Találatok a következő kifejezésre: 1 hete kezdtem (80 db)

1 hete kezdtem a hozzátáplálást, 2 napja megeszik a kislányom krupli-répa főzelékből 50 grammot, az jó?

Úg yértem jól haladunk-e?

Legjobb válasz: Mi is ennyit ettünk 1 hét után kb. Most van 1 hónapja, hogy elkezdtük, 130 gramm fõzit eszik. Sztem jól haladtok :)

Mi is ennyit ettünk 1 hét után kb. Most van 1 hónapja, hogy elkezdtük, 130 gramm fõzit eszik. Sztem jól haladtok :)

1 hete kezdtem el a kreatin kúrát és ma lebetegedtem, most akkor hagyjam abba?

Torokgyulladásom van:S

Legjobb válasz: Valójában manduagyulladás ráadásul tüszõs és lázam is van.Nem gáz ez hogy abba kellet hagynom? a feltöltõ résznek vége szóval majd 1 hét mulva ha jobban leszek jöhet a szintentartás vagy elõröl egészet?

A kérdező hozzászólása: Valójában manduagyulladás ráadásul tüszõs és lázam is van.Nem gáz ez hogy abba kellet hagynom? a feltöltõ résznek vége szóval majd 1 hét mulva ha jobban leszek jöhet a szintentartás vagy elõröl egészet?
A kérdező hozzászólása: Kerestem ott is és nem találtam.. Egyébként nem tudom milyen rövid idõszakra szavaztol ha egyszer ez a kreatin kúra 40 napos és semmi köze a kérdéshez amit irsz mert engem az érdekel hogy kb hogy beleszámít e amit 1 hete lenyomtam feltöltés a kúrába és hogy most el fog e veszni? Mert ha igen elkezdem elõröl feltöltés és utana ugyan ugy szintentartás...
body.builder-en már valaki biztos volt hasonló helyzetben. keress rá
Vettél volna olyat aminél nincs fetöltõ idõszak :)
Én mindenképp a rövid verzióra szavaznék.
A kérdező hozzászólása: Ha 30 napos a kúra az jó? elvileg 40 napos de én ki tudom hozni így 30 napra: 1 hét feltöltés napi 20 g ( 4 adag) majd 3 hét 21 nap szintentartás napi 2 adag (10 g) Egyébként pénzbe se jönne ki nekem mert 10 napért nemfogok venni 1 újat..ráadásul nem is ez a gond mert még össze tudnám hozni ha akarnám de mellé ugyebár kell fehérje és azt meg végkép nem tudnék arra a 10 napra..Mert vettem aztis de azis pont ugy fog elfogyni
Ha tudsz akkor vegyél még valami kreatint, hogy meg tudjat csinálni a kúrát, ha nem akkor: ne csináld azt amit én, hogy túl kevéssel tartottam szinten, el is szartam a kúrát, csökkent az erõm a feltöltés után. NEM SZABAD SPÓROLNI A KREATINNAL szerintem ez a titok. Ha úgy van akkor inkább csinálj egy brutál, de rövid kúrát, minthogy egy hosszú, alacsony dózisos, szart nem érõ kúrát csinálnál. szerintem...
A kérdező hozzászólása: 100% monohydrate ás a feltöltõ rész megvolt szóval akkor az most pocsékba megy? 1 hétig fekszek otthon kb 1 hét mulva ujra kezdem edzést, akkor feltöltõ részt kezdhetem megint :S ? így nem lesz meg a 40 nap mert már 500 g-bpé 150et kb feltöltés alatt elhasználtam :S
Gondolom eltart legalább 1 hétig a gyógyulás, tehát ha abbahagyod utána kezdheted elõrõl. Esetleg szedhetsz kevesebb adagot hogy tartsd a szintet. Talán segít a gyógyulásban is. + Vitamin C-1000. Milyen kreatint szedsz?
Tõccsé fel megin

1 hete kezdtük a hozzátáplálást 5 hónapos kislányomnál. Azóta a kakija nagyon kemény, sötét zöld színű. Normális ez?

Anyatejes és tápis volt, pótolni kellett, almával kezdtünk.

