Találatok a következő kifejezésre: 1 hete el (471 db)

Mennyasszonyi csokornak levendulát szeretnék csinálni magam, Tihanyon kívül szedhetõ valahol szabadon? Ha leszedem 1 héttel elõre eláll frissen addig vagy már megszárad?

Legjobb válasz: 1 hét nagyon sok idõ, addigra régen nem les szép. A levendula egyébként is egy kényes növény. Miért nem ültetsz? Vehetsz a virágoltban fiatal növényt (vagy ha még távol van az esküvõ, akkor magot), kiültetheted, burjánzik ha gondoskodsz róla:) Balkonládába is mehet, ha nincs kerted.

1 hét nagyon sok idõ, addigra régen nem les szép. A levendula egyébként is egy kényes növény. Miért nem ültetsz? Vehetsz a virágoltban fiatal növényt (vagy ha még távol van az esküvõ, akkor magot), kiültetheted, burjánzik ha gondoskodsz róla:) Balkonládába is mehet, ha nincs kerted.
A levendula ennél kényesebb virág. Frissen leszedve törik a szára, 1-2 óra állás után a legjobb vele dolgozni. Viszont ha nem rakod vízbe a pici virágok potyogni fognak belõle és az nem szép. Én inkább azt ajánlanám, ha annyira levendulát akarsz, hogy rakass egy pár szálat a csokrodba a virágossal, vagy dekorálj levendulával. (Én amíg virágzik, folyamatosan kötök itthon levendulát, van többféle fajtám. Szerintem ez szép lenne egy fehér csokorba: [link] Ültetésbe csak akkor kezdj bele, ha csak jövõre akarsz esküvõt, egy szép csokorba rengeteg szál kell.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ha virágoshoz bemegyek akkor õ tud kötni nekem csak levendulából egy csokrot frissen, ugye? Valami ilyesmire gondoltam: [link] Árban mennyibõl jön ki kb?
Érd és Sóskút között van egy régi, elhagyott levendula mezõ. Ott is lehet szedni. Sajnos pontosabb helyet még én sem tudok, most keresgélek én is pontosabban utána. 1000 Ft egy nagy zsák.
A kérdező hozzászólása: Megtennéd hogy ha találsz valamit megírod nekem is? :)

A páromnak 1 hétre el kell mennie vidékre dolgozni augusztus végén. Elfelejtheti ennyi idő alatt a 6 hónapos kislányunk?

Legjobb válasz: Dehogy :) Ferjem rendszeresen van kulfoldon (kethavonta 1 het) es most 15 honapos kisfiam nem sinylette meg. Abszolut ugy viselkedett vele minha csak reggel ment volna es es este jott volna. Ne aggodj.

Dehogy :) Ferjem rendszeresen van kulfoldon (kethavonta 1 het) es most 15 honapos kisfiam nem sinylette meg. Abszolut ugy viselkedett vele minha csak reggel ment volna es es este jott volna. Ne aggodj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. :) Csak azért aggódtam, mert nem tudtam, hogy egy ilyen korú babának mennyire fejlett a memóriája, úgy tudom csak pár napra visszamenõleg tud emlékezni. Remélem, igazad lesz! Annyira imádja az apját, hogy kár lenne, ha újra meg kéne szoknia, hogy van egyáltalán...:)
Az én férjem pont 6 hónapos babával kellett, hogy itthon hagyjon 3 hétre...Hétvégén itthon volt, de kicsit érdekesen nézett rá.Elszokott egy kicsit, utána meg ki sem bújt a s'ggébõlll:) Ne aggódj!
Jaj, nem akartam sok "l" betût írni!(Elõzõ voltam.):)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok!! :) )
Akkora mennyiségû etetõanyag nem kerül a vízbe, hogy egy hétig egyék:)
A kérdező hozzászólása: Erre én is gondoltam :) Igazából a halmennyiség kontra kifogott halak a kérdés, mert ha 1 halat kifogtak az vajon fog-e harapni 1 hét múlva?
Jó csalit kell neki kínálni és akkor fog, de van abban a tóban bõven olyan hal, amelyiket nem fogták ki a versenyen:)

Mielőtt megjön, azelőtt kb 1 héttel el kezd fájni a mellem. Ha ezen a héten sperma jut a hüvelyembe akkor teherbe eshetek?

Mert gondolom azért fáj, mert biztosan meg fog jönni.

Legjobb válasz: Egyértelmûen terhes lehetsz.

