Találatok a következő kifejezésre: 1 hete hányingerem van, fel vagyok (3 db)

1 hete folyamatos hányingerem van, fel vagyok puffadva, megjött időben (barnás folyás jellegű) csináltam tesztet de negatív. Lehet hogy azért terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehetni lehet, de nem írtad, mikor volt a mostani mensid napja, mert abból lehetne találgatni, hogy korai volt-e a teszt. Ha csak kevés barnázgatás volt, és nem olyan mint lenni szokott, akkor még lehetsz terhes, de egy hetet várnod kéne a következõ teszttel hogy biztosra mehess.

Lehetni lehet, de nem írtad, mikor volt a mostani mensid napja, mert abból lehetne találgatni, hogy korai volt-e a teszt. Ha csak kevés barnázgatás volt, és nem olyan mint lenni szokott, akkor még lehetsz terhes, de egy hetet várnod kéne a következõ teszttel hogy biztosra mehess.
Szia!Lehet akár mellékhatás is, nekem ugyanez volt!Néha rámjött, néha meg+ teljesen terhestüneteket produkáltam..és mégsem jött össze!:-(
Hogyne lehetne hányingered!!!!
A kérdező hozzászólása: :( :( :( pedig azt hittem terhességi tünetek :( a hõm is fent van 5 napja, meg 2 napja mellfeszülés is van :( akkor nem reménykedem feleslegesen :(
Reménykedni reménykedhetsz egészen addig amíg nem jön meg..de reméljük neked sikerül...!:)
A kérdező hozzászólása: azért gondolom h gyomorrontás lehet mert pont akkor kezdett fájni mikor megettem egy szendvicset amin lehet h romlott volt a sajt :/
Lehet, hogy gyomorrontás, de lehet hogy másfajta gyomorprobléma, vagy akár epeprobléma, de ami még eszembe jutott, ahogy a köldöködnél lévõ fájdalomról is írsz, hogy vakbélgyulladásnál meg aztán pláne jellemzõ a köldök táji fájdalom. Nem megijeszteni akarlak vagy ilyesmi, de lehet nem ártana elmenned az ügyeletre, nehogy valami nagyobb gond legyen. Vagy hétfõn mindenképpen menj el orvoshoz és vizsgáljanak ki!
A kérdező hozzászólása: de akkor semmi köze nincs pl: terhességhez?
A terhességnek nem pont ilyenek a tünetei, illetve ha 1 héttel ezelõtt teherbe is estél volna, tüneteid még nem lehetnének, azok csak késõbb jönnek elõ. És az 1 héttel ezelõtti aktusból létrejövõ esetleges terhesség még annyira fiatal, hogy még teszt sem mutatná ki. Ha nem jön meg a vérzésed, akkor már lehet ez a gyanú, hisz egyik védekezési módszer sem tök biztos, de remélhetõleg nem lesz ezen a téren gond. Mellfeszülés, mindjárt megjön érzés lehet már a kimaradt vérzés napja körül, de konkrétan az émelygés, hányinger, csak a terhesség 6-7. hetében szokott általában jelentkezni.
A kérdező hozzászólása: 25-én kell megjönnie...remélem hogy akkor ehhez semmi köze nincs :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!