Találatok a következő kifejezésre: 1 hete tesztet és (91 db)

A teszt a biztos, de szerintem kevéssé esélyes a baba. Ezeknek a tüneteknek más oka is lehet.
ufff várjál mire ezt feldolgozom
nem kell teszt, megkérlek inkább a neten próbálj tanulni, ott mindent megtalálsz, komolyan mondom N
Írjál meg tanulni.
Szerintem csinálj majd még egy tesztet. Ha gondolod pedig menj el a nõgyógyászhoz.
De undorító :s, ezt amúgy nem szabadna, mert felmegy a vér a hasüregedbe és mûteni kell.
Még mindig nem igazán fogtam fel. Ne nyugodj meg hanem legyél ideges és ne csinálj több tesztet. Tuti megoldás.
Milyen nyelven íródott a kérdés?????
1 hét kevés, 3 hét után próbáld a tesztet.
A kérdező hozzászólása: Ma is csinaltam egyet reggel es negativ lett.
A kérdező hozzászólása: http://www.life.hu/szeress/szex/20120726-szex-es-orgazmus-me..
Nem mindegy, milyen teszt! Vannak érzékenyebbek. Viszont, ha negatív, az nem biztos. Az azt is jelentheti, hogy a baba még kicsi, nincs elég hormon a pozitív teszthez. Ismételd meg 1-2 hét múlva. Ha pozitívat mutat, az 100%
1 hónap után már minden teszt kimutatja: ha az negatív, akkor már biztos.

Hányszor mostok 1 héten hajat, és mit tesztek rá?

Legjobb válasz: Ez hajtípus függõ. Nekem alapból göndör hajam van és mindennap hajat mosok. Hajmosás után pedig hajhabot teszek rá és ennyi. De amikor kiegyenesítem hajbalzsamot... akkor 3 napig nem szoktam hajat mosni.

Ez hajtípus függõ. Nekem alapból göndör hajam van és mindennap hajat mosok. Hajmosás után pedig hajhabot teszek rá és ennyi. De amikor kiegyenesítem hajbalzsamot... akkor 3 napig nem szoktam hajat mosni.
het 3x és sampont xD (az én hajamnak már mind1, vasalás, szõkités, szinezés, festés... már nem él az mind1 mit rakok rá.)
En hetente ketszer mosok hajat. Wash and Go sampont meg Dove balzsamot hasznalok.
Heti 2x mosok hajat. Fructis sampont, balzsamot, és Gliss Kur hajvégápolót használok...
Heti 1 vagy 2szer. Sampon változó, balzsam gliss kur. Más nem kell.
Minden másnap mosok hajat, Elséve Citrus CR-t és Gliss Kur Liquid silk gloss spray balzsamot használok
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat én 1 héten kb. 2-3-4+szer mosok hajat általába 3-szor
heti 2x mosok hajat, annál töbször nem. Avokûdó-tojás pakolást teszek heti 1x a hajamra és minden mosás után glisskur balzsam pakolás valamint befújom a hajam Firstel
Heti egyszer mosok. A sampont mindig váltogatom, + tejes hajpakolás balzsamként. Gliss kur hajvégápoló és Hot liss hõvédõ.
Én minden nap mosok hajat.
Nem értem miért kell itt lepontozni...tök gáz már komolyan!

Babát szeretnénk már nem is védekezünk söt már hányingerem is van egyre sürübben a melleim megvannak dagadva ma még is vérzek. Tesztet kb 1 hete csinéltam és az negativ. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Lehet hogy túl korán teszteltél,ezért nem mutatta ki.szerintem ha elmúlik és megmaradnak a tüneteid tesztelj megint.

Lehet hogy túl korán teszteltél, ezért nem mutatta ki.szerintem ha elmúlik és megmaradnak a tüneteid tesztelj megint.
Teszt újra!!!!! Sok sikert!
Szerintem is várj még pár napot, aztán TESZT! Valami jó érzékennyel próbáld, mondjuk Clearblue-val! Azt olvastam, és hallottam, hogy a legjobb! Bár nem tudom! Nekem eddig még csak negatívot mutatott, de ne ebbõl induljunk ki! Szóval pár nap és tesztelj! Szorítok! Sok sikert! :)

4 hónapja szedek tabit és 1 hónapja csak én védekezem. Kb. 1 hétig hányingerem volt és a havim sem olyan volt mint szokott lenni. Megijedtem, h terhes vagyok, csináltam 2 tesztet 1 hét szünettel. Mindkettő negatív lett. Hihetek nekik?

