Találatok a következő kifejezésre: 1 hete meg de par napja (14 db)

1 hete volt meg de par napja terhessegre utalo jeleim vannak. Hanyinger, faradsag, szurkal a hasam alja, sokat kell pisilnem. Lehetek tehes?

2 honapja volt egy spontan vetelesem.Ha fel idonel jarok nem szokott semmi bajom lenni!!!Nem ment el a parom csak "jatszottunk".De ha jol tudom veteles utan nagyobb a lehetoseg a teherbe esesre!

Legjobb válasz: Szerintem éppen vetélés/abortusz után kisebb az esély babára. Kevés az esély, hogy most babás vagy:( Ha kisbabát szeretnél ne védekezz:) A menstruáció elsõ napjától számitott két hét múlva érdemes próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban. Aktus során rakj magad alá egy párnát kb. a derekad alá, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés!

Szerintem éppen vetélés/abortusz után kisebb az esély babára. Kevés az esély, hogy most babás vagy:( Ha kisbabát szeretnél ne védekezz:) A menstruáció elsõ napjától számitott két hét múlva érdemes próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban. Aktus során rakj magad alá egy párnát kb. a derekad alá, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés!
Szia!Igen jól tudod!!!Nekem volt abortuszom(sajna)és rá kb:2hónapra megint terhes lettem:) ))
Nem tudja jól! Ha neked sikerült rögtön utána egy baba, akkor örülj neki! A legtöbb esetben kevesebb az esély! Elsõ válaszoló vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Lehet hogy azert mondtak nekem hogy konyebb lesz mert spontan vetelesem volt es nem kelett semilyen beavatkozas!!! Nagyon bizom benne!!!!

A menstruációm utáni napokban védekezés után voltam a párommal, még 8 nap a nem vártig, de kb 1 hete intenzív mellfeszülés és nagyon erős fémes íz a számban. Lehetséges ilyenkor teherbe esni? örülnénk a babának.

Legjobb válasz: Lehetséges bizony, mégpedig jó eséllyel. Számoljunk egy kicsit. Tegyük fel, hogy a vér4zésed 7 napig tartott. utána a ciklusod 10. napján voltatok együtt. A sperma benned akár egy hétig is elél, de pár napig biztosan. A legtöbb nõ tüszõrepedése pedig a ciklusa 12-16. napja között van, azaz ekkor termékenyülhet meg. Tehát minden esélyed megvan egy kisbabára.

Lehetséges bizony, mégpedig jó eséllyel. Számoljunk egy kicsit. Tegyük fel, hogy a vér4zésed 7 napig tartott. utána a ciklusod 10. napján voltatok együtt. A sperma benned akár egy hétig is elél, de pár napig biztosan. A legtöbb nõ tüszõrepedése pedig a ciklusa 12-16. napja között van, azaz ekkor termékenyülhet meg. Tehát minden esélyed megvan egy kisbabára.
Lehetséges, bár nálam a tünetek nem ilyen gyorsan kezdõdtek...
A kérdező hozzászólása: Én írtam, köszi a kommenteket , javítok.Védekezés nélkül!!:-))
Minden lehetséges. Nekünk a menstruáció elõtt 2-3 nappal jött össze. Szorítok Neked, hogy összejöjjön(-:

C2111-el mennyi lehet még hátra? Kinek mi a tapasztalata, mit mondott a doki? az enyém egyáltalán nem bocsátkozott találgatásokba, de nem szeretem a bizonytalanságot. Pár nap, 1 hét vagy akár több?

Legjobb válasz: Én kórházi megfigyelés alatt voltam ugyan, de végig 2 ujjnyira nyitva voltam és még 10 napot ráhúztam. Szóval még akár több, mint 1 heted is hátra lehet.

Én kórházi megfigyelés alatt voltam ugyan, de végig 2 ujjnyira nyitva voltam és még 10 napot ráhúztam. Szóval még akár több, mint 1 heted is hátra lehet.
2-3 hónapot kíhuztam vele..
Nekem 34 hetesen volt ennyi és 38 hétre szültem.
35. héttõl ilyen volt, 39. hétre szültem
10 órán belül meglett, igaz, elment a magzatvíz...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!

Egy éve fogamzásgátlód, pár hónapja a 21 napon túl szedtem még 1 hétig, hogy eltoljam a vérzést, de a 4. v 5. napon enyhén elkezdtem vérezgetni. Ez mitől lehetett?

