normális?

Legjobb válasz: Te sem eszel mindig ugyanannyit. Normális. Õ tud segíteni: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/

Te sem eszel mindig ugyanannyit. Normális. Õ tud segíteni: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/
Teljesen normális, kár is méregetni, mert csak idegesíted magad :) Én mértem az elsõnél, mert kis súllyal született a lányom, õ is ennyire összevissza evett. Más az anyatej táprtéke is, reggel vizesebb, akkor inkább többet eszik a baba, este és éjjel zsírdúsabb, akkor a kevesebbtõl is jóllakik! Illetve ha szomjas, akkor is beéri kevesebbel.

1 hetes a kisbabám. Először nagyon fájt a mellbimbóm és a mellem. Most már konszolidálódott a helyzet. A jobb mellbimbóm azonban fáj és most enyhe kékes-lilás elszíneződése is van de nem sebes. Esetleg valaki találkozott már ilyennel? Mi a teendő?

Legjobb válasz: Szia! Érdemes beszerezni bimbóápoló krémet. A gyógyszertárban segíteni fognak. Van olyan, amit szoptatás elõtt le kell mosni, de van olyan is, amit rajtahagyhatsz, nem lesz baja tõle a babának (én ezt javaslom) Nekem 2 hét után teljesen rendbehozta. Gratula a babához :))

Szia! Érdemes beszerezni bimbóápoló krémet. A gyógyszertárban segíteni fognak. Van olyan, amit szoptatás elõtt le kell mosni, de van olyan is, amit rajtahagyhatsz, nem lesz baja tõle a babának (én ezt javaslom) Nekem 2 hét után teljesen rendbehozta. Gratula a babához :) )
Ja és az elszínezõdés el fog múlni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) . A krémeken meg az tej rászárításon már túl vagyok.
Az elsõ 2-3 hétben nekem is fájt a szoptatás a bal mellembõl. Nálam az volt a baj, hogy rosszul szívta a baba. Mikor rájöttem, figyeltem hogy rendesen kezdje szívni és szép lassan fájdalommentes lett a szopizás.
A kérdező hozzászólása: szerintem nálunk is ez lesz, mert elõször nem jól szívta de most már rendesen bekapja. Csak idõ kérdése.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!