Találatok a következő kifejezésre: 1 hete járni 1 (24 db)

1 hete kezdem járni 1 sráccal és azota most fogok elöször talizni vele, mert elutaztunk és félek, hogy talán szakitani akar velem. Miért van ez? Talán nem kéne járnom senkivel?

Legjobb válasz: Én egyáltalán nem hiszem, hogy szakítani akarna veled, különben már talizni sem akarna. Nyugodj meg, feleslegesen idegesíted magad ilyen "hülyeségeken".

Én egyáltalán nem hiszem, hogy szakítani akarna veled, különben már talizni sem akarna. Nyugodj meg, feleslegesen idegesíted magad ilyen "hülyeségeken".
Ha nem lesz jó vele, nem szívesen találkozol vele újra meg újra, ha nem szívesen leszel vele együtt, nem érzed magad jól vele, akkor majd úgyis érzed, hogy nem akarsz vele járni. Ezen meg ne stresszelj talélkozzatok! A többi meg jön magától :) hajrá
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: de ez a tali nincs megbeszélve csak minden nap 6-órakor jönn ara amere én táncolok és ott
Borogasd. Patikában kapható oldattal átitatott ruhával. Vagy kenjed vadgesztenye krémmel legalább naponta 3-4x jól átmaszírozva

Az a gond hogy tetszik egy srác és én is tetszek neki járni is akarunk csak keveset tudnánk talizni mert engem a szüleim hétköznap nem engednek sehova csak szombaton és bizti hogy 1 hét alatt szakitanánk, mit tegyek?

Legjobb válasz: Mi az, hogy bizti egy hét után szakítanátok? Ne így állj hozzá a dologhoz, mert akkor úgyis fog elsülni. Ha tényleg szeretetitek egymást, akkor nem egy hét alatt nem fog tönkremenni a kapcsolatotok. Sok sikert! És csak pozitívan! ;)

Mi az, hogy bizti egy hét után szakítanátok? Ne így állj hozzá a dologhoz, mert akkor úgyis fog elsülni. Ha tényleg szeretetitek egymást, akkor nem egy hét alatt nem fog tönkremenni a kapcsolatotok. Sok sikert! És csak pozitívan! ;)
Annyit mondanék, hogy én a párommal (immár 5 éve) 2 évig titokban jártunk, mert a szüleim tiltottak tõle. :S Nagyon ritkán találkoztunk, és akkor is csak perceket, órákat, de annál jobb volt, mikor újra láttuk egymást! :D Aztán addig harcoltunk, míg el nem fogadtak minket együtt, és azóta (5 éve) sem talizunk annyira sokat, hogy minden nap vagy mittudomén. Mert úgy tökéletes volt. Jó persze persze sokkl többet vunk együtt, de ahogy mondták elõttem, úgy szoktuk meg. És olyan jó érzés, mikor sok idõ után újra láthatod! Már ha hûséges típus vagy! Sztem vágj bele nyugodtan! ;)
a jó kapcsolat alapja nem az, hogy mennyit találkoztok.ha szeretitek egymást, miért szakítanátok egy hét alatt?az ember úgy szokja meg a kapcsolatát ahogy elkezdõdik.ha egy héten egyszer taliztok, ehhez szoktok hozzá.így is mûködik.én a párom egy hónapban egyszer látom, mert kamionozik.pedig mi együtt élünk.még sincs semmi gond, mert így ismertem meg, és ehhez alkalmazkodtunk.meg van telefon, net...ha ritkán taliztok, jobban fogtok egymásnak olyankor örülni.aztán majd minden alakul.változnak a dolgok és új helyzetek fognak kialakulni.majd meglátod.szeressétek egymást és ne ezzel foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: húú hát nagyon szépen köszönöm a jótanácsot csak az az igaszság hogy ez a srác nem éribe anyival hogy 1 héten 1-szer
Mi az hogy nme éri be annyival??? Ha nem éri be, akkor nem is szeret téged igazán.


1 hete felállt a babám és az ágy mellett próbál lépegetni 2-3 lépést, mikorra fog járni? Mikorra tud elesni úgy, hogy nem üti meg magát nagyon? Hány hónap szokott lenni, mire egyedül elindul?

Most állandóan mellette vagyok, még nagyon bizonytalan és így is 2-szer már eld?lt, nem voltam elég gyors.

