Találatok a következő kifejezésre: 1 hete tesztet és pozitív lett (11 db)

Kb 1 hete csináltam ovú tesztet és pozitív lett. Tegnap is csináltam az is elég erős pozitív lett. Mennyi ideig tart az ovúláció akkor?

én úgy tudtam 1 nap mikor tüsz?repedés van.viszont szarul is vagyok ma csináltam terhes tesztet de az meg negatív lett.nem tudom mi van velem.eddig egyszer volt olyan hányingerem hogy hánytam is meg reggelente volt rá pl hogy vérzett az orrom.a negatív teszt mellett reménykedhetek még?

Legjobb válasz: bocs 28-án

A kérdező hozzászólása: bocs 28-án
Hát ha jól tudom ritkán, de lehet egy hónapban kétszer is ovulációd. Ha babára gyanakodsz, pár nap múlva tesztelj. Az a nõgyógyász amelyik kiröhög a problémáddal az inkorrekt. Keress másikat azt ajánlom!
mikorra nem várod? lehet vorust kaptál el, de lehet hamar beágyazódott a baba, nem tudni.
A kérdező hozzászólása: én nekem má múlt hónap 8-án kellett volna megjönnie.de nem jött .de ha hamar beágyazodott akkor miért negatív a teszt?nõsokihoz már nem merek menni mert mindig kiröhög.és ez szarul esik nekem
Ezt nem értem én sem, csak annyit tanácsolnék, hogy a legtöbb esélyed akkor van a teherbe esésre, ha a peteérés elõtt csináljátok 2 nappal, nem peteéréskor. Ez tuti.

1 hete csináltam tesztet és pozitív lett. Elmentem dokihoz és ő is azt mondta, hogy úgy néz ki terhes vagyok. De csak rákszűrés semmi más vizsgálat. Azt mondta 3 hét múlva menjek vissza ultrahang stb. Nem adott semmi papírt. Ez így normális?

Olvasom, hogy sokaknak már van kiskönyve vagy beutalója.

Legjobb válasz: Szia! Azt nem írtad, hogy kb hány hetes terhes vagy! Valószínû, azért nem csinált a doki más vizsgálatot egyelõre, mert talán még annyira korán vagy, h nem látszana semmi. Azért kell vissza menj 3 hét múlva, mert akkor már látszani fog. A rákszûrést mindenképpen meg kell csinálni, ha régen voltál....Sztem papírt nem kellett adnia. Legközelebb visszamész, akkor megnézi uh-on a pocidat és majd akkor kapsz egy papírt, amin az szerepel majd, hogy "X.hetes élõ terhesség látható"....nah és majd azzal kell elmenj a védõnõhöz! Gratula a babához! Üdv 14. hetes kismami

Szia! Azt nem írtad, hogy kb hány hetes terhes vagy! Valószínû, azért nem csinált a doki más vizsgálatot egyelõre, mert talán még annyira korán vagy, h nem látszana semmi. Azért kell vissza menj 3 hét múlva, mert akkor már látszani fog. A rákszûrést mindenképpen meg kell csinálni, ha régen voltál....Sztem papírt nem kellett adnia. Legközelebb visszamész, akkor megnézi uh-on a pocidat és majd akkor kapsz egy papírt, amin az szerepel majd, hogy "X.hetes élõ terhesség látható"....nah és majd azzal kell elmenj a védõnõhöz! Gratula a babához! Üdv 14. hetes kismami
Szia Szerintem is még korai terhes vagy, azért nem csinált uhot. Én 5 hetesen voltam, nekem megcsinálták, de csodálkozott is a doki, hogy már ott vagyok-igaz nekem hoszú ciklusaim vannak, nem tudták, hogy 5 vagy 7 hetes vagyok, talán ezért. engem mindjárt elküldött a védõnõhöz, mondta, hogy mindent õ intéz. El is mentem hozzá, kiállította a kiskönyvet és õ írta meg a vérvételre a beutlót, amit 7 hetesen kellet megcsinálni. Szerintem minden rendben, nem izgulj, menj 3 hét mulva uhra, és addig a védõnõhöz is elmehetsz. Folsavat meg szedjél, még ha nem is mondták-nekem sem mondták Sok boldogságot 13 hetes mami:-)
Szia! papírt általában csak az elsõ UH után adnak, amikor kiderül, hogy valóban várandós vagy-e, és élõ a magzat, amit csak a szív pulzálásból lehet tudni, ehhez pedig minimum 7 hetesnek kell lenned, mert akkortól látszik az UH-n. Majd azzal alelettel rá érsz menni a védõnõhöz, neki úgyis ez az elsõ papír amit el kell kérnie, csak így állíthatja ki a kiskönyvedet. Viszont, ha esetleg kérdésed lenne vagy ilyesmi, vagy csak szeretnél "be mutatkozni" ismerkedni, akkor felkeresheted a terhes gondozáson, szerintem nem fog meg haragudni, viszont könyvet még nem adhat...
Minden rendben, így szokott lenni, ha korán mész. Mondjuk azt, hogy babonából nem csinálnak még kiskönyvet, amíg nem bizonyítható a fejlõdõ magzat. A rákszûrés fontos, azt szokták ilyenkor kérni. Vérvétel, egyebek még ráér, mész majd ultrahangra is. Általában mi, leendõ anyukák vagyunk türelmetlenek, ilyenkor lassan vánszorog nekünk az idõ... Azt javaslom, mindig bátran kérdezd az orvost, hogy mikor mi következik, akkor nem fogod azt hinni, lemaradtál valamirõl. Ezt a védõnõ is elmondja egyébként. Gratulálok és jó babavárást!

