Találatok a következő kifejezésre: 1 hete sok (207 db)

17 hetes km vagyok az elmúlt 1 héten sokat görcsöltem menjek orvoshoz?

ha veszek be magne B6-ot akkor elmúlik de aztán újra kezd?dik.és most nem tudom ez normális vagy nem?!jöv?hét csütörtökön megyek a 18 hetes uh-ra várjak addig vagy menjek el holnap?

Legjobb válasz: lehet, hogy csak kevés a magnézium. én most kaptam receptre erõsebbet, ami csak magnézium és nincs b6 vitaminnal kombinálva. de eddig nekem is gyakran jöttek görcsök, pedig szedtem nospát is. a doki ma nézett meg, hogy nem nyílt-e ki a méhszáj, de hál' isten nem. jövõ hét csütörtök nincs olyan messze, ha nem elviselhetetlen a fájdalom, akkor ráérsz. de ha ettõl nyugszol meg, akkor menj! ( én is voltam ügyeleten 17 hetesen egy erõs görcs miatt, bár az tényleg jóval erõsebb volt, mint szokott) viszont a görcsök a terhesség természetes velejárói. néha-néha elõfordulnak, ez így van rendjén. boldog babavárást! 25 hkm

lehet, hogy csak kevés a magnézium. én most kaptam receptre erõsebbet, ami csak magnézium és nincs b6 vitaminnal kombinálva. de eddig nekem is gyakran jöttek görcsök, pedig szedtem nospát is. a doki ma nézett meg, hogy nem nyílt-e ki a méhszáj, de hál' isten nem. jövõ hét csütörtök nincs olyan messze, ha nem elviselhetetlen a fájdalom, akkor ráérsz. de ha ettõl nyugszol meg, akkor menj! ( én is voltam ügyeleten 17 hetesen egy erõs görcs miatt, bár az tényleg jóval erõsebb volt, mint szokott) viszont a görcsök a terhesség természetes velejárói. néha-néha elõfordulnak, ez így van rendjén. boldog babavárást! 25 hkm
A kérdező hozzászólása: igen én is úgy tudom hogy ezek a görcsök ezzel járnak, csak a lányomnál ennyire nem voltam görcsölõs.sõt a lányomnál minden sokkal könnyebb volt és õszintén bevallva már elfelejtek dolgokat akkor mi volt és hogy volt. megerõsítettél abba amit én is gondoltam, köszönöm. :D
Próbáld meg a Megnesi citrit, csak 300 ft körüli 10 szem, és 10x annyi a hatóanyaga, mint a Mgne b6-nak. De ha ettõl sem csillapodik 2-3 napig, én elmennék hamarabb.
Próbálj ki szerintem is egy erõsebb magnéziumot, patikában értenek hozzá, és ha attól sem múlik inkább menj el orvoshoz. Vagy elõször is hívd fel a dokid, ha van fogadott. Ha nincs, akkor menj el. Inkább, mint hogy baj legyen.
Hát én azonnal dokihoz mentem, amikor a 17. héten keményedett a pocakom....Rövidült is a méhnyakam, 4*1 magnesii citricit szedtem és no-spát ha kellett, de orvoshoz azonnal mentem.... 37 hetes kismama

Inszem után 1 héttel sokat nyilallik a hasamba, nagyokat. Ez normális? Ez bajra utal?

Legjobb válasz: dolgozik ott vmi,ne izgulj.drukkolok!hány nappal vagy inszem után?

dolgozik ott vmi, ne izgulj.drukkolok!hány nappal vagy inszem után?
A kérdező hozzászólása: Ma 8 napos... fõleg bal oldalt fáj.
Ha szóba kerül a téma, kérdezd meg, hogy van barátnõje.

Ha nem verem ki 1 hétig sok lesz a spermám?

Legjobb válasz: 2 dcl kb xd

2 dcl kb xd
Hát, lényegesen több lesz, mint mikor naponta kicsapod, de azért spermabankot nem fogsz tudni nyitni.
egy kicsivel több lesz na meg sûrûbb
annyi lesz h egyszerre nem is fog tudni kifolyni mind!
még a gerincvelõd is kilövell
Igen.Általában ilyenkor egy cin vödör fölött polírozzák a bohócot.