Legjobb válasz: Állj le 1-2 hétig a hozzátáplálással,majd próbáld újra!Ez amúgy lehet normális is,de lehet,hogy túl gyorsan akarod hozzászoktatni a szilárd kajákhoz..szóval lassabban,kedves anyuka!:D amúgy sok szerencsét:)

Állj le 1-2 hétig a hozzátáplálással, majd próbáld újra!Ez amúgy lehet normális is, de lehet, hogy túl gyorsan akarod hozzászoktatni a szilárd kajákhoz..szóval lassabban, kedves anyuka!:D amúgy sok szerencsét:)
Igen, normális, más az emésztése már ilyenkor. De adj neki barackot is (õszit) mert az alma hasfogó, lehet azért kemény a kaksi. A fiam a 6. napon ordított, mert fájt a hasa az almától... na onnantól kezdve nem tartottam az egy íz egy hét bevezetõ módszert.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ízlik neki, 2 napja kapja a püré részét, elõtte csak a levét itta meg. Holnap felhívom a védõnõt azért, mert aggódom, nehogy bajt csináljak.
Eleinte okozhat szorulást a hozzátáplálást, idõvel helyreáll. Nálunk is volt nyuszibogyó és gyurma is a pelusban. Én akkor õszibarackot, vagy szilvát adtam a babámnak.

Akik július végére vannak kiírva, érzitek már a baba mocorgását? én 1 hete kezdtem csak érezni, de van olyan, hogy 2 napig semmi, aztán másnap is csak kb 2x. Nektek hogy van ez? Amúgy olyan jó érzés :-)

Legjobb válasz: Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.

