Találatok a következő kifejezésre: 1 hete jött meg. Orvos meg (5 db)

KarHleight fog. Gatlot kezdetm el szedni 1 hete. Az orvos azt mondta, akkor vegyem be az elsot ha megjon. Múlthét hétfön meg jött és én bevettem az elsõt. Akkor megvolt rendesen de a mai napig barnás folyásom van. Ilyen még sosem volt. Az normális?

Legjobb válasz: A legelsõ levél szedése alatt még elõfordulhat ilyesmi, mert akármilyen kevés is van benne, de attól még hormontartalmú minden fogamzásgátló, és ehhez azért hozzá kell szoknia a szervezetednek. Nálam is volt ilyen, de az elsõ megvonásos vérzéssel együtt el is múlt. Ha viszont a 2-3. levélnél is ez lesz még, az már lehet probléma, akkor már érdemes visszamenni az orvoshoz és megbeszélni vele. Egyébként ez a betegtájékoztatón is rajta szokott lenni, olvass bele. :)

A legelsõ levél szedése alatt még elõfordulhat ilyesmi, mert akármilyen kevés is van benne, de attól még hormontartalmú minden fogamzásgátló, és ehhez azért hozzá kell szoknia a szervezetednek. Nálam is volt ilyen, de az elsõ megvonásos vérzéssel együtt el is múlt. Ha viszont a 2-3. levélnél is ez lesz még, az már lehet probléma, akkor már érdemes visszamenni az orvoshoz és megbeszélni vele. Egyébként ez a betegtájékoztatón is rajta szokott lenni, olvass bele. :)
Szia :) Nekem is KarHleight fogamzásgátlót írt az orvosom. Viszont nem igazán értem a 7 fehér tabletta funkcióját. Esetleg tudnál segíteni? Nekem is a menstruációm elsõ napján kell elkezdenem. A 21 drapp színû tabletta után 7 fehér következik, de valami olyasmit mondott az orvos, hogy van aki kiszedi azt is, van aki nem. Na ezt nem értem. A fehér tablettáknak a menstruáció idejére kell kijönniük? A következõ menstruáció kezdetekor a másik levél elsõ tablettájával kezdjem, vagy sorban szedjem, ahogy kijön? Neked mit mondott az orvosod? :)
Szívesen. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm !!!!
Értem. Ettõl függetlenül normális így is. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs szünet mert a menstruacio alatt is kell szednem a tablettát. Amikor megjott elso nap akkor kellett bevennem az elsot és a verzés alatt is kell szednem. Kicsit megijedtem ettol a barnás folyástól mert ilyen sosem volt mielott nem szedtem tablettát. Akkor ez normális?
A megvonásos vérzés is tulajdonképpen maga a menstruáció, csak a fogamzásgátló szedése alatt így is szokták hívni, mert ugye akkor jön meg, mikor épp a 7 napos gyógyszer-szünetben vagy. :) Mármint mi mennyi idõ alatt múlik el? Ha a barnás folyásra gondolsz, akkor az a következõ menstruációig szokott tartani általában, de ez nem törvényszerû.
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõ kb amig elmúlik?
A kérdező hozzászólása: mit értesz a megvonásos vérzés alatt? Küszönöm szépen !
A kérdező hozzászólása: Nekem ilyet nem mondott az orvosom h van aki kiszedi és van aki nem :) nekem azt mondta h azok a feher tablettak csak azert vannak h ne felejtsd el sose bevenni a tablettat es ezert kell szedni menstruacio alatt is :) ezek nem fogamzasgatlo tablettak :) és igy ugy van ahogy írod amikor elfogy a világosbarna szinu tablettat akkor jon a 7 fehér és azon a heten kell megjonnie :) ha elfogy a 7 fehér akkor rogton kell szedned a vilagosbarna szinuket :) remélem érthetoen írtam le :)

1 hete nem jött meg. Orvos meg tudja már mondani, hogy terhes vagyok-e?

23-án meg kellet volna jönnie, még mindig semmi! Csináltam egy tesztet pozitiv lett? Ha elmegyek a héten az orvoshoz akkor kitudja már mutatni a terheséget ultrahangal?irjatok!

Legjobb válasz: Ha jó az ultrahang, akkor igen. Szerintem hívd fel az orvosod, és kérdezd meg, mikor javasolja, hogy elmenj. De a pozitív teszt az azt jelenti, hogy terhes vagy

Ha jó az ultrahang, akkor igen. Szerintem hívd fel az orvosod, és kérdezd meg, mikor javasolja, hogy elmenj. De a pozitív teszt az azt jelenti, hogy terhes vagy
A pozitív teszt már szinte biztos, de az orvos tud neked 100%-an biztosat mondani.

Rendszertelen mesim miatt Norcolutot írt fel az orvos. Ez volt 3 hónapja, rá következő hétre megjött. A múlt hónapban 1 hét késéssel jött meg, de nem természetes utón, megemeltem magam, Ebben a hónapban még semmi? Valakinek volt hasonló problémája?

Legjobb válasz: Én azt mondom neked, hogy igyál meg naponta egy pohár cickafark teát. Akkor rendszeresen megjön, és nem kell mindenféle hormonos szutykot szedned. De ez csak egy tanács. Minden nõi bajra jó a cickafark.

Én azt mondom neked, hogy igyál meg naponta egy pohár cickafark teát. Akkor rendszeresen megjön, és nem kell mindenféle hormonos szutykot szedned. De ez csak egy tanács. Minden nõi bajra jó a cickafark.
Szia, mi a helyzet a problémáddal? Én ugyanezzel küzdök most. Fáj a méhem, a derekam. 5 napja késik.

Februárban elment a babám 10 hetesen, orvosi javalatra 3 hónapig pihentettük a dolgot. A menszeszem olyan volt, mint elötte, mindig 28 napra jött meg, soha nem késett, de az utolsó 2 hónapban késett, először 3 napot, most pedig 1 hetet. Mi lehet ez?

Nagyon beleéltem magam abba, hogy összjött, erre semmi, a tesztek is negativak voltak. Nem értem miért lett ilyen kiszámithatalan a menszeszem.

Legjobb válasz: Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!