Találatok a következő kifejezésre: 1 hete tesztet és pozitív (14 db)

1 hete csináltam tesztet és pozitív lett. Elmentem dokihoz és ő is azt mondta, hogy úgy néz ki terhes vagyok. De csak rákszűrés semmi más vizsgálat. Azt mondta 3 hét múlva menjek vissza ultrahang stb. Nem adott semmi papírt. Ez így normális?

Olvasom, hogy sokaknak már van kiskönyve vagy beutalója.

Legjobb válasz: Szia! Azt nem írtad, hogy kb hány hetes terhes vagy! Valószínû, azért nem csinált a doki más vizsgálatot egyelõre, mert talán még annyira korán vagy, h nem látszana semmi. Azért kell vissza menj 3 hét múlva, mert akkor már látszani fog. A rákszûrést mindenképpen meg kell csinálni, ha régen voltál....Sztem papírt nem kellett adnia. Legközelebb visszamész, akkor megnézi uh-on a pocidat és majd akkor kapsz egy papírt, amin az szerepel majd, hogy "X.hetes élõ terhesség látható"....nah és majd azzal kell elmenj a védõnõhöz! Gratula a babához! Üdv 14. hetes kismami

Szia! Azt nem írtad, hogy kb hány hetes terhes vagy! Valószínû, azért nem csinált a doki más vizsgálatot egyelõre, mert talán még annyira korán vagy, h nem látszana semmi. Azért kell vissza menj 3 hét múlva, mert akkor már látszani fog. A rákszûrést mindenképpen meg kell csinálni, ha régen voltál....Sztem papírt nem kellett adnia. Legközelebb visszamész, akkor megnézi uh-on a pocidat és majd akkor kapsz egy papírt, amin az szerepel majd, hogy "X.hetes élõ terhesség látható"....nah és majd azzal kell elmenj a védõnõhöz! Gratula a babához! Üdv 14. hetes kismami
Szia Szerintem is még korai terhes vagy, azért nem csinált uhot. Én 5 hetesen voltam, nekem megcsinálták, de csodálkozott is a doki, hogy már ott vagyok-igaz nekem hoszú ciklusaim vannak, nem tudták, hogy 5 vagy 7 hetes vagyok, talán ezért. engem mindjárt elküldött a védõnõhöz, mondta, hogy mindent õ intéz. El is mentem hozzá, kiállította a kiskönyvet és õ írta meg a vérvételre a beutlót, amit 7 hetesen kellet megcsinálni. Szerintem minden rendben, nem izgulj, menj 3 hét mulva uhra, és addig a védõnõhöz is elmehetsz. Folsavat meg szedjél, még ha nem is mondták-nekem sem mondták Sok boldogságot 13 hetes mami:-)
Szia! papírt általában csak az elsõ UH után adnak, amikor kiderül, hogy valóban várandós vagy-e, és élõ a magzat, amit csak a szív pulzálásból lehet tudni, ehhez pedig minimum 7 hetesnek kell lenned, mert akkortól látszik az UH-n. Majd azzal alelettel rá érsz menni a védõnõhöz, neki úgyis ez az elsõ papír amit el kell kérnie, csak így állíthatja ki a kiskönyvedet. Viszont, ha esetleg kérdésed lenne vagy ilyesmi, vagy csak szeretnél "be mutatkozni" ismerkedni, akkor felkeresheted a terhes gondozáson, szerintem nem fog meg haragudni, viszont könyvet még nem adhat...
Minden rendben, így szokott lenni, ha korán mész. Mondjuk azt, hogy babonából nem csinálnak még kiskönyvet, amíg nem bizonyítható a fejlõdõ magzat. A rákszûrés fontos, azt szokták ilyenkor kérni. Vérvétel, egyebek még ráér, mész majd ultrahangra is. Általában mi, leendõ anyukák vagyunk türelmetlenek, ilyenkor lassan vánszorog nekünk az idõ... Azt javaslom, mindig bátran kérdezd az orvost, hogy mikor mi következik, akkor nem fogod azt hinni, lemaradtál valamirõl. Ezt a védõnõ is elmondja egyébként. Gratulálok és jó babavárást!

Kb 1 hete csináltam ovú tesztet és pozitív lett. Tegnap is csináltam az is elég erős pozitív lett. Mennyi ideig tart az ovúláció akkor?