Legjobb válasz: Nem hiszem,h babás lennél.A tabit arra találták ki,h védjen,,és ne kelljen mellette óvszert használni.Mivel két teszted is negatív,így lehet csak a tabi számlájára íható a fura mensi. Én amúgy a tabitól is rosszul voltam annakidején.Az a mensi,ami ógy jelentkezik,h babás vagy,inkább csak olyan barnázgatás,és 1-2 nap.

Nem hiszem, h babás lennél.A tabit arra találták ki, h védjen, , és ne kelljen mellette óvszert használni.Mivel két teszted is negatív, így lehet csak a tabi számlájára íható a fura mensi. Én amúgy a tabitól is rosszul voltam annakidején.Az a mensi, ami ógy jelentkezik, h babás vagy, inkább csak olyan barnázgatás, és 1-2 nap.
Mi jelent az, hogy csak te védekezel? Ha rendesen szedted a fogamzásgátlót, akkor nem lehetsz terhes... elvileg. Ha továbbra sem vagy nyugodt, menj el orvoshoz!
Szerintem hihetsz neki, nem vagy terhes. Annak a bogyónak az a dolga hogy megakadályozza a teherbeesést(elvileg).De azért menj el egy dokihoz nézetessd meg magad.

3. tesztem is negatív, halvány vonal sincs, 1 hete késik, lehetek ennek ellenére babás, és majd a vérvétellel derül ki?

jövö 7 irány a doki.

Legjobb válasz: Ugyanez volt nálam is.Megcsináltam 2 tesztet sajnos mindkettõ negatív lett.Tegnap volt 1 hete és 1 napja,hogy késett a menstruációm,de sajna tegnap meg is jött. Abbahagytam a fogamzásgátlót,és nekem biztos attól volt,hogy késett. Nem szedtél mostanában? Lehetséges,hogy a teszt nem mutatja ki,sokat olvastam errõl,vagy mielõtt mész a dokihoz tesztelj.

Ugyanez volt nálam is.Megcsináltam 2 tesztet sajnos mindkettõ negatív lett.Tegnap volt 1 hete és 1 napja, hogy késett a menstruációm, de sajna tegnap meg is jött. Abbahagytam a fogamzásgátlót, és nekem biztos attól volt, hogy késett. Nem szedtél mostanában? Lehetséges, hogy a teszt nem mutatja ki, sokat olvastam errõl, vagy mielõtt mész a dokihoz tesztelj.
A kérdező hozzászólása: igen azért még várok pict, nem szedtem semmit, de ez igy gyanus mert mindig pontos volt...
Milyen tesztet használtál?Az sem mellékes.Nem vagy esetleg mostanában stresszesebb?Attól is késhet.Vagy esetleg hormonzavar is lehet.Pár nap mulva (2-3 nap)ismételd meg a tesztet.Ha továbbra sincs semmi irány az orvos!
Elvileg lehetsz terhes, hisz nem mindenkinek mutatja ki a teszt a pozitívat! Vérvétellel pedig már biztos kiderülne, hogy baba van e a dologban! Sok sikert!

Nem kell megjönnie csak 1 hét múlva, nem bírtam tovább csináltam egy tesztet ami haloványan de megjelent a második csík. Elkezdett szúrni a hasam és barnás folyásom van. Reggel csinálok mégegyet de félek nehogy vetélés legyen. Reménykedhetek még?

Legjobb válasz: Várd meg az 1 hetet mikor megkellene jönnie és akkor csinálj tesztet, ha az is pozítív, akkor bizony baba. Ne gondolj a vetélésre, nem lesz baj! Pihenj sokat!És nagyon szurkolok!

