Találatok a következő kifejezésre: 1 hete fura a (16 db)

Mindig reménykedhetsz, amíg meg nem jön! Lehet, hogy korai volt.
Mikor kéne megjönnie?
A kérdező hozzászólása: 11.-en kellene megjojjon
Nagyon korai a teszt! :) Kicsit legyél türelmesebb! Nekem a mensi elõtt 2 nappal negatív volt még... Elõtte egy nappal szintén majdnem negatív, a csík olyan halvány volt, h nem lehetett szinte látni... Még nem hittel el... A mensi napján lett pozitív. Amúgy mi 5 hónapig próbálkoztunk és nálunk az volt a baj (én hiszek benne), hogy rossz helyen volt az ágyunk... Valami vízérben feküdtünk, átettük az ágyat és rögtön sikerült a baba. Türelem, hidd el tudom mirõl beszélsz, én is majd megõrültem, hogy 5 hónapig sorozatban negatív tesztek és végül sikerült :)
Korai volt tesztelni, de még a tünetek is koraiak...
Nagyon korán teszteltél, bármilyen nehéz is, várj!!! Ismerõs nekem is a szitu!Én megfogadtam, csak a nemvárt mensi napján fogok, soha többé elõtte nem. Többször volt olyan, hogy elõtte megjelent mondjuk 2-3 nappal egy alig látható (férjem szerintem nem is látta csak én), beleéltem magam, aztán meg utána jött a nagy csalódás... TÜRELEM!!!TUDOM! NEHÉZ!
Elõzõ vagyok... ja, és én is minden alkalommal beképzeltem mindent...nagyobbnak láttam a melleim, eresebbnek, hányingerem is volt(de utólag tudom, hogy csak az idegtõl), meg folyamatosan lázasnak éreztem magamat, mert egyik oldalon azt olvastam, hogy a terheseknek megemelkedik a testhõmérsékletük, én már annyira beképzeltem, hogy 37.8 volt a hõm!!! :) Szóval próbálj meg másra koncentrálni!!!

Missed ab után vagyok 2 héttel, már 1. héten elállt a vérzés, de vannak fura tüneteim. Puffadás (nagyon erőteljes), és ma meg szurkál a petefészkem körül. Létezik, hogy máris peteérésem van és azt érzem kicsit talán erősebben mint eddig?

Júli. 20.án sajnos összeesett a petezsák, el?tte 1 hétig pecsételtem, és sajnos hiába használtam már a Utragestant, er?södött a vérzés, ezért befektettek a kórházba ahol elvetéltem, de sajnos csak részlegesen ezért m?teni kellett!

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszod! Úgy gondolom, ha nem múlik el a hétvégén a fájdalom akkor hétfõn az orvosnál kezdek! Köszönöm még egyszer!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Úgy gondolom, ha nem múlik el a hétvégén a fájdalom akkor hétfõn az orvosnál kezdek! Köszönöm még egyszer!
Sajnos én is átestem már egyszer ezen a szõrnyû mûtéten, de annyit tudok mondani, h nekem semmi ilyen panaszom nem volt! H peteérésed lenne? Hát nem tudom, de javaslom menj el nõgyógyászhoz. Biztos ami biztos alapon. És egy jó tanács, ha babát szeretnétek, várjatok min.6 hónapot, max.1 évet! Én is egy évre rá lettem terhes, most vagyok 32 hetes. Mégha hosszúnak is tünik ez az idõ, megéri várni, minth ismét baj legyen!
Nekem is volt puffadás, meg fájt a bal petefészkem, kitapintottam és meg is volt nagyobbodva. Van olyan ciszta, ami a terhesség alatt alakul ki, nagyrészt semmi gond nincs vele, és a következõ menzesszel el is tünik. Én már nem érzem, szóval remélhetõleg felszivódott.
A kérdező hozzászólása: Hála Istennek csak azon az egy napon éreztem ezeket, szóval én arra gyanakszom, hogy peteérésem volt, és ennek nagyon örülök mert akkor szépen regenerálódik a méhem... :D
Talán most érzékenyebb a méhed, és ezért érzed a peteérést is. Ma nekem is fájdogált a bal oldalon, talán nálam is ez lehet. Sok sikert a következõ terhességhez, és biztos minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, és mivel tegnapelõtt voltam ultrahangon és találtak szabad folyadékot ezért most már tuti, hogy peteérés volt!! :) Neked is sok sikert!

Krémes fehér folyásom van. Az alhasamban fura szúrkálós érzést érzek, és 1 hete késik a menzim. Hétfői teszt negatív. Szerintetek mi lehet akkor?

Legjobb válasz: Tesztelj még1-et pár nap múlva egy másik teszttel reggeli elsõ vizelettel. Vagy terhesség, vagy ciszta! 26/N

Tesztelj még1-et pár nap múlva egy másik teszttel reggeli elsõ vizelettel. Vagy terhesség, vagy ciszta! 26/N
Szerintem ez gombás fertõzés.
Elsõ vagyok: Nekem volt már cisztám és ugyanezek voltak a tünetek, de ez akár terhesség is lehet. Attól hogy krémes fehér a folyás az nem jelent gombás fertõzést. A gombás fertõzésnél a folyás büdös és viszket a nemiszerv, és alhasi szurkálódásnak szerintem közes sincs hozzá. Úgyhogy szerintem vagy ciszta, vagy terhesség.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok. A gombás fertõzést kizárnám én is, mert azt szerintem érezném.... Én is attól félek, hogy ez inkább ciszta. Bár nekem 2 éve volt már cisztám, de nem kellett mûtét, csak gyógyszer. Most már nagyon szeretnénk babát, ezért is kérdeztem, hogy nektek volt-e ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalat.
Mi van veled azóta?

Fbölcsességfoat húztak alul felül 1 hete már. Ol jobb hol gyulladt. De a furcsa most hogy amikor ott rágok, olyan érzés, mintha lenne a fogamon vlmi réteg, és fura a rágás. Ez miért mi lehet? Elmúlik?

Legjobb válasz: aztán ahogy tapizom nyelvvel, lehet az iny van begyulladva meg a mögöttelévö seb ugye és azért fura. nem tudom eldönteni. gyulladás lehúzásra ötlet? :)

A kérdező hozzászólása: aztán ahogy tapizom nyelvvel, lehet az iny van begyulladva meg a mögöttelévö seb ugye és azért fura. nem tudom eldönteni. gyulladás lehúzásra ötlet? :)
Ha begyulladt, akkor vissza a fogorvoshoz!
A kérdező hozzászólása: szájsebészet...x óra várakozással... vlmi gyulladáscsökkentés házilag, mint ott öülni hogy aztán ugyanazt felirja :D corsodylt próbálom, meg kamillateát, segitenek, de vlhogy oylan hogy hol jó jól bevan gyulladva, de nem fáj, csak ha hozzáérek 1 ponton. még nincs is összeforrva, elég mély :( szóval :D na :D köszi a tanácsot :)
Antibiotikumot fog felírni, tehát az nincs otthon... Szerintem nem vicces, hogy be van gyulladva.
A kérdező hozzászólása: hát szerintem sem vicces...
Ha erre gondolsz akkor az nem nõi hang, remélem tudtam segíteni :) Breathless - Dan Wilson http://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem... de azért köszönöm.

A mensim elmulott (késett több mint 1 hetet) mégis görcsölgetek naponta 1-2szer pár percet. és a szex is más. Olyan mintha szükültem volna vagy nem tudom mer olyan fura érzés. Lehet baba?

Legjobb válasz: Szerintem túlságosan leköt a mielõbb babásnak lenni érzés, és ez nem tesz jót a szexuális életnek. Nem kell mindenbõl a babára következtetni, élvezzétek egymást! 31+3 hkm

Szerintem túlságosan leköt a mielõbb babásnak lenni érzés, és ez nem tesz jót a szexuális életnek. Nem kell mindenbõl a babára következtetni, élvezzétek egymást! 31+3 hkm
Nekem is volt hasonlóm..túl szûk voltam..majd elmúlik.:) Ne parázz.:) Nem kell mindenbõl babára gondolni..:)
A kérdező hozzászólása: kb 1, 2 nappal elõtte érezni.
Szia. A fehér folyás még talán, de ez egyénenként változó és minden nõnél más, van akinél van folyás, van aki száraz, mint a sivatag, és olyan is van, akinél egyik terhességnél van folyás, másiknál nincs, nálam ez volt.Kb.ha van babád, akkor most ágyazódhat be, tehát a "gombóc" érzés, még korai. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ:)
A kérdező hozzászólása: akkor is korai ha 28 napos ciklusom 10, 11.dik napján volt a pé.-sem?(barnás-rózsaszínes folyás) abból gondolom hogy akkor volt.
nekem is fehér folyásom van kb pé után 1 héttel kezdõdött és mostis van 1 napot késett már!
Szerintem ha korábban volt PÉ-d, akkor jöhetnek ezek a tünetek már most is! A menszi fájást mennyivel elõtte szoktad érezni, mielõtt megjönne?
Nekem is hamarabb volt pé-m, így a tüneteket is elég hamar éreztem. Már nemvárt elõtt 1 héttel, megjönérzés, hasszurka, mellfeszülés...Aztán 6 nappal az esedékes elõtt kíváncsiságból csináltam egy tesztet és erõs pozitív lett!
Hát egy tesztet csinálhatnál, vagy menj el dokihoz.
mint neten doktorált nõgyógyász, menj orvoshoz.

Holnapra nem várom. Ami fura, hogy most teljesen száraz vagyok semilyen folyásom nincsen. Valamint néha nyilalás szerű fájdalmat érzek a melleimbe. Máskor mensi előtt 1 héttel már hasmenésem van, most meg nincs. Lehet baba?

Legjobb válasz: lehet baba, de lehet mensi is, csak éppen most kicsit más, mint szokott lenni. ha nem jön meg ma, akkor tesztelj holnap, a reggeli elsõ vizeletbõl...

lehet baba, de lehet mensi is, csak éppen most kicsit más, mint szokott lenni. ha nem jön meg ma, akkor tesztelj holnap, a reggeli elsõ vizeletbõl...
lehetni lehet.
Erõsebb teszt már kimutatja ( "10"es erõsségû pl. Qupido)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Holnap lehet veszek egy tesztet.

1 hete előjött egy fura dolog, erősebb lett a folyásom, viszkettem, és fájt?

Mára már csak a folyás maradt meg, több mind elmúlt. Zöldes sárga folyásom van, olvastam h nem lehet gomba mert az fehér, hanem valószín? trichonomatis baktérium. Szedett már vki itt klion d100-at klion tablettával együtt? Bevált nektek?

Legjobb válasz: jah és a partnerem nem kell kezelni mert amióta ez elõjött és elõtte egy dbig sem voltunk együtt( szünet volt köztünk)

A kérdező hozzászólása: jah és a partnerem nem kell kezelni mert amióta ez elõjött és elõtte egy dbig sem voltunk együtt( szünet volt köztünk)
majd a nõgyógyász megmondja mit szedj
A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Mindenképp nõgyógyászati szakvizsgálatot ajánlok! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése, hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet, idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!