Találatok a következő kifejezésre: 1 hete jött meg (160 db)

Köbö 1 hete jött meg a havim, mikor fog rendszeresen megjönni? És így az első hónapokban honnan fogom tudni h megint megjön?

Csakmeert nemszeretnéék wéres nyomokat a bugyimon:D

Legjobb válasz: Egy kis zsebnaptaron karikazd be azokat a napokat amikor volt, igy ki tudod szamolni es ha az elejen meg nem is jar pontosan hasznalj tisztasagi betetet.

Egy kis zsebnaptaron karikazd be azokat a napokat amikor volt, igy ki tudod szamolni es ha az elejen meg nem is jar pontosan hasznalj tisztasagi betetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Szerintem érezni fogod, hogy görcsöl a hasid. Tisztasági betétet tegyél be. Változó, hgy mikor lesz rendszeres, de az elsõ évben még biztos nem áll be ugyanúgy. Az átlag 26-28 nap, figyld a naptárban.

Az a kerdesem, hogy a heten jott meg a Triszomia 21 eredmenyem es 1:220-hoz, a doki azt mondja, hogy emelkedett riziko, de ne legyek betojva. Heten jon meg a 16-dik heti aztan adott beutalot genetikai vizsgalatra. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nekem 1/130 a kockázat, hétfõn megyek genetikára. Hát ez magas kockázat már, de az nyugtat, hogy uh-on nem találtak semmit. Nem olyan megbízható ez a vizsgálat, de biztos ami biztos én bevállalom az amniot is hétfõn, így leszek nyugodt. A tiéd azért jobb eredmény, de genetikán úgyis megmondják mi legyen, ha uh nem mutat semmit akkor nem lesz baj.

Nekem 1/130 a kockázat, hétfõn megyek genetikára. Hát ez magas kockázat már, de az nyugtat, hogy uh-on nem találtak semmit. Nem olyan megbízható ez a vizsgálat, de biztos ami biztos én bevállalom az amniot is hétfõn, így leszek nyugodt. A tiéd azért jobb eredmény, de genetikán úgyis megmondják mi legyen, ha uh nem mutat semmit akkor nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: utrahangon azt mondja mindig minden rendbe van.Nekem meg meg kell varnom ezt a erdmenyt utana mehetek.Sok szerencset!
Köszi! Viszont!

Cerazettet szedek, a szülés óta csak 1-szer jött meg, egy hete kellett volna megjönnie másodszor. Ma negatívat teszteltem, ugye biztos, hogy nem vagyok terhes?

2 és fél hónapja szültem és szoptatok. Még nem szeretnénk kistesót, remélem elég biztonságos a Cerazette.

Legjobb válasz: Biztos nem vagy az! A használatiba is benne van, hogy a gyógyszer egyik mellékhatása lehet a menstruáció teljes kimaradása. Én 3 hónapja szültem, szintén Cerazettet szedek, és nekem is csak 1x jött meg eddig.

Biztos nem vagy az! A használatiba is benne van, hogy a gyógyszer egyik mellékhatása lehet a menstruáció teljes kimaradása. Én 3 hónapja szültem, szintén Cerazettet szedek, és nekem is csak 1x jött meg eddig.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Én az elsõ babával is azt szedtem és kb 1 évig nem jött meg aztán meg rövid 3 napos barnás ciklusaim voltak. Nincs semmi baj. Annyit érdemes róla tudni, hogy ha testvérkét akartok akkor amikor abbahagyod onnantól bármikor lehetsz terhes. Addig véd míg szeded utána már akár 2 nap után is lehet baba.
Nekem ugyan sajnos még nincs babám, de régebben én is szedtem Cerazettet...nekem az elsõ adag után rendesen megjött a nemvárt, és utána még két hónapig folyamatosan. Igaz csak bõséges barnás folyás, rosszabb napokon élénkebb, volt, de azért ez borzasztó. Mikor visszamentem a dokihoz, akkor csak annyit mondott, hogy sejtette, hogy ez lesz.

A mult héten jött meg de csak egy pár csepp volt.1-2 napig tartot. Azota hányingerem van émelygek. Van egy 1 hónapos kislányom. Csináltam tesztet és negatív lett. Lehetek ettől függetlenül terhes?

