Találatok a következő kifejezésre: 1 hete a menzim (33 db)

Mit jelent menzi előtt kb.1 héttel a barna folyás?

a 20. napon pirosasabb,a 21.en meg egy kevés barna folyásom volt

Legjobb válasz: Csak annyit jelent h megfog jönni. Úgymond "vele járó" de nem ez a legjobb szó. Szal természetes.

Csak annyit jelent h megfog jönni. Úgymond "vele járó" de nem ez a legjobb szó. Szal természetes.
A kérdező hozzászólása: de már 2. napja ilyen sárgás-barnás inkább:S..szex után volt inkább pirosas-barna..most már inkább sárgás-barna..mitõl lehet?:S..terhes nem hiszem, hogy lehetnék..de annak is lehet ilyen jele?:S..igazából nem valószínû, de nagyon aggódok:S

1 héttel a nemvárt menzi elött ma páfrányokat láttam a PG 53-as mikroszkópomban, lehetek terhes?

Már volt peteérésem vagy 10 napja, együtt is voltunk. Azóta is nézem és amorf volt a mai napig az eredmény reggeli nyálból. De ma már megint van pár páfrányom. Most akkor mi lehet? Újabb petém érik estleg vagy terhes lettem?

Legjobb válasz: Valakinek volt már hasonló? Köszi!

A kérdező hozzászólása: Valakinek volt már hasonló? Köszi!
Olvastam több helyen hogy volt már valakiknek ilyen, és a cég is azt mondja hogyha páfrányos marad az jelezhet terhességet
Ez hülyeség!Nem jelent semmit, sõt a legtöbb esetben nem is mutat valós eredményt.Próbáld ki egyszer ovu. tesztel együtt és te is rájössz!Bár ne legyen igazam!
Nekem ovunál jó volt, egybevágott az ovuteszttel. De Terhességnél vegyes lett: páfrány és pötty.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nekem pötty is van, meg páfrány is. Majd elválik egy hét múlva.

1 héttel a "nem" várt menzi előtt barna "vérzésem" volt, nem erős, és teljesen sötétbarna, picit feszített a hasam is, a hőm 37. Mára elmúlt, ez mi lehet/lehetett?

Babát szeretnénk, ennek érdekében kihasználtunk a pé-s napokat.

Legjobb válasz: Ha minden jól ment, akkor remélhetõleg beágyazódás lehetett. Hamarosan kiderül. :)

Ha minden jól ment, akkor remélhetõleg beágyazódás lehetett. Hamarosan kiderül. :)
Igen, én is véreztem a beágyazódáskor.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! bízom benne...
húúú...ez nagyon jó! Kérlek írd meg, hogy mi lett, oké? Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Szerintem vasárnap tesztelek, ha nem esik le a hõm és nem jön meg a "mikulás". A hõm 36.8, a hasam kicsit "feszül" néha, ja meg sztem éhesebb vagyok, de ez lehet h mástól van. :) ) Írok feltétlen, köszönöm a drukkolást!

Kb 1, másfál hete olyan érdekes fájdalmaim vannak a méhem körül. Olyan nehéznek érzem néha mintha féltégla lenne benne, máskor meg olyan mintha meg akarna jönni a menzim. A menzim nemrég volt meg, (kb 1 hete mult el). Mitől fájhat?

A párommal babát szeretnénk, már 3 hónapja próbálkozunk. Néha a szeretkezésnél is fáj. Mi ez? Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: Nekem volt egyszer ilyen féltéglás érzésem, akkor be volt gyulladva minden..a méh, a petefészek..érdemes lenne megnézetni. Lehet egy sima felfázástól is, de akár egy hét alatt gyógyul..ikyennel még mehetsz az ambulanciára is, mert ha fáj nem érdemes az idõpontot kivárogatni. Ebbõl kiindulva ebben a ciklusban nem gondolnám,hogy sikerül a baba..bár tesztelhetnél is egyet, mert ha meg is volt a baba attól már ott lehet..kis eséllyel, de lehet..õk is tudnak ilyen érzéseket néha.

Nekem volt egyszer ilyen féltéglás érzésem, akkor be volt gyulladva minden..a méh, a petefészek..érdemes lenne megnézetni. Lehet egy sima felfázástól is, de akár egy hét alatt gyógyul..ikyennel még mehetsz az ambulanciára is, mert ha fáj nem érdemes az idõpontot kivárogatni. Ebbõl kiindulva ebben a ciklusban nem gondolnám, hogy sikerül a baba..bár tesztelhetnél is egyet, mert ha meg is volt a baba attól már ott lehet..kis eséllyel, de lehet..õk is tudnak ilyen érzéseket néha.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ én is gondoltam hogy megfázás lehet, csak már kicsit soká tart. Azt hiszem elmegyek dokihoz, félek nehogy visszamaradjon valami.

