Találatok a következő kifejezésre: 1 hete el a (385 db)

A páromnak 1 hétre el kell mennie vidékre dolgozni augusztus végén. Elfelejtheti ennyi idő alatt a 6 hónapos kislányunk?

Legjobb válasz: Dehogy :) Ferjem rendszeresen van kulfoldon (kethavonta 1 het) es most 15 honapos kisfiam nem sinylette meg. Abszolut ugy viselkedett vele minha csak reggel ment volna es es este jott volna. Ne aggodj.

Dehogy :) Ferjem rendszeresen van kulfoldon (kethavonta 1 het) es most 15 honapos kisfiam nem sinylette meg. Abszolut ugy viselkedett vele minha csak reggel ment volna es es este jott volna. Ne aggodj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. :) Csak azért aggódtam, mert nem tudtam, hogy egy ilyen korú babának mennyire fejlett a memóriája, úgy tudom csak pár napra visszamenõleg tud emlékezni. Remélem, igazad lesz! Annyira imádja az apját, hogy kár lenne, ha újra meg kéne szoknia, hogy van egyáltalán...:)
Az én férjem pont 6 hónapos babával kellett, hogy itthon hagyjon 3 hétre...Hétvégén itthon volt, de kicsit érdekesen nézett rá.Elszokott egy kicsit, utána meg ki sem bújt a s'ggébõlll:) Ne aggódj!
Jaj, nem akartam sok "l" betût írni!(Elõzõ voltam.):)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok!! :) )

1 hete kb a cicám elkezdte kizárólag a hasa alljáról a szõrt kitépkedni. Ma már elég ritka ott lent neki. Nem mindig csinálja, ezenkívül ugyanúgy éli életét mint eddig, eszik-iszik-alszik-vadászik. Mi lehet a baja?

Ha valaki járt így mint én, kérem válaszoljon. köszönöm.

Legjobb válasz: Ez az, amire senki nem fog válaszolni. Legalább felhívhatnád az állatorvost, ha már 1 hete nem csinálsz semmit.

Ez az, amire senki nem fog válaszolni. Legalább felhívhatnád az állatorvost, ha már 1 hete nem csinálsz semmit.
Csak állatorvos tudja megmondani. De allergia v atka-rüh-gyanús..
Valószínûleg egyik sincs összefüggésben vele.
15 hetes terhes voltam a lagzinkon, én is táncoltam, buliztam, egész nap pörögtem, és szex is volt egészen a szülés elõtti napig...Ez nálam volt, másnál lehet máshogy van.amúgy nyugodj meg, ha jövõ hónapban lesz a lagzid, lehet még nem is tudod majd, h terhes vagy.(én olyan 5hetesen tudtam meg, addig nem nagyon foglalkoztam vele, h késik, máskor is volt már olyan, pláne mivel nyaraltunkm még kapóra is jött.Én ittam és cigiztem is abban az egy hétben, mivel meglepetés babánk van)
A barátnömnek 6 hónapos terhesen volt nemrég az esküvöje, szinte végigtáncolta az egészet, alig ült le és a mai napig semmi baja nincs. Én is ott voltam az esküvön 30 hetes terhesen, semmi bajom nem lett. Most 39 hetes multam, a párommal voltam eggyütt, de semmi gondom nem lett töle, szóval ne aggódj ezek miatt annyit, föleg ugy hogy még nem is vagy terhes. Ha meg az leszel biztos minden ok lesz veletek, csak ne idegeskedj. Az árt inkább.
3 vagyok Jajjj ne aggódj addig ilyeneken míg terhes nem leszel. Minden nõ más mint ahogyan minden terhesség is. Ami a sógornõddel megtörtént nem törvényszerû, hogy veled is megtörténjen. Amikor a kisfiamat vártam, végig szexeltünk és nem történt semmi baj. Mikor tavaly terhes lettem szex nélkül is bevéreztem és elvetéltem. Utána ez megtörtént még kétszer pedig nagyon vigyáztam és mindig volt segítségem feküdtem 2 hétig egyfolytában és mégis elvetéltem. Az orvosok nem tudtak mit mondani mert minden lehetséges vizsgálatot végig jártam és nem találtak semmit. Most 16 hetes terhes vagyok és csak az elsõ 12 hétben voltam eltiltva a szextõl. Ne aggódj, most még ezen mert ha terhes leszel akkor belefogsz õrülni a félelembe.
Az az igazság, hogy akármitõl elvetélhetett. Én többször is vetéltem már el, pedig minden utasítást betartottam amit a doki mondott és mégis megtörtént a baj.
Olyan jó lenne, ha nem tennétek fel ilyen kérdéseket. Mindenki parázik a rossz dolgoktól, de amikor ilyen rémtörténeket hall még rosszabb. Nagyon sajnálom a sógornõdet, de majd az orvosok megmondják, hogy mitõl volt.
12 hetes korig nem is szabad magát kímélnie a terhes nõnek. ez azért van, mert ha már akkor elmegy a baba, az valószínûleg betegen is született volna. úgyhogy ne aggódj a lagzid miatt, bulizz csak nyugodtan:)
A kérdező hozzászólása: Ez az eset 2évvel ezelõtt volt, és az orvosok AZÓTA SEM tudták megmondani, h mitõl volt!!A babával minden rendben volt, a szívhangja is tökéletes volt!!!Olvastam olyat, h az együttlét során az orgazmus spontán elindíthatja a szülést.Azért kérdezem, mert én is babát szeretnék, jövõhónapban lesz a lagzink és ha esetleg addig teherbe esek akkor számíthatok-e arra, h a sok tánctól és stressztõl elvetélhetek-e!!!!!!És ezek sajnos NEM rémhírek, hanem ez a valóság!!
A kérdező hozzászólása: NEHOGY FÉLRE ÉRTSÉTEK!!ÉN NEM TÕLETEK KÉREM A VÁLASZT H MIÉRT VETÉLT EL, HANEM CSAK VÉLEMÉNYEKET KÉREK!!HOGY SZERINTETEK LEHETETT-E MONDJUK A LAGZI MIATT MERT SOKAT TÁNCOLT..ÉN CSAK AZÉRT KÉRDEZEM, MERT ÉN IS LAGZI ELÕTT ÁLLOK ÉS HA ADDIG TEHERBE ESEK AKKOR NEM SZERETNÉK ÉN IS ÍGY JÁRNI!!NEM ORVOSI SZAKVÉLEMÉNYT KÉREK CSAK TANÁCSOKAT, VÉLEMÉNYEKET!!!!!
de pont azért kéne orvost kérdezni, mert õ tudja az elõzményeidet. Mennyire vagy stresszes típus - ez kihathat-e a terhességedre. Van-e bármilyen betegséged, érzékenységed, ami miatt veszélyes lehet bármi. Volt-e/van-e nemi betegséged, voltál-e már terhes... Stb... Az orvos tudja megmondani, kell-e majd pihenned, vagy mire kell vigyáznod, figyelned. Ha ezt így meg lehetne mondani, hogy a tánctól vagy a szextõl elvetél bárki, hidd el, sokkal több embernek lenne gyereke. A sógornõdnek is millió más dolog is befolyásolhatta a vetélést. Orvost, és védõnõt kérdezz, mire kell vigyázni, olyanokat, akik ismernek téged, az elõzményeidet!!!! 9.válaszoló