Várd meg az 1 hetet mikor megkellene jönnie és akkor csinálj tesztet, ha az is pozítív, akkor bizony baba. Ne gondolj a vetélésre, nem lesz baj! Pihenj sokat!És nagyon szurkolok!
A kérdező hozzászólása: De nekem az agáz, hogy barnás jön belõlem, nektek is volt ilyen vagy ez normális?
Szia! Szerintem is bébi lesz, GRATULA! Én a nem várt mensi napján teszteltem, nekem is nagyon halvány volt még és Gabriellel, és most 6+4 napos boldog kismami vagyok! Ne izgulj, minden rendben van!!! Sok boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy, Én is gratulálni szeretnék neked!!!
Nekem is csak halványan mutatta a csík, ha megjelenik egyáltalán, akár halványan is, akkor ott a baba! 3 hetesen még nincs annyi B-Hcg a vizeletben, ne is várd most, hogy erõsebb egyen. Én 4-5 hetesen teszteltem elõször, nekem is elég halovány volt, szinte alig látszott. Most 14 hetes terhes vagyok. Úgyhogy gratulálok, és NYUGI!
A kérdező hozzászólása: De viszont kiszámoltam még csak 3 hetes lennék ha az a csík igaziból csííík!Tudom korai még de én nem bírtam tovább várni majd hétfõn reggel is megcsinálom, mert ha akkor os azt mutatja nem megyek egy kemény quad túrára a hegyekbe...
A kérdező hozzászólása: Nem igaz megint halvány csík...De teljes olyan érzésem van mintha mindjárt meg akarna jönni.Gabriellel csináltam az elsõt és most is azzal teszteltem!
teszt nevét esetleg megkérdezhetem?
A halvány csík is csík azt mondják az okosok! Ne aggódj, ne idegeskedj ha ott a pici csak áthat neki. Szerintem is várd ki az az egy hetet, tesztelj megint és utána mehet a doki! Csak pénztárca-tanács: ha minden rendben, nincs semmi panaszod, akkor a 7-8hét elõtt ne menj dokihoz, mert csak visszahívnak, addig nem látszik csak a petezsák az uh-on, a 8.héttõl viszont a szivdobbanásai is! Te viszont kétszer fizetsz...
Hát a barna nem a legjobb, én inkább elmennék dokihoz, hátha adna utrogestant vagy hasonlót. Pihenj sokat, ne emelj, nuku forró fürdõ. És szerintem még a sexet is hagyd ki amig a doki lát. Drukkolunk Nektek!

1- hete késik a mensesem igaz csináltam tesztet és a 2-teszt halványan pozitiv lett a tegnap reggeli tesztem is pozitiv lett ez már egy kicsit erőssebb elhihetem h kismami vagyok?

Azért kérdezem mert már értek csalódások.

Legjobb válasz: Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.

Lehet nem 28 napos a ciklusod és késõbb fogant a baba mint a 14. napon, ezért halványak még a tesztek. De 3 pozi teszt már elég jó. Nyugi én a 9.nél tartok, de mégis majd akkor nyugszok meg amikor végre eljutok dokihoz. Ha továbbra sem jön meg akkor jelnetkezz be dokihoz egy hét mulva akkor már látnia kell valamit, vagy egy vérvétellel is simán megállapítják a hcg szinteted.
mutiiiii meg:) egyébként drukkolok, hogy erõsödjön, és igaz, amit az elsõ írt:)
A kérdező hozzászólása: sajna nm tudok képet felrakni. köszi h válaszoltál.
3 pozi teszt, menzi kimaradása...99 % hogy kismami vagy és hogy lehet gratulálni. tüneteid vannak? remélem a maradék 1% nem jön be és minden rendben lesz! :)

Sustanon 250 kúra hány injekcióból áll? És mennyibe kerül 1 kúra kb? és 1 héten hány ampullával érdemes szúrni? ÉS mit kell hozzá venni hogy levezessem a kúrát pl:tesztó visszaállitó meg gynecomastia hogy ne alakuljon ki.

Legjobb válasz: Akkor én meg közlöm veled hogy Magyarországon NINCS szteroid törvény.A birtoklásuk nem törvényellenes csak annyira mint az Algopyriné mivel ezek sima vényköteles gyógyszerek úgyhogy inkább meg se szólaltál volna. Szuszi heti 1-2 bökés 8-10 héten át.Mellette proviron vagy nolvadex Levezetésnek meg clomid+nolvadex vagy HCG+nolvadex 1 ampulla 1000ft körül van így 1 kúra 10-20000 Ft+provi(100-200ft/szem)+HCG(9000/3ampulla)