Menzi előtt 1 héttel elkezdett fájni a mellbimbóm, ez lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: szia még túl orai ilyesmit érezni nekem menzi elõtt egy héttel folyton fáj a mellem és érzékeny, dolgoznak a hormonok! de szurkolok hogy baba legyen! :)

szia még túl orai ilyesmit érezni nekem menzi elõtt egy héttel folyton fáj a mellem és érzékeny, dolgoznak a hormonok! de szurkolok hogy baba legyen! :)
NEkem is 1 héttel elõtte a mellbimbóm fájt totálisan...soha nem fájt még..elõtte fájt a mellem egészbe nem a mellbimbóm... És csodák csodájára pozi lett a tesztem pont egy éve lesz 4-én :D Már lassan 5 hós lesz a lányom :)
Te is jól tudod, hogy lehet. De a bimbó nem terhességi teszt:-) fájhat a közelgõ menzesztõl is. Nekem a mindjárt meg jön érzésen kívül semmi nem volt. A fájó bimbók nem garancia a terhesség megállapítására. Amúgy meg, nezen 234.567 oldalon le vannak írva a kora terhes tünetek. 27+1hkm
Nekem ez volt az elsõ tünet, kb a nemvàrt elõtt 5 nappal kezdõdött, majd elkezdett bebarnulni vagy inkàbb vörösödni... Még most is nagyon érzékenyek és kemények. Szerdàn megyek az elsõ uh-ra, remélem minden rendben van :-) 6+3 hkm
ez még nem biztos, hogy terhesség, de nincs kizárva, tesztelj és majd meglátod. Egyébként én 2 hetes terhesen kezdett fájni és érzékeny lenni a melleim is.
na mi lett????
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, tegnap csináltam du. egy tesztet, negatív lett. Ma kellett volna megjönnie, de semmi. Talán a stressztõl.. A bimbófájdalom tegnapra enyhült, ma már egyáltalán nem fáj.
Tesztelj egyet reggel, nekem is nemvàrt màsnapjàn lett halvàny + Drukkolok, amíg nem jön meg, van remény.

Menzi előtt 1 héttel mennyi az esélye annak, hogy teherbe essek, ha a ciklusaim több, mint 30 naposak?

megszakításos védekezés

Legjobb válasz: Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekem mindhárom gyerekem számított menzesz kezdete elõtt 1 hét-10nappal fogant. Mondjuk megszakításos mellett nyilván sokkal kisebb az esélye, de azért nem nevezném védekezésnek, az 1% szerintem mindenképp megvan rá. Ha nem akarsz babát, keressetek más, megbízható módszert. Tudom, hogy nem ezt kérdezted és nem érdekel, ha lepontozol, de az osztálytársam 2,5 év sikeres megszakításos "védekezés" után lett mégis terhes a lányával és azóta mindenkit elõvigyázatosságra intek.

Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekem mindhárom gyerekem számított menzesz kezdete elõtt 1 hét-10nappal fogant. Mondjuk megszakításos mellett nyilván sokkal kisebb az esélye, de azért nem nevezném védekezésnek, az 1% szerintem mindenképp megvan rá. Ha nem akarsz babát, keressetek más, megbízható módszert. Tudom, hogy nem ezt kérdezted és nem érdekel, ha lepontozol, de az osztálytársam 2, 5 év sikeres megszakításos "védekezés" után lett mégis terhes a lányával és azóta mindenkit elõvigyázatosságra intek.
elõfordulhat, de kevés az esélye.

Nyitott méhszáj a menzi előtt 1 héttel - baba, vagy menzi lesz?

Legjobb válasz: Nem tudom te menni idõs vagy,de sztem elõbb menj el egy felvilágosító órára mielõtt hozzá kezdel egy babához is akár,ha meg nem akarsz akkor elõbb húzz a párodra egy gumit,mert ez tényleg nem vicc!!