én úgy tudtam 1 nap mikor tüsz?repedés van.viszont szarul is vagyok ma csináltam terhes tesztet de az meg negatív lett.nem tudom mi van velem.eddig egyszer volt olyan hányingerem hogy hánytam is meg reggelente volt rá pl hogy vérzett az orrom.a negatív teszt mellett reménykedhetek még?

Legjobb válasz: bocs 28-án

A kérdező hozzászólása: bocs 28-án
Hát ha jól tudom ritkán, de lehet egy hónapban kétszer is ovulációd. Ha babára gyanakodsz, pár nap múlva tesztelj. Az a nõgyógyász amelyik kiröhög a problémáddal az inkorrekt. Keress másikat azt ajánlom!
mikorra nem várod? lehet vorust kaptál el, de lehet hamar beágyazódott a baba, nem tudni.
A kérdező hozzászólása: én nekem má múlt hónap 8-án kellett volna megjönnie.de nem jött .de ha hamar beágyazodott akkor miért negatív a teszt?nõsokihoz már nem merek menni mert mindig kiröhög.és ez szarul esik nekem
Ezt nem értem én sem, csak annyit tanácsolnék, hogy a legtöbb esélyed akkor van a teherbe esésre, ha a peteérés elõtt csináljátok 2 nappal, nem peteéréskor. Ez tuti.

Június 6-án volt a mensesem, de nagyon rosszul voltam 2 hétig, vettem terhességi tesztet és pozitív volt habár egy halvány csik. Majd 1 héttel később megismételtem már negeatív. Ez mit jelent?

Most ujbol következik és megint rosszul vagyok, szédülés, hányinger stb. , De negatív.

Legjobb válasz: Ciszta is csinálhat ilyeneket, menj orvoshoz szerintem.

A kérdező hozzászólása: azota meg jött és mint akit elvágtak elmult a rosszullét, dokihoz sajna nem tudtam még elmenni, maj a jövöhéten, mert nyaralni volt:( De köszi hogy érdeklödsz.majd megírom miujság:)
Ciszta is csinálhat ilyeneket, menj orvoshoz szerintem.
Mi újság veled ?
Menj dokihoz lehet hogy van még bab csak a másik teszt nem mutatta ki. De az is lehet hogy felszívódott. Egy orvos biztosabbat mondd. Kívánom a legjobbakat.
A kérdező hozzászólása: akoor ez még lehet terhesség?folyamatosan szedem a B6-ot, attol jobban vagyok. viszont folyamatosan fogyok(van miböl)
második válaszoló vagyok. Nekem is azt mondták hogy nem lehet természetes uton gyermekem. Elsõre összejött , igaz nehéz volt a kihordás de megérte. Többszöri kórház , sok pihenés és rendszeres orvosi ellenõrzés. Nekem is gond volt a petefészkemmel, körbe akarták vágni de valami csoda folytán lett "rendszeresebb " mensim és pé-sem.Nem szedtem gyógyszert.
Nekem is volt ciszta mûtétem, kivették, és rá 6 hónapra terhes lettem! Ne hagyd, hogy teljesen kivegyék a petefészkedet, mert ha csak egy kis darabot is bent hagynak, képes petesejtet termelni!! A mûtét elõtt azt mondták nekem is, hogy így nem lehet gyerekem, de a mûtét után már lehetett próbálkozni, és szerencsére sikerült is!! Ne add fel! Azt hozzá kell tennem, hogy a mûtét után 3 hónapra is teherbe estem, de az a baba nem maradt meg.
A kérdező hozzászólása: 2-án kellene megjönnie.tavaly már volt egy vetélésem:( Cystátol tartok én is, mert volt már, mikor kivették a bal petefészkem 3/4-ét, azt mondták ha kiujjul kivesznek mindent.Ja igaz azt is mondták soha nem lehet gyerelkem természetes uton:(
Hát lehet hogy felszívódott a baba és a hormonok miatt vagy rosszul, de lehet az is hogy még ott van. Menj el dokihoz mindenképpen. De szerintem lehet baba. Azóta nem is volt mensid? Nekem junius 15én volt utoljára és azóta se semmi , teszt még nem mutatta ki doki nem zárta ki a babát. Uh biztos megnyugtatna téged .
hátha + volt akkor valószínû, hogy elment! :(( Sajnálom! Most megint mensi következik?