1 hete késik a menstruációm ma készítettem egy tesztet és pozitív lett, de a második csík nagyon halvány lett. Lehetek e terhes?

Legjobb válasz: Szerintem igen, terhes vagy, mert elvileg halvány csík is számít, de az a tuti, ha megismétled.

Szerintem igen, terhes vagy, mert elvileg halvány csík is számít, de az a tuti, ha megismétled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Furcsa hogy halvány a csík? Nekem is az volt, mert a lányommal rögtön olyan erõs volt 2 mp alatt hogy csuda, most meg alig látszott, sõt két tesztbõl elsõ nap az egyik neg lett. Aztán 5 nap múlva se lett olyan erõs, mint a lányommal az elsõ. Ennek ellenére kiderült 8 hetesen, hogy ikreket várunk! Boldog babavárást és gratulálok! 13 hetes ikres kismama
Gratulálok, biztos baba van a dologban nekem is ezt mondták "téves pozitv teszt nincsen, a halvány csík is csík"!!! Gratulálok, boldog babázást!
nekem is halvány volt, most meg kettõ meggymagom van!
Én is gratulálok:-)Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Szia terhes vagy hát, nekem is halvány volt a csíkom.Most meg már 30h km vagyok.Gratula!Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Örülünk neki. Van egy kislányunk is õ most 14 hónapos. Nagyon szépen köszönök mindent.
Igen terhes vagy.Remélem örülsz:) 10 heteske:) )
IGEN! Gratulálok, kismama! (Persze, csak ha szeretnél az lenni, szeretnél?)
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma megint tesztet pozitív lett megint de a második csík méhhalványabb volt az elõzõnél is. Így jövõ héten megyek orvoshoz.

Vetélés? ! Tobb mint 1 hete kesett a menzeszem igy vettem egy tesztet es pozitiv lett.

Picit halvanyabb volt a vonal mint az ellenorzo csik de vegulis pozitiv. Mar 3 napja barnas folyasom van illetve egy kis vercafat is urult. Olyan gorcseim vannak mintha meg akarna jonni. Elmentem dokihoz is o azt mondta meg nem lat semmit az UH-n mert lehet meg tul korai a terhesseg de varjak jovo hetig es csinaljak meg 1 tesztet. Egyik bnom mondta mindenkepp kell egeszsegugyi kaparas vetelesnel mert elfertozodhetek ha bennem marad vmi. De igy hogy nemis tudjak az vagyok e vagy sem, mi lesz? Irjon akinek volt hasonlo vagy van otlete . :S

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Itt nem orvosok vannak, hanem gyökér, beszólogatós gyerekek/fatalok/felnõttek. Tõlü(n)k nem fogsz érdemleges választ kapni, viszont ha visszamész az orvosodhoz, õ korrektül és szabatosan el fog mondani neked mindent. Sõt, még kérdezhetsz is tõle. Viszont javaslom, hogyha kapartatsz, akkor úgy csináltasd meg, hogy soha többet ne lehessen gyereked, mert nem szabad szaporítani az olyanokat, akiknek ilyen kevés az eszük!