Egyértelmûen terhes lehetsz.
Na figyelj, ki kell szamolnod a termékeny és a terméketlen napjaidat. a számolást ott kezded h megjön a mensid, es attol a naptol leszámolsz 10 napot. a 10. és a 15. nap között vannak a termékeny napjaid, amikor a legjobb ha csak nézitek egymast :D mar ha gumival védekeztek. ha meg tablettaval, akkor csak azt kell megvarni, h hasson, utana mar mehet a menet barhol, barmikor, es barmekkora mennyiségben. :D
Bármikor terhes lehetsz, még menstruáció alatt is. Igaz kicsi a százaléka, de minden megtörténhet. 2 ismerõsöm is terhes lett antibébi tabletta mellett, sõt még anyám is annak idején, meg is halt a magzata félúton. Vigyázzatok nagyon, egy nem kívánt terhesség csak bajt okozhat.
Bármikor teherbe eshetsz. Nem kéne ezzel játszani!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Ha babát akarsz, számolgass csak...Ha nem akarsz, védekezz!

1 héttel elõbb jött meg ez normális?

11.-e helyett 4.-én menstruáltam 4 napon keresztül ahogy szoktam. Hogy lehet ez hogy 1 héttel elõtte eddig mindig pontosan jött meg?.Normális ez?

Legjobb válasz: Tiniként normális, még nem állt be a ciklusod. Van, hogy elõször minden rendben, pontosan jön meg hónapokig, majd utána kezd rakoncátlankodni. Mivel azt mondod, olyan, mint mindig, nem lesz ebbõl gond.

Tiniként normális, még nem állt be a ciklusod. Van, hogy elõször minden rendben, pontosan jön meg hónapokig, majd utána kezd rakoncátlankodni. Mivel azt mondod, olyan, mint mindig, nem lesz ebbõl gond.
Miért ne lenne normális?
Igen.
Teljesen normális. Ne aggódj!

Hogy szoktátok előre megtervezni a következő napra az ebédet vagy 1 hétre előre?

nekem alig van ötletem, pedig elég sok ételt eltudok készíteni, még se jut semmi se eszembe. ami a szakács könyben van az vagy nehéz számomra, vagy nem az én ízlése világom. interneten szoktam nézni f?z?s videókat, de hát ott se mindegyik válik be és jegyzem meg. nektek csak úgy jönnek az ötletek?

Legjobb válasz: rajta vagyok egy fõzõs levelezõlistán, azt szoktam elolvasgatni, ott kapok általában ötletet - vagy csak sétálok a boltban céltalanul és általában belefutok valamibe - pl szép friss csirkemáj, vagy akciós a marhahús, vagy cukkini stb stb, és akkor már jön az ihlet vagy a párommal beszélgetünk, hogy mit ettünk már régen és úgy eszembe jut

rajta vagyok egy fõzõs levelezõlistán, azt szoktam elolvasgatni, ott kapok általában ötletet - vagy csak sétálok a boltban céltalanul és általában belefutok valamibe - pl szép friss csirkemáj, vagy akciós a marhahús, vagy cukkini stb stb, és akkor már jön az ihlet vagy a párommal beszélgetünk, hogy mit ettünk már régen és úgy eszembe jut
Van egy listám azokról az ételekrõl, amit fõzni szoktam. Ha nincs semmi ötletem, akkor megnézem a listát.
Férjemtõl megkérdezem mit szeretne enni ha haza jön a munkából :) neki hál' istennek mindig van ötlete.
Étel szállitó cégek menüjibõl vehetsz ötleteket. http://www.anyucika.hu/index.php http://www.foodexpress.hu/?f=etlap de ha csak magadra fözöl hétköznap sali, szendó is elég lehet pl 1 lencse konzervet elkeversz tartár mártásban mellé piritos vagy fött virsli, laktató és nem kell fözni.
én általában a gyereket kérdezem meg, hogy mi volt a menü a suliban és így kapom az ötleteket :)
A kérdező hozzászólása: nagyon mûkaja ellenes vagyok, a húslevesbe se teszek pl ételízesítõt, csak sót, és atöbbi fûszert, zöldséget. erõsen kerülöm a természet ellenes ételeket. szóval ilyen szendó, meg elõre gyártott szósz, sõt virsli... én vidéki lány vagyok és nálunk erõsen él az, hogy a természetbõl táplálkozunk :) megtermelünk mindent. voltak teheneink is, de már nem érte meg és egészségügyileg se voltunk toppon, így eladtuk. az ételszállító céges nagyooon jó :) nagyon jó zöldséges ételek vannak benne. köszönöm szépen :) ez isteni ötlet! én is írok majd listát, ez is nagyon jó ötlet! köszönöm szépen mindenkinek!
hétközben mindig csak egytálételeket fõzök, hétfõn általában maradékból. ma pl a maradék pulykasülthöz, most készítem a majonézes-lilahagymás tojássalátát:) a hétvégi menü a családdal megbeszélés tárgya, de mivel legtöbbször, azt mondják, nekik mindegy, így mégis nekem kell kitalálni. mindig felírom évek óta a hétvégi alkotásokat, és azt visszalapozva keresek olyan ételeket, amik már régen voltak. ezt legkésõbb csütörtökig eldöntom, és aszerint vásárolok friss hozzávalókat.
22:09 ez nagyon jó ötlet :D
és én is 20 éves vagyok :) 22:04 voltam.
A kérdező hozzászólása: édesanyám szoktak kérdezni, de õ mindig rohan, nem igazán tud ezekrõl beszélni velem (nem vele lakom, telefonon beszélünk ritkán).
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok, nincs gyerekem :)
Menüötlet egy hétre. Én így szoktam, amit nem szeretek behelyettesítem mással, és kész. http://olcsoetel-polihanna.blogspot.com/2011/11/heti-menu-no..