Legjobb válasz: Védekeztetek rendesen? Ha nem, akkor lehetsz terhes, de szerintem ha a babád még csak egy hónapos, tehát nem túl régen szültél, akkor a hányinger nem egy esetleges terhesség miatt lehet.

Védekeztetek rendesen? Ha nem, akkor lehetsz terhes, de szerintem ha a babád még csak egy hónapos, tehát nem túl régen szültél, akkor a hányinger nem egy esetleges terhesség miatt lehet.
Már bocs, de kérdezhetek valamit? Császárral szültél vagy rendesen. Mert ha rendesen elvileg 6 hétig nem is lehet szexelni. Viszont az még nem telt le nálad. Nem rosszindulatból kérdezem. Amúgy nem igen eshettél teherbe még, de elõfordulhat.
Nem:) Nekem anno az elsõ után hónapokig kimaradt:)
Ha kb. 1 hónappal ezelõtt jött meg, akkor miért kellett volna 2 hete megjönnie? Nem értem... De mindegy is. Ne aggódj, valószínûleg nincs baj, a lányok nagyrészének kell pár hónap, mire rendesen beáll a vérzés a jó ütemre :)

Terhes lehetek? Kicsit több mint 1 hete volt meg (késve jött), de nem rendesen.2 nap vérzés, 3. nap alig és ennyi. Mostanság esténként hányingerem van, a cicim néha érzékeny és a cigit sem kívánom, egyfolytában álmos vagyok.

És eléggé nagy hangulatváltozásaim vannak. Lehet mégis baba? A legutolsó tesztem amit a menzi után csináltam negatív volt. De beszedtem a clostit. Lehet attól van? Vagy mégis ott a baba? A hasam is szurkál (bár ez most lehet a clostitól) vagy nem tudom. Csak ezek fura dolgok... Szerintetek?

Legjobb válasz: Köszönöm! Akkor legalább tudom hogy ha a closti! :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor legalább tudom hogy ha a closti! :)
Hát szerintem nem vagy terhes!Ez a closti mellékhatása is lehet!Ha nem vagy biztos, akkor lõj el még1 tesztet!
A clostitol lehet, szerintem nem baba, legalabbis nälam hasonlo volt minden, aztän az uh-on szep peteeres volt a 13. napon.

3hónapja szültem 6 hétre meg jött 2 hétig véreztem szedem e harmonet gyógyszert most megint meg jött időbe de csak 1 napig volt meg. Normális ez? Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Ez természetes. Én 6 hónapja szültem, és még a múlt hónapban állt vissza rendesen egy hónapra a menstruációm.Elõtte nekem is össze-vissza jött meg és csak egy-két napra. Ne aggódj, persze nem árt védekezni!

Szia! Ez természetes. Én 6 hónapja szültem, és még a múlt hónapban állt vissza rendesen egy hónapra a menstruációm.Elõtte nekem is össze-vissza jött meg és csak egy-két napra. Ne aggódj, persze nem árt védekezni!

Júl. 16-án lefeküdtem a barátommal, de védekeztünk, és rá 1 hétre meg is jött. 1 hete újra együtt voltunk. Néha fázom, úgy érzem nőtt a mellem is bár lehet csak bebeszélem. Terhes vagyok?

16 éves vagyok. Kb 1 hét múlva kéne megjönnie

Legjobb válasz: szerintem ne aggodj, menj el a noi orvosodhoz es o meg tudja neked mondani. vagy vard ki az 1hetet es ha nem jott meg akkor menj a noi orvoshoz.

szerintem ne aggodj, menj el a noi orvosodhoz es o meg tudja neked mondani. vagy vard ki az 1hetet es ha nem jott meg akkor menj a noi orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: De van esély rá? :S
ha fázol öltözz fel!!annyira butyuta a kérdésed, hogy inkább még ne szexelj, hanem babázz!
A kérdező hozzászólása: túl sokat aggódtam és mindenféle honlapot elolvastam, az egyiken írták h a fázékonyság is lehet tünet... meg gyakran pisilek pár napja..
ha vedekeztetek es nem szakadt el a gumi akkor nincs nagy esely ra mert a gumi a legbiztossabb ami lehet terhesseg ellen. esetleg szedd meg a fogamzasgatlot is a gumi melle es akkor tuti nem maradsz terhes. szerintem ne aggodj. mert az annal rosszabb. igy sokkal kesobb fog megjonni es aztan meg jobban fog aggasztani. csak nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: 22.-én este megjött :)

Lassan 4 hete hogy szültem. Már 1 hete csak barnázásom volt, de tegnap és ma is fáj a hasam alja és olyan mintha most jött volna meg a menszeszem. Rendesen megint vérzek. Ez az? Ez nem baj? Lehet szoptatni?