Akkor én meg közlöm veled hogy Magyarországon NINCS szteroid törvény.A birtoklásuk nem törvényellenes csak annyira mint az Algopyriné mivel ezek sima vényköteles gyógyszerek úgyhogy inkább meg se szólaltál volna. Szuszi heti 1-2 bökés 8-10 héten át.Mellette proviron vagy nolvadex Levezetésnek meg clomid+nolvadex vagy HCG+nolvadex 1 ampulla 1000ft körül van így 1 kúra 10-20000 Ft+provi(100-200ft/szem)+HCG(9000/3ampulla)
h4x0r: pont rád gondoltam a fenti írásban, látom magadra ismertél, mert eléggé habzik a szád. Ahhoz nincs közöm, hogy ki doppingol, õszintén? Pont nem is érdekel. De az, hogy te 20 évesen több szteroid kúrával a hátad mögött osztod az észt, katasztrófa. Te már rég elb*sztad annak a lehetõségét, hogy valaha is komoly célokat érj el a testépítésben, de én azt mondom, hogy aki nem érte el a genetikai korlátait az ne doppingoljon még. És ha a kérdezõ elérte volna már, akkor olyan edzéstapasztalata és ismertsége lenne, hogy nem neten kellene noname válaszolóktól választ várnia. Végezetül pedig a szteroidok vényköteles gyógyszerek, és nem véletlenül azok.
A kérdező hozzászólása: kössz a választ h4xor.te lagalább válaszoltál a kérdésemre nem mint az elsõ kommentelõ aki azt se tudja merre hány méter.
igazad van, ha nem vagy megelégedve magdal mért ne változtathatnál rajta.Mindegy milyen módon sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a pozitiv véleményeket .h4xor az megmondja a frankót és én egyetértek vele ha valaki ebbe a sportágba ha nevezhetem sportágnak met nem mindenhol elfogadott sajnos de ha valaki a testépitésben komoly célokat akar elérni akkor koxhoz kell nyúlni nincs mese mindennek megvan a kockázata de az erdmények sem fognak elmaradni amugy meg nem most kezdtem se nem 2 éve han nem már kb 5 éve és már tul vok az elsõ koxomon és itt vok semmi bajom csak csupán jobban ment az edzés és fejlödtem a méreteimben .szóval éljenek a karok !!!!! és soha ne adjuk fel bármit is kelljen bevetni a cél érdekében.
Az aktus után két héttel érdemes tesztelni. Ha nem védekeztetek van rá esély! Egy hét múlva csinálj még egy tesztet.
Ha nem telt el két hét, akkor a terhességnem még semmilyen jele nem lehet. Nem lehetsz tõle rosszul, nem mutathatja ki a teszt, semmi. Ebbõl az következik, hogy masszívan beképzeled magadnak az egészet. Szerintem pszichológushoz menj majd el inkább. Persze két hét után csinálj ismét tesztet.
El kell keserítselek, mint két csodás gyerek édesanyja, hogy igen, már ennyi idõs terhesség is okozhat tüneteket. Ilyen pl. a derékfájás (beágyazódás tünete), gyakori pisilés, aluszékonyság, szédülés, és a többi. A pozitív terhességi tesztnél több bizonyíték nem is kell... Nem is értem a kérdésed. Szexeltetek védekezés nélkül, tüneteid vannak, a teszted pozitív. Még abban reménykedhetsz maximum, hogy magától felszívódik/abortál a korai terhességed, mert ez gyakran megesik, de ha jobban szeretsz a realitás talaján állni, akkor ideje gondolkodni a keresztneveken. Gratulálok kismama!
Kedves Ildikó, szívbõl gratulálok a kicsihez, sok boldogságot kívánok az anyasághoz, párodnak pedig az ifjú apasághoz! Megjegyzés: a teszt valóban csak 2 hét után mutat pozitív eredményt, azonban ha már elõtte is kimutatja, az több, mint valószínû, hogy tényleg pozitív.
3. vagyok. Marhaság, ez a "csak két hét után mutatja ki" duma. Nem is tudom, honnan veszitek. Addig OK, hogy attól, hogy ennyi idõ után negatív a teszt, késõbb még lehet pozitív, mert egyelõre olyan alacsony a hormon mennyisége a vizeletben, hogy nem mutatja ki. De a pozitív teszt MINDIG pozitív. Lehet, hogy a kérdezõ beruházott egy drágább, érzékenyebb darabra, és nem a legolcsóbbat akasztotta le a Tescoban. Nekem mindkét esetben egy hét után kimutatta (terveztük a terhességet), és most két gyerek randalírozik az udvaron. Nekem ennyi bizonyíték elég. Ezt a "csak két hét után mutatja ki" marhaságot sehol, senki nem véste kõbe. Mégis, mivel magyaráznátok akkor a pozitív terhességi tesztet???? Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Utolsó, gondolom fogalmad sincs az anatómiáról. Nagyon érzékeny teszt esetleg kimutathatja ilyenkor, de simán létezik, hogy 2 hét múlva negatív lesz, mert "elvetélt". Rengeteg ilyen eset van különben, menstruációval kiürül a 2 hete beágyazódott "embrió".
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen Köszönöm a Válaszokat!.
A kérdező hozzászólása: Jah és 2 napja elég erõs folyásom van...görcsölök és úgy érzem mindha meg akarna jönni...de semmi...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!