Legjobb válasz: Nem lehet megmondani mikor fog elindulni, ez rengeteg dolgotól függ. A fiam 6.5 hósan állt fel elõször és 11 hósan indult el. Néhány hétbe beletellett azt hiszem, mire fenékre pottyant és nem esett hanyatt. Én soha nem álltam mögötte, hogy elkapdossam. Meggyõzõdésem, hogy ha ezt teszed, akkor nem lesz érdeke megtanulni esni, hisz úgysem üti meg magát. Amikor meg nem vagy ott és nyugodtan eldõl és megüti magát, nem fogja érteni, hogy most mi a frász van... Persze nem azt mondom, hogy ha látod, hogy épp esik neki az asztal sarkának, ne fogd meg, de azért ne állj mögötte h. bármely pillanatban elkaphasd- hangsúlyozom, szerintem!

Nem lehet megmondani mikor fog elindulni, ez rengeteg dolgotól függ. A fiam 6.5 hósan állt fel elõször és 11 hósan indult el. Néhány hétbe beletellett azt hiszem, mire fenékre pottyant és nem esett hanyatt. Én soha nem álltam mögötte, hogy elkapdossam. Meggyõzõdésem, hogy ha ezt teszed, akkor nem lesz érdeke megtanulni esni, hisz úgysem üti meg magát. Amikor meg nem vagy ott és nyugodtan eldõl és megüti magát, nem fogja érteni, hogy most mi a frász van... Persze nem azt mondom, hogy ha látod, hogy épp esik neki az asztal sarkának, ne fogd meg, de azért ne állj mögötte h. bármely pillanatban elkaphasd- hangsúlyozom, szerintem!
A kérdező hozzászólása: Úgy dõlt el eddig, mint a léc 2-szer, rossz volt nézni. Annyira sírt, hogy alig vett levegõt, amikor eleesett, biztos nagyon fájt neki és persze meg is ijedt.
Szerintem esni viszonylag gyorsan megtanul majd, de hogy mikor indul el, az azért még odébb van szerintem. Az én fiam 7 hónaposan kezdett bútorok mellett járni, és 13 hónaposan indult el egyedül. De tudok olyant, aki szintén 7 hónaposan már járt kapaszkodva, egyedül pedig 'csak' közel 15 hónaposan.
Egy-két hétbe is beletelhet, amikor már biztosan jár. De ne legyél mellette, nem baj, ha elesik, mert azt is megkell tanulnia. Nem ütik meg nagyon magukat, csak arra vigyázz, hogy ne legyen éles tárgy, amibe a fejét beverheti.Ha nem veszed észre, hogy elesett, akkor egyedül is felfog állni. Ha viszont állandóan elkapod, akkor elõször körülnéz, hogy látod-e? Ha igen, akkor sír, de ha nem törõdsz vele, sírás nélkül kel fel. Vagy éppen négykézláb folytatja. A babák nincsenek porcelánból.

14 hónapos babám 1 hete kezdett járni, idebent a lakásban jól teszem ha cipőben járatom vagy inkább zokniban?

Olyan kis bizonytalan még mindig, sokat esik. Cip?ben még többet esik. Egyrészt azt olvastam hogy amikortól jár, cip?-szandi kell rá (siestánk van) másrészt van puhatalpúnk is (liliputi)ami ugye inkább olyan mintha zokni lenne. Mezítláb nagyon ügyesen megy már, de ha van rajta bármi a lábán akkor nagyon bizonytalan. Akkor most mit csináljak,hogy teszek jó neki?

Legjobb válasz: Én a puha talpúra szavazom, abban könnyebben mozog, majd 1-2 hónap múlva add rá a merev talpút, amikor már nem lesz annyira bizonytalan a járása.

Én a puha talpúra szavazom, abban könnyebben mozog, majd 1-2 hónap múlva add rá a merev talpút, amikor már nem lesz annyira bizonytalan a járása.
A kérdező hozzászólása: Értem, de akkor nem járhatna zokniban? Nem teszem tönkre a kis lábát vajon a puha talpúban? teljes talpon áll bedõl a kis bokája is...
Otthon zokni, kintre cipõ a legjobb. A bedõlés pedig teljesen természetes (még a 3 éves fiamnak is be van dõlve a bokája kicsit).
A gyógytornász azt mondta, amíg a baba tanul járni a ciõ segítségére van szüksége, mert nagyon ingatag. Amikor már jól jár, nem esik annyit, stabil, nincs szükség cipõre. Én így csinálom.
nekünk a csúszásgátlós zoknit ajánlották, nem is vettünk elsõ cipõt, mert nem volt rá szükség. zokniban nagyon szépen ment és semmi baj nem lett. utána viszont mivel a puhatalpú kimaradt kintre már rendes vastagtalpút ajánlottak, és ez így nekünk bevált. minden orvos mást mond és minden cikk is másról ír sajnos. dönts belátásod szerint, de ha a családban volt lúdtalp, bokasüllyedés, gerincferdülés, akkor érdemesebb szakembert megkérdezni.