Valahol azt olvastam, hogy ha megjön a rendes menszesz, akkor orvoshoz kell menni és abba kell hagyni a szoptatást. ezt itt olvastam. ez igaz?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 gyerekem van.Az elsõ 8 héten a tisztulás idõszakában a semmitõl a barnázgatáson át az erõs vérzésig minden volt váltakozva.Kb 3. 4. hónapban jött meg rendesen,de én mindegyiket egyéves koráig szoptattam.Ha van tejed Az Isten szerelmére abba ne hagyd a szoptatást.

Szia! Nekem 3 gyerekem van.Az elsõ 8 héten a tisztulás idõszakában a semmitõl a barnázgatáson át az erõs vérzésig minden volt váltakozva.Kb 3. 4. hónapban jött meg rendesen, de én mindegyiket egyéves koráig szoptattam.Ha van tejed Az Isten szerelmére abba ne hagyd a szoptatást.
Nyugodtn szoptass, hiszen a babának erre van leginkább szüksége!!!
Ez butasag. Van, aki mar hamar menstrual, es szoptat egy eves korig. Es ez a jo!
Igen, ez már lehet az.Nekem az elsõ szülés után a 8.héten jött meg elöszõr, a második szülés után az 5.héten.A szoptatást semmiképpen se hagyd abba.
Nekem a szülés után 26 nappal jött meg elõször, amikor már elmúlt a gyerekágyi folyás. Elõször megijedtem, hogy mi ez az erõs vérzés, aztán rájöttem, hogy a mensi. Az orvosom szerint ez elõfordulhat, nincs vele semmi baj.Azóta is megjön 30-35 napra. Szoptatom a 4 hónapos babámat, van is elég tejem, csak mielõtt megjön 1-2 nappal elõtte mintha kevesebb lenne, vagy egy picit másmilyen, mert ilyenkor egy kicsit nyûgösebb a babám. (Bár lehet, hogy most az idõjárás miatt is volt). Tehát szoptass tovább!

Okt.30án vettem be escapellét, ezután kb 1 hete vltunk 1ütt megszakitással. A mensim jol megjött a tabi óta 2×, ma jött meg 27. napra. Ha 1 hete tegyük fel teherbe estem, megjött volna ma?

ugye a teszt 2 hétre rá jó...de ha pl 1 hete estem teherbe, akkor a mensim nem jönne meg de a tesztt mgé nem irná? hogy is van ez? am nemrég csináltam tezstet ami negatív lett.. ha ma rendesn megjött, ugye nem vagyok babaás?

Legjobb válasz: Szia! Nem vagy terhes, semmi baj. A beágyazódás kb 8 nap, na most ha te a 7. napon elkezdesz menstruálni, akkor nincs hová beágyazódni a gyereknek. Menstruáció elõtt 1 héttel nem igazán van már peteérés, nameg mondom nem lenne hová beágyazódnia. Nem leszel terhes :)

Szia! Nem vagy terhes, semmi baj. A beágyazódás kb 8 nap, na most ha te a 7. napon elkezdesz menstruálni, akkor nincs hová beágyazódni a gyereknek. Menstruáció elõtt 1 héttel nem igazán van már peteérés, nameg mondom nem lenne hová beágyazódnia. Nem leszel terhes :)
Mármint a szextõl számított 7. napon :D
A kérdező hozzászólása: kösziiiiii:)
a teszt 2 hét múlva mutat eredményt, addig fölösleges megcsinálni. van aki a terhessége feléig menstruál... kár hogy nem kértél karácsonyra egy kis felelõsségtudatot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!