29 hetes terhes vagyok es kb 1 hete sok az elotejem es ilyenkor szuro erzest is erzek a mellemben. Ez rosszat jelenthet?

Legjobb válasz: Valószínûleg a tejleadó reflexet érzed! De azért beszélj a védõnõvel vagy a dokival!

Valószínûleg a tejleadó reflexet érzed! De azért beszélj a védõnõvel vagy a dokival!
Szia! Bár én még "csak" 21 heteske vagyok, és nincs is sok, de nekem is csöpög az egyik mellem és bizony néha fáj is! Szerintem ez normális, de ma megyek dokihoz, rákérdezek és megìrom mit mondott! Amúgy Neked is csak az egyik ilyen? Üdv!
Szia! Rákérdeztem a dologra és azt mondta, hogy teljesen normális, ez már akár végig is kísérheti a terhességem! Szóval szerintem Te se aggódj! Üdv, 21 hkm

Kisfiam 10 hónapos és anyatejes. Kb.1 hete sokkal erősebben szopizik úgy hogy az már nekem nagyon fáj. Szeretném még szoptatni mert bőven van még tejem. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: A kis mohó...:) Próbáld meg olyankor elvenni a cicit és mondani neki, hogy ez fáj neked. Egy pár alkalom után megfogja érteni, nagyon kis okosak ám!:)

A kis mohó...:) Próbáld meg olyankor elvenni a cicit és mondani neki, hogy ez fáj neked. Egy pár alkalom után megfogja érteni, nagyon kis okosak ám!:)

Le akarok szokni! Tobb mint 1 eve cigizek es sokat cigizek naponta, volt h 1 doboz (vagy tobb) is elment 1 nap, probaltam mar leszokni de nem ment, max 1 hetig birtma, van vmi jo modszer a leszokasra?

Legjobb válasz: szia! Szerintem nagyon jó úton jársz a leszokás felé. Én 10 évig bagóztam sajnos (napi fél-egy doboz körül szívtam), többször próbáltam, szülõi hatásra leszokni. Majd egy nap azt mondtam, hogy elég, 10 év bõven sok volt, le akarok szokni. Kinéztem egy napot a naptárban és onnantól nem dohányzom (január 11-én volt egy éve). Semmi csodaszert nem vetettem be, egyszerûen csak nem mentem sehova egy hétig. Elhatároztam, hogy pár éven belül szülni szeretnék, és a gyermekemet már egy egészségesebb testben szeretném "hordani"! sok sikert és kitartást neked!