Rémálom az exszel már 1 hete. Elõször minden szép és jó, mint a kezdetekkkor, a végén pedig elhagy. Kivétel nélkül ezt álmodom és teljesen kialvatlan vagyok. Lehet tenni ez ellen?

Lassan ott járok, hogy nem akarok aludni. Majdnem 1 hónapja hagyott el.

Legjobb válasz: Ha majd lezárod magadban ezt a kapcsolatot, akkor az álom is meg fog szûnni.

Ha majd lezárod magadban ezt a kapcsolatot, akkor az álom is meg fog szûnni.

A vonatjegyet meg lehet venni 1 héttel elõre is?

Legjobb válasz: miért ne lehetne?

miért ne lehetne?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, a máv oldalán nem találtam errõl infot.
Akár két hónappal elõre is.

A menstruáció előtt 1 héttel el kezdtem barnázni azt hittem megjön mert ugyanazok a tünetek voltak de semmi, mi lehet ez?

gyógyszert nem szedek és elmúltam 35 éves.ugyanúgy fájt mint ha meglenne,ez már 3 napja tart,de nem sok a barnázás.irjon valaki ha hasonló volt neki!

Az aszcendens 2 óránként változik.1 hét alatt kb. mennyit halad előre? /pl-ul: azaz amibe hétfőn 8 órakor lépett, az egy hét mulva már nem 8-kor fog, hanem előrecsúszik. /

Legjobb válasz: Szia! Ha kétóránkánt változik, egymás után sorban következik, egy hét pedig 168 óra, akkor egy hét alatt 83, 84 vagy 85 változás lehetséges. Ez attól függ, hogy a téli napfordulótól haladunk a nyári felé vagy a nyáritól a téli felé. A másik, ami még bejátszik, hogy volt-e a héten óraátállítás, mert ugye az +/- 1 óra, nekünk más az idõ, de a bolygókat ez nagyon nem hatja meg. Meghatározás: amikor a nap felkel, akkor ugyanaz az aszcendens, mint a napjegy. (tehát ha ezen a héfõn 8:01-kor kel a nap, a múlt héten meg 7:59-kor, akkor most 8:00-kor már más lesz az aszcendens)

Szia! Ha kétóránkánt változik, egymás után sorban következik, egy hét pedig 168 óra, akkor egy hét alatt 83, 84 vagy 85 változás lehetséges. Ez attól függ, hogy a téli napfordulótól haladunk a nyári felé vagy a nyáritól a téli felé. A másik, ami még bejátszik, hogy volt-e a héten óraátállítás, mert ugye az +/- 1 óra, nekünk más az idõ, de a bolygókat ez nagyon nem hatja meg. Meghatározás: amikor a nap felkel, akkor ugyanaz az aszcendens, mint a napjegy. (tehát ha ezen a héfõn 8:01-kor kel a nap, a múlt héten meg 7:59-kor, akkor most 8:00-kor már más lesz az aszcendens)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!