Legjobb válasz: Áttörõ vérzés...minél több ideig csúsztatod, annál nagyobb az esélye, hogy elõfordul...benne van a tájékoztatóban én max 1-2 napot szoktam csúsztatni, ha nagyon muszáj, épp emiatt, mert gyakorlatilag ugyanott vagyok, ahol a part szakad, ha jön az áttöréses... ennyitõl még nem szokott...úgy tûnik, 5 nap már elég hozzá

Áttörõ vérzés...minél több ideig csúsztatod, annál nagyobb az esélye, hogy elõfordul...benne van a tájékoztatóban én max 1-2 napot szoktam csúsztatni, ha nagyon muszáj, épp emiatt, mert gyakorlatilag ugyanott vagyok, ahol a part szakad, ha jön az áttöréses... ennyitõl még nem szokott...úgy tûnik, 5 nap már elég hozzá
Egyetlen fogamzásgátló tablettától sincs menstruáció, csak megvonásos vérzés. Nem tudom, mennyire egészséges 1 héttel tologatni, mikor én szerettem volna eltolni, akkor azt mondta a nõgyógyász, hogy szigorúan úgy tolhatom el, hogy az egész következõ havi adagot beszedem. Egyébként pedig egy évben maximum egyszer ajánlatos eltolni... Ez nem valami cukorka, hanem hormontartalmú gyógyszer, aminek a szedését komolyan kell venni, nem olyasmi, amit egyszer eddig szedek, egyszer addig... Emiatt is lehet az, hogy Neked például vérzés jelentkezett... Amúgy én is Lindynette-t szedek, eddig egyszer toltam el (természetesen az egész havi adag beszedésével), és akkor nekem késõbb jött meg 3 nappal. 20/L
A kérdező hozzászólása: na, akkor most mindenki váklaaszt kapott:D csak ugye nem látom, h melyiktök ír, nem néztem a %-otokat:D
igen, én meg arra válaszoltam... hogy nincs ilyen tabletta, csak az injekció "tünteti" el a mensest
engem az érdekelt, hogy mit szedsz...
A kérdező hozzászólása: bocsánat, azt írtad, h milyen tabletta? azt hittem, arra gondolsz, h mit szedek? én nem az injekcióra gondoltam, hanem olyasn fogamzásgátló tablettára, amitõl nincs menstruáció, és h szed-e vki ilyet és mik a tapasztaltok?
a fogamzásgátló injekciót nem szeded :D benne van a nevében is...az injekció, és 3 havonta kell beadatni
A kérdező hozzászólása: amit én szedek? az lindynette 75/20.
milyen tabletta?
A kérdező hozzászólása: jaa, értem. és szed valaki ilyet, vagy olyan, akit ismertek?
elsõ vagyok... igen van, a fogamzásgátló injekciónak idõvel a menses teljes elmaradása a "mellékhatása"... de ez nem baj, ugyanis nem kell kitisztulnia semminek... amikor hormonalapú fogamzásgátlást használsz, nincs peteérésed, tehát nincs minek kiürülnie...az csak egy álvérzés ami jelentkezik, és azért van így megoldva, mert a nõk "nyugodtabbak", ha megmarad ez a rendszer... egyrészt tudják, h minden mûködik, úgy ahogy kell, és azt is hogy nem terhesek...
A kérdező hozzászólása: ja értem, csak eddig már sokan mondták, h csúsztatták 1 héttel, és semmi, nekem meg igen. egyébként tényleg van olyan fogamzásgátló, amitõl egyáltalán nem menstruál egy nõ? az nem egészségtelen? annak ki kell tisztulni, nem?
A kérdező hozzászólása: értem, köszi. nekem meg azt mondta, h eltolhatom héttel is, és én annyival toltam el pont. és 1 év alatt eddig csak egyszer valentin napon, azóta nem, de nem is akarom tologatni, ez egyszeri alkalom volt.
igen...ha negatívra vált akkor szabadult ki a pete..de attól csak szorgalmasan legyetek együtt!!
Igen, lehetsz.
Ezt most komolyan kérdezed, hogy ha nem védekeztek lehetsz-e terhes?
kedves kérdezõ! a kérdés így leírva egy 0, ha úgy kezdenéd mikor volt meg az utolsó vérzés, mennyi ideig tart a ciklus, mikor voltatok együtt, így lehet választ adni, a Te kérdésedre kb. válasz v fogalmazzak úgy 50 - 50 % amúgy tanulj, elõtted a gép és a net, keressél rá, gyorsabb N
Minek szexeltek ennyi ésszel? Megadtad magadnak a választ a kérdésben, gondolom tudod mi ellen nem védekeztetek.. az meg csak kilogikázod, hogy ha ez nem történt meg, akkor mi lehet belõle.
1. jele!!! orvos! ha még émejegsz is akkor nagyon orvos!!
1 éve menstruálsz... az azt jelenti h max 14 éves lehetsz..és nem védekezel.. hmm.. menj orvoshoz..
Dehogy, kizárt! A lányok attól szoktak teherbe esni, ha a pasijuk gumit húz a farkára!
Elég gyanús.Vegyél tesztet, te is megkönnyebbülsz.
mindenképp orvost ajánlanék neked, akármitõl is van ez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat :) tesztet nem merek venni mert attól félek hogy megint csalódni fogok :( akár csak a múlt hónapban
A kérdező hozzászólása: és ma reggel eléggé rosszul voltam :S
Ez babagyanús. Mivel azóta eltelt több, mint 1 év, írhatnál, van-e most egy kb. fél éves babád. ;)