Nem tudom te menni idõs vagy, de sztem elõbb menj el egy felvilágosító órára mielõtt hozzá kezdel egy babához is akár, ha meg nem akarsz akkor elõbb húzz a párodra egy gumit, mert ez tényleg nem vicc!!
Na állj! Errõl a "csak ennyi meg annyi lökés gumi nélkül de nem ment el bennem" felejtsétek már el!!! A retkes p.csába!!! Ott az elõváladék te nagyon hülye, attól is lehetsz terhes!!! idióta... ezeket úgy lelõném
hát ha terhes lennél, akkor sztem a nyitott méhszáj elég gáz lenne
A kérdező hozzászólása: :$ nem sokat tudok errõl a méhszáj dologról, de masztiztam, és most különösen feljebb ment... és olyan nagyon furcsa érzés volt.. gondolom az a méhszájam.. ebbe a hónapba vesztettem el a szüzességem, nem akarom, hogy gond legyen :$ [védekeztünk, bár 3-4 lökésnyit volt bennem gumi nélkül..]
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, fel vagyok világosítva már 6 éve. Nem tudom, szerintem nem alap dolog, hogy tudjam, hogy menzeszkor vagy babánál hogy áll a méhszáj... És igen, védekeztünk, csupán 3 lökésnyit volt bennem gumi nélkül... [kíváncsiság.] Ja, és tudom, hogy az elõváladékban is lehet spermium, nehogy belémköss...
A kérdező hozzászólása: Idézem magam te nyomorék: "Ja, és tudom, hogy az elõváladékban is lehet spermium, nehogy belémköss..." Olvasni nem tanítottak meg a falun, paraszt? Hogy lehetnek ennyire bunkók az emberek?? Vagy menstruálsz kiscsillag, azért vagy idegbeteg? Szegény családod, barátaid! [ha vannak...] Én meg az ilyen elbaszott idegbetegeket záratnám be és sortüzet adnék neki! Normálisan nem lehetett volna válaszolni?? Itt éled ki magad? Irigykedsz, hogy a te túrós pinádhoz senki sem nyúl? Nem tudom kettõnk közül ki a nagyon hülye, meg az idióta - aki nem tud olvasni? Na és az melyikünk? Hát te vagy az drága!
Kérdezõ részérõl jogos, bár túl sok eszed neked se lehet babám, ha gumi nélkül lõcsölsz, aztán meg terhességen aggódsz.

36 hetes vagyok. Hasonló másnak? Jelenthet valamit? Vagy semmit? 1 hete kb olyan érzésem van mintha kifolyna belőlem valami, de aztán semmi nincs a bugyin se. Ez utoljára akkor volt mikor kimaradt a menzim.

Akkor éreztem ez és rohantam a wc-re hogy ugye nem jött meg? Most meg megint érzem ezt. Sok a jóslóm, sokat keményedek.

Legjobb válasz: :) akkor ez normális. Neked könnyû szülést kívánok, de talán még húzhatod 1-2 hétig. :)

A kérdező hozzászólása: :) akkor ez normális. Neked könnyû szülést kívánok, de talán még húzhatod 1-2 hétig. :)
A kérdező hozzászólása: Nyákdugóval nem találkoztam, néha fehér folyásom van, ami normális, és ritkán olyan mint peteéréskor, de ilyen kocsonyás darabokkal még nem találkoztam. Tényleg, lehet most lenne a menzi ideje, hiszen Az utolsó menzim is hó vége-hó eleje volt.
Szia! Én is 36 hetes vagyok, ma volt ugyanilyen érzésem, de jóslóim nincsenek, keményedésem is talán kétszer volt a 30-32 hét között.
A kérdező hozzászólása: Akkor kíváncsi leszek hogy tudni fogja-e valaki, de legalább jó tudni hogy nem vagyok ezzel egyedül. :O Boldog babavárást! Már nincs sok! :)
Ilyen érzésem nekem is van néha és én is rohanok a wc-re, van hogy tényleg semmi nincs, van hogy kis folyás, de én mindig úgy érzem több valami folyt ki. Nekem 2 hete elment a nyákdugóm, joslóim is vannak azóta. Szintén 36 hetes:)
Szia! A szervezeted emlékszik rá, mikor kellene megjönnie. Másrészt lehet, hogy a nyákdugó el is fog menni, nem lehet hogy kis darabokban távozik nálad? Illetve olyat is hallottam, hogy egész folyékony. Nekem 36 hetesen ment el és rá több mint 3 héttel szültem.

Ez terhesség is lehet? A menzi-ig van még kb.1 hetem. Pontosan nem tudom, mert mostanában rendszertelenül jön meg.

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nincs arra semmilyen garancia, hogy egy semmi panaszt nem okozó terhesség után a második is ugyanolyan lehet. Akár errõl is lehet szó, de ennél biztosabbat majd csak egy hét múlva lehet tudni.

Nincs arra semmilyen garancia, hogy egy semmi panaszt nem okozó terhesség után a második is ugyanolyan lehet. Akár errõl is lehet szó, de ennél biztosabbat majd csak egy hét múlva lehet tudni.
Szia, lehet hogy terhes vagy. Vegyél egy tesztet, és akkor megbizonyosodhatsz. Biztos nem lesz egyforma a két terhesség. Nekem is vanmár egy 8 éves gyermekem, és most szeretnénk kistesót. Én is minden hónapban izgulok, de eddíg csak megjött mindíg. És tök nem tudom, hogy az elsõvel hogy is jöttem rá, pedíg volt hányingerem, szagokra rosszul voltam, de hogy pontosan mikortól azt nem tudom már. .. Szóval a vérzés elmaradása illetve egy teszt ami biztosabb jel. Utána lehet menni orvoshoz.. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a választ:) Nos a kérdést most írtam és úgy 2 perce meg is jött.Ezt éreztem.Kicsit lehangoló, hogy a nõi szervezet alig képes külömbséget tenni terhesség és menstruáció között.Sok nõ dolgát könnyítené pedig, ha nagyobb lenne az eltérés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!