Vetélés? ! Tobb mint 1 hete kesett a menzeszem igy vettem egy tesztet es pozitiv lett.

Picit halvanyabb volt a vonal mint az ellenorzo csik de vegulis pozitiv. Mar 3 napja barnas folyasom van illetve egy kis vercafat is urult. Olyan gorcseim vannak mintha meg akarna jonni. Elmentem dokihoz is o azt mondta meg nem lat semmit az UH-n mert lehet meg tul korai a terhesseg de varjak jovo hetig es csinaljak meg 1 tesztet. Egyik bnom mondta mindenkepp kell egeszsegugyi kaparas vetelesnel mert elfertozodhetek ha bennem marad vmi. De igy hogy nemis tudjak az vagyok e vagy sem, mi lesz? Irjon akinek volt hasonlo vagy van otlete . :S

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Itt nem orvosok vannak, hanem gyökér, beszólogatós gyerekek/fatalok/felnõttek. Tõlü(n)k nem fogsz érdemleges választ kapni, viszont ha visszamész az orvosodhoz, õ korrektül és szabatosan el fog mondani neked mindent. Sõt, még kérdezhetsz is tõle. Viszont javaslom, hogyha kapartatsz, akkor úgy csináltasd meg, hogy soha többet ne lehessen gyereked, mert nem szabad szaporítani az olyanokat, akiknek ilyen kevés az eszük!

Kedves Kérdezõ! Itt nem orvosok vannak, hanem gyökér, beszólogatós gyerekek/fatalok/felnõttek. Tõlü(n)k nem fogsz érdemleges választ kapni, viszont ha visszamész az orvosodhoz, õ korrektül és szabatosan el fog mondani neked mindent. Sõt, még kérdezhetsz is tõle. Viszont javaslom, hogyha kapartatsz, akkor úgy csináltasd meg, hogy soha többet ne lehessen gyereked, mert nem szabad szaporítani az olyanokat, akiknek ilyen kevés az eszük!
Pelenka.:)
A kérdező hozzászólása: kedves kommentelo a kerdest elobb olvasd el utana irogass ertelmes valaszokat....
A barnás folyás elõfordul a terhesség elsõ felében, tehát nem biztos hogy a vetélést jelzi.
A kérdező hozzászólása: az ilyen agyatlan embereket kene fejbe loni mint te is vagy... rosszindulatu, hanyinger, sz*r ember... ez az intelligencia szint mar eskuszom faj es nem ertem hogy letezhetnek ilyen bugyuta emberek... csodalkoznak h itt tart az orszag..csak igy tovabb!
Nem tudom miért kell ilyen parasztul és primitíven megnyilvánulni. Nem is értem, semmi olyat nem írt a kérdezõ, ami felháborodásra adna okot. Kérdezõ! Egyrészt kellett volna egy másik tesztet is csinálni( bár, a mostani tesztek nagyon érzékenyek, de érdemes azért napi elsõ vizeletbõl). Ha a második teszten is látszódik mind a 2 csík, akkor valószínûleg terhes vagy. Azért mondom, hogy egy teszt nem teszt, mert bár nem a Te szellemi képességeidet becsmérlem ezzel, de hallottam már olyan lányokról, akik gyûrõdést 2. csíknak néztek, illetve, olyanról is aki szétáztatta a jelzõt. Na de hagyjuk. A lényeg, hogy csinálnod kellett volna egy másikat is. Ha az a teszt tegyük fel negatív lett volna, akkor valószínûleg ez a barnázás a mensi elõjele lenne, vagy éppen maga a mensi, csak valaminek a következtében most ilyen gyenge formában jelenik meg. Ha a második teszt is pozitívat mutatott, akkor terhes vagy, a barnázás azonban nem egyenlõ a vetéléssel, valaki terhesség alatt menstruál is. A vércafat meg azért nem egy vetélés. Tudtommal vetélésnél elég erõs, fájdalmas vérzés jelentkezik és nem egy darab " vércafat" ürül. Amúgy voltál orvosnál, aki elmondta, hogy mit kell csinálnod. Ugyanazt, amit én mondok. Csinálj egy újabb tesztet.Ha pozitív, menj vissza az orvoshoz, vagy hívd fel és kérdezd meg tõle. Világosan elmondta.
4-es és 6-os vagyok. Imádom ezeket a szappanoperákat:DDDD Sztem terhes vagy. Fiút szeretnél inkább vagy lányt? Nekem volt már pozitív tesztem. Elmentem orvoshoz, megvizsgáltak és elláttak tanáccsal. Ezeket megfogadtam, és minden rendben volt utána;)
Kedves Kerdezo, eloszor is barnas folyas lehet az is, hogy terhes vagy, de a szervezeted meg emlekszik a menstruaciora. UH-ra kovetkezo heten menj ujra, akkora mar kell, hogy lassanak petezsakot.Ha elveteltel, attol meg tesztelhetsz ujra pozitivat, mert a HCG 1-2 het, mire kiurul a szervezetbol. Emelett a barnas folyas lehet mehen kivuli terhesseg jele is. Vetelesnel mindenkeppen megvizsgalnak. Amennyiben minden kiurult a szervezetbol, ugy nem kell az eu kaparas. En azt mondom, meg egyszer orvos, s akkor tobbet fogsz tudni. Minden jot kivanok Neked!