Ma a barátommal volt petting a péniszével izgatott de nem tette be teljesen meg ujjazott is, kerülhetett belém annyi előváladék h teherbe essek? Pár napon belül meg kellene h jöjjön max 1 hét múlva:

Kérlek írjatok mert nagyon félek!!!

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz, õ a következõket fogja csinálni (ebben a sorrendben). 1. körberöhög 2. megnéz, h rendben vagy-e (ez kellemetlen, de eddig senkinek nem ártott meg) 3. felír fogamzásgátlót Ezzel a probléma az elkövetkezõ 20 évre le van tudva. Legközelebb ésszel vagy gumival.

Menj el nõgyógyászhoz, õ a következõket fogja csinálni (ebben a sorrendben). 1. körberöhög 2. megnéz, h rendben vagy-e (ez kellemetlen, de eddig senkinek nem ártott meg) 3. felír fogamzásgátlót Ezzel a probléma az elkövetkezõ 20 évre le van tudva. Legközelebb ésszel vagy gumival.
Figy! Ha a nõvéred szeret és jól megvagytok, el fog kísérni a dokihoz, nem fog lerázni. Szerintem nincsenek röntgen szemei, nem látja, mi zajlik a szervezetedben. Ne hagyd magad! Mondd el, hogy kétségbe estél és mindenképpen el akarsz menni dokihoz! Addig vacillálsz, hogy kicsúszol az idõbõl az esemény utáni tabival! Szerintem a doki jobban el tudja dönteni, mi a helyzet, mint a nõvéred. Oké, hogy nyugtatgat, de ne csak rá hagyatkozz! Ez a te életed, nem az övé. Ha a nõvéred nem segít, fordulj a legjobb barátnõd szüleihez, vagy sulidokihoz, védõnõhöz, valakihez, akiben megbízol. Most igazán jól jönne, ha a párod felelõsségteljes lenne, ugye...? De õ a baj okozója és az, hogy nem gondolkoztatok... Legközelebb gondold meg, kit választasz társadul!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem érte meg és most halálra izgulom magam.Annyira össze vagyok zavarodva h azt sem tudom már mi történt.Próbáltam ellenkezni de õ nagyon akarta és egyszerûen már nem tudtam h védjem magam.Testvéremet kértem h jöjjön el velem nõgyógyászhoz de nem jön azt mondja ne izguljak nem lesz semmi baj.Szüleimnek el sem mertem mondani de nagyon félek...Fogamzásgátlóra pedíg nincs szükségem tanultam ebbõl a dologból és szakítok a barátommal mert nem értette meg h nem akarom!Csak attól félek h terhes lettem!!!Tudom butaság de azzal nyugtatom magam h nem történt semmi olyan ami miatt ennyire félnem kellene és h sokan így "védekeznek" és nagy részük nem esik teherbe.Bár lehet h én vagyok a 10-bõl 1 szerencsétlen...
Igen, ez jó jel! Nyugodj meg, szerintem nem lesz így már baj. Hogy magadat is megnyugtasd, 1 hét múlva vegyél egy tesztet (már van 600Ft-ért is), csináld meg, és megnyugszol teljesen. Máskor pedig ne csináljátok így, nem ér annyit az egész, hogy idegeskedj miatta! Légy jó, vigyázz magadra. Szia
Mellesleg a mai pasikban olyan kevés a sperma, hogy soxor akkor sem tudnak felcsinálni, ha akarnak, nem hogy akkor, ha az elõváladék egy pici része jutott csak be. De persze ettõl még vannak fura helyzetek, a félig berakás simán elég lehet, úgyhogy NÕGYÓGYÁSZ! :P
Kicsi, de VAN.
Nem, nem 100%. Ha ennyire szõrszálhasogató akarsz lenni, nagyon extrém estben lehet, h megjön, míg terhes vagy (vagy legalábbis vérzel). Könyörgöm miért nem mész el nõgyógyászhoz??? Addig úgysem nyugszol meg, és folyton parázni fox ("nem jött le?", "nem csúszott el?", "jaj, drágám, ugye nem olyan a kezed?") amíg nem lesz fogamzásgátlód.
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután történt ez a dolog és ma estére megjött a menstruációm(épp aktuális volt).Így is sok esély van a terhességre vagy megnyugodhatok?Tudom ez nem jelent semmit olvastam h vagy a következõ marad ki vagy elõfordulhat h még késõbb de azért ez jó jel nem?
Miért nem mész 72 órás tablettát felíratni? Nem baj, ha nem megy el veled a nõvéred, kérj meg egy barátnõdet, hogy kísérjen el, fel fogja írni az orvos, ne aggódj. Sõt, az sem biztos, hogy megvizsgál - engem sem vizsgált meg.
A kérdező hozzászólása: Sok ehhez hasonló kérdés van én is tudom végigolvastam már mindent...de tudod minden helyzet más még akkor is ha csak egészen kicsi eltérések vannak...