1 hete szültem, a párom 3héttel a szülés elött hagyott el egy másik nő miatt ment el-én mégis nagyon szeretem, mióta megvan a baba még jobban. Bejött velem a szülésre, mindennap meglátogat minket, ha nem szeret miért jön? Van esély az ujrakezdésre?

Legjobb válasz: Szegénykém, nagyon sajnállak! Az én unokanõvérem pont ugyanígy járt, de ott nem ment be a szülésre az apa. Újrakezdték a baba kb fél éves korában, de az unokanõvéremben akkor kijöttek a keserû órák emlékei és végül inkább szétmentek. Valószínûleg férjnek pocsék, de apának jó és ezért megy el minden nap hozzád, hogy segítsen, de ha képes volt elhagyni, akkor valószínûleg szeretheti azt a cafkát. Lehet, hogy elõbb utóbb rájön, hogy te vagy az igazi és visszasírja magát, de a végtelenségig ne várj rá, ha pár héten belül nincs jele, akkor nagyon nehéz lesz, de tovább kell lépned! Addig is élvezd a picibabád által kapott boldog pillanatokat!

Szegénykém, nagyon sajnállak! Az én unokanõvérem pont ugyanígy járt, de ott nem ment be a szülésre az apa. Újrakezdték a baba kb fél éves korában, de az unokanõvéremben akkor kijöttek a keserû órák emlékei és végül inkább szétmentek. Valószínûleg férjnek pocsék, de apának jó és ezért megy el minden nap hozzád, hogy segítsen, de ha képes volt elhagyni, akkor valószínûleg szeretheti azt a cafkát. Lehet, hogy elõbb utóbb rájön, hogy te vagy az igazi és visszasírja magát, de a végtelenségig ne várj rá, ha pár héten belül nincs jele, akkor nagyon nehéz lesz, de tovább kell lépned! Addig is élvezd a picibabád által kapott boldog pillanatokat!
Igaza van az elõttem szólónak, de én megértem a kismamát is. Szülés után tele van hormonokkal, félelmekkel, vegyes érzelmekkel az ember, persze, hogy biztonságra és szeretetre vágyik. Teljesen megértelek! De ez a tüske mindig meg fog benned maradni, jobb lenne, ha soha többet nem jönnétek újra össze és találnál valakit, aki megérdemel Téged és nagyon szeret! Kitartást kívánok!
Ha ti vagytok az igazi családja, visszamegy, de ha nem, azon egy gyerek se változtat. Majd idõvel eldõl, és hidd el, az lesz a legjobb, ami történik idõvel. Én családban nõttem fel, de nem érzem igazi családomnak a vérszerinti családomat, mert a szüleim se szeretik igazán egymást, csak miattunk, gyerekek miatt maradtak együtt, de ez mindenkinek csak szenvedés így. NE A GYEREK MIATT MENJEN VISSZA HOZZÁD, HANEM AZÉRT, MERT SZERET, DE HA NEM SZERET, MINDHÁRMÓTOKNAK JOBB, HA KÜLÖN FOLYTATJÁTOK. Ezt tapasztalatból gyerekként mondom.
Szia! Fel a fejjel. Nem hiszem, hogy szeret téged a pasi, és semmiképpen ne fogadd vissza! DE! A gyerektõl ne zárd el, mert ettõl még lehet jó apa.! Persze az is lehet, hogy lelkifurdalása miatt látogat benneteket, ezt te tudhatod csak. Igen, rettenetesen megalázónak érezheted, hogy a pont a szülés elõtt hagyott el, de elképzelhetõnek tartom, hogy õ beleszeretett abba a másik nõbe. Ha így van, akkor te komolyan azt szeretnéd, hogy visszamenjen hozzád, csupán a gyerek miatt, és olyan érzéseket színleljen feléd, amik nincsenek is???? Szerintem nem szeretnéd ezt... Hát ezek fényében, mérlegelj és dönts. Nektek jobb lesz ha õ csak vasárnapi apuka marad.
Lelkiismeret furdalás miatt is mehet, de bízom benne, hogy megjön az esze és visszamegy az igazi családjához, csak nehogy késõ legyen.