szia! Szerintem nagyon jó úton jársz a leszokás felé. Én 10 évig bagóztam sajnos (napi fél-egy doboz körül szívtam), többször próbáltam, szülõi hatásra leszokni. Majd egy nap azt mondtam, hogy elég, 10 év bõven sok volt, le akarok szokni. Kinéztem egy napot a naptárban és onnantól nem dohányzom (január 11-én volt egy éve). Semmi csodaszert nem vetettem be, egyszerûen csak nem mentem sehova egy hétig. Elhatároztam, hogy pár éven belül szülni szeretnék, és a gyermekemet már egy egészségesebb testben szeretném "hordani"! sok sikert és kitartást neked!
Már félig sikerült is leszoknod.Eljutottál az elhatározásig, ez jó.Viszont most jön a nehezebb fele.AKARD NAGYON és menni fog!Sok sikert!
a második választ egy kicsit kiegészítem : mindig legyen nálad erõscukorka vagy rágó, hogy valami legyen a szádban vagy épp a kezedben :D apám ilyenkor nem dohányzik ha van valami "nála"
Második vagyok, nem mondom, hogy nincs csodaszer, de mint tudjuk a csodák 3 napig tartanak... Akaraterõ, elhatározás ezek azok, amik nélkül nem sikerülhet. Egyébként én semmilyen más pótcselekvést nem választottam helyette (se rágó, se cukor). Egy korábbi leszokási kísérletemnél répát rágcsáltam helyette...de az ugye elég furin vette ki magát az utcán :D Szóval, csak rajtad és a kitartásodon múlik. Egyébként valóban igaz az, hogy ha a tapaszra rágyújtasz annak súlyos következményei lehetnek. De mondom azokat soha nem próbáltam, nem nyilatkozhatok.
Nem kell csodaszer, se tapasz, se semmi. Akaraterõ kell, az kell, hogy le akarj szokni, az kell, hogy undorodj meg a cigitõl vagy félj tõle, nekem így sikerült 4 év után (egy vagy másfél dobozzal szívtam). Idõpontot nem kell kitûzni mikor hagyod abba, hagyd abba azonnal. Ha idõpontozol akkor azt elnyújtja az ember, hogy na még egy hétig...stb. Azonnali leállás kell. Egyél almát ha rá akarnál gyújtani, vagy negrót, lehet, hogy kicsit meghízol - bár én nem híztam - de majd lemegy az. Decemberben a nagybátyám tüdõrákban halt meg, vele voltam végig. Nem volt szép látvány, nem kívánom senkinek. Le kell szokni!
nincs csodaszer, csak akaraterõ!
Nagy elhatározás és akaraterõ. A séta sem rossz ötlet a tüdõgondozóban.
sétálj egyet a tüdõgondozóban.
A tapaszokat inkább hagyjad!Hallottam olyat, hogy fennt volt a tapasz és közbe rágyújtott!A mentõ vitte el!
A kérdező hozzászólása: koszi a tippet, szal szted nincs ojan , , csodaszer, , ami segit ijenkor az emberen? mivan a sok reklamal, nikotin rago-tapasz?
A kérdező hozzászólása: hat rem sikerulni fog, viszont nekem az abszolut nem lene hatrany ha hiznak, mivel naon sovany vok, szal jol jonne par plusz kilo :-)
Ha nincs nagy akarat erö akkor probáld csökkenteni az adagot de ne hirtelen hanem szép fokozatosan majd mikor már ép , hogy egy 1-2 szálnál tartasz napi szinten probáld letteni és nem rágyujtani!Én igy szoktam le
A kérdező hozzászólása: Szijasztok, koszonom szepen mindenki valaszat, nayon jo uton haladok mar hetek ota: elundorotam a cigitol! mar nem , , szomjazok, , a nikotinra, van h neha elszivok 1-1 szalat, de nem erzem azt h huha mekora megkonyebules! es ez jo jel, mivel edig meg nem vot ijen! kibirom cigi nelkul! soha nem gondotam vona h ijen jo erzes h vegre nem fuggok tole, es rengeteg penzt megsporolok! azt mondom mindenkinek h megeri leszokni! :) :) :) :)
csak akaraterõ, így hát ezeket a hozzászólásokat veheted komolynak... kizárólag az elhatározás segít... nekem nincs, ne vegyél rólam példát... 30 éve dohányzom és nincs akaratom letenni...

Most Írt fel a doki 3X2 magnézium tablettát 1 hétig utána 1 hétig 3X1 tablettát.... Az nem sok 1 picit?

34 hetes terhes vagyok.Nem volt ma bent az sztk-ba a dokim igy máshoz mentem mert nagyon feszült tegnap óta a hasam...csak ez a doki azt mondta h Cg:3000 akinél meg már voltam máskor is ? 1 hete 2100 -at mondott...

Legjobb válasz: nem sok, mert 3x2 a max adag, de még csak a 34 hétben vagy ezért fokozatosan eszi el az adagot, hogy a végén már kell is a feszülõ érzés, hogy tudj szülni.Addig mehet a magne

nem sok, mert 3x2 a max adag, de még csak a 34 hétben vagy ezért fokozatosan eszi el az adagot, hogy a végén már kell is a feszülõ érzés, hogy tudj szülni.Addig mehet a magne
Én is annyit (3x2-t) szedtem 34 hetesen, szerintem nem sok. 37 hetes kismami
Nekem fel van puhulva a méhszájam, ezért napi 4x2 magneB6-ot szedek. majd a 35. héttõl fogjuk csökkenteni az adagot fokozatosan. Most 34 hetes vagyok. Doki szerint ez még bõven belefér.