Szia! Én július 24-re vagyok kiírva. Én már olyan 16 hetesen éreztem csikizést, és néha olyat mintha megdobbana, de akkor csak egy héten egyszer. Múlt hét elejétõl viszont olyan mintha egy lufi hol hátra menne, hol lefelé, hol oldalra, inkább olyan nyomás érzés, a védõnõ azt mondta hogy ezek már azok. Nekem van hogy egy vagy két napig nem nagyon érzem, vagy van hogy egy nap csak pár másodpercre, és még nem igazán hiszem el, hogy ez az. A védõnõ azt mondta hogy pár héten belül már erõsebben érzem, már alig várom, mert megnyugtat hogy mozog.
Köszönöm a nyugtatást! Aranyosak vagytok. Valószínûleg nem is fekszem olyan sokat, hogy igazán megtudjam figyelni az apró rezzenéseket:(!Most már jobban figyelek:)
A kérdező hozzászólása: kedves 13:45-ös, ne ijedj meg! egyrészt sokan csak a 20. hét körül kezdik érezni, másrészt lehet, hogy már érzed, csak nem tudod, hogy Õ az :) elõször elég nehéz megkülömböztetni a gyomor morgásoktól szerintem, az ember el sem hiszi, hogy ez nem egy belsõ szerve volt, hanem rúgás :) nem lesz semmi baj!
Ugyan, ezt nem lehet általánositani!:) Nekem azt mondta az orvosom, hogy talán azért éreztem már a 14. héten a picur bejelentkezéseit, mert nagyon vékony a hasfalam.47 kg-mal kezdtem a terhességet.Nyugodj meg nemsokára te is érezni fogod ahogy mocorog.Próbáld ki azt, hogy mikor reggel felkelsz tedd a pocidra a kezed, és beszélgess hozzá.Próbálj minél közelebb kerülni hozzá, és hidd el megérzed õt.Én ezt szoktam csinálni.Nekem bevállt.
Sziasztok. Most hogy olvastam a válaszokat nagyon kétségbe estem! Én Július 25-re vagyok kiírva, de sajnos én még nem éreztem a babát mozogni. Eddig annyira nem is aggódtam, mert azt mondták, hogy az elsõ babát gyakran csak a 20. hét körül érezni. Viszont most, hogy olvasom ti milyen hamar éreztétek, kicsit elkeseredtem. Remélem nincs semmi baj a babámmal....
Nekem a 16 hetes uh már 4D-s volt, de nagyon szégyenlõs a Drágám!Azért meglestük, igaz nem biztos, de ugy néz ki kicsi lány lesz.Ha igy lesz akkor Jázmin lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: én még nem tudom sajnos a nemét :( a 18. hetin nem volt hajlandó széttenni a lábát. De hamarosan megyünk 4D-re, talán majd akkor :) és Ti?
Sziasztok! Én július 27-ére vagyok kiírva a babóval. A picur elsõ mozgolódását február 13-án éreztem, pont a párom szülinapján. Elõször azt hittem csalóka érzés volt, de utána már biztos voltam benne, hogy õ az. Nekem olyan volt, mintha buborékok pukkantak volna el a pocakomba. Bár tegnap elég lusti volt a drágám, nem nagyon éreztette magát. Holnap magyünk Uh-ra, már nagyon várjuk! Ti tudjátok már a babó nemét?
Szia! Én július 14-re vagyok kiírva!És 18.héttõl érzem mindennap!Van hogy csak egy -két böködés van egész nap!Van hogy egész délelõtt ki akarja rúgni a ház oldalát!De amikor keveset mozog, a frász kerülget!Tegnap voltam tanácsadáson, és mondtam is védõnõnek, hogy tegnapelõtt nagy volt a csend!Azt mondta, hogy ha megjön a doki megnézik a szívhangot!Hogy megnyugodjak!Mire a doki odaért akkorát rúgott az oldalamba, hogy még én is meglepõdtem!Szerintem ilyenkor csak szórakozik velem!:) ))Várom már, hogy egy kicsit nagyobb legyen és minden nap erõsen érezzem!:) ))Üdv:20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: én amúgy remekül vagyok, a rosszullétek kb a 11. héten elmúltak, és azóta semmi gondom, bár néha nagyon tud feszülni a hasam, ami kellemetlen, de még mindig jobb, mint a hányinger volt :) híztam 4 kg-t (19 hetes leszek pénteken), de úgy gondolom, ez még belefér!
Sziasztok! Én júni 27-re vagyok kiírva.Már a 14. héttõl kezdve érzem mocorogni a kismanómat.Bár az utóbbi 3-4 napban eléggé inkativ a drágám.Van mikor csak azt érzem, hogy helyezkedik, ez olyan érzés mintha a bõröm alatt elsuhanna "valami", de van mikor elég határozottan rugdos egyet kettõt.Átalában akkor mikor elpihenek.Õ akkor kezd ficeregni.Csodás érzés.Amugy hogy vagytok?Jó olyanokkal beszélni akiknek velem egy idõs a babójuk. 26 éves km
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! Te kb 2 héttel elõttem vagy, szóval tapasztaltabb :) ezért kérdezem, hogy mikor kezdett napi rendszerességû lenni a mozgás érzése? vagy még most sem az?
Szia!Én július 11.-re vagyok kiírva. Én is olyasmit éreztem mikor valaki az ujjával bökdösne.
A kérdező hozzászólása: szia! én is júli 24-re vagyok kiírva :) nekem inkább olyan érzésem van, mint ha a mutatóujjammal tompán bökdösném magamat, csak ugye belülrõl. de én is várom már, hogy még jobban érezzem, mert tényleg megnyugtató, végre kézzel fogható jele van, hogy minden oké odabent :)
Én juli 27-re vagyok kiirva már két hete érzem elöször bugyogás, rezgés, kis kopogás volt..azóta 1 nap kivételével midnennap jelentkezik szerencsére:) de ne ijedjen meg sennki ha még nem mozog, ilyenkor még nem vészes.
Kb semennyire.
Ha fogyni akarsz, akkor szálkásító diéta kell és az erõsítõ edzések mellé minimum heti 3-4 aerob edzés is, pl kocogás, bicaj. Az este 6 után nem evés nem okos ötlet.
Õszintén szólva ez ló***t sem ér. Mégis mit akarsz elérni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
mi számít látszatnak? az hogy felfedezed hogy van ott izom, vagy az hogy valóban izmos leszel? Mert elõbb pár hét után, utóbbi ÉVEK!
hát valódi látszata olyan 5-6 év múlva
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem ez kicsit durva, hogy 5-6 év ?!? :) Régen is már kondiztam, mikor sulis voltam, és 1 hónap után volt látszata, pedig nem figyeltem a táplálékra.
Nálam kb 1 hónap múlva...volt.
Azért érdemes lenne utánanézni, hogy mennyi is az a "folyamatosan eszem a nagy fehérjetartalmú ételeket.". Grammra számold ki a kaját! body.builder.hu -> edzõ válaszol ->alapismeretek (alul)
Az, hogy rendszeresen edzel, az már 2-3 hónap után is látszik. (gondolom normál testalkatod van)

Tervezzük a babát a párommal.1 hete "kezdtük el" ugy igazán. Miért viszket a hüvelyem és van 1 kicsi folyásom is ami kellemetlen szagú. Orvoshoz akkor szeretnék menni majd tesztelés után. De addig akadályoz vmit a teherbeesésbe?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy fertõzést kaptál el?Szerintem menj hamarabb orvoshoz mint a teszt után mert lehet hogy súlyos! A teherbeesést nem hiszem hogy akadályozná (hacsak nem valami extra nagy fertõzés) de viszont átadhatod a partnerednek és ha te kigyógyulnál utána a parter átadhatja újból neked és ez így fog menni az örökké valóságig.Szerintem menj orvoshoz.

