Találatok a következő kifejezésre: 1 hete járni 1 sráccal és (2 db)

1 hete kezdem járni 1 sráccal és azota most fogok elöször talizni vele, mert elutaztunk és félek, hogy talán szakitani akar velem. Miért van ez? Talán nem kéne járnom senkivel?

Legjobb válasz: Én egyáltalán nem hiszem, hogy szakítani akarna veled, különben már talizni sem akarna. Nyugodj meg, feleslegesen idegesíted magad ilyen "hülyeségeken".

Én egyáltalán nem hiszem, hogy szakítani akarna veled, különben már talizni sem akarna. Nyugodj meg, feleslegesen idegesíted magad ilyen "hülyeségeken".
Ha nem lesz jó vele, nem szívesen találkozol vele újra meg újra, ha nem szívesen leszel vele együtt, nem érzed magad jól vele, akkor majd úgyis érzed, hogy nem akarsz vele járni. Ezen meg ne stresszelj talélkozzatok! A többi meg jön magától :) hajrá
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: de ez a tali nincs megbeszélve csak minden nap 6-órakor jönn ara amere én táncolok és ott

Az a gond hogy tetszik egy srác és én is tetszek neki járni is akarunk csak keveset tudnánk talizni mert engem a szüleim hétköznap nem engednek sehova csak szombaton és bizti hogy 1 hét alatt szakitanánk, mit tegyek?

Legjobb válasz: Mi az, hogy bizti egy hét után szakítanátok? Ne így állj hozzá a dologhoz, mert akkor úgyis fog elsülni. Ha tényleg szeretetitek egymást, akkor nem egy hét alatt nem fog tönkremenni a kapcsolatotok. Sok sikert! És csak pozitívan! ;)

Mi az, hogy bizti egy hét után szakítanátok? Ne így állj hozzá a dologhoz, mert akkor úgyis fog elsülni. Ha tényleg szeretetitek egymást, akkor nem egy hét alatt nem fog tönkremenni a kapcsolatotok. Sok sikert! És csak pozitívan! ;)
Annyit mondanék, hogy én a párommal (immár 5 éve) 2 évig titokban jártunk, mert a szüleim tiltottak tõle. :S Nagyon ritkán találkoztunk, és akkor is csak perceket, órákat, de annál jobb volt, mikor újra láttuk egymást! :D Aztán addig harcoltunk, míg el nem fogadtak minket együtt, és azóta (5 éve) sem talizunk annyira sokat, hogy minden nap vagy mittudomén. Mert úgy tökéletes volt. Jó persze persze sokkl többet vunk együtt, de ahogy mondták elõttem, úgy szoktuk meg. És olyan jó érzés, mikor sok idõ után újra láthatod! Már ha hûséges típus vagy! Sztem vágj bele nyugodtan! ;)
a jó kapcsolat alapja nem az, hogy mennyit találkoztok.ha szeretitek egymást, miért szakítanátok egy hét alatt?az ember úgy szokja meg a kapcsolatát ahogy elkezdõdik.ha egy héten egyszer taliztok, ehhez szoktok hozzá.így is mûködik.én a párom egy hónapban egyszer látom, mert kamionozik.pedig mi együtt élünk.még sincs semmi gond, mert így ismertem meg, és ehhez alkalmazkodtunk.meg van telefon, net...ha ritkán taliztok, jobban fogtok egymásnak olyankor örülni.aztán majd minden alakul.változnak a dolgok és új helyzetek fognak kialakulni.majd meglátod.szeressétek egymást és ne ezzel foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: húú hát nagyon szépen köszönöm a jótanácsot csak az az igaszság hogy ez a srác nem éribe anyival hogy 1 héten 1-szer
Mi az hogy nme éri be annyival??? Ha nem éri be, akkor nem is szeret téged igazán.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!