1 hét múlva leszünk 3 hónaposak és még nem tartja a babucim a fejét. Én lusta csecsemő voltam. Már 1 éves elmúltam mikor járni kezdtem. Lehet, hogy ezt tőlem örökőlte?

Amúgy 6 és fél kiló.Egy kicsit duci a drágám :)

Legjobb válasz: Mutasd meg orvosnak,ez nem normális. Valami nem ok.

Mutasd meg orvosnak, ez nem normális. Valami nem ok.
Szerintem is mutasd meg a dokinak. A babák már az 1. hónapban emelik a fejüket, ill. meg is tartják egy kis ideig.
szia hogy érted hogy nem tartja?nekünk is hasonlo van:csak az enyém hason nem emeli, ezt hipotoniának hivják azaz ideggyengeség!mi 10 hetesek vagyunk.várom válaszod ha tudok valamiben segiteni
Mindenképp vidd orvoshoz minél elõbb. A mi babánk már egy hetesen tartotta a fejét most 14. hetes és már fel akar és tud ülni! És szerintem nagyon sok a hat és fél kg egy ilyen pici babának, ez a súlyfelesleg nem tesz jót a gerincének sem, tehát figyelj oda hogy ne tápláld túl a babódat. Persze ha anyatejes akkor ez elég nehéz, de minden esetre szép nagy babucika lehet. Minden jót nektek. T.
Tényleg nem jó a negy súlyfelesleg. Az én kislányom 17 hetes és csak most lett 6 kg. Mindenképpen tornásztasd, tedd sokat hasra úgy nézelõdjön, akkor is ha sír egy picit, lassan elkezdheted az ülésbe húzást is gyakorolni. Ha teheted vidd babaúszásra! Gyógytornász anyuka
Hát a doktornõnk azt mondta, hogy ülni segíteni még nem szabad neki mert nem tesz jót a gerincének. Amúgy miért fikázza le mindenki az elõzõeket? Nem rosszindulatú válaszok, csak azért mert sokallják a súlyát? Hát tényleg sok is, de ez nem baj, mert lehet, hogy hírtelen fog megnyúlni a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ahogy beparáztam, másnap elkezdett dolgozni. A karomban tartja a fejecskéjét és hason fekve is erõlködik. Tartotta a buksiját kb. 10 mp-ig. Amúgy megyünk reflex vizsgálatra. Most 6500 gr és 68 cm.
Orvos mit mondott?
Rehab-ra kéne mennie majd Orvost kéne megkérdezni, õ "hogy látja"
Mennyi idõs a beteg?
Mielõbb el kell kezdeni a rehabilitációt, hogy mindezeket újra megtanulhassa. Van rá esély, ne aggódj!
Ha a nyelvvizsga nem cél, akkor mi értelme?
tanácsom az hogy sokat gyakorolj otthon is mert ez a heti 4és fél óra semmire sem elég fél évig
és milyen szinten vagy? Mibõl tanulsz?
Melyik nyelvet fogod tanulni es milyen celbol? Tippem, hogy kulfoldre akarsz jonni, es nem akarod esetleg, hogy a nyelvtudas hianya akadaly legyen.
A kérdező hozzászólása: fél éve tanulom már az oroszt (kb. heti 1-2szer járok tanárhoz) ki akarok majd menni dolgozni orosz nyelvterületre
A kérdező hozzászólása: természetesen tudod, hogy a legtöbb azon múlik, hogy még itthon mennyit tanulok
Pl. az 1000 kérdés 1000 válasz az alapkönyv.
Azért mert izomlázad van mert sokat futsz és fejlõdik nekem is szokott lenni
Hat biztos csak trefabol mondta, hogy ne allj ra 10 napig...
A kérdező hozzászólása: de a 10-bõl már 7 letelt és rendesen is tudom mozgatni fájdalom nélkül :)
Ne állj rá! Elrepedhet aztán megent fekhetõl!
Ne próbáld ki, ha azt mondta, hogy 10 napig várj, akkor várd ki, nincs értelme reszkírozni.
Akkor sem állnék rá.
Akkor azt 3 napot már kibírod, inkább, mint újra gipsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!