1 hete késik a menstruációm ma készítettem egy tesztet és pozitív lett, de a második csík nagyon halvány lett. Lehetek e terhes?

Legjobb válasz: Szerintem igen, terhes vagy, mert elvileg halvány csík is számít, de az a tuti, ha megismétled.

Szerintem igen, terhes vagy, mert elvileg halvány csík is számít, de az a tuti, ha megismétled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Furcsa hogy halvány a csík? Nekem is az volt, mert a lányommal rögtön olyan erõs volt 2 mp alatt hogy csuda, most meg alig látszott, sõt két tesztbõl elsõ nap az egyik neg lett. Aztán 5 nap múlva se lett olyan erõs, mint a lányommal az elsõ. Ennek ellenére kiderült 8 hetesen, hogy ikreket várunk! Boldog babavárást és gratulálok! 13 hetes ikres kismama
Gratulálok, biztos baba van a dologban nekem is ezt mondták "téves pozitv teszt nincsen, a halvány csík is csík"!!! Gratulálok, boldog babázást!
nekem is halvány volt, most meg kettõ meggymagom van!
Én is gratulálok:-)Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Szia terhes vagy hát, nekem is halvány volt a csíkom.Most meg már 30h km vagyok.Gratula!Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Örülünk neki. Van egy kislányunk is õ most 14 hónapos. Nagyon szépen köszönök mindent.
Igen terhes vagy.Remélem örülsz:) 10 heteske:) )
IGEN! Gratulálok, kismama! (Persze, csak ha szeretnél az lenni, szeretnél?)
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma megint tesztet pozitív lett megint de a második csík méhhalványabb volt az elõzõnél is. Így jövõ héten megyek orvoshoz.
Szerintem ez elég egyértelmûen terhesség. De ha elmész dokihozz, kiderül 100 %ra.
Szerintem tuti baba. A hõ nem mindig árulkodik a terhességrõl.
sosem lehetesz biztos semmiben. pl: barátnõmnek is pozitív lett mégsem volt terhes. de ne gondolj mindíg a legrosszabbra sem drukkolok hogy baba legyen
persze hogy baba. Késik is?hol méred a hõdet??és reggel?
cysta tutira nem mert akkor fönt marad a hõd.
A tesztnek higgy, a hõ bizonytalan! És gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Egy hete késik és reggel mértem a hõmet szájban.

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Azért kérdezem mert már értek csalódások.

Legjobb válasz: Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.

Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erõsödjön, és igaz, amit az elsõ írt:)
A kérdező hozzászólása: sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak? remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)
Az aktus után két héttel érdemes tesztelni. Ha nem védekeztetek van rá esély! Egy hét múlva csinálj még egy tesztet.
Ha nem telt el két hét, akkor a terhességnem még semmilyen jele nem lehet. Nem lehetsz tõle rosszul, nem mutathatja ki a teszt, semmi. Ebbõl az következik, hogy masszívan beképzeled magadnak az egészet. Szerintem pszichológushoz menj majd el inkább. Persze két hét után csinálj ismét tesztet.
El kell keserítselek, mint két csodás gyerek édesanyja, hogy igen, már ennyi idõs terhesség is okozhat tüneteket. Ilyen pl. a derékfájás (beágyazódás tünete), gyakori pisilés, aluszékonyság, szédülés, és a többi. A pozitív terhességi tesztnél több bizonyíték nem is kell... Nem is értem a kérdésed. Szexeltetek védekezés nélkül, tüneteid vannak, a teszted pozitív. Még abban reménykedhetsz maximum, hogy magától felszívódik/abortál a korai terhességed, mert ez gyakran megesik, de ha jobban szeretsz a realitás talaján állni, akkor ideje gondolkodni a keresztneveken. Gratulálok kismama!
Kedves Ildikó, szívbõl gratulálok a kicsihez, sok boldogságot kívánok az anyasághoz, párodnak pedig az ifjú apasághoz! Megjegyzés: a teszt valóban csak 2 hét után mutat pozitív eredményt, azonban ha már elõtte is kimutatja, az több, mint valószínû, hogy tényleg pozitív.
3. vagyok. Marhaság, ez a "csak két hét után mutatja ki" duma. Nem is tudom, honnan veszitek. Addig OK, hogy attól, hogy ennyi idõ után negatív a teszt, késõbb még lehet pozitív, mert egyelõre olyan alacsony a hormon mennyisége a vizeletben, hogy nem mutatja ki. De a pozitív teszt MINDIG pozitív. Lehet, hogy a kérdezõ beruházott egy drágább, érzékenyebb darabra, és nem a legolcsóbbat akasztotta le a Tescoban. Nekem mindkét esetben egy hét után kimutatta (terveztük a terhességet), és most két gyerek randalírozik az udvaron. Nekem ennyi bizonyíték elég. Ezt a "csak két hét után mutatja ki" marhaságot sehol, senki nem véste kõbe. Mégis, mivel magyaráznátok akkor a pozitív terhességi tesztet???? Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Utolsó, gondolom fogalmad sincs az anatómiáról. Nagyon érzékeny teszt esetleg kimutathatja ilyenkor, de simán létezik, hogy 2 hét múlva negatív lesz, mert "elvetélt". Rengeteg ilyen eset van különben, menstruációval kiürül a 2 hete beágyazódott "embrió".
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen Köszönöm a Válaszokat!.
A kérdező hozzászólása: Jah és 2 napja elég erõs folyásom van...görcsölök és úgy érzem mindha meg akarna jönni...de semmi...

Pozitív lett a terhességi tesztem. De kb 1 hete már beteg vagyok és erős antibiotikumot szedek. Lehetséges, hogy az befolyással van az eredményre?

Legjobb válasz: a hcg hormonra biztos nem a tesztet pedig az teszi +-vá. a dokit azért kérdezd meg mert lehet hogy már nem ajánlja az antibio-t hanem homeopátiás cuccot ajánl.

a hcg hormonra biztos nem a tesztet pedig az teszi +-vá. a dokit azért kérdezd meg mert lehet hogy már nem ajánlja az antibio-t hanem homeopátiás cuccot ajánl.
Csak 1-2 antibiotikum van, ami az embriogenezisre hat (streptomycin, doxycyclin, meg a ---floxacinok). Ne aggódj semmi gáz hogy gyógyszert szedsz, de azért menj vissza ahhoz, aki kiírta, hogy tényleg kell-e.

Mensim előtt 1 héttel csináltam 3 tesztet, mert fájt a mellem, és mind a 3 pozitív lett. A múlt hónapban késett a mensim 2 hetet, és amikor megjött, alig véreztem, és kb csak 3 napig tartott. Létezik, hogy már akkor terhes voltam?

Legjobb válasz: Szia. Nagy a valószínüsége,hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz,és ö megmondja a nagyságból,hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.

Szia. Nagy a valószínüsége, hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz, és ö megmondja a nagyságból, hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Szia! Igen elképzelhetõ. Én úgy jártam hogy nem jött meg a mensesem, de a teszt amit csináltam negatív lett. Beszedtem a fogamzásgátlót, mire következõ hónapban sem jött meg, így csináltam még egy tesztet. Az pozitív lett, és kiderült már múlt hónapban terhes voltam. A kicsinek azonban nem lett semmi baja hála istennek.
Szerintem is már akkor terhes voltál, hiszen a teszt nem valószinû hogy ilyen korán kimutátná a pozitiv eredményt ha csak most estél volna teherbe!
szerinetm is lehetseges hogy mar terhes voltal.ha akkor nem is a tesztek 4 hetest mutathatnak ki leghamarabb, szoval igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!