Nem lehet hogy fertõzést kaptál el?Szerintem menj hamarabb orvoshoz mint a teszt után mert lehet hogy súlyos! A teherbeesést nem hiszem hogy akadályozná (hacsak nem valami extra nagy fertõzés) de viszont átadhatod a partnerednek és ha te kigyógyulnál utána a parter átadhatja újból neked és ez így fog menni az örökké valóságig.Szerintem menj orvoshoz.
Szerintem is valami fertõzésed van, hüvelygomba, talán. Addig, amíg nem kezeli ki az orvos, nem lenne szerencsés teherbe esned, szerintem.
A kérdező hozzászólása: A canesten combi jó rá ugye?a párom a krémet használhatja?
Igen jó rá , de ha nem múlik el akkor meg orvos , és a partnered is használhatja de csak a krémet nem kúpot:)
figyu, ha gyereket akartok, ne saját magad kezelgesd, hanem menj el egy dokihoz, aki a megfelelõ ellenszert felírja. ez tuti, hogy fertõzés.

1 hete kezdtem szedni a fogamzásgátlót, és barnás-vöröses vérzésem van, ez ugye nem jelenti azt, hogy nem hat a tabletta, csak mellékhatás?

Legjobb válasz: igen, elõfordul ilyen, ne aggódj :) de ha nem múlik, akkor keresd fel a dokit, lehet másik tabi kell neked :)

igen, elõfordul ilyen, ne aggódj :) de ha nem múlik, akkor keresd fel a dokit, lehet másik tabi kell neked :)
Korulbelul az elso ket hetben en vegig vereztem

Kb 1 hete kezdtem el a League of legends játékot (kezdõ vagyok még) melyik Championt ajánlanátok? . Többi lent

már van 7500 pontom 10. szint.

Legjobb válasz: Ip amugy, nem hp Olyan host vegyel meg amit kiprobaltal es Neked tetszik, ne amit mas mond Az ip egy reszet megtarthatod 20-as azintig hogy majd vegyel runakat

Ip amugy, nem hpOlyan host vegyel meg amit kiprobaltal es Neked tetszik, ne amit mas mondAz ip egy reszet megtarthatod 20-as azintig hogy majd vegyel runakat
Várj még vele, próbálgasd az ingyeneseket, vedd meg a 450 eseket, olcsók és nagyon kemények s könnyû velük játszani. Ráérsz a drágábbakkal, mert eléggé skill igényes a javuk.
#1 Én is meglepõdtem, de magyar verzióban az IP-t lefordítottak HP-ra. Hatalom Pont vagy mi. Egyébként meg próbálgasd az ingyeneseket, és aki tetszik vedd meg. Ajánlani tudnám még a 450-eseket, amik 1-1 karakterfajta alapjait jól megtanítják.
nem tudtam a forditasrol, bocs
Kassadin
A kérdező hozzászólása: végül is Pantheon lett!
Nem. De inkább.. áh... hagyjuk...
Wash, szerintem vonuljunk vissza a válaszadástól :D
Amortizációs pótlékra perelek valakit : (
Wow, nem poti tette fel a kérdést? Mondjuk õ nem egy hete kezdte. Kérdezõ, nem tudsz ilyen gyorsan nõni és nem csak mellre-bicóra kéne edzeni. És olvasd el az alpismerteket builderen és a sárga kapszulát és satöbbi satöbbi...
nem semmi
Tricepsz, csuklya lemardt :-D
Hát, láb, törzs.
A kérdező hozzászólása: mell , bicepsz , váll , has?
Ha jól akarsz kinézni, ahhoz izom kell. Amikor izmot növelsz, akkor tömeget növelsz. Amikor az izmod tömegét növeled, akkor testet építesz, ennyi. Mondom, nézz utána. Az a tápkieg meg semmit nem ér rendes étrend nélkül. Ha pedig csak egy-egy dologra edzel, csak rontasz a helyzeten, ami a kinézetedet illeti, bízz bennem, láttam már ilyet.
A kérdező hozzászólása: nem tömeget akarok növelni meg nem is testépítõ akarok lenni csak jól akarok kinézni és szerintem a mell meg a bicepszemre fér rá legjobban az edzés
A csuklyát én vagy a vállhoz, vagy a háthoz veszem, de lehet külön is mondani. Az meg már szerintem egyértelmû, hogy ha valaki karra edz, akkor az egészre, nem csak bicepszre vagy akármire. Érdekes, csak alkarra nem valami sokan szeretnének edzeni, pedig olyan trendi volna a Popeye-look.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!