Senki nem bunkón, lenézõen írt, csak épp vannak emberek, akiket feldühít ez, és megértem õket, mert egyrészt számtalan ilyen kérdés van, másrészt pedig aki nem nõtt fel a szexhez, az ne csinálja. Nem kell magadra venned, ez csak a tény. Félre kellene tenned a "nincs jó kapcsolatom anyukámmal", odaállni elé, és elmondani szépen, hogy mi történt. Meg fog érteni, anya. De el sem kellene várnod, hogy megértõ legyen. Talán ha leszid, egy életre megjegyzed, hogy mit szabad, és mit nem. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor van rá esély h terhes lettem?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az utolsó hozzászólónak aki tényleg részletesen és kedvesen nem pedíg lenézõen és bunkón válaszolt!Elmondanám a szüleimnek de sajnos nem vagyok velük olyan kapcsolatban anyám ezek után szóba sem állna velem apám vagy ugyan így tenne vagy a barátnõjére bízna(aki kifejezetten utál)azzal a kifogással h õ férfi nem ért az ilyen dolgokhoz(tapasztalat).Az egyetlen akire mindíg számíthatok a nõvérem de õ azt mondja felesleges orvoshoz mennem mert semmi baj nem lesz és esemény utáni tablettára sincs szükségem...folyamatosan nyugtat õ nagyon biztos benne h nem történt semmi olyan amitõl teherbe estem volna!
Próbáltam ellenkezni de õ nagyon akarta és egyszerûen már nem tudtam h védjem magam. - tisztában vagy vele, hogy a párocskád megerõszakolt? Testvéremet kértem h jöjjön el velem nõgyógyászhoz de nem jön azt mondja ne izguljak nem lesz semmi baj. Szüleimnek el sem mertem mondani de nagyon félek...- Mindenképpen kérj segítséget a szüleidtõl! Ne maradj magadra ezzel! A saját érdekedben, mert az egész életedre kihathat! Fogamzásgátlóra pedíg nincs szükségem tanultam ebbõl a dologból és szakítok a barátommal mert nem értette meg h nem akarom! - Ez egy nagyon okos döntés!!! Csak attól félek h terhes lettem!!!Tudom butaság de azzal nyugtatom magam h nem történt semmi olyan ami miatt ennyire félnem kellene és h sokan így "védekeznek" és nagy részük nem esik teherbe. Bár lehet h én vagyok a 10-bõl 1 szerencsétlen... - Így van, lehet, hogy te vagy az az 1. Figyelj! Nagyon fontos, hogy elmondd a szüleidnek. Hidd el, segíteni fognak! Ezt a problémát nem fogod tudni egyedül kezelni. Fennáll a lelki sérülés veszélye. Mondj el mindent tövirõl hegyire a szüleidnek. Én nem ismerem a részleteket. Megbízhatsz a szüleidben!
A kérdező hozzászólása: Most kb. úgy érzem magam mint szûz Mária:S ha megjön a menstruációm a napokban akkor 100% h nem lettem terhes ugye?
Ezek alapján visszaszívom az elsõ komment azon részét, hogy a nõgyógyász körbe fog röhögni... Szóval ez így már ELVILEG lehet komoly. Nem valószínû, de annyi esélye van, hogy azt mondjam, felelõtlenek voltatok. Innentõl szerintem orvosi az eset, majd a nõgyógyász segít. Ha még idõben elmész hozzá akár esemény utánit is tud adni, de akkor MOST azonnal el kell indulnod, nem lehet holnapig várni.
Figyelj. Mi nem tudhatjuk, hogy mennyi elõváladék került beléd. Igen, attól is teherbe lehet esni, volt már rá nem egy példa. Az meg felelõtlenség, hogy a péniszével izgatott, ugyanis ha hozzád dörzsöli, simán mehet annyi elõváladék. Inkább vagy csak újjal és szájjal kényeztessen, vagy húzzon óvszert és akkor mehet pénisszel is. Most 2 nap múlva kell hogy megjöjjön a menstruációd, vagy 1 hét? Teljesen mindegy. És ha megjön, az sem biztos, hogy nincs "baj", számos nõ van, aki a terhesség elsõ hónapjaiban is rendesen menstruál. Ezzel nem akarlak bántani, nem rosszindulatból írtam mindezt, csak jó (szerintem), ha valaki kicsit durvábban fogalmaz, mert talán így leesik, hogy ez nem játék, és nem úgy megy hogy hopp kicsi kukidörzsölgetés aztán utána meg pánikolsz. Legközelebb óvatosabban, sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Lehet rosszul fogalmaztam 1x próbálta betenni ekkor sikerült is neki félig de leállítottam mert nem szeretnék teherbe esni elõtte meg csak izgatott a péniszével meg ujjazott.Sok esély van a terhességre így is?
Lehet, hogy én vagyok túl parázós, de mi minden egyes alkalommal, amikor a péniszével kezd el izgatni a párom, gumit is használunk! Tökre mindegy, mennyire járt benned, benned járt és ez a lényeg. Innentõl kezdve fennáll a terhesség veszélye, még ha elvileg nem is olyan sok a ti esetetekben. Nem árt, ha tudod, hogy a spermiumok ujjal is bevihetõk a hüvelybe. És valóban, attól, hogy menstruálsz, még lehetsz terhes. Egy jó tanács: Ha nem akarsz gyereket, védekezzetek! Nõjetek fel a szexhez! Tõled is megkérdezem: Még mindig úgy gondolod, hogy megérte az a pár perc élvezet azért, hogy most halálra parázd magad, hogy teherbe estél-e???