Kedves Kérdezõ! Itt nem orvosok vannak, hanem gyökér, beszólogatós gyerekek/fatalok/felnõttek. Tõlü(n)k nem fogsz érdemleges választ kapni, viszont ha visszamész az orvosodhoz, õ korrektül és szabatosan el fog mondani neked mindent. Sõt, még kérdezhetsz is tõle. Viszont javaslom, hogyha kapartatsz, akkor úgy csináltasd meg, hogy soha többet ne lehessen gyereked, mert nem szabad szaporítani az olyanokat, akiknek ilyen kevés az eszük!
Pelenka.:)
A kérdező hozzászólása: kedves kommentelo a kerdest elobb olvasd el utana irogass ertelmes valaszokat....
A barnás folyás elõfordul a terhesség elsõ felében, tehát nem biztos hogy a vetélést jelzi.
A kérdező hozzászólása: az ilyen agyatlan embereket kene fejbe loni mint te is vagy... rosszindulatu, hanyinger, sz*r ember... ez az intelligencia szint mar eskuszom faj es nem ertem hogy letezhetnek ilyen bugyuta emberek... csodalkoznak h itt tart az orszag..csak igy tovabb!
Nem tudom miért kell ilyen parasztul és primitíven megnyilvánulni. Nem is értem, semmi olyat nem írt a kérdezõ, ami felháborodásra adna okot. Kérdezõ! Egyrészt kellett volna egy másik tesztet is csinálni( bár, a mostani tesztek nagyon érzékenyek, de érdemes azért napi elsõ vizeletbõl). Ha a második teszten is látszódik mind a 2 csík, akkor valószínûleg terhes vagy. Azért mondom, hogy egy teszt nem teszt, mert bár nem a Te szellemi képességeidet becsmérlem ezzel, de hallottam már olyan lányokról, akik gyûrõdést 2. csíknak néztek, illetve, olyanról is aki szétáztatta a jelzõt. Na de hagyjuk. A lényeg, hogy csinálnod kellett volna egy másikat is. Ha az a teszt tegyük fel negatív lett volna, akkor valószínûleg ez a barnázás a mensi elõjele lenne, vagy éppen maga a mensi, csak valaminek a következtében most ilyen gyenge formában jelenik meg. Ha a második teszt is pozitívat mutatott, akkor terhes vagy, a barnázás azonban nem egyenlõ a vetéléssel, valaki terhesség alatt menstruál is. A vércafat meg azért nem egy vetélés. Tudtommal vetélésnél elég erõs, fájdalmas vérzés jelentkezik és nem egy darab " vércafat" ürül. Amúgy voltál orvosnál, aki elmondta, hogy mit kell csinálnod. Ugyanazt, amit én mondok. Csinálj egy újabb tesztet.Ha pozitív, menj vissza az orvoshoz, vagy hívd fel és kérdezd meg tõle. Világosan elmondta.
4-es és 6-os vagyok. Imádom ezeket a szappanoperákat:DDDD Sztem terhes vagy. Fiút szeretnél inkább vagy lányt? Nekem volt már pozitív tesztem. Elmentem orvoshoz, megvizsgáltak és elláttak tanáccsal. Ezeket megfogadtam, és minden rendben volt utána;)
Kedves Kerdezo, eloszor is barnas folyas lehet az is, hogy terhes vagy, de a szervezeted meg emlekszik a menstruaciora. UH-ra kovetkezo heten menj ujra, akkora mar kell, hogy lassanak petezsakot.Ha elveteltel, attol meg tesztelhetsz ujra pozitivat, mert a HCG 1-2 het, mire kiurul a szervezetbol. Emelett a barnas folyas lehet mehen kivuli terhesseg jele is. Vetelesnel mindenkeppen megvizsgalnak. Amennyiben minden kiurult a szervezetbol, ugy nem kell az eu kaparas. En azt mondom, meg egyszer orvos, s akkor tobbet fogsz tudni. Minden jot kivanok Neked!
Szerintem ez elég egyértelmûen terhesség. De ha elmész dokihozz, kiderül 100 %ra.
Szerintem tuti baba. A hõ nem mindig árulkodik a terhességrõl.
sosem lehetesz biztos semmiben. pl: barátnõmnek is pozitív lett mégsem volt terhes. de ne gondolj mindíg a legrosszabbra sem drukkolok hogy baba legyen
persze hogy baba. Késik is?hol méred a hõdet??és reggel?
cysta tutira nem mert akkor fönt marad a hõd.
A tesztnek higgy, a hõ bizonytalan! És gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Egy hete késik és reggel mértem a hõmet szájban.

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Azért kérdezem mert már értek csalódások.

Legjobb válasz: Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.

Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erõsödjön, és igaz, amit az elsõ írt:)
A kérdező hozzászólása: sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak? remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)
Gratulálok! Nincs semmi gond. Reméljük, minden rendben megy most már!
Hûû, akkor ha jól értelemzem kb. 4-5 héttel a vetélés után már újra teherbe is eshettél? Biztos, hogy elment a baba?
Persze hogy lehetsz :) Szerintem akkor most viszonylag hamar menj dokihoz, az elõzõ vetélés miatt esetleg megtámogat egy kis hormonnal, hogy most minden rendben legyen.Nyilván amikor elvetéltél jól kitisztultál, fel újul a nyálkahártya ilyenkor könnyebb(lehet)újra a megtapadás, nem gond hogy nem menstruáltál, de ezt csak laikus "józanparasztiésszel" mondom, a doki mindent elmond!Gratulálok és minden jót kívánok!
Igen, és gratula, én is így lettem babás, a fiacskám már itt szunyókál mellettem. Én a spontán vetélés után voltam dokinál, azt mondta, hogy nem kell kihagyni, várakozni, olyan fiatal volt még a terhesség. Így ment minden tovább, de már nem jött meg .
Szia, Szívbõl jövõ gratula :) ) Nekem 01.21-én volt spontán vetélésem 6 hetesen és rögtön utána 02.23-án már pozitívat teszteltem, a 24. hét közepén járok!!
A kérdező hozzászólása: Hamar megyek dokihoz, holnapután estére be is irt, nehogy gondd legyen Köszi a biztatást, remélem minden rendben lesz, nagyon szeretnénk a picurt :)
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál :) MInden rendben van, már szivhangja is van a kicsinek :) Köszönöm a biztató szavakat
A legjobbakat....

Túl korán mentem? Csináltam egy tesztet ami pozitiv lett de már 1 hete ma elmentem nögyógyászhoz és tök lekezelö volt velem hogy ilyen korán mentem!

Adott egy beutalot ultrahangra holnap oda megyek!

Legjobb válasz: Szia.Lehet,hogy korán mentél,de attól a dokinak nem kellett volna lekezelõnek lennie ! Kb.5hetes lehetsz :)gratula :) Az uh-án petezsákot biztos látnak,gondolom 2hét múlva majd vissza kell menned,hogy szívhang is legyen:) Mondjuk nekem már a 6.dik héten volt szívhangja :) Minden jót,boldog babavárást 35hetes kismama