Ha minden nap sokat mozgok, tornázok, sportolok, táncolok és mellette sokkal kevesebbet eszem mint eddig ettem, tehát csokiból csak egy nap 1 darabot, egy nap 1-szer, 2-szer evés. Na így 1 hét alatt mennyit fogyhatok?

én 12 éves vagyok lány, 155 cm magas és 52 kg. nincs rajtam felesleg, meg izmos is vagyok, de akarok kicsit vékonyabb lenni... na? le szeretnék adni vagy 6 kg-ot.

Legjobb válasz: szóval 1 hét alatt mennyit fogyok, ha így ezeket csinálom amiket leirtam?

A kérdező hozzászólása: szóval 1 hét alatt mennyit fogyok, ha így ezeket csinálom amiket leirtam?
így semennyit xD
A kérdező hozzászólása: ja meg napközbe még hip hop, tánc
6 kg-t hülyeség leadni neked. Pláne ilyen idiótasággal. A mozgás jó, de azzal, hogy 1-2× eszel leadsz elõször 3 kg-t, aztán ha abbahagyod felszeded a kétszeresét. Ha nincs rajtad felesleg és izmos vagy, akkor örülj neki, folytasd, amit eddig csináltál és kész.
A kérdező hozzászólása: neem, úgy, hanem mostmár mindig 1 szer kétszer fogok enni. na? ma egyszer ettem keveset, meg nem egy darab csokit hanem többet, de estére annyit cigánykereztem az udvaron meg kezenátfordulásokat meg torna ugrálások hogy leizzadtam eléggé, még a térdem meg a bokám is megfájdult. ha mindennap igy lesz csak kevesebb csokit eszek meg eszek 1-szer 2-szer mértékkel. akkor 1 hét alatt mennyit fogyok?
Nem érted, hogy ha naponta 1-2× eszel az nem tesz jót a szervezetednek!? EGÉSZSÉGES ÉTRENDDEL lehet TARTÓSAN fogyni...

Lehetséges, hogy visszahízok? 1 hét alatt sok 1, 5-2 kg?

Tanácsra lenne szükségem! Pont ma 1 hete hogy elkezdtem az update-t. 1 hét alatt fogytam kb 1,5 kg-t. Az első naptól kezdve tornázom és biciklizem minden nap. Félreértés ne essék,nem hagyom abba,csak nagyon félek hogy visszajön,esetleg a duplája mint amit leadok. Nem koplalok,nem éhezem,no cukor-liszt.

Legjobb válasz: Elég sok. Heti 1 kiló a felsõ határ szokott lenni, nagy túlsúlynál több. Az tény, hogy nem jó ételeket eszel. De eszel eleget? Jóllaksz rendesen? Ez így szerintem is para, jól gondolod. Nem kellene bevállalni az update mocskot, hiszen érdekel az egészséged elvileg..

Elég sok. Heti 1 kiló a felsõ határ szokott lenni, nagy túlsúlynál több. Az tény, hogy nem jó ételeket eszel. De eszel eleget? Jóllaksz rendesen? Ez így szerintem is para, jól gondolod. Nem kellene bevállalni az update mocskot, hiszen érdekel az egészséged elvileg..
Egy hét alatt pont ennyi kiló az egészséges mértékû fogyás. Nem fogsz visszahízni, fõleg ha folytatod.
A kérdező hozzászólása: Köszi, már kezdtem kétségbe esni :)
A kérdező hozzászólása: Jó, de az elsõ héten még víz is lehet az a 1, 5 kg. Nem?
A kérdező hozzászólása: Igen, eszem eleget!
Elsõ 2hét bõven lehet több. Viszont utána nem egészséges heti 1kg-nál több fogyás.
Jogos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!