Honnan számoljátok a kapcsolat kezdetét? Párommal buliban találkoztunk, ott még nem volt csók, de mondhatni "szerelem elsõ látásra" volt. Beszélgettünk minden nap, 1 hét múlva randiztunk, ott volt csók. Melyik nap legyen?

Legjobb válasz: Egy kapcsolat az elsõ csóktól kezdõdik, szerintem. Gondolj bele... akik kiskoruk óta ismerik egymást, de 20 évesen összejönnek, akkor õk már 20 éve kapcsolatban vannak? :D

Egy kapcsolat az elsõ csóktól kezdõdik, szerintem. Gondolj bele... akik kiskoruk óta ismerik egymást, de 20 évesen összejönnek, akkor õk már 20 éve kapcsolatban vannak? :D
szélsõséges az 1. válasz. mivel a megismerkedés nagy dolog, lehet annak venni a fordulóját. ha hosszabb ideje ismeritek egymást, akkor meg csók. vagy az 1. randi, mindegy. ami neked fontos.
A kérdező hozzászólása: nekem mindegyik fontos, csak ha a csókot tartanám is, nem tudnék elsiklani az elsõ tali felett, m számomra az nagyon jelentõs
Én mindig a dugástól számolom.
nem kell elsiklani. lehet talifordulón mozi, csókfordulón meg uszoda:)
Én inkább a csóktól számolnám, de így legalább egy héttel elõbb is már örömködhettek, hogy "jaj most ismerjük egymást 3 hónapja, ugye tudod hogy egy hét múlva is nagy napunk lesz?"

A mult héten jött meg de csak egy pár csepp volt.1-2 napig tartot. Azota hányingerem van émelygek. Van egy 1 hónapos kislányom. Csináltam tesztet és negatív lett. Lehetek ettől függetlenül terhes?

Legjobb válasz: Védekeztetek rendesen? Ha nem, akkor lehetsz terhes, de szerintem ha a babád még csak egy hónapos, tehát nem túl régen szültél, akkor a hányinger nem egy esetleges terhesség miatt lehet.

Védekeztetek rendesen? Ha nem, akkor lehetsz terhes, de szerintem ha a babád még csak egy hónapos, tehát nem túl régen szültél, akkor a hányinger nem egy esetleges terhesség miatt lehet.
Már bocs, de kérdezhetek valamit? Császárral szültél vagy rendesen. Mert ha rendesen elvileg 6 hétig nem is lehet szexelni. Viszont az még nem telt le nálad. Nem rosszindulatból kérdezem. Amúgy nem igen eshettél teherbe még, de elõfordulhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!