Szia.Lehet, hogy korán mentél, de attól a dokinak nem kellett volna lekezelõnek lennie ! Kb.5hetes lehetsz :) gratula :) Az uh-án petezsákot biztos látnak, gondolom 2hét múlva majd vissza kell menned, hogy szívhang is legyen:) Mondjuk nekem már a 6.dik héten volt szívhangja :) Minden jót, boldog babavárást 35hetes kismama
Az elõzõ vagyok, azt elfelejtettem, hogy ha ilyen az orvosod, lehet át kellene gondolni, hogy válts. Majd gondolkodj ezen. De az is lehet, hogy épp rossz passzban volt. Majd meglátod.
keress masik dokit.. vagy keress magandokit.. lekezelo doki nem jo doki, mi lesz majd, ha érzékenyebb leszel, meg minden.. duh. kb 5 hetesen mentem en is dokihoz, siman latszott a petezsák, es benne egy kis gubó (embrió), igaz, huvelyi ultrahangon, es nem mondta a doki, hogy koran mentem, irt beutalot a vedonohoz, meg felkeszitett, hogy barnas folyaskor ne remuljek meg stb. a szikholyagot meg a petezsakot latni fogjak tuti, az embriot nem ezer szazalek, de azert eleg valoszinu!
na én is igy jártam, 5 hetesen mentem a fogadott dokimhoz, akinél már az elözõ vetélésemkor voltam, és kiröhögött minek mentem oda, pénzt is adtam neki, csak 5mm petezsákot látott, pár napra azt is elvetéltem, na nem is megyek hozzá többet, most 12 hetes vagyok, uj dokim rendes nagyon, nála 7 hetesen voltam, és volt szivhang már, és kaptam baba megtartó kúpot, ennek köszönhetö hogy most idáig jutottunk, remélem minden rendben lesz. javaslom én is menj a saját dokidhoz, vagy keress mást.
Hat max 5 hetes terhes lehetsz, az UH-n sem fognak sokat latni, max egy petezsakot. Ha szerencsed van, es normalis az UH-s doki, akkor keresni fog szivpulzalast (amennyiben van petezsak). Abszolut megertem, hogy azonnal dokihoz mentel (en is igy tettem), es jobb, ha mar most megnezik, hogy jo helyen tapadt-e meg a babo, es kizarjak a mehen kivuli terhesseget.
Nagyon érdekes az orvosod, ha már most így az elején ilyen akkor milyen lesz késõbb?! Amúgy nem mentél korán szerintem. Én is kb. így mentem és nem mondta, hogy korai. Igaz elég nehezen tudták kiszámolni, hogy hány hetes vagyok, de végül sikerült. Most 18 hetes vagyok. Az UH-n látni fogják már a kis petezsákot. Boldog babavárást.
Szia. Az egyik ismerõsöm kicsit késõbb ment dokihoz, mint te és õt meg azért cseszték le, hogy miért nem ment hamarabb, mert mi lett volna, ha méhen kívüli terhesség. Szóval ne is törõdj vele, sajnos lesz még részed néhány ilyen dologban. Nem hiszem, hogy tud az ember valamit úgy csinálni, hogy nem kössenek bele, de így legalább te tudod, hogy minden rendben odabent. Egyébként meg simán megmondhattad volna neki (finoman), hogy nem érsz rá késõbb és neki tényleg nem az a dolga, hogy lekezelõen bánjon veled, hanem, hogy rendesen megvizsgáljon. Szóval kicsit felháborító, de kitartást kívánok a továbbiakban..
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok és köszönöm a válaszokat:D!
Én 4-5 hetesen voltam elõször, még a petezsák is épphogy látszott. De egy szóval se mondta a doki, hogy korán lenne, sõt nem is utalt rá. Üdv 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon aranyosak vagytok:D! Nem magán dokinál voltam, az én orvosom most sajni szabin van 3 hétig és addig nem akartam várni de már nagyon megbántam:(! Többet nem megyek ehhez...... Remélem hogy holnap már látni fognak valamit:) !
A kérdezõ nem írta, hogy a fogadott dokija!
Szia! Én is 5 hetes terhes voltam mikor elõször mentem a dokihoz. Velem nem volt lekezelõ, igaz 10 éve járok hozzá. Hüvelyi UH-ot csinált és látszott a petezsák, két hét múlva vissza kellett mennem. Szerintem jobb idõben menni méhen kívüli terhesség kizárása miatt is! Boldog babavárást kívánok! :-) 16 hetes kismama

Pozitív lett a terhességi tesztem. De kb 1 hete már beteg vagyok és erős antibiotikumot szedek. Lehetséges, hogy az befolyással van az eredményre?

Legjobb válasz: a hcg hormonra biztos nem a tesztet pedig az teszi +-vá. a dokit azért kérdezd meg mert lehet hogy már nem ajánlja az antibio-t hanem homeopátiás cuccot ajánl.

a hcg hormonra biztos nem a tesztet pedig az teszi +-vá. a dokit azért kérdezd meg mert lehet hogy már nem ajánlja az antibio-t hanem homeopátiás cuccot ajánl.
Csak 1-2 antibiotikum van, ami az embriogenezisre hat (streptomycin, doxycyclin, meg a ---floxacinok). Ne aggódj semmi gáz hogy gyógyszert szedsz, de azért menj vissza ahhoz, aki kiírta, hogy tényleg kell-e.

Mensim előtt 1 héttel csináltam 3 tesztet, mert fájt a mellem, és mind a 3 pozitív lett. A múlt hónapban késett a mensim 2 hetet, és amikor megjött, alig véreztem, és kb csak 3 napig tartott. Létezik, hogy már akkor terhes voltam?

Legjobb válasz: Szia. Nagy a valószínüsége,hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz,és ö megmondja a nagyságból,hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.

Szia. Nagy a valószínüsége, hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz, és ö megmondja a nagyságból, hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Szia! Igen elképzelhetõ. Én úgy jártam hogy nem jött meg a mensesem, de a teszt amit csináltam negatív lett. Beszedtem a fogamzásgátlót, mire következõ hónapban sem jött meg, így csináltam még egy tesztet. Az pozitív lett, és kiderült már múlt hónapban terhes voltam. A kicsinek azonban nem lett semmi baja hála istennek.
Szerintem is már akkor terhes voltál, hiszen a teszt nem valószinû hogy ilyen korán kimutátná a pozitiv eredményt ha csak most estél volna teherbe!
szerinetm is lehetseges hogy mar terhes voltal.ha akkor nem is a tesztek 4 hetest mutathatnak ki leghamarabb, szoval igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!