Szerintem nagyon egyszeru itt tanacsokat adni neked, de azert az elet nem annyira egyszeru, mint ahogy ide leirjak egyesek a tanacsokat. Igazabol a te erzelmeidet, lelkivilagodat te tudod. Te ismered a baba apjat, te tudsz rola es a kapcsolatotokrol mindent. Csak azt irom neked, hogy nem vagy egyedul ezzel a problemaval, nagyon nehez igy elni most, amikor szultel, es amikor mindennap jon az apja hozzatok. Mindenkeppen legyen olyan veled, akivel tudsz oszinten beszelgetni, gondolok a szulokre, nagyszulokre, esetleg parod szuleire. Fontos, hogy ne legyel egyedul csak a babaddal, mert most nagyon nagy lelki erore van szukseged! Vigyazz magadra es a babadra, es probald meg a leheto legjobbat kihozni ebbol a sajnos nehez, megtortent, felelotlen szitubol. Beszelj vele, remelhetoleg eszhez ter!!!!!
szia negyon sajnálak!!!!a barátnöm is igy járt 2évvel ezzelött neki 10éves kapcsolat után sikerült szülnie, 5xvetélt 1xméhenkivüli terhesége volt, szoval terhes lett megszületett a kicsi lányuk a párja rá 1hónapra lelépet egy ku..a csitrivel, ami még durvább a b.nöm mikor terhes volt 5hónapos onnantol csalt.barátnöm is várta haza meg minden.de tultette magát él a pici lányával ketesben a volt párjának meg a nöje most szült, szoval az ilyenek egy bunkok!!!de itt a párod is az meg a nöci is aki leáll egy faszival mikor tudja hogy babát vár a párja én se engedném a közelembe az ilyen mocskot, neki csak a lelki ismerete szolalt meg meg az hogy nehogy lefikázák hogy még erre se volt halando!!!!remélem jol döntesz!!!
az utolso elotti valasziro vagyok: igen igaz hogy konnyu tanacsokat osztogatni innen a computer elott ismeretlenbe, de viszont ha a jozan eszere hallgat es ennyire megalazta a parja azzal hogy terhesen elhagyta egy masik noert, akkor neharagudj mar de visza fogadnad a parodat?? mert szerintem nagyon sokan vagyunk igy hogy ha visza is fogadnank elotte jol meglenne leckeztetve, meg aztan ez egy olyan szitu amit nem lehet am egyik percrol a masikra elfelejteni, gondolok itt olyanra pl hogy mikor oleli vagy csokolja nem jutna eszebe az hogy azt a masikat is pont ugyanigy tette?? mert nekem pl ilyenek jutnanak az eszembe!nem konnyu helyzet en mindenkeppen azt ajanlom hogy jol gondold meg, hogy mit csinalsz, es hogyan dontesz, mert az is igaz hogy a suru latogatasokbol elobb utobb egymas karjaiba jottok...
hat en nagyon nem ertek egyet az utolso valasziroval! teged ha ennyire mocskos modon megalazna a gyermeked apja, nem hiszem hogy ilyen higgadt es nyugodt tudnal maradni es meg a szulesre is meg mindennapi latogatasra is, beengedned! tudod ha egy ferfi erre kepes volt akkor BARMIRE KEPES !!!!! HA a parjat szivfajdalom nelkul ott tudta hagyni szules elott, ugy hogy az o gyermeket varta akkor az ilyentol jobb minnel meszebbre elkerulni!
szerintem ne fogadd õt vissza, de azt jól teszed, hogy a gyerekével engeded a kapcsolatot.
Azért, mert két embernek gyermeke van, még nem kötelezõ együtt lenniük. Van, hogy a gyerek érdeke kifejezetten az, ha nincs együtt anya és apa. Fogadd el a helyzetet, hogy a párod számára nem te vagy az igazi. Sajnos ezt be kell nyelni, mert erõszakkal nem lehet magunk mellett tartani senkit. Talán, ha nem mutatod, hogy érdekel, és te is belevágsz egy új kapcsolatba lehet, hogy más szemmel tekint rád. Én szívembõl kívánom, hogy javuljon a helyzet, de elsõsorban most a babára figyelj.

Üdv! Nekem kb. 1 hete késik a vérzésem és már több tesztet is csináltam és negatívok lettek, de melleimben érzek feszülést és alhasi fájdalmat is néha. Volt már ilyen gondom akkor Norculutot kaptam erre, de most megint menjek el nem tudom mi van velem. El

Üdv! Nekem kb. 1 hete késik a vérzésem és már több tesztet is csináltam és negatívok lettek, de melleimben érzek feszülést és alhasi fájdalmat is néha. Volt már ilyen gondom akkor Norculutot kaptam erre, de most megint menjek el nem tudom mi van velem. Elég feszült is vagyok, nem tudom ezeket hova tenni. Köszönöm segítségét. Tamara

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Üdv! Nekem kb. 1 hete késik a vérzésem és már több tesztet is csináltam és negatívok lettek, de melleimben érzek feszülést és alhasi fájdalmat is néha. Volt már ilyen gondom akkor Norculutot kaptam erre, de most megint menjek el nem tudom mi van velem. El

Üdv! Nekem kb. 1 hete késik a vérzésem és már több tesztet is csináltam és negatívok lettek, de melleimben érzek feszülést és alhasi fájdalmat is néha. Volt már ilyen gondom akkor Norculutot kaptam erre, de most megint menjek el nem tudom mi van velem. Elég feszült is vagyok, nem tudom ezeket hova tenni. Köszönöm segítségét. Tamara

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Az elõváladékban is lehet életképes spermiium, így megvan az esélye, bár nem nagy. Használjatok tablettát, sokkal megbízhatóbb! üdv
fuh nem irigyellek voltam hasonló helyzetben...de mégis h. szakadhatott el az a gumi?van esély rá h. terhes vagy...de ha elõsször csináltátok a szexet akk. szok késni a havibaj akár 1hetet is...nah mind1 én szorítok h. ne ess teherbe írta :jb

Mielőtt megjön, azelőtt kb 1 héttel el kezd fájni a mellem. Ha ezen a héten sperma jut a hüvelyembe akkor teherbe eshetek?

Mert gondolom azért fáj, mert biztosan meg fog jönni.

Legjobb válasz: Egyértelmûen terhes lehetsz.

Egyértelmûen terhes lehetsz.
Na figyelj, ki kell szamolnod a termékeny és a terméketlen napjaidat. a számolást ott kezded h megjön a mensid, es attol a naptol leszámolsz 10 napot. a 10. és a 15. nap között vannak a termékeny napjaid, amikor a legjobb ha csak nézitek egymast :D mar ha gumival védekeztek. ha meg tablettaval, akkor csak azt kell megvarni, h hasson, utana mar mehet a menet barhol, barmikor, es barmekkora mennyiségben. :D
Bármikor terhes lehetsz, még menstruáció alatt is. Igaz kicsi a százaléka, de minden megtörténhet. 2 ismerõsöm is terhes lett antibébi tabletta mellett, sõt még anyám is annak idején, meg is halt a magzata félúton. Vigyázzatok nagyon, egy nem kívánt terhesség csak bajt okozhat.
Bármikor teherbe eshetsz. Nem kéne ezzel játszani!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Ha babát akarsz, számolgass csak...Ha nem